Snooker
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Snooker
Ja sam još ima 2-3 godine govorio da ovaj Selby ima nenormalno srece. 
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Selby je inače vrlo korektan, uvijek uputi izvinjenje, lupi od stol kad protivnik napravi dobar potez, ne raduje se nakon ovako osvojenog framea, ali ovo je vrlo specifičan meč, teško je ostati hladne glave.
Što se tiče sreće, ona ga prati još od meča sa Robertsonom.
Što se tiče sreće, ona ga prati još od meča sa Robertsonom.
normalno da je šupak, kao i svako ko podržava onakvo ponašanjemuXmania je napisao/la:ma maravno, trebo je plakati, stvarno je paksu.
FORZA MARŠAL !!!
kakve crne srece, covjek je odigro fantasticnu sesiju, ova zadnja dva traljava frejma je svakako najrealnije da su otisli oboma po jedan, o kakvoj sreci vi pricate?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pet put uzastopno snookeruje protivnika nakon što promašuje ofanzivan udarac. O toj sreći.muXmania je napisao/la:kakve crne srece, covjek je odigro fantasticnu sesiju, ova zadnja dva traljava frejma je svakako najrealnije da su otisli oboma po jedan, o kakvoj sreci vi pricate?
To nema veze imao je zicer Ronnie na kraju, usao mu je Selby u glavu, psiholoski ga ubija, ogroman pritisak na koji Ronnie nije imun. Ovu sad rozu kuglu bi u iducih 99 pokusaja pogodio 100%, al' pritisak je cudo. Sat i po ce razmisljati o ovom promasaju do 8 sati, trebao bi se naci sa onim psihijatrom u 4 oka
Ovo ce biti ludnica, igrat ce se do 2 ujutru ako Ronnie ne poludi sa 5 trocifrenih sad
Idemo majstoree
Ovo ce biti ludnica, igrat ce se do 2 ujutru ako Ronnie ne poludi sa 5 trocifrenih sad
Idemo majstoree
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Cim sa njim radi psiholog liverpoola, nije ni cudo zasto je onako nervozan ! Usput za ovu rozu, kladim se da bi od 1000/999 upala ! Usput, nadam se da ce izgubiti titulu danas, bas kao sto je i liverpool izgubio haha 
Max Allegri
DukeOfWellington je napisao/la:Pet put uzastopno snookeruje protivnika nakon što promašuje ofanzivan udarac. O toj sreći.muXmania je napisao/la:kakve crne srece, covjek je odigro fantasticnu sesiju, ova zadnja dva traljava frejma je svakako najrealnije da su otisli oboma po jedan, o kakvoj sreci vi pricate?
jel on imao na kraju rozu koju je bilo tesko promasiti? ko je njemu kriv sto ga je Selby izludio.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I kakve to veze ima sa činjenicom da je on imao sreće? Nije ti jasno o kakvoj sreći pričamo i kad tin objasnim onda počneš pričati o nečem drugom. Ima sreće i da je Ronnie ubacio onu rozu, veze nema jedno s drugim.muXmania je napisao/la:jel on imao na kraju rozu koju je bilo tesko promasiti? ko je njemu kriv sto ga je Selby izludio.
Sta ima BenficaMig_Mig je napisao/la:Cim sa njim radi psiholog liverpoola, nije ni cudo zasto je onako nervozan ! Usput za ovu rozu, kladim se da bi od 1000/999 upala ! Usput, nadam se da ce izgubiti titulu danas, bas kao sto je i liverpool izgubio haha
Roger Federer the greatest of all time!
DukeOfWellington je napisao/la:I kakve to veze ima sa činjenicom da je on imao sreće? Nije ti jasno o kakvoj sreći pričamo i kad tin objasnim onda počneš pričati o nečem drugom. Ima sreće i da je Ronnie ubacio onu rozu, veze nema jedno s drugim.muXmania je napisao/la:jel on imao na kraju rozu koju je bilo tesko promasiti? ko je njemu kriv sto ga je Selby izludio.
Polako nemoj se paliti odma, sreca je aaatavni dio igre, ja ti kazem da ne mislim da je direktno sreca uticala na ovaj rezultat, e drugi je par cipela sto vi roniljupci ne gledate realno na mec..
moj favorit je ispo jos u kvalama ( M.Williams ), da ne mislis da navijam za saljivdziju.
Haha ! Nisam to zasluzio ! Imas pozdrav od trojca:) Tony-Timy-ManuEdin TM87 je napisao/la:Sta ima BenficaMig_Mig je napisao/la:Cim sa njim radi psiholog liverpoola, nije ni cudo zasto je onako nervozan ! Usput za ovu rozu, kladim se da bi od 1000/999 upala ! Usput, nadam se da ce izgubiti titulu danas, bas kao sto je i liverpool izgubio haha
Max Allegri
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ja sam naravno izuzetno sposoban da objektivno gledam na stvari bez obzira da li navijam za nekoga ili ne, što je opšte poznata činjenica. Dok s druge strane ti nisi u stanju da budeš objektivan ni kad ne igra tvoj favorit, kao i većina ostalih ljudi.muXmania je napisao/la:Polako nemoj se paliti odma, sreca je aaatavni dio igre, ja ti kazem da ne mislim da je direktno sreca uticala na ovaj rezultat, e drugi je par cipela sto vi roniljupci ne gledate realno na mec..
moj favorit je ispo jos u kvalama ( M.Williams ), da ne mislis da navijam za saljivdziju.
Meni su svi snooker igrači izuzetno dragi i nemam nikakvih frustracija u odnosu na to da li će neko pobjediti O'Sullivana ili ne. Činjenica je da je Selby imao sreće i to sam ti vrlo jednostavno objasnio. To što sam ja sposoban da na tu stvar gledam parcijalno i da to ne miješam sa opštim dojmom meča je naravno moja osobina koju ti očito nemaš, što me ni najmanje ne iznenađuje jer većina nema tu mogućnost, ljudi često podliježu vlastitim frustracijama.
Stani covjece, hajd onda kad si navalio da to prokomentarisemo...
recimo da je Selbi, kao sto kazes imao srece, koliko se sjecam u tri navrata.
kao sto znamo kad te protivnik stavi u tu situaciju i kad ai primoran da nades ciljnu kuglu pod datim uslovima, nisi u stanju da predvidis gdje ce zavrsiti bijela i ciljana kugla nakon kontakta...
Koliko se sjecam u svakoj od navedenih situacija je ronni imo SRECE, nakon kontakta bijele i ciljne kugle, te nije ostavio otvorenu kuglu Marku. Toliko...
sad vasa stvar je sto omalovazavate fantasticnu taktiku i igru Selbija u ovoj sesiji pricom o nekakvoj sreci koju ste kako kazete davno nekad utvrdili prateci snuker.
S toga predlazem da Marka vise ne zovemo saljivdzijom nego, Mark "miljenik srece" Selby.
recimo da je Selbi, kao sto kazes imao srece, koliko se sjecam u tri navrata.
kao sto znamo kad te protivnik stavi u tu situaciju i kad ai primoran da nades ciljnu kuglu pod datim uslovima, nisi u stanju da predvidis gdje ce zavrsiti bijela i ciljana kugla nakon kontakta...
Koliko se sjecam u svakoj od navedenih situacija je ronni imo SRECE, nakon kontakta bijele i ciljne kugle, te nije ostavio otvorenu kuglu Marku. Toliko...
sad vasa stvar je sto omalovazavate fantasticnu taktiku i igru Selbija u ovoj sesiji pricom o nekakvoj sreci koju ste kako kazete davno nekad utvrdili prateci snuker.
S toga predlazem da Marka vise ne zovemo saljivdzijom nego, Mark "miljenik srece" Selby.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne sjećaš se dobro, omjer je u najmanju ruku 3:1 u zadnja dva meča u korist Selbyja u odnosu na njegove protivnike kada govorimo o sreći.muXmania je napisao/la:Koliko se sjecam u svakoj od navedenih situacija je ronni imo SRECE, nakon kontakta bijele i ciljne kugle, te nije ostavio otvorenu kuglu Marku. Toliko...
Ko omalovažava? Ja ne, a ako me trpaš u isti koš sa onim koji to rade onda nećeš uspjeti jer meni neće biti mrsko da te demantujem. Znači nemoj meni da stavljaš riječi u usta koristeći te neke uopštene fraze, nisam ti ja tako jeftin sagovornik da bi ti to prošlo.
Ronnie ima 5 od 5 u finalima,Selby je prebrzo po meni dosao u vodstvo,ao sto neko napisa nedavno on je los front runner,bolje za njega da su se ove bitke odigrale izmedju 25 i 30 frejma,ovako mislim da ce se Ronnie stabilizovati,nema sanse da ponovi ovako losu igru.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Čini se da sam puno propustio što nisam mogao gledati današnju sesiju.Ne mogu da vjerujem da je Mark preokrenuo.Bit' će zanimljivo sada 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- BluesForever
- Kontakt:
Čini se da raketa ostaje bez goriva.
Champions League Winners 2012
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.