Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Potpis !!!!Goalgetter je napisao/la:Jes da su najbolje organizirani, ali su najveci debili ovi BH Fanaticosi.![]()
Šta će ba postići neredima osim degeneka ba .... I prije su tako pa samo su nas brukali bezveze ....drH je napisao/la:Ma pustite ljude, svima nama je isti cilj, da otjeramo lopove iz saveza!
Ma kad oni nisu bili nadrkani. Moj prvi komsija specijalac, nikad ne bih rekao da bi nas on onako tukao prije onog meca Sloboda - Sarajevo. Evo sve fukare znaju o kome je rijec ( kobra ).AllGunsBlazing je napisao/la:Sad je i policija nadrkana,ionako im oni ne daju plate kako treba, znaci ne valja veceras praviti nerede![]()
![]()
Nisam rekao da ce neredima ista postici, ali nema potrebe da se oni kao nesto mrze i gdje su to oni prekinuli utakmicu, osim bakljadama i to namjerno da se financijski kazni savez taman od onih pare koje su pokrali!Unica_Liverpool je napisao/la:Šta će ba postići neredima osim degeneka ba .... I prije su tako pa samo su nas brukali bezveze ....![]()
![]()
![]()
HAHAHAHAHAHAHAaleksandarhz je napisao/la:citam sad neke rumunske sportske stranice... Kazu Mutu je supak ali on nam je jedina sansa....Bas su Cigani
Ma dobro nasi bas i nisu losi,znaju zasrat, ali pokusavaju biti profesionalni nema onako vise problema sa njima kao ranije a u sarajevo su nas i pratili i cuvali oni a ne sarajlije, a uz sve to nasi su jedni od najboljih u BIH a vala i najludjih, nece se fanatici dobro provesti ako misle nesto tako uraditi..a jos strajkuju, tj. uslovi na poslu, zdravstveno plate nisu uredu tako da su jos gori nego inace..UrbanBatalion je napisao/la:Ma kad oni nisu bili nadrkani. Moj prvi komsija specijalac, nikad ne bih rekao da bi nas on onako tukao prije onog meca Sloboda - Sarajevo. Evo sve fukare znaju o kome je rijec ( kobra ).AllGunsBlazing je napisao/la:Sad je i policija nadrkana,ionako im oni ne daju plate kako treba, znaci ne valja veceras praviti nerede![]()
![]()
Covjece kako sam se iznenadio. Taj lik brate moj kuci sve normalno prirodno, ono dobar sa svima cak se i pozdravim s njim ( zna on da sam ja dole u FKR ). Dođem ja na tekmu kad on uhvati bezveze nekog momka, baci ga od cestu pa kasnije u džip.AllGunsBlazing je napisao/la:Ma dobro nasi bas i nisu losi,znaju zasrat, ali pokusavaju biti profesionalni nema onako vise problema sa njima kao ranije a u sarajevo su nas i pratili i cuvali oni a ne sarajlije, a uz sve to nasi su jedni od najboljih u BIH a vala i najludjih, nece se fanatici dobro provesti ako misle nesto tako uraditi..a jos strajkuju, tj. uslovi na poslu, zdravstveno plate nisu uredu tako da su jos gori nego inace..UrbanBatalion je napisao/la:Ma kad oni nisu bili nadrkani. Moj prvi komsija specijalac, nikad ne bih rekao da bi nas on onako tukao prije onog meca Sloboda - Sarajevo. Evo sve fukare znaju o kome je rijec ( kobra ).AllGunsBlazing je napisao/la:Sad je i policija nadrkana,ionako im oni ne daju plate kako treba, znaci ne valja veceras praviti nerede![]()
![]()
Brate, ja mislim da je do sada na ovoj temi 5743535757571 puta napisano da je tekma u 19:15 h.UrbanBatalion je napisao/la:U koliko je sati tekma?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.