Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moze neko stream ? I argentinac taj sto ga spominjete je dao koreji jucer ako se ne varam 14 golova 

- samo_lijevo
- Kontakt:
http://www.bhrt.ba/226.html" onclick="window.open(this.href);return false;grgr je napisao/la:Moze neko stream ? I argentinac taj sto ga spominjete je dao koreji jucer ako se ne varam 14 golova
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- legenda reala
- Kontakt:
Ma jesam ja, tako su on i brat mu igrali(Diego Simonet valjda mu je brat)i na prvenstvu za seniore, Crnogorce su npr. njiho dvojica sami dobilisamo_lijevo je napisao/la: Nisam ga upratio na SP,ali ovdje sam igra.
Razbranio se ovaj golman sa repom.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Brazil gubi a egipat igra protiv kuvajta ukoliko pobjede idu na 3 ce mjesto... A u subotu igraju sa brazilom kad cemo znat dal igramo sa njima il brazilcima.... naravno ukoliko mi pobjedimo arg i kongo
Ako vas ne zanima, preskocite.
Mislim. Nema veze gdje se tema nalazi, gdje ce ju stavit na pdf "rukometni klubovi" mozda??
Normalno raspravljamo o utakmicama kako BiH tako i svih ostalih.
Mislim. Nema veze gdje se tema nalazi, gdje ce ju stavit na pdf "rukometni klubovi" mozda??
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Kasumović je u ono par utakmica što sam ga gledao sličan Milasu , nema baš hrabrosti da se digne i opuca ili mu izblokiraju šut , ali kada ga krene zabije 5-6 golova u 90-ku , malo mi je isto čudno zašto Janković nije dobio neku minutažu na srednjem , u zadnje vrijeme je i pored Trivundže na srednjem za Borac zabijao po 5-6 golova i u SEHA Ligi i u Ligi 6 ...edi05x je napisao/la:Nadam se da će večeras malo veću minutažu dobiti Kasumović,momak je odličan šuter!
op.a napokon da smo favoriti po kladionicama protiv Konga

Zadnja izmjena: no rules, dana/u 18 jul 2013, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Moze mi neko odgovorit kako ide izvlacenje za cetvrtfinale jel i dalje krizanje A I B ,C I D il ce ic svi zajedno
,jer sad najvjerovatnije cemo igrat osminu finala sa Egiptom ili Brazilom necemo valjda onda ic u cetvrt finalu na Spaniju ili Svedsku 

Zadnja izmjena: admir12345, dana/u 18 jul 2013, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
_dreamer_ je napisao/la:Pa ako cemo striktno takvom logikom, sto onda pises o Madjarskoj i Argentini? ne zanimaju me te dvije reprezentacije. Nije tema Grupa C juniorskog prvenstva... Vidis kako dersujete ljudima, a sam si se upecao.Yucca je napisao/la:Dzaba ti ljudima objasnjavati mi koji navijamo za BIH ne zanima nas to sto pisete o Hrvatskoj,Srbiji itd i takvim postovima na ovoj temi nije mjesto jer ovdje se pise o repki BIH na SP![]()
Edit: Madarska-Argentina 14-12 poluvrijeme bilo bi dobro da Madari ovo dobiju i nama olaksaju put do drugog mjesta![]()

Da pratis znao bih da one igraju u nasoj grupi ne znam mozda je logicno da pisemo o protivnicima BIH sta ti mislis

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pdf reprezentacia BiH se odnosi samo na BiH, zar ne?Damian je napisao/la:Ako vas ne zanima, preskocite.
Sve sto je vezano za BiH se moze pisat a ne pravit analize o tome kako igra Srbija, Rusija, Danska... Zasto postoji pdf ino aktuelne teme?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
How yes no.Unofficialpage je napisao/la:Pdf reprezentacia BiH se odnosi samo na BiH, zar ne?Damian je napisao/la:Ako vas ne zanima, preskocite.
Sve sto je vezano za BiH se moze pisat a ne pravit analize o tome kako igra Srbija, Rusija, Danska... Zasto postoji pdf ino aktuelne teme?
- legenda reala
- Kontakt:
Haj dobro je više, šta će rad 5-6 forumaša otvarati novu temu, na ovoj temi se piše o SP i tačka 
Mađarska-Argentina 28:21 završeno, ovaj rezultat nam odgovara, još Slovenci da dobiju Koreu i sami odlučujemo o svojoj sudbini i o tome hoćemo li biti drugi

Mađarska-Argentina 28:21 završeno, ovaj rezultat nam odgovara, još Slovenci da dobiju Koreu i sami odlučujemo o svojoj sudbini i o tome hoćemo li biti drugi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma treba da ostane ova tema jer je tema o SP koje se odrzava u BiH tako da svako ima pravo pisati na njoj bio navijac BiH,Srbije,Hrvatske,Danske,Alzira,Konga...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajd neka vam bude 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
@Legendo,ne bi mi trebali imati problema protiv Argentine.Prosto im zatvoriti Simoneta na kojem bih ja ako ga krene,a sigurno hoce,stavio flastera odmah na pocetku utakmice.Mada i dosadasnja nasa odbrana sa Milicevicem naprijed ce mislim biti sasvim dovoljna da "zbuni" njigovog srednjeg.Imam osjecaj da ce nasi bekovi doci do izrazaja protiv Argentine.Samo da ne bude neke treme i pritiska kao protiv Koreje.
- legenda reala
- Kontakt:
ojj Švabica na tribinama u Ljubuškom
eeeeee Smajo što i nama ne dade organizaciju ovog prvenstva 
ima i Holanđanki

ima i Holanđanki

Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 18 jul 2013, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
U 1/8 finala ako dobijemo ove dvije idemo na Brazil ili Egipat, a ako prodjemo u 1/4 finalu idemo na Njemacku ili Hrvatsku jer je logicno da ce oni proci ekipe koje su bile zadnje u svojim grupama, ali ima do toga jos idemo polakoadmir12345 je napisao/la:Moze mi neko odgovorit kako ide izvlacenje za cetvrtfinale jel i dalje krizanje A I B ,C I D il ce ic svi zajedno,jer sad najvjerovatnije cemo igrat osminu finala sa Egiptom ili Brazilom necemo valjda onda ic u cetvrt finalu na Spaniju ili Svedsku

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

jesu ovi banjalučani sportisti jbt ko na ravnoj gori
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Ma nemoj, eto ja ne pratim pa ne znam ko igra u grupi, iako za cudo jedno znam o kojoj grupi pricam - o Grupi C.Yucca je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:Pa ako cemo striktno takvom logikom, sto onda pises o Madjarskoj i Argentini? ne zanimaju me te dvije reprezentacije. Nije tema Grupa C juniorskog prvenstva... Vidis kako dersujete ljudima, a sam si se upecao.Yucca je napisao/la:Dzaba ti ljudima objasnjavati mi koji navijamo za BIH ne zanima nas to sto pisete o Hrvatskoj,Srbiji itd i takvim postovima na ovoj temi nije mjesto jer ovdje se pise o repki BIH na SP![]()
Edit: Madarska-Argentina 14-12 poluvrijeme bilo bi dobro da Madari ovo dobiju i nama olaksaju put do drugog mjesta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da pratis znao bih da one igraju u nasoj grupi ne znam mozda je logicno da pisemo o protivnicima BIH sta ti mislis![]()
![]()
![]()

A hajde sad fino pogledaj podforum fudbalske reprezentacije pa ces vidjeti da postoji posebna tema za Grupu u kojoj igramo i tema gdje se iskljucivo prica o reprezentaciji. Jel sad sta jasnije?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
_dreamer_
a jesu li na istom PDF? Ili je jedna na BH fudbal, odnosno repka BiH a druga na ino fudbal pod medjunarodni fudbal?
Hajmo Slovenci! Dobijte Koreance da nam ne bi pravili probleme
a jesu li na istom PDF? Ili je jedna na BH fudbal, odnosno repka BiH a druga na ino fudbal pod medjunarodni fudbal?

Hajmo Slovenci! Dobijte Koreance da nam ne bi pravili probleme

Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 18 jul 2013, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.