Druga Liga - grupa Jug
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
torcida medugorje
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
HNK BROTNJO 1-0 FK LOKOMOTIVA,a
hsk posusje juniori-nk troglav seniori 1:2 pokradeno do bola,sudac svira penal koji nebi caci sudio,poslje toga naravno nova pogreska sudaca i novi gol!! jadnoo ali je to nasa liga!!!ali livnjaci opet necete u 1 ligu dzaba vam suci 
1950 <3
- benfica1923
- Kontakt:
aaaaaaa...............scene sta je to,gdje su livnjaci,nigdje vas sada.Sta kazete za danasnju utakmicu??torcida medugorje je napisao/la:HNK BROTNJO 1-0 FK LOKOMOTIVA,ahsk posusje juniori-nk troglav seniori 1:2 pokradeno do bola,sudac svira penal koji nebi caci sudio,poslje toga naravno nova pogreska sudaca i novi gol!! jadnoo ali je to nasa liga!!!ali livnjaci opet necete u 1 ligu dzaba vam suci
Brotnjo - Lokosi 1:0, teska utakmica, vrijeme jos teze, Lokosi pokazali da ne zasluzuju da ispadnu iako bez par igraca (Kadric,Zolj) pokazali su da zasluzuju da ostanu u ligi, Obad je uveo reda malo, vidi se napredak, Brotnjo uslo olako u utakmicu, promasivali neke sanse u 1. pol i gosti su imali 2 fine prilike iz kontri. 2. pol Brotnjo krenulo odlucnije, opet par sansi porpusteno, precka pogodjena, ali naplata je dosla kada je Pehar zabio fin gol u raslje sa 16 m plasiranom, gosti do kraja imali jos jednu solidnu priliku ali nisu uspjeli zabiti, sve u svemu, igru brisi, bodove pisi!
A sramote u Posusju, nisam ovo ocekivao od mocnog Troglava!
A sramote u Posusju, nisam ovo ocekivao od mocnog Troglava!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Šta nigdje nas? Kako?
Jesam li stavio rezultat svog kluba? Jesam.
Je li mi ovaj trol iz Međugorja na ignore listi i ne mogu vidjeti njegove postove dok ih netko ne quota? Je.
Koliko nas inače ima na ovom forumu? Pet. Jedan je momak u Sarajevu, jedan je prestao pisati, jedan se javi tu i tamo, jedan komentira rjeđe od mene, i to je to.
Obazirat se na ovakve priče je u najmanju ruku glupo, niti želim išta o ovom upisu ovog trola komentirati. Samo ću se zapitati što misliti o "navijaču" jednog kluba koji u cijelom postu od 50 riječi o svom klubu kaže 5, a ostatak o tome kako moj klub krade pobjede kod posuških juniora? Što reći? Vrijedi li išta reći? A i čudno mi je da je gledao utakmicu Troglava, kluba kojeg očito mrzi, a propustio utakmicu svog velikog kluba, koja je igrana u isto vrijeme; ili evo ovaj drugi koji, iako je gledao Brotnjo, zna što je bilo u Posušju.

Je li mi ovaj trol iz Međugorja na ignore listi i ne mogu vidjeti njegove postove dok ih netko ne quota? Je.
Koliko nas inače ima na ovom forumu? Pet. Jedan je momak u Sarajevu, jedan je prestao pisati, jedan se javi tu i tamo, jedan komentira rjeđe od mene, i to je to.
Obazirat se na ovakve priče je u najmanju ruku glupo, niti želim išta o ovom upisu ovog trola komentirati. Samo ću se zapitati što misliti o "navijaču" jednog kluba koji u cijelom postu od 50 riječi o svom klubu kaže 5, a ostatak o tome kako moj klub krade pobjede kod posuških juniora? Što reći? Vrijedi li išta reći? A i čudno mi je da je gledao utakmicu Troglava, kluba kojeg očito mrzi, a propustio utakmicu svog velikog kluba, koja je igrana u isto vrijeme; ili evo ovaj drugi koji, iako je gledao Brotnjo, zna što je bilo u Posušju.
Hayley <3
Trolu ako sam gledao Brotnja, ne znaci da nisam mogao cuti sta se gore desava, je li zabranjeno to!badblueboylivno je napisao/la:Šta nigdje nas? Kako?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Od koga si čuo? Od ovog Torcide? Ili si imao izaslanstvo gore?
Hayley <3
-
torcida medugorje
- Kontakt:
boli tebe **** od koga je on cuo e sto kupujete bodove za zelenim stolom, jos kradete jadno posusje koje igra sa juniorima, ali upamti opet 1 ligu vidjeti necete ako cemo igrat prljavo onda cemo igratibadblueboylivno je napisao/la:Od koga si čuo? Od ovog Torcide? Ili si imao izaslanstvo gore?
1950 <3
Cuo sam od nekih ljudi, a on je samo potvrdio to!badblueboylivno je napisao/la:Od koga si čuo? Od ovog Torcide? Ili si imao izaslanstvo gore?
Ma bravo momci, toliko volite svoj klub da radije idete gledati Troglav...Flegma je napisao/la:Cuo sam od nekih ljudi, a on je samo potvrdio to!badblueboylivno je napisao/la:Od koga si čuo? Od ovog Torcide? Ili si imao izaslanstvo gore?
Mislim da je suvišno više pričati, a otkud mi znamo da ste vi objektivni, s obzirom da ne volite (citaj: mrzite) Troglav?
Covjece gledao sam Brotnjo, kontas, znaci bio sam na utakmici Brotnja!!! A znam neke ljude iz Posusja pa su mi rekli sta se desavalo na utakmici! Je li kontas sada?Hans je napisao/la:Ma bravo momci, toliko volite svoj klub da radije idete gledati Troglav...Flegma je napisao/la:Cuo sam od nekih ljudi, a on je samo potvrdio to!badblueboylivno je napisao/la:Od koga si čuo? Od ovog Torcide? Ili si imao izaslanstvo gore?
Mislim da je suvišno više pričati, a otkud mi znamo da ste vi objektivni, s obzirom da ne volite (citaj: mrzite) Troglav?
Cuo sam od nekih ljudi, a on je samo potvrdio to![/quote]
Ma bravo momci, toliko volite svoj klub da radije idete gledati Troglav...
Mislim da je suvišno više pričati, a otkud mi znamo da ste vi objektivni, s obzirom da ne volite (citaj: mrzite) Troglav?[/quote]
Covjece gledao sam Brotnjo, kontas, znaci bio sam na utakmici Brotnja!!! A znam neke ljude iz Posusja pa su mi rekli sta se desavalo na utakmici! Je li kontas sada?[/quote]
A jbg sad, znam i ja neke ljude iz Posusja i rekli su mi da je ustvari bilo 2:0 ali je Posusju greskom u zapisnik upisano 2:1 i tako ostalo
Ma bravo momci, toliko volite svoj klub da radije idete gledati Troglav...
Mislim da je suvišno više pričati, a otkud mi znamo da ste vi objektivni, s obzirom da ne volite (citaj: mrzite) Troglav?[/quote]
Covjece gledao sam Brotnjo, kontas, znaci bio sam na utakmici Brotnja!!! A znam neke ljude iz Posusja pa su mi rekli sta se desavalo na utakmici! Je li kontas sada?[/quote]
A jbg sad, znam i ja neke ljude iz Posusja i rekli su mi da je ustvari bilo 2:0 ali je Posusju greskom u zapisnik upisano 2:1 i tako ostalo
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
BatigolASR
- Kontakt:
Jel tebi itko ikad rekao da si glup?torcida medugorje je napisao/la:boli tebe **** od koga je on cuo e sto kupujete bodove za zelenim stolom, jos kradete jadno posusje koje igra sa juniorima, ali upamti opet 1 ligu vidjeti necete ako cemo igrat prljavo onda cemo igratibadblueboylivno je napisao/la:Od koga si čuo? Od ovog Torcide? Ili si imao izaslanstvo gore?
bbblivno, ajmo se mi premjestit lagano ovdje
Za iduće kolo (nedjelja 06.svibanj 2012.) HNK Višići organiziraju humanitarnu akciju... više o tome - Čaeri: Derbi s Brotnjom i humanitarna akcija

www.facebook.com/hnkvisici
- badblueboylivno
- Kontakt:
Hayley <3
stvarno su oni Livnjaci smeće .uredu imate pare , kupujete utakmice , imate i sudije svoje , 9 bodova za zelenim stolom i jos uvijek neki ***** pisu gluposti po ovom . sramota !!
Ti pricas gluposti...kojih 9 bodova? A gospodine, to je zavrsena prica, klubovi nisu postovali pravila...Zamisli, da dobijes na lotu milion KM, i da taj listic neko uzme i uzme pare sebi, bi li se ti zalio?wazza je napisao/la:stvarno su oni Livnjaci smeće .uredu imate pare , kupujete utakmice , imate i sudije svoje , 9 bodova za zelenim stolom i jos uvijek neki ***** pisu gluposti po ovom . sramota !!
Ovaj post ti nema veze s vezom, izbrisi ga, ne treba ti takvo nesto...
- slogauskoplje
- Kontakt:
doduše nema ni tvoj al nema vezeHans je napisao/la:Ti pricas gluposti...kojih 9 bodova? A gospodine, to je zavrsena prica, klubovi nisu postovali pravila...Zamisli, da dobijes na lotu milion KM, i da taj listic neko uzme i uzme pare sebi, bi li se ti zalio?wazza je napisao/la:stvarno su oni Livnjaci smeće .uredu imate pare , kupujete utakmice , imate i sudije svoje , 9 bodova za zelenim stolom i jos uvijek neki ***** pisu gluposti po ovom . sramota !!
btw Sloga (očekivano) izgubila na Kupresu 2:0!
Sloga Uskoplje
Pojasnislogauskoplje je napisao/la:doduše nema ni tvoj al nema vezeHans je napisao/la:Ti pricas gluposti...kojih 9 bodova? A gospodine, to je zavrsena prica, klubovi nisu postovali pravila...Zamisli, da dobijes na lotu milion KM, i da taj listic neko uzme i uzme pare sebi, bi li se ti zalio?wazza je napisao/la:stvarno su oni Livnjaci smeće .uredu imate pare , kupujete utakmice , imate i sudije svoje , 9 bodova za zelenim stolom i jos uvijek neki ***** pisu gluposti po ovom . sramota !!
btw Sloga (očekivano) izgubila na Kupresu 2:0!
Mogo bi ja svasta govorit, al necu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.