NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 30 jan 2010, 18:20

E Baiano bi vec bio previse, po meni. ;) Mislim, nije da ne bi dobro dosao, cuj. :D Ne smije covjek ni zamisliti kakva bi to momcad bila s Wagnerom, Baianom, Silicem i Vareom. Jao jao...
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 30 jan 2010, 18:43

Još jedno priznanje radu kluba

Santos Lago Wagner, najbolji igrač NK Široki Brijeg, proglašen je na prigodnoj svečanosti u organizaciji Športskog saveza općine Široki Brijeg za najuspješnijeg športaša Širokog Brijega u 2009. godini. Uz to, u naš klub stigla su još dva priznanja - Zdenko Bilać (novi član Dinama) proglašen je za najuspješnijeg juniora u 2009. godini, a glasnogovornik kluba Mario Marušić dobio je posebno priznanje za izniman doprinos razvoju i promicanju širokobriješkog športa.
...Život za Široki...

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 30 jan 2010, 18:47

zna li iko kako su danas odigtali

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 jan 2010, 19:22

Steve Urkel je napisao/la:zna li iko kako su danas odigtali

1:0 pobjeda
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 30 jan 2010, 21:29

Steve Urkel je napisao/la:zna li iko kako su danas odigtali
kolko visiš ovdje i naklapas o svemu covjek bi rekao da ćes prvi biti na Blatu i gledati a ti pitaš kolko su igrali cccc

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 31 jan 2010, 02:42

Prva pobjeda u Novoj godini

Nakon bezbroj pretrčanih kilometara na "suhom", igrači N.K. Široki Brijeg su danas na terenu sa umjetnom travom na pripremnom Kampu Musa/Karačić na Mostarskom Blatu ugostili i pobijedili ekipu Gyor-a iz Mađarske 1:0 . Strijelac pobjedonosnog pogotka je Jure Ivanković u 43. minuti, koji se najbolje snašao nakon gužve u šesnaestercu gostiju.

Široki je igrao dva poluvremena u kombiniranim sastavima: (u prvom poluvremenu su igrali: Bačak, Ćutuk, Topić, Diogo, Kožul, Martinović, Glavina, Ivanković, Zovko, Hrkać i Varea a u drugom igrali: Marić, Bandović, Brekalo, Renato, Barišić, Lisboa, Wagner, Ćorić, Šilić, Pinjuh,Mišić i Perajica.)

Po kišom natopljenom terenu u oba poluvremena Široki je bio dosta bolja ekipa sa stalnom inicijativom prema Mađarskom golu, vidjeli smo dosta lijepih akcija ubačaja sa bokova te udaraca izvana. Naravno, vidi se da su igrači tek počeli raditi sa loptom pa sve to ne ide toliko tečno kako bi trebalo, no neke situacije su nas i iznenadile kao i rješenja koja već sada pojedini igrači nude.

Svakako bi izdvojili povratak Danijela Kožula koji je pobjedio tešku bolest te se vratio na teren sa istim žarom kao i prije i odmah pokazao da se na njega može računati. Raduje dobra igra svih domaćih igrača poniklih u omladinskoj školi koji du dali obola cijeloj utakmici, u oba sastava. I ova utakmica je pokazala širinu kadra N.K. Široki Brijeg te borbu za svako mjesto u ekipi, jer se za istu poziciju bore po dva igrača, a to znači da samo najbolji mogu i igrati.

Od novaka igrao je samo Lisboa dok su Veliz i Markić radili sa kondicijskim trenerom Damirom C.
...Život za Široki...

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 31 jan 2010, 14:01

na posudbu iz rijeke došao mislav karoglan,znao sam da će do ovog doći,a stvarno smo jaki,na svakoj poziciji imamo dobrih igraca

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 31 jan 2010, 14:29

Steve Urkel je napisao/la:na posudbu iz rijeke došao mislav karoglan,znao sam da će do ovog doći,a stvarno smo jaki,na svakoj poziciji imamo dobrih igraca
ne gine vam titula prvaka,mislav je bas igrac koji moze odvesti svojom kvalitetom umjesto peraice siroki ka tituli,jbt stvarno dobra ce to ekipa biti wagner,silic,ivankovic,varea,karoglan jos da vam Baiano ostane :D
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 jan 2010, 15:11

antipolitika2 je napisao/la:
Steve Urkel je napisao/la:na posudbu iz rijeke došao mislav karoglan,znao sam da će do ovog doći,a stvarno smo jaki,na svakoj poziciji imamo dobrih igraca
ne gine vam titula prvaka,mislav je bas igrac koji moze odvesti svojom kvalitetom umjesto peraice siroki ka tituli,jbt stvarno dobra ce to ekipa biti wagner,silic,ivankovic,varea,karoglan jos da vam Baiano ostane :D
Definitvo najjaca ekipa po imenima a i po prikazanom u protekloj polusezoni bar je moje misljenje takvo od svih ekipa koje sam gledao na Grbavici i Siroki je imao boljku ne uigranosti na samom pocektu kasnije su stvari legle na svoje.Ne vidim nikavu potrebu za Bajanom osim ako nemate nijet da bude neko otjeran od postojecih igraca!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 31 jan 2010, 16:19

pile87 je napisao/la:
antipolitika2 je napisao/la:
Definitvo najjaca ekipa po imenima a i po prikazanom u protekloj polusezoni bar je moje misljenje takvo od svih ekipa koje sam gledao na Grbavici i Siroki je imao boljku ne uigranosti na samom pocektu kasnije su stvari legle na svoje.Ne vidim nikavu potrebu za Bajanom osim ako nemate nijet da bude neko otjeran od postojecih igraca!
a šta da vam kažem da su velike šanse da Bajano ostane!?

trenutno trenira sa momčadi i slobodan je igrač! 8-)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 31 jan 2010, 17:11

Ja i dalje mislim da bi to bilo previse, nekako mi previse za premijer ligu. ;) ali... jebote mogli bi napraviti dvije ekipe koje bi se borile za naslov prvaka. :lol: Odlicna vijest za Karoglana, moram priznati da su stvarno napravili dobar posao sa pojacanjima, a ispane li taj Argentinac klasan igrac i ovaj mali Brazilac, to ce biti strasno nesto, ne bi me vise ni zadovoljio samo naslov.
...Život za Široki...

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 03 feb 2010, 18:38

NK Široki Brijeg je uz beogradski Partizan jedini klub na prostorima ex-yu države koji ima svoj vlastiti kamp što je za svaku pohvalu i primjer svima u BiH ali i šire.

nisam to prije znao, za pohvalu!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 03 feb 2010, 19:35

I, ukoliko netko nije upoznat, jedna losa vijest od jucer, nazalost, veliko je pitanje tko ce sad to preuzeti i moci se nositi s imenom i kvalitetom koju Mario posjeduje i moze privuci svojim radom u klubu.

Mario Bazina više nije sportski direktor

Mario Bazina od jučer više nije sportski direktor NK Široki Brijeg. Zbog nemogućnosti usklađivanja privatnih i poslovnih Bazininih obveza NK Široki Brijeg i Mario Bazina sporazumno su prekinuli suradnju.

Očito, kako je i sam Bazina kazao, teret uloge sportskog direktora, koju je preuzeo nakon usmenog dogovora po završetku uspješne igračke karijere, bio je previše stresan i zahtjevan, iako je očekivao da će mu biti lakše nego kao igraču pa se u ovom trenutku ipak odlučio dati prednost obvezama na fakultetu i prema obitelji u odnosu na one nogometne obveze. Uz to, Bazina se želi i dobro odmoriti, s obzirom na višegodišnje napore kao igrača u vrhunskim europskim natjecanjima pa tek nakon toga razmišljati o eventualnom nekakvom novom angažmanu.

NK Široki Brijeg i Mario Bazina izražavaju zadovoljstvo uspješnom suradnjom proteklih mjeseci, a Bazina ostaje ubuduće na dispoziciji, koliko mu to obveze dopuste, pomoći NK Široki Brijeg, što u klubu sa zadovoljstvom prihvaćaju i cijene. Pa mu je, izmedu ostalog, ponuđen i angažman kao člana Uprave NK Široki Brijeg.

Bazina donirao financijska sredstva

Dojučerašnji sportski direktor kluba Mario Bazina danas je donirao značajna financijska sredstva za potrebe dovršenja Trening kampa Musa - Karačić na Mostarskom Blatu, koja će se namjenski utrošiti za opremanje fitness centra u sklopu samog trening kampa.

Ovim putem NK Široki Brijeg se želi zahvaliti Mariu Bazini na velikoj gesti i što je prepoznao vrijednost i važnost projekta Trening kampa u razvoju našeg kluba, kao i na njegovu dosadašnjem radu u klubu.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 feb 2010, 01:07

Memorijalni turnir Gojko Šušak 2010.

Još jedan Memorijalni turnir u spomen Gojka Šuška je pred nama. Uz prošlogodišnje pobjednike N.K. Široki Brijeg, ovaj put će nastupiti Imotski, Vukovar i Cibalija iz Vinkovaca. Organizator je svoj dio posla obavio kako treba, sve je spremno za otvaranje turnira. Vjerujemo da će ove godine i vrijeme biti naklonjeno igračima i gledateljima te da ćemo gledati dobre utakmice.

RASPORED:

- Petak 5. veljače 2010., Stadion Pecara

14.50 sati Svečano otvaranje
15.00 sati NK Široki Brijeg - NK Vukovar 91

- Subota, 6 veljače 2010. Trening Kamp Musa-Karačić/Mostarsko Blato

14.00 sati HNK Cibalia - NK Imotski

- Nedjelja, 7. veljače 2010.

12.00 sati Utakmica za treće mjesto - Trening kamp Musa-Karačić/Mostarsko Blato

13.30 sati Utakmica za prvo mjesto - Stadion Pecara

Za sve utakmice ulaz je besplatan. U slučaju nevremena utakmice bi se igrale na trening kampu na umjetnoj travi.
...Život za Široki...

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 05 feb 2010, 16:53

pobjeda nad vukovarom 2-0 karoglan i varea strjelci,volio bi da u finalu igramo s cibaliom pa da vidimo kakve su nam šanse protiv 2 momcadi hnl-a

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 05 feb 2010, 19:37

ja bi reko kakve su sanse cibalije protv lidera premier lige!!
necemo podcjenjivat nasu ligu...pogotovo u odnosu na hrvatsku ligu, tu je to negdje 8-)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 feb 2010, 19:48

Smatram da smo bolji od njih. U biti, dugogodisnje najbolje momcadi ove lige, imaju odlicne sanse protiv bilo kojeg hrvatskog prvoligasa, eto eventualno uz izuzetak Dinama.
Danas nazalost nisam mogao puno ostati, imao sam obveza, tako da nisam ni vidio golove, al dobro, nije ni bitno, bitno je kvalitetno spremiti momcad i pronaci najbolju mogucu opciju. Karoglan se vratio pogotkom, Varea nastavio gdje je stao, lijepo, bravo momci.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 feb 2010, 01:52

NK Široki Brijeg - NK Vukovar 91 2:0

34' Mislav Karoglan
61' Juan Manuel Varea

Turnir su u natjecateljskom smislu otvorili nogometaši Širokog i Vukovara koji su na stadionu Pecara odigrali i prvu utakmicu. Pobjeda koja vodi direktno u finale pripala je domaćim nogometašima koji su golovima Karoglana (34.min.) i Juana Varea u 61. minuti slavili nad gostima iz Vukovara. Trener Širokog Toni Karačić dao je šansu svim raspoloživim igračima kako bi imao uvid u trenutno stanje ekipe koja je prvi dio domaćeg prvenstva završila na prvom mjestu ljestvice.

Subota, 6. veljače 2010. Trening kamp Musa-Karačić/Mostarsko Blato

14.00 sati HNK Cibalia - NK Imotski
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 feb 2010, 18:46

NK Široki Brijeg - HNK Cibalia Vinkovci 2:2 8:9p

Široki bolja i dominantnija momcad po meni, dojma sam da bi ih bez prevelikih problema dobili sa prvom postavom, da nije prijateljska, dominacija u veznom redu je ocita, za igrace poput Varee i Wagnera se nema sta reci, nisu lopte izgubili, a kako je ih samo Karoglan nanizao u drugom poluvremenu sve, al zakasnio Glavina na loptu... ali Cibalia je imala danas raspolozenog Lukacevica koji je dvaput majstorski pogodio, ostalo srednja zalost iako su imali svoje periode. Steta, ali ipak je to prijateljski susret i vidjelo se da tu imamo 18ak podjednako dobrih igraca i ne sumnjam da jurisamo na titulu, samo obranu moramo dovesti u red i naci najbolju opciju, jer to je jedini slabi dio momcadi i patimo radi toga, dok vezni red sa Silicem, Wagnerom, Misicem te napad sa Vareom i Karoglanom nema nitko u ovoj ligi. Cibaliji cestitke na osvojenom memorijalu, vise su srece imali u izvodjenju penala i realno nije nezasluzeno da i oni osvoje trofej, ali potvrdili su ono sto sam stoput rekao, osim Dinama nitko u toj ligi nije nista posebno i bilo koga tu Široki ili standardno dvije-tri najbolje BH momcadi moze/mogu dobiti, pa tako je i danas trebao tu trenutacno drugoplasiranu momcad hnl-a. ;P

ŠIROKI BRIJEG: Marić (od 46. Bandović), Diogo (od 72. Ćorić), Barišić (od 61. Hrkać), Markić (od 46. Topić), Renato (od 46. Ćutuk), Wagner (od 61. Kožul), Lisboa (od 46. Martinović), Šilić (od 72. Glavina), Varea (od 61. Karoglan), Ivanković (od 65. Pinjuh), Mišić (od 65. Veliz). Trener: Toni Karačić.

CIBALIA: Antolović (od 46. Bursca), Lukačević (od 66. Rugašević), Leutar (od 90. Šimunac), Tomić, Kresinger (od 58. Malčić), Pavličić (od 54. Jurić), Parmaković (od 74. Duvnjak), Radotić (od 87. Terzić), Baraban (od 46. Husić), Milardović, Mazalović (od 83. Župarić). Trener: Stanko Mršić.

Najbolji strijelac turnira Josip Lukačević (3), najbolji igrac Juan Manuel Varea.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 feb 2010, 09:02

Vladušić za JAVNO.BA: Varea bi igrao za BiH! :shock: :shock:

Javljaju li Vam se drugi klubovi iz bh Premijerlige tražeći nekog igrača?
„Za sada nisu, no držim što više Argentinaca bude u ovdašnjoj ligi da će ona biti bolja i dobivati na popularnosti. Činjenica da je Varea već dva puta, od kada igra za Široki Brijeg, intervjuiran u vodećem argentinskom i južnoameričkom sportskom listu „Ole“ dovoljno govori u prilog tome, jer oba puta je nahvalio i Široki Brijeg i Premijerligu, sve najljepše govorio o ovdašnjim ljudima, pa mi se sve više igrača u Argentini javlja i traže angažman baš u BiH, a Varea je za to najzaslužniji“. 8-)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Fouzi1, Zigazaga i 14 gostiju.