covjece sad si me obradovo znas kako....hvala tisarajlija89 je napisao/la:Malta-Grcka 0-0...85 min. i jos crveni za Grcku![]()
![]()
http://atdhenet.tv/36120/watch-malta-vs-greece
nisam i gledo rezultate u nevjerici
ajde maalte imaju oni crvenii
covjece sad si me obradovo znas kako....hvala tisarajlija89 je napisao/la:Malta-Grcka 0-0...85 min. i jos crveni za Grcku![]()
![]()
http://atdhenet.tv/36120/watch-malta-vs-greece
napravit dobru analizu,i dobit ovo ostalo do krjacky09 je napisao/la:To je bilo za očekivati. Grci i braća im Talijani tako i prolaze.
Mi i dalje ovisimo samo o sebi, to je bitno.
a dobro si reko posla onaj srnu po cevape......srna ko pocetnikmiky_hz je napisao/la:Pa kako Srna dopusta da ga onako igrac okrene,i onakav mu fol prodaje kroz noge![]()
Al vi nemate brige,jel vam je grupa realno truba i bas bi truba bilo da ovo ne prodjete,a fkt vi kolko god lose da igrate u ovoj grupi nemozete biti donji nikako
po ovom rasporedu trebali bi rjesit toIker C je napisao/la:Šta bih ja dao da je BiH u ovakvoj situaciji, ne zna se ko je lošiji u ovoj grupi Izrael ili Grčka. Gledao sam utakmicu Izrael i Hrvatska i stekao sam utisak da je Hrvatska igrala onoliko koliko joj je trebalo.
Postoji problem u glavama onih 11 na terenu. Ni Gruzija, ni Malta, ni Estonija se nemogu savladati bez borbe. Ovo danas je bila jedna od najgorih, ako ne i najgora utakmica Hrvatske unazad 5 godina. Ako izuzmemo onu protiv Engleza.MaGiCa je napisao/la:Iznenadila me neprijatno Hrvatska.
Gruzija borbena, ne i kvalitetna, Hrvatska nezainteresovana i zasluzeno kaznjena.
Bilica vadi slaba grupa, ali on igre nema.
Hrvatska, kao i Srbija, slabo igra protiv exCCCP zemalja. Kao da postoji neki problem u tome u nasim glavama.
Sta znam, protiv Grcke niste imali srece.jacky09 je napisao/la: Postoji problem u glavama onih 11 na terenu. Ni Gruzija, ni Malta, ni Estonija se nemogu savladati bez borbe. Ovo danas je bila jedna od najgorih, ako ne i najgora utakmica Hrvatske unazad 5 godina. Ako izuzmemo onu protiv Engleza.
Gruzija ispodprosječna reprezentacija koja je dala svojih 120% i kaznila nas za očajnu igru.
Bojim se ove utakmice protiv Gruzije u Zagrebu. Ovi će doći sigurno igrati bunker kao i danas, a mi protiv takvih ekipa ne znamo igrati, primjer su Grci koji su jedanput prešli centar. Nadam se da će Slaven krenuti sa 3 napadača, pa kud puklo. Iako ima do toga još više od 2 mjeseca.
Nikoga, al me nervira pojava Bilica, odnosno njegova ''vizija'' igre i kasnija opravdanja zasto nesto nije stimalo. Nema tu price, igraci mu se setaju po terenu, pored onoliko kreativaca ne mogu sansu stvoriti, najodgovorniji je i neka ide. Da je imati kakvog mega bogatasa da iskesira za tipove poput Hiddinka, to bi najbolje bilo, a ovako, svejedno, nek netko drugi bar proba, napravi sok, jer ovako ne moze.jacky09 je napisao/la: Koga bismo to doveli da Bilić ode? Nekog propalog stranog trenera, jer za stručnjake nemamo love, ili nekog "talentiranog" mladog trenera iz Hrvatske tipa Dalić ili Scoria?![]()
Cico Kranjčar bi bio ok rješenje ali on je zauzet. Nedaj Bože Otta Barića.![]()
Mislim da ce vam odlucujuca utakmica biti u Grckoj,sto se tice prvog mjesta,jer realno Gruzija nece biti neka prijetnja HR iako su sinoc dobili. Grupa je prilicno lahka,takoreci nikakva,a ako Hrvatska ne izbori plasman,mislim da bi Bilic trebao dobiti odma nogu,po meni je to vec davno trebao. Imate vi dosta boljih strucnjaka.jacky09 je napisao/la:Tablica:
1. Grčka 11
2. Hrvatska 10
3. Gruzija 9
4. Izrael 7
5. Latvija 4
6. Malta 0
Raspored do kraja:
29.03. Izrael - Gruzija
04.06. Latvia - Izrael
04.06. Hrvatska - Gruzija
04.06. Grčka - Malta
02.09. Izrael - Grčka
02.09. Malta - Hrvatska
02.09. Gruzija - Latvia
06.09. Malta - Gruzija
06.09. Latvia - Grčka
06.09. Hrvatska - Izrael
07.10. Grčka - Hrvatska
07.10. Latvia - Malta
11.10. Gruzija - Grčka
11.10. Malta - Izrael
11.10. Hrvatska - Latvia
Odgovorni su prije svega igrači, ali i Slaven. Sa Strinićem smo dobili dobrog beka prvenstveno u defanzivi, što sa Pranjićem iako igra u 5 puta boljem klubu nismo imali i Strinić je od sad standardan na tom mjestu.MaGiCa je napisao/la: Sta znam, protiv Grcke niste imali srece.
Imali ste bar 3 zicera, ako me secanje sluzi. Danas ste bili slabi. Tek par suteva.
Lose je to, samo ne znam ko je odgovoran za to - Bilic ili savez ili igraci?
Ima verovatno od svega po malo.
Dobar vam je onaj mali Strinic (iz Hajduka, bese? znam da se prodao skorije), sa njim ste zatvorili levu stranu.
Mislim da sa 3 igraca u spicu na ove Gruzine, mozete ili ko pukovnici ili ko pokojnici. Mnogo je to ofanzivno. Sta ako ne upali?
Jedno pitanje za tebe: ovaj Dujmovic - jel to kvalitet ili mafijaski igrac ili "novi Juric"?
Nisam ga pre vidjao u reprezentaciji. Prijatno me iznenadio.
Naravno da je bitno tko će sjediti na klupi. Dalić, Scoria, Pamić ??ŠB_Fidelis je napisao/la: Nikoga, al me nervira pojava Bilica, odnosno njegova ''vizija'' igre i kasnija opravdanja zasto nesto nije stimalo. Nema tu price, igraci mu se setaju po terenu, pored onoliko kreativaca ne mogu sansu stvoriti, najodgovorniji je i neka ide. Da je imati kakvog mega bogatasa da iskesira za tipove poput Hiddinka, to bi najbolje bilo, a ovako, svejedno, nek netko drugi bar proba, napravi sok, jer ovako ne moze.
Kazem opet, ne vidim nikakvu konkurenciju u grupi, tako da ce on odraditi posao kuci i sl., plasirati se vjerovatno kao prvi, al sa svojim konceptom nece daleko dogurati ako se neke stvari drasticno ne promjene.
Vukojević nije ozljeđen, nego je Dujmović bolji od njega. Što si i mogao vidjeti ako si gledao utakmicu protiv Češke u Puli.Mosor1 je napisao/la:Sama pojava onog Bilića sve o njemu govori.Pa obrij se mamlaze,da licis na neso,pa glumi nekog karizmatika a pojma nema.Sta bi Ćiro radio s ovom repkom???!!!!Sta je danas bilo s Vukojevićom,jel ozljeđen ili???!!!!!Tuzna utakmica i na kraju mi bilo drago sto je Gruzija pobjedila!!!
Nemamo boljih stručnjaka, točnije nemamo uopće stručnjaka koji bi bolje vodili reprezentaciju. Možda Ivić sa 98 godina.Pasodzigera je napisao/la:Mislim da ce vam odlucujuca utakmica biti u Grckoj,sto se tice prvog mjesta,jer realno Gruzija nece biti neka prijetnja HR iako su sinoc dobili. Grupa je prilicno lahka,takoreci nikakva,a ako Hrvatska ne izbori plasman,mislim da bi Bilic trebao dobiti odma nogu,po meni je to vec davno trebao. Imate vi dosta boljih strucnjaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.