Druga Liga - grupa Jug

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la badblueboylivno » 29 apr 2012, 18:26

HŠK Posušje - NK Troglav 1-2 (0-1)

:roll:
Hayley <3

torcida medugorje
Kontakt:

Post Postao/la torcida medugorje » 29 apr 2012, 19:25

HNK BROTNJO 1-0 FK LOKOMOTIVA,a 8-) hsk posusje juniori-nk troglav seniori 1:2 pokradeno do bola,sudac svira penal koji nebi caci sudio,poslje toga naravno nova pogreska sudaca i novi gol!! jadnoo ali je to nasa liga!!!ali livnjaci opet necete u 1 ligu dzaba vam suci :?
1950 <3

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 29 apr 2012, 19:44

torcida medugorje je napisao/la:HNK BROTNJO 1-0 FK LOKOMOTIVA,a 8-) hsk posusje juniori-nk troglav seniori 1:2 pokradeno do bola,sudac svira penal koji nebi caci sudio,poslje toga naravno nova pogreska sudaca i novi gol!! jadnoo ali je to nasa liga!!!ali livnjaci opet necete u 1 ligu dzaba vam suci :?
aaaaaaa...............scene sta je to,gdje su livnjaci,nigdje vas sada.Sta kazete za danasnju utakmicu??

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 29 apr 2012, 19:48

Brotnjo - Lokosi 1:0, teska utakmica, vrijeme jos teze, Lokosi pokazali da ne zasluzuju da ispadnu iako bez par igraca (Kadric,Zolj) pokazali su da zasluzuju da ostanu u ligi, Obad je uveo reda malo, vidi se napredak, Brotnjo uslo olako u utakmicu, promasivali neke sanse u 1. pol i gosti su imali 2 fine prilike iz kontri. 2. pol Brotnjo krenulo odlucnije, opet par sansi porpusteno, precka pogodjena, ali naplata je dosla kada je Pehar zabio fin gol u raslje sa 16 m plasiranom, gosti do kraja imali jos jednu solidnu priliku ali nisu uspjeli zabiti, sve u svemu, igru brisi, bodove pisi!

A sramote u Posusju, nisam ovo ocekivao od mocnog Troglava!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 apr 2012, 19:51

Šta nigdje nas? Kako?
Jesam li stavio rezultat svog kluba? Jesam.
Je li mi ovaj trol iz Međugorja na ignore listi i ne mogu vidjeti njegove postove dok ih netko ne quota? Je.
Koliko nas inače ima na ovom forumu? Pet. Jedan je momak u Sarajevu, jedan je prestao pisati, jedan se javi tu i tamo, jedan komentira rjeđe od mene, i to je to.

Obazirat se na ovakve priče je u najmanju ruku glupo, niti želim išta o ovom upisu ovog trola komentirati. Samo ću se zapitati što misliti o "navijaču" jednog kluba koji u cijelom postu od 50 riječi o svom klubu kaže 5, a ostatak o tome kako moj klub krade pobjede kod posuških juniora? Što reći? Vrijedi li išta reći? A i čudno mi je da je gledao utakmicu Troglava, kluba kojeg očito mrzi, a propustio utakmicu svog velikog kluba, koja je igrana u isto vrijeme; ili evo ovaj drugi koji, iako je gledao Brotnjo, zna što je bilo u Posušju.

:lol:
Hayley <3

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 29 apr 2012, 19:56

badblueboylivno je napisao/la:Šta nigdje nas? Kako?
Jesam li stavio rezultat svog kluba? Jesam.
Je li mi ovaj trol iz Međugorja na ignore listi i ne mogu vidjeti njegove postove dok ih netko ne quota? Je.
Koliko nas inače ima na ovom forumu? Pet. Jedan je momak u Sarajevu, jedan je prestao pisati, jedan se javi tu i tamo, jedan komentira rjeđe od mene, i to je to.

Obazirat se na ovakve priče je u najmanju ruku glupo, niti želim išta o ovom upisu ovog trola komentirati. Samo ću se zapitati što misliti o "navijaču" jednog kluba koji u cijelom postu od 50 riječi o svom klubu kaže 5, a ostatak o tome kako moj klub krade pobjede kod posuških juniora? Što reći? Vrijedi li išta reći? A i čudno mi je da je gledao utakmicu Troglava, kluba kojeg očito mrzi, a propustio utakmicu svog velikog kluba, koja je igrana u isto vrijeme; ili evo ovaj drugi koji, iako je gledao Brotnjo, zna što je bilo u Posušju.

:lol:
Trolu ako sam gledao Brotnja, ne znaci da nisam mogao cuti sta se gore desava, je li zabranjeno to!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 apr 2012, 19:57

Od koga si čuo? Od ovog Torcide? Ili si imao izaslanstvo gore?
Hayley <3

torcida medugorje
Kontakt:

Post Postao/la torcida medugorje » 29 apr 2012, 20:05

badblueboylivno je napisao/la:Od koga si čuo? Od ovog Torcide? Ili si imao izaslanstvo gore?
boli tebe **** od koga je on cuo e sto kupujete bodove za zelenim stolom, jos kradete jadno posusje koje igra sa juniorima, ali upamti opet 1 ligu vidjeti necete ako cemo igrat prljavo onda cemo igrati :)
1950 <3

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 29 apr 2012, 20:18

badblueboylivno je napisao/la:Od koga si čuo? Od ovog Torcide? Ili si imao izaslanstvo gore?
Cuo sam od nekih ljudi, a on je samo potvrdio to!

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 29 apr 2012, 20:23

Flegma je napisao/la:
Ma bravo momci, toliko volite svoj klub da radije idete gledati Troglav...

Mislim da je suvišno više pričati, a otkud mi znamo da ste vi objektivni, s obzirom da ne volite (citaj: mrzite) Troglav?

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 29 apr 2012, 20:35

Hans je napisao/la:
Flegma je napisao/la:

Mislim da je suvišno više pričati, a otkud mi znamo da ste vi objektivni, s obzirom da ne volite (citaj: mrzite) Troglav?
Covjece gledao sam Brotnjo, kontas, znaci bio sam na utakmici Brotnja!!! A znam neke ljude iz Posusja pa su mi rekli sta se desavalo na utakmici! Je li kontas sada?

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 29 apr 2012, 21:40

Cuo sam od nekih ljudi, a on je samo potvrdio to![/quote]

Mislim da je suvišno više pričati, a otkud mi znamo da ste vi objektivni, s obzirom da ne volite (citaj: mrzite) Troglav?[/quote]

Covjece gledao sam Brotnjo, kontas, znaci bio sam na utakmici Brotnja!!! A znam neke ljude iz Posusja pa su mi rekli sta se desavalo na utakmici! Je li kontas sada?[/quote]
A jbg sad, znam i ja neke ljude iz Posusja i rekli su mi da je ustvari bilo 2:0 ali je Posusju greskom u zapisnik upisano 2:1 i tako ostalo :P

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 apr 2012, 22:21

slika
Hayley <3

BatigolASR
Kontakt:

Post Postao/la BatigolASR » 30 apr 2012, 01:26

torcida medugorje je napisao/la:
boli tebe **** od koga je on cuo e sto kupujete bodove za zelenim stolom, jos kradete jadno posusje koje igra sa juniorima, ali upamti opet 1 ligu vidjeti necete ako cemo igrat prljavo onda cemo igrati :)
Jel tebi itko ikad rekao da si glup?

bbblivno, ajmo se mi premjestit lagano ovdje ;)

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 30 apr 2012, 01:50

Za iduće kolo (nedjelja 06.svibanj 2012.) HNK Višići organiziraju humanitarnu akciju... više o tome - Čaeri: Derbi s Brotnjom i humanitarna akcija

slika
www.facebook.com/hnkvisici

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 apr 2012, 12:03

BatigolASR je napisao/la:bbblivno, ajmo se mi premjestit lagano ovdje ;)
:lol: :lol: još malo
Hayley <3

wazza
Kontakt:

Post Postao/la wazza » 30 apr 2012, 12:53

stvarno su oni Livnjaci smeće .uredu imate pare , kupujete utakmice , imate i sudije svoje , 9 bodova za zelenim stolom i jos uvijek neki ***** pisu gluposti po ovom . sramota !!

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 30 apr 2012, 13:32

wazza je napisao/la:stvarno su oni Livnjaci smeće .uredu imate pare , kupujete utakmice , imate i sudije svoje , 9 bodova za zelenim stolom i jos uvijek neki ***** pisu gluposti po ovom . sramota !!
Ti pricas gluposti...kojih 9 bodova? A gospodine, to je zavrsena prica, klubovi nisu postovali pravila...Zamisli, da dobijes na lotu milion KM, i da taj listic neko uzme i uzme pare sebi, bi li se ti zalio?
Ovaj post ti nema veze s vezom, izbrisi ga, ne treba ti takvo nesto...

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 30 apr 2012, 14:53

Hans je napisao/la:
wazza je napisao/la:stvarno su oni Livnjaci smeće .uredu imate pare , kupujete utakmice , imate i sudije svoje , 9 bodova za zelenim stolom i jos uvijek neki ***** pisu gluposti po ovom . sramota !!
Ti pricas gluposti...kojih 9 bodova? A gospodine, to je zavrsena prica, klubovi nisu postovali pravila...Zamisli, da dobijes na lotu milion KM, i da taj listic neko uzme i uzme pare sebi, bi li se ti zalio?
doduše nema ni tvoj al nema veze

btw Sloga (očekivano) izgubila na Kupresu 2:0!
Sloga Uskoplje

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 30 apr 2012, 15:16

slogauskoplje je napisao/la:
Hans je napisao/la:
doduše nema ni tvoj al nema veze

btw Sloga (očekivano) izgubila na Kupresu 2:0!
Pojasni :P
Mogo bi ja svasta govorit, al necu ;) onda bi bilo smisla...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.