još ostati na vrhu,ali više mi je žao Fanchini koja je se vratila skijanju nakon što je pobjedila
rak i žena slomi nogu na treningu

Moderator/ica: rio_Ferdy88
po njenoj izjavi ponovo je na stazi krajem decembra izvor orf sport.at mislim na vonn ,steta za fanchinibranimir85 je napisao/la:Vonn se ozljedila na treningu SG,operacija nije potrebna ali Stenmark će čini se
još ostati na vrhu,ali više mi je žao Fanchini koja je se vratila skijanju nakon što je pobjedila
rak i žena slomi nogu na treningu
još ako sruši rekord ,znaš ti koliko je to još milijunajestamaji je napisao/la:potrgo ligamente
apropo vonn, već je promijenila priču oko povlačenja
inače cool priča oko ovog fitnes programa sa lebronom, cindy crafford i arnoldom. vonn zna njemački jer provodi pola godine u austriji, na nekom gala prijemu prišla arnoldu i pitala ga na njemačkom da im se pridruži. arnold joj rekao “moram pitati lebrona ali okej je to, treba nam jedna plavuša”
ali zato u LL savršeni uvjeti,gledaj ove Schmidhofer jučer uze prvu pobjedu u karijerijestamaji je napisao/la:neznam, ne gumo je ja nikako
a ovo je previše snijega, onih par najjačih feuz, mayer itd nisu imali šanse
dodala je prezime,pa tako i valjda koje kilojestamaji je napisao/la:je li ovo lara gut nabacila koju kilu?
evoga, javio se konačno. saćemo vidjeti može li obje vožnje odvesti kako treba!branimir85 je napisao/la:ti misliš na Odermatt-a valjda,a Gian luca je imao par solidni rezultat u SK prošle sezonejestamaji je napisao/la:ali to nije onaj mali što je na juniorskom SP sve uzeo?
u brzim disciplinama.
srećom nisam gledao i kad sam vidio rezultat no koment,ništa nije bolje ni u ženskoj konkurencijijestamaji je napisao/la:odermatt zelen još
marcel, idi u penziju i spasi skijanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.