Admir_Sa je napisao/la:meni monolog nudi kalderona za neša i frajer sinoc 17 asistencija, al opet nisu meni asisti problem koliko skokovi
al jeferson ili ersan ilyasova
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Admir_Sa je napisao/la:meni monolog nudi kalderona za neša i frajer sinoc 17 asistencija, al opet nisu meni asisti problem koliko skokovi
al jeffersonadriano_leite je napisao/la:Hoce ko Tony Parkera i sta nudite za njega? Chandler Parsons takodjer dostupan, kao i Evan Turner.
Sredjujem sa Joseom neki trejd koji ukljucuje Parkera, pa nakon toga cu ti poslati neku ponudu ako Parker jos uvijek bude kod mene.majestic24 je napisao/la:al jeffersonadriano_leite je napisao/la:Hoce ko Tony Parkera i sta nudite za njega? Chandler Parsons takodjer dostupan, kao i Evan Turner.
Poslao sam ti ponuduMelo15 je napisao/la:kod mene svi na prodaju po razumnoj cijeni osim iggy-a
Vidi zanimal te iko od mojih. Zainteresovan sam za Parkera i Turnera.adriano_leite je napisao/la:Hoce ko Tony Parkera i sta nudite za njega? Chandler Parsons takodjer dostupan, kao i Evan Turner.
Zanimaju me Jrue i Milsap.Donnie Darko je napisao/la:Vidi zanimal te iko od mojih. Zainteresovan sam za Parkera i Turnera.adriano_leite je napisao/la:Hoce ko Tony Parkera i sta nudite za njega? Chandler Parsons takodjer dostupan, kao i Evan Turner.
Mene je strah Big Ala i neke njegove sulude povrede i tako da ostanem i bez playa i bez centramajestic24 je napisao/la:Ja trazim playa,a dajem Al Jeffersona ili Ilyasova (mogu i obojica)
adriano_leite je napisao/la:Mene je strah Big Ala i neke njegove sulude povrede i tako da ostanem i bez playa i bez centramajestic24 je napisao/la:Ja trazim playa,a dajem Al Jeffersona ili Ilyasova (mogu i obojica). Ersan je tanak i puno losiji nego prosle sezone, preplacen igrac i precijenjen.
nista od ove ponude jer onda gubim pleja..LBJ MVP je napisao/la:Poslao sam Boozera,Butlera i 2. pick za Lawsona,Kirilenka i 5. pickAko ne valja javi da se dogovorimo kako za Lawsona prije svega
Ima ponuda i za Ala i Ilyasovu.Nije nešto al možemo se probat dogovorit.
Sta je sa moje ponude?Melo15 je napisao/la:nista od ove ponude jer onda gubim pleja..LBJ MVP je napisao/la:Poslao sam Boozera,Butlera i 2. pick za Lawsona,Kirilenka i 5. pickAko ne valja javi da se dogovorimo kako za Lawsona prije svega
nema mi je tamo :S jesi li siguran da si poslao?Tracy3McGrady je napisao/la:Sta je sa moje ponude?Melo15 je napisao/la:nista od ove ponude jer onda gubim pleja..LBJ MVP je napisao/la:Poslao sam Boozera,Butlera i 2. pick za Lawsona,Kirilenka i 5. pickAko ne valja javi da se dogovorimo kako za Lawsona prije svega
Ne hvala.Admir_Sa je napisao/la:adriano hocel li neša i johnsona za grifina i kroforda
Parker mi trenutno nije interesantan. A vala malo mi je bezze da tražiš Westbrooka, Ibaku i Torntona, a daješ Griffina, Crafforda i Parkera. Ne vidim ijedne kategorije da tu nešto dobijem, osim možda koju ass. viška.adriano_leite je napisao/la:Sredjujem sa Joseom neki trejd koji ukljucuje Parkera, pa nakon toga cu ti poslati neku ponudu ako Parker jos uvijek bude kod mene.majestic24 je napisao/la:al jeffersonadriano_leite je napisao/la:Hoce ko Tony Parkera i sta nudite za njega? Chandler Parsons takodjer dostupan, kao i Evan Turner.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.