Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Jest da je malo cudno sto je vadio Harisa al ajde ...Ja sam napisao jednom
da ga je Carslos razvalio taktikom..Pa sta ce Ciro izvest znali smo i sami...Sto se tioce Misketa
pomalo je cudno,no ajde svako moze biti lose danas a sutra bude fit ...Miske je igrao dobro u ovom ciklusu i hvala mu...
da ga je Carslos razvalio taktikom..Pa sta ce Ciro izvest znali smo i sami...Sto se tioce Misketa
pomalo je cudno,no ajde svako moze biti lose danas a sutra bude fit ...Miske je igrao dobro u ovom ciklusu i hvala mu...
Ja sam odmah znao , cim je izvadio Harisa da nema vise nikakvog nadanje !
I onako smo bili slabi na sredini terena , a pogotovo nakon izlaska Harisa!
I onako smo bili slabi na sredini terena , a pogotovo nakon izlaska Harisa!
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
joj ljudi smrdilo je tu nesto....cim je mujezinovic otiso na tekmu i potpisivao nekakve ugovore ....

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
koji ste vi idoli.. samo kad izgubimo trazite neke krivce i pravite neke teorije zavjere.. et miske prodo tekmu... kako ste smijesni i da je igrao opet bi izgubili je rnas je portugal ubio nogama.. a sto se tice povrede ljudi pa nije ni salihovic igrao obadvije utakmice protiv belgije pa je slijedecu subotu za hoffeneheim odigrao cijelu utakmicu.. al dobro to ne prigovarate i to vam je normalno jer smo tad pobjedili pa vam nije trebao krivac... pravo ste licemjerni...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
- Ponos Torina
- Kontakt:
forza je napisao/la:joj ljudi smrdilo je tu nesto....cim je mujezinovic otiso na tekmu i potpisivao nekakve ugovore ....![]()
Ma Mute kao Mute samo muti i suti

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Principatus
- Kontakt:
Treba pojedinim ovdje naci posao ili skolu, da dovrse osnovnu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- miralem444
- Kontakt:
[quote="Principatus"]Treba pojedinim ovdje naci posao ili skolu, da dovrse osnovnu.[/quote
potpis!! problem ovog foruma sto je pun djece...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- sanelmasetic
- Kontakt:
da dodam jos, osim sto su djeca, oni su ortopedi, fudbalski strucnjaci, jednom rijecu... ma znaju sve.., kapa dolemiralem444 je napisao/la:Principatus je napisao/la:Treba pojedinim ovdje naci posao ili skolu, da dovrse osnovnu.[/quote

Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
- rob do bagro
- Kontakt:
da i ja jos nesto dodam...PLjuvacisanelmasetic je napisao/la:da dodam jos, osim sto su djeca, oni su ortopedi, fudbalski strucnjaci, jednom rijecu... ma znaju sve.., kapa dolemiralem444 je napisao/la:Principatus je napisao/la:Treba pojedinim ovdje naci posao ili skolu, da dovrse osnovnu.[/quote

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
hahaha, pa stvarno ste to tek sada primijetili da ovdje "haraju" djeca. Ja se vec odavno ne osvrcem na ovaj forum niti uzimam za ozbiljno bilo sta da se napise na ovom forumu. Vidis kakve su reakcije nakon 5 minuta po zavrsetku utakmice, ma klinci su ovdje strahota. Veoma su obrazovani i intiligentni. Jao meni u penziji kada oni dodju negdje u fotelje, necu imati ni za malo vode da parim ...

Dragon Town
ova djecurlija to su sve buduci sportski radnici tacnije rodbina idola iz saveza...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
-
- Kontakt:
Ma svi igraci u REPKI su supci osim Spahica, Muslimovica i Hasagica .. Svi ostali bi 100% isto vako postupili,i Dzeko i Ibisevic itkd .. **** takvu Reprezentaciju 

- miralem444
- Kontakt:
Ne bi to predstavljalo nikakvo iznenađenje da se Misimović samo tri dana ranije nije žalio na povredu koljena zbog je morao propustiti uzvratni meč baraža u kojem je naša reprezentacija poražena od Portugala na Bilinom Polju (0-1) i ostala bez plasmana na svjetsko prvenstvo.
Kako saznaje naš portal, selektor Blažević, uzrujan i razočaran zbog saznanja da je Misimović igrao za Wolfsburg, jutros je nazvao doktora reprezentacije Ediba Jerlagića da mu objasni šta je po srijedi na što mu je doktor našeg državnog tima kratko odgovorio: Šefe ja sam obmanut.
Mnogo je toga nejasno u ovom trenutku. Zbog čega Misimović nije želio istrčati na travnjak Bilinog Polja? To ćemo vjerovatno znati u nekoliko narednih dana. Ipak, za sve nas je sada razočaravajuća činjenica da je neko tek tako mogao svoje saigrače i reprezentaciju ostaviti u trenutku kada im je bio najviše potreban.
Treba istaći da se Misimović prije nešto više od godinu dana odlučio oprostiti od igranja u reprezentaciji ali se na nagovor tadašnjeg selektora Mehe Kodre, ipak predomislio.
Ostaje da vidimo, da li je meč u Lisabonu bio posljednji za Misimovića u dresu reprezentacije BiH.
eh bogami raja... ovo ne valja...
Kako saznaje naš portal, selektor Blažević, uzrujan i razočaran zbog saznanja da je Misimović igrao za Wolfsburg, jutros je nazvao doktora reprezentacije Ediba Jerlagića da mu objasni šta je po srijedi na što mu je doktor našeg državnog tima kratko odgovorio: Šefe ja sam obmanut.
Mnogo je toga nejasno u ovom trenutku. Zbog čega Misimović nije želio istrčati na travnjak Bilinog Polja? To ćemo vjerovatno znati u nekoliko narednih dana. Ipak, za sve nas je sada razočaravajuća činjenica da je neko tek tako mogao svoje saigrače i reprezentaciju ostaviti u trenutku kada im je bio najviše potreban.
Treba istaći da se Misimović prije nešto više od godinu dana odlučio oprostiti od igranja u reprezentaciji ali se na nagovor tadašnjeg selektora Mehe Kodre, ipak predomislio.
Ostaje da vidimo, da li je meč u Lisabonu bio posljednji za Misimovića u dresu reprezentacije BiH.
eh bogami raja... ovo ne valja...
Mislio sam do 18. 11. 2009 da je Miske jaci od Chuck Norrisa! 

- rob do bagro
- Kontakt:
sve ce se znati sutra na 60min...tako da cekajte pon
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Eto kad je tako ti je zaobiđi i navijaj za svoju Austriju.......hordas_Bec je napisao/la:Ma svi igraci u REPKI su supci osim Spahica, Muslimovica i Hasagica .. Svi ostali bi 100% isto vako postupili,i Dzeko i Ibisevic itkd .. **** takvu Reprezentaciju
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
- miralem444
- Kontakt:
vjerujte da me ovaj text malo prije sto sam postavio ....oborio me s nogu nevjerovatno da nam je miske to uradio...
Nemam namjeru stobom polemisati preko "private" , samo me je iznenadila tvoja transformacija da ti neko od CARA za tri dana postane MIŠ...cole-ch je napisao/la:Mislio sam do 18. 11. 2009 da je Miske jaci od Chuck Norrisa!
I nemoj preko private, zato i postoji ovaj forum...ja ne krijem ništa i uvijek stojim iza svojih riječi , amišljenje ne mjenjam preko noći
-
- Kontakt:
Eto zasto svi sa balkana idu na SP i EP samo BiH nikad nije,jer nema bratstva i jedinstva 

1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
jesili to sam smislio
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.