Ja uopste nisam razocaran nasom igrom.s obzirom na sve okolnosti,nedostatak igraca,ne igranje pojedinaca za klubove,bilo je sasvim ok.Ono sto me frustrira jeste to ,a vec sam nekad to rekao,da smo mi kolektivno sihrisana drzava,prokleta drzava,proklet narod.Nemati srece,je nekada normalno,ali desavati se stalno onakve stvari ,kao sto se BIH desava u svim sportovima ,mogu samo zakljuciti da se i Bog okrenuo protiv nas.Necu spominjati hiljade i hiljade primjera,kako u fudbalu,kosarci,rukometu,u kojim a mi primamo smijesne golove,pravimo smijesne greske,ali evo samo cu uzeti sinocnji primjer.Svira nepostojeci penal,covjek ga brani onaj mali supak iz manchestera pokusa sutati,pjanic mu skine i da sam sebi gol,zatim imas sansu da izjednacis,i onda hronicno dokazani bogalj pogodi stativu,ono bi 99 % igraca pogodilo,samo cini mi se Ibisevic bi ono fulio ,i gle cuda tako i bi.Onda sljedeci napad i presmijesan gol.Nemam rijeci **** ti prokletu drzavu.
Zadnja izmjena:
barbarez, dana/u 10 feb 2011, 11:19, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE