Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Rosas7
Kontakt:

Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Rosas7 » 26 mar 2011, 22:22

sarajlija89 je napisao/la:Malta-Grcka 0-0...85 min. i jos crveni za Grcku :roll: :lol:

http://atdhenet.tv/36120/watch-malta-vs-greece
covjece sad si me obradovo znas kako....hvala ti ;) ;) ;)
nisam i gledo rezultate u nevjerici

ajde maalte imaju oni crvenii
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 26 mar 2011, 22:29

kokosari grcki sa igracem manje u 90+ daju gol
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 mar 2011, 22:30

94. min 0-1 Tsorosidis..u posljednjoim sekundama bukvalno.Grcka preuzima prvo mjesto....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 mar 2011, 22:31

To je bilo za očekivati. Grci i braća im Talijani tako i prolaze.

Mi i dalje ovisimo samo o sebi, to je bitno. :)
...što je više lome to je volim jače...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 26 mar 2011, 22:36

jacky09 je napisao/la:To je bilo za očekivati. Grci i braća im Talijani tako i prolaze.

Mi i dalje ovisimo samo o sebi, to je bitno. :)
napravit dobru analizu,i dobit ovo ostalo do kr :) :) aja

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 mar 2011, 22:40

Pa kako Srna dopusta da ga onako igrac okrene,i onakav mu fol prodaje kroz noge :oops:

Al vi nemate brige,jel vam je grupa realno truba i bas bi truba bilo da ovo ne prodjete,a fkt vi kolko god lose da igrate u ovoj grupi nemozete biti donji nikako
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 26 mar 2011, 22:42

miky_hz je napisao/la:Pa kako Srna dopusta da ga onako igrac okrene,i onakav mu fol prodaje kroz noge :oops:

Al vi nemate brige,jel vam je grupa realno truba i bas bi truba bilo da ovo ne prodjete,a fkt vi kolko god lose da igrate u ovoj grupi nemozete biti donji nikako
a dobro si reko posla onaj srnu po cevape......srna ko pocetnik

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 mar 2011, 22:42

Tablica:

1. Grčka 11
2. Hrvatska 10
3. Gruzija 9
4. Izrael 7
5. Latvija 4
6. Malta 0

Raspored do kraja:

29.03. Izrael - Gruzija
04.06. Latvia - Izrael
04.06. Hrvatska - Gruzija
04.06. Grčka - Malta
02.09. Izrael - Grčka
02.09. Malta - Hrvatska
02.09. Gruzija - Latvia
06.09. Malta - Gruzija
06.09. Latvia - Grčka
06.09. Hrvatska - Izrael
07.10. Grčka - Hrvatska
07.10. Latvia - Malta
11.10. Gruzija - Grčka
11.10. Malta - Izrael
11.10. Hrvatska - Latvia

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 26 mar 2011, 22:46

Šta bih ja dao da je BiH u ovakvoj situaciji, ne zna se ko je lošiji u ovoj grupi Izrael ili Grčka. Gledao sam utakmicu Izrael i Hrvatska i stekao sam utisak da je Hrvatska igrala onoliko koliko joj je trebalo.
FEDERER= KLOC

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 26 mar 2011, 22:48

Iker C je napisao/la:Šta bih ja dao da je BiH u ovakvoj situaciji, ne zna se ko je lošiji u ovoj grupi Izrael ili Grčka. Gledao sam utakmicu Izrael i Hrvatska i stekao sam utisak da je Hrvatska igrala onoliko koliko joj je trebalo.
po ovom rasporedu trebali bi rjesit to

nadam se da ce bih plasorati na euro,ako ovako bude igrala ,ne sumnjam

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 mar 2011, 22:58

Iznenadila me neprijatno Hrvatska.
Gruzija borbena, ne i kvalitetna, Hrvatska nezainteresovana i zasluzeno kaznjena.
Bilica vadi slaba grupa, ali on igre nema.
Hrvatska, kao i Srbija, slabo igra protiv exCCCP zemalja. Kao da postoji neki problem u tome u nasim glavama. :roll:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 mar 2011, 23:05

MaGiCa je napisao/la:Iznenadila me neprijatno Hrvatska.
Gruzija borbena, ne i kvalitetna, Hrvatska nezainteresovana i zasluzeno kaznjena.
Bilica vadi slaba grupa, ali on igre nema.
Hrvatska, kao i Srbija, slabo igra protiv exCCCP zemalja. Kao da postoji neki problem u tome u nasim glavama. :roll:
Postoji problem u glavama onih 11 na terenu. Ni Gruzija, ni Malta, ni Estonija se nemogu savladati bez borbe. Ovo danas je bila jedna od najgorih, ako ne i najgora utakmica Hrvatske unazad 5 godina. Ako izuzmemo onu protiv Engleza.
Gruzija ispodprosječna reprezentacija koja je dala svojih 120% i kaznila nas za očajnu igru.

Bojim se ove utakmice protiv Gruzije u Zagrebu. Ovi će doći sigurno igrati bunker kao i danas, a mi protiv takvih ekipa ne znamo igrati, primjer su Grci koji su jedanput prešli centar. Nadam se da će Slaven krenuti sa 3 napadača, pa kud puklo. Iako ima do toga još više od 2 mjeseca.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 mar 2011, 23:22

jacky09 je napisao/la: Postoji problem u glavama onih 11 na terenu. Ni Gruzija, ni Malta, ni Estonija se nemogu savladati bez borbe. Ovo danas je bila jedna od najgorih, ako ne i najgora utakmica Hrvatske unazad 5 godina. Ako izuzmemo onu protiv Engleza.
Gruzija ispodprosječna reprezentacija koja je dala svojih 120% i kaznila nas za očajnu igru.

Bojim se ove utakmice protiv Gruzije u Zagrebu. Ovi će doći sigurno igrati bunker kao i danas, a mi protiv takvih ekipa ne znamo igrati, primjer su Grci koji su jedanput prešli centar. Nadam se da će Slaven krenuti sa 3 napadača, pa kud puklo. Iako ima do toga još više od 2 mjeseca.
Sta znam, protiv Grcke niste imali srece.
Imali ste bar 3 zicera, ako me secanje sluzi. Danas ste bili slabi. Tek par suteva.
Lose je to, samo ne znam ko je odgovoran za to - Bilic ili savez ili igraci?
Ima verovatno od svega po malo.
Dobar vam je onaj mali Strinic (iz Hajduka, bese? znam da se prodao skorije), sa njim ste zatvorili levu stranu.
Mislim da sa 3 igraca u spicu na ove Gruzine, mozete ili ko pukovnici ili ko pokojnici. Mnogo je to ofanzivno. Sta ako ne upali?
Jedno pitanje za tebe: ovaj Dujmovic - jel to kvalitet ili mafijaski igrac ili "novi Juric"?
Nisam ga pre vidjao u reprezentaciji. Prijatno me iznenadio.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 mar 2011, 03:24

jacky09 je napisao/la: Koga bismo to doveli da Bilić ode? Nekog propalog stranog trenera, jer za stručnjake nemamo love, ili nekog "talentiranog" mladog trenera iz Hrvatske tipa Dalić ili Scoria? :(
Cico Kranjčar bi bio ok rješenje ali on je zauzet. Nedaj Bože Otta Barića. :| :mrgreen:
Nikoga, al me nervira pojava Bilica, odnosno njegova ''vizija'' igre i kasnija opravdanja zasto nesto nije stimalo. Nema tu price, igraci mu se setaju po terenu, pored onoliko kreativaca ne mogu sansu stvoriti, najodgovorniji je i neka ide. Da je imati kakvog mega bogatasa da iskesira za tipove poput Hiddinka, to bi najbolje bilo, a ovako, svejedno, nek netko drugi bar proba, napravi sok, jer ovako ne moze.
Kazem opet, ne vidim nikakvu konkurenciju u grupi, tako da ce on odraditi posao kuci i sl., plasirati se vjerovatno kao prvi, al sa svojim konceptom nece daleko dogurati ako se neke stvari drasticno ne promjene.
...Život za Široki...

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 27 mar 2011, 03:50

jacky09 je napisao/la:Tablica:

1. Grčka 11
2. Hrvatska 10
3. Gruzija 9
4. Izrael 7
5. Latvija 4
6. Malta 0

Raspored do kraja:

29.03. Izrael - Gruzija
04.06. Latvia - Izrael
04.06. Hrvatska - Gruzija
04.06. Grčka - Malta
02.09. Izrael - Grčka
02.09. Malta - Hrvatska
02.09. Gruzija - Latvia
06.09. Malta - Gruzija
06.09. Latvia - Grčka
06.09. Hrvatska - Izrael
07.10. Grčka - Hrvatska
07.10. Latvia - Malta
11.10. Gruzija - Grčka
11.10. Malta - Izrael
11.10. Hrvatska - Latvia
Mislim da ce vam odlucujuca utakmica biti u Grckoj,sto se tice prvog mjesta,jer realno Gruzija nece biti neka prijetnja HR iako su sinoc dobili. Grupa je prilicno lahka,takoreci nikakva,a ako Hrvatska ne izbori plasman,mislim da bi Bilic trebao dobiti odma nogu,po meni je to vec davno trebao. Imate vi dosta boljih strucnjaka.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 mar 2011, 04:15

Pa, njegova jedina sreca je sto mu je grupa takva da ce jednostavno biti prvi na kraju, gotovo sigurno, a to ce samo zavarati masu, jer puno drugacije treba izgledati ta igra uz te igrace, plus sto se neki killer mora isprofilirati u napadu, ubaciti samo one u najvecoj formi i lagano. Ta grupa je smijesno jednostavna, uz sve pobjede do kraja objektivno, da Bilic zna sta radi.
...Život za Široki...

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 27 mar 2011, 04:20

Dobro je komsije jos nista nije gotovo ima jos uvijek sanse dok god je ima !

Zelim vam svu srecu nadam se i vi nama <3 !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 27 mar 2011, 08:53

Problem susjeda je taj sto imaju za trenera Bilica Slavena ,covjek je od pite napravio ****,jedini njegovi uspjesi su protiv Engleske i Njemacke prije par godina ostalo je blamaza,ukrajinu nije uspio savladati dva puta,grcku,gruzije popusijo,ima neke svoje vizije i sranja koja provodi u reprezentaciji,ne vidim kako je netko od vas optimistican da kaze da ce HRV. biti prva u skupini,cisto sumnjam,grcka je jaca i ima doma utakmicu protiv njih.
Igra mu jedan Dujmovic a Vukojevic u zivotnoj formi grije klupu,who the fuck is Dujmovic?Managerske igre i sl. sranja radi prodaje ,ne znam nevidim nikakve logike?
Kalinic koji nije standardan dok Jelavic daje gol po utakmici???
Kranjcar tele sporo ne igra nikako u Tottenhemu ?!
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 mar 2011, 10:05

MaGiCa je napisao/la: Sta znam, protiv Grcke niste imali srece.
Imali ste bar 3 zicera, ako me secanje sluzi. Danas ste bili slabi. Tek par suteva.
Lose je to, samo ne znam ko je odgovoran za to - Bilic ili savez ili igraci?
Ima verovatno od svega po malo.
Dobar vam je onaj mali Strinic (iz Hajduka, bese? znam da se prodao skorije), sa njim ste zatvorili levu stranu.
Mislim da sa 3 igraca u spicu na ove Gruzine, mozete ili ko pukovnici ili ko pokojnici. Mnogo je to ofanzivno. Sta ako ne upali?
Jedno pitanje za tebe: ovaj Dujmovic - jel to kvalitet ili mafijaski igrac ili "novi Juric"?
Nisam ga pre vidjao u reprezentaciji. Prijatno me iznenadio.
Odgovorni su prije svega igrači, ali i Slaven. Sa Strinićem smo dobili dobrog beka prvenstveno u defanzivi, što sa Pranjićem iako igra u 5 puta boljem klubu nismo imali i Strinić je od sad standardan na tom mjestu.
Dujmović se pokazao protiv Češke, igrač koji je jako zahvalan, jedini je jučer trčao i borio se. Uz to zna dodati loptu, ima solidan pregled igre, za razliku od Vukojevića.
ŠB_Fidelis je napisao/la: Nikoga, al me nervira pojava Bilica, odnosno njegova ''vizija'' igre i kasnija opravdanja zasto nesto nije stimalo. Nema tu price, igraci mu se setaju po terenu, pored onoliko kreativaca ne mogu sansu stvoriti, najodgovorniji je i neka ide. Da je imati kakvog mega bogatasa da iskesira za tipove poput Hiddinka, to bi najbolje bilo, a ovako, svejedno, nek netko drugi bar proba, napravi sok, jer ovako ne moze.
Kazem opet, ne vidim nikakvu konkurenciju u grupi, tako da ce on odraditi posao kuci i sl., plasirati se vjerovatno kao prvi, al sa svojim konceptom nece daleko dogurati ako se neke stvari drasticno ne promjene.
Naravno da je bitno tko će sjediti na klupi. Dalić, Scoria, Pamić ?? :? :cry: OK treneri za HNL, ali ne za ovaj nivo. Ivanković, Otto Barić?? :|
Možda da probaju sa Vahom, pa da paralelno vodi klub i reprezentaciju. :)
Mosor1 je napisao/la:Sama pojava onog Bilića sve o njemu govori.Pa obrij se mamlaze,da licis na neso,pa glumi nekog karizmatika a pojma nema.Sta bi Ćiro radio s ovom repkom???!!!!Sta je danas bilo s Vukojevićom,jel ozljeđen ili???!!!!!Tuzna utakmica i na kraju mi bilo drago sto je Gruzija pobjedila!!! :)
Vukojević nije ozljeđen, nego je Dujmović bolji od njega. Što si i mogao vidjeti ako si gledao utakmicu protiv Češke u Puli.
Pasodzigera je napisao/la:Mislim da ce vam odlucujuca utakmica biti u Grckoj,sto se tice prvog mjesta,jer realno Gruzija nece biti neka prijetnja HR iako su sinoc dobili. Grupa je prilicno lahka,takoreci nikakva,a ako Hrvatska ne izbori plasman,mislim da bi Bilic trebao dobiti odma nogu,po meni je to vec davno trebao. Imate vi dosta boljih strucnjaka.
Nemamo boljih stručnjaka, točnije nemamo uopće stručnjaka koji bi bolje vodili reprezentaciju. Možda Ivić sa 98 godina.

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 27 mar 2011, 10:07

Ne mogu vjerovati kako ste sinoć bezveze prosuli bodove... :o
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.