Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

grgr
Kontakt:

Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Post Postao/la grgr » 18 jul 2013, 17:01

Moze neko stream ? I argentinac taj sto ga spominjete je dao koreji jucer ako se ne varam 14 golova :D

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 jul 2013, 17:05

grgr je napisao/la:Moze neko stream ? I argentinac taj sto ga spominjete je dao koreji jucer ako se ne varam 14 golova :D
http://www.bhrt.ba/226.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 jul 2013, 17:05

samo_lijevo je napisao/la: Nisam ga upratio na SP,ali ovdje sam igra.
Razbranio se ovaj golman sa repom.
Ma jesam ja, tako su on i brat mu igrali(Diego Simonet valjda mu je brat)i na prvenstvu za seniore, Crnogorce su npr. njiho dvojica sami dobili :P :P Francuzima je npr zabio 8 komada 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 18 jul 2013, 17:07

Brazil gubi a egipat igra protiv kuvajta ukoliko pobjede idu na 3 ce mjesto... A u subotu igraju sa brazilom kad cemo znat dal igramo sa njima il brazilcima.... naravno ukoliko mi pobjedimo arg i kongo

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 18 jul 2013, 17:12

Ako vas ne zanima, preskocite.

Mislim. Nema veze gdje se tema nalazi, gdje ce ju stavit na pdf "rukometni klubovi" mozda??

Normalno raspravljamo o utakmicama kako BiH tako i svih ostalih.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 18 jul 2013, 17:13

edi05x je napisao/la:Nadam se da će večeras malo veću minutažu dobiti Kasumović,momak je odličan šuter! :)
Kasumović je u ono par utakmica što sam ga gledao sličan Milasu , nema baš hrabrosti da se digne i opuca ili mu izblokiraju šut , ali kada ga krene zabije 5-6 golova u 90-ku , malo mi je isto čudno zašto Janković nije dobio neku minutažu na srednjem , u zadnje vrijeme je i pored Trivundže na srednjem za Borac zabijao po 5-6 golova i u SEHA Ligi i u Ligi 6 ...

op.a napokon da smo favoriti po kladionicama protiv Konga :mrgreen: , na BiH se nemoguće kladiti jer smo toliki favoriti , neriješeno kvota 24 , a pobjeda Konga 22 :roll: , nadam se da naši neće olako shvatiti Kongo i da će odigrati kako najbolje znaju jer ovakve utakmice znaju biti veoma opasne ...
Zadnja izmjena: no rules, dana/u 18 jul 2013, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 18 jul 2013, 17:16

Moze mi neko odgovorit kako ide izvlacenje za cetvrtfinale jel i dalje krizanje A I B ,C I D il ce ic svi zajedno :D,jer sad najvjerovatnije cemo igrat osminu finala sa Egiptom ili Brazilom necemo valjda onda ic u cetvrt finalu na Spaniju ili Svedsku :?
Zadnja izmjena: admir12345, dana/u 18 jul 2013, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 18 jul 2013, 17:17

_dreamer_ je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Dzaba ti ljudima objasnjavati mi koji navijamo za BIH ne zanima nas to sto pisete o Hrvatskoj,Srbiji itd i takvim postovima na ovoj temi nije mjesto jer ovdje se pise o repki BIH na SP :D :D

Edit: Madarska-Argentina 14-12 poluvrijeme bilo bi dobro da Madari ovo dobiju i nama olaksaju put do drugog mjesta :D :D
Pa ako cemo striktno takvom logikom, sto onda pises o Madjarskoj i Argentini? ne zanimaju me te dvije reprezentacije. Nije tema Grupa C juniorskog prvenstva... Vidis kako dersujete ljudima, a sam si se upecao.

:lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:

Da pratis znao bih da one igraju u nasoj grupi ne znam mozda je logicno da pisemo o protivnicima BIH sta ti mislis :oops: :oops: :roll: :roll:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 jul 2013, 17:19

Damian je napisao/la:Ako vas ne zanima, preskocite.

Mislim. Nema veze gdje se tema nalazi, gdje ce ju stavit na pdf "rukometni klubovi" mozda??

Pdf reprezentacia BiH se odnosi samo na BiH, zar ne?

Sve sto je vezano za BiH se moze pisat a ne pravit analize o tome kako igra Srbija, Rusija, Danska... Zasto postoji pdf ino aktuelne teme? :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 jul 2013, 17:27

Unofficialpage je napisao/la:
Damian je napisao/la:Ako vas ne zanima, preskocite.

Pdf reprezentacia BiH se odnosi samo na BiH, zar ne?

Sve sto je vezano za BiH se moze pisat a ne pravit analize o tome kako igra Srbija, Rusija, Danska... Zasto postoji pdf ino aktuelne teme? :D
How yes no.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 jul 2013, 17:29

Haj dobro je više, šta će rad 5-6 forumaša otvarati novu temu, na ovoj temi se piše o SP i tačka ;)

Mađarska-Argentina 28:21 završeno, ovaj rezultat nam odgovara, još Slovenci da dobiju Koreu i sami odlučujemo o svojoj sudbini i o tome hoćemo li biti drugi ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 jul 2013, 17:31

Ma treba da ostane ova tema jer je tema o SP koje se odrzava u BiH tako da svako ima pravo pisati na njoj bio navijac BiH,Srbije,Hrvatske,Danske,Alzira,Konga...

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 jul 2013, 17:32

Hajd neka vam bude :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 jul 2013, 17:34

@Legendo,ne bi mi trebali imati problema protiv Argentine.Prosto im zatvoriti Simoneta na kojem bih ja ako ga krene,a sigurno hoce,stavio flastera odmah na pocetku utakmice.Mada i dosadasnja nasa odbrana sa Milicevicem naprijed ce mislim biti sasvim dovoljna da "zbuni" njigovog srednjeg.Imam osjecaj da ce nasi bekovi doci do izrazaja protiv Argentine.Samo da ne bude neke treme i pritiska kao protiv Koreje.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 jul 2013, 17:35

ojj Švabica na tribinama u Ljubuškom 8-) 8-) eeeeee Smajo što i nama ne dade organizaciju ovog prvenstva :cry:

ima i Holanđanki :cry: :cry:
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 18 jul 2013, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 18 jul 2013, 17:36

admir12345 je napisao/la:Moze mi neko odgovorit kako ide izvlacenje za cetvrtfinale jel i dalje krizanje A I B ,C I D il ce ic svi zajedno :D,jer sad najvjerovatnije cemo igrat osminu finala sa Egiptom ili Brazilom necemo valjda onda ic u cetvrt finalu na Spaniju ili Svedsku :?
U 1/8 finala ako dobijemo ove dvije idemo na Brazil ili Egipat, a ako prodjemo u 1/4 finalu idemo na Njemacku ili Hrvatsku jer je logicno da ce oni proci ekipe koje su bile zadnje u svojim grupama, ali ima do toga jos idemo polako :)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 18 jul 2013, 17:38

slika
jesu ovi banjalučani sportisti jbt ko na ravnoj gori
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 jul 2013, 17:42

Yucca je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Dzaba ti ljudima objasnjavati mi koji navijamo za BIH ne zanima nas to sto pisete o Hrvatskoj,Srbiji itd i takvim postovima na ovoj temi nije mjesto jer ovdje se pise o repki BIH na SP :D :D

Edit: Madarska-Argentina 14-12 poluvrijeme bilo bi dobro da Madari ovo dobiju i nama olaksaju put do drugog mjesta :D :D
Pa ako cemo striktno takvom logikom, sto onda pises o Madjarskoj i Argentini? ne zanimaju me te dvije reprezentacije. Nije tema Grupa C juniorskog prvenstva... Vidis kako dersujete ljudima, a sam si se upecao.

:lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:

Da pratis znao bih da one igraju u nasoj grupi ne znam mozda je logicno da pisemo o protivnicima BIH sta ti mislis :oops: :oops: :roll: :roll:
Ma nemoj, eto ja ne pratim pa ne znam ko igra u grupi, iako za cudo jedno znam o kojoj grupi pricam - o Grupi C. :lol:

A hajde sad fino pogledaj podforum fudbalske reprezentacije pa ces vidjeti da postoji posebna tema za Grupu u kojoj igramo i tema gdje se iskljucivo prica o reprezentaciji. Jel sad sta jasnije?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 18 jul 2013, 18:06

Nemoj vise :lol: :lol: :lol: dovoljno je :roll: :roll:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 jul 2013, 18:10

_dreamer_

a jesu li na istom PDF? Ili je jedna na BH fudbal, odnosno repka BiH a druga na ino fudbal pod medjunarodni fudbal? :D

Hajmo Slovenci! Dobijte Koreance da nam ne bi pravili probleme :mrgreen:
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 18 jul 2013, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.

Damir Dzumhur!!!!

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.