100% 3 boda druzesodagrad je napisao/la:Ekipa Radničkog zajedno sa stručnim štabom stigla je u Cazin gdje će boraviti do sutra, a potom krenuti ka Velikoj Kladuši koja je blizu i akobogda osvojiti nova 3 boda u utakmici sa domaćinom Krajišnikom...
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Nadam se da nećeš ni ovu mašitiManiaacs je napisao/la:100% 3 boda druze
Poz iz Cazina.
Ako se ovdje ne uzme utakmica onda gdje ce se uzeti.
Ma kakvi smo baksuzi, prvo da skočimo pa ćemo reći hop.terabajt je napisao/la:Ako se ovdje ne uzme utakmica onda gdje ce se uzeti.
Mada sutra bi trebala da bude lahka rabota
Nek je momcima sretno! Uz pravi pristup nesumnjam u nova 3 bodaCasp3r je napisao/la:Ma kakvi smo baksuzi, prvo da skočimo pa ćemo reći hop.terabajt je napisao/la:Ako se ovdje ne uzme utakmica onda gdje ce se uzeti.
Mada sutra bi trebala da bude lahka rabota
Hoće li biti javljanja uživo sa stadiona na radio Lukavac kao i dosad što je bilo kad smo igrali u gostima.....
Nece danas biti na radiju. Ali mislim da ce biti na FB grupi. Casper je sa ekipom u Kladusi pa ce on i jos jedan admin grupe vjerujem to odraditi tekstualno.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
E super makar ćemo nekako da pratimo ovdje u Lukavcu, a Casper slika nam što više ubaci.....Zoom088 je napisao/la:Nece danas biti na radiju. Ali mislim da ce biti na FB grupi. Casper je sa ekipom u Kladusi pa ce on i jos jedan admin grupe vjerujem to odraditi tekstualno.
Ponio je aparat, onaj "velikacki", pa ce valjda biti i fotki kad se vrati 
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Kakva je situacija u Kladuši pred kraj prvog poluvremena, koji je rezultat zna li neko......
0-0 poluvrijeme ipak, hajmo Radnički do pobjede u drugom poluvremenu, nećemo zar biti mi ta ekipa kojoj će Krajišnik da uzme bodove, 13 kolo baksuzno nedaj Bože da bude......idemo dati gol......sodagrad je napisao/la:Kakva je situacija u Kladuši pred kraj prvog poluvremena, koji je rezultat zna li neko......
Radnički je poveo 1-0 u Kladuši strijelac Trumić iz slobodnog udarca.......idemo Radnički......
Trpaj,trpaj....sodagrad je napisao/la:Radnički je poveo 1-0 u Kladuši strijelac Trumić iz slobodnog udarca.......idemo Radnički......
Idemo jedno 0-3 do kraja, sta fali, onda docekamo komsije kako dolikuje, sa jedno 3 gola u mrezi

70 minuta u Kladuši, Radnički i dalje vodi golom Trumića u 50 minuti (0-1) imali smo dvije stative u roku od 5 minuta, samo da nam one ne dođu glave, idemo naprijed samo.......Maniaacs je napisao/la:Idemo jedno 0-3 do kraja, sta fali, onda docekamo komsije kako dolikuje, sa jedno 3 gola u mrezi![]()
Ojj, samo da nas to ne kosta, ali ne vjerujem ba, docemo mi tu do jedno 3 gola do kraja, nisu dzaba u karantin isli hehesodagrad je napisao/la:70 minuta u Kladuši, Radnički i dalje vodi golom Trumića u 50 minuti (0-1) imali smo dvije stative u roku od 5 minuta, samo da nam one ne dođu glave, idemo naprijed samo.......Maniaacs je napisao/la:Idemo jedno 0-3 do kraja, sta fali, onda docekamo komsije kako dolikuje, sa jedno 3 gola u mrezi![]()
Pa bolji jesmo, ali vidiš kako se neda, i gol smo dali iz prekida, šuti da hoće ovako ostati i 5 mjesto na tabeli na kraju ovog kola.........Maniaacs je napisao/la:Ojj, samo da nas to ne kosta, ali ne vjerujem ba, docemo mi tu do jedno 3 gola do kraja, nisu dzaba u karantin isli hehesodagrad je napisao/la:70 minuta u Kladuši, Radnički i dalje vodi golom Trumića u 50 minuti (0-1) imali smo dvije stative u roku od 5 minuta, samo da nam one ne dođu glave, idemo naprijed samo.......Maniaacs je napisao/la:Idemo jedno 0-3 do kraja, sta fali, onda docekamo komsije kako dolikuje, sa jedno 3 gola u mrezi![]()
0-2 ..... to momci
studeni je napisao/la:0-2 ..... to momci
Treća stativa i treća sreća, inače bio je i penal za domaćina, ali Lugavić je odbranio.......upisujemo 3 boda znači.......
6, eno i Bosna izjednacila, tako da ce biti ispred nas..sodagrad je napisao/la:
Pa bolji jesmo, ali vidiš kako se neda, i gol smo dali iz prekida, šuti da hoće ovako ostati i 5 mjesto na tabeli na kraju ovog kola.........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.