NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

sandiegochargers
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la sandiegochargers » 16 nov 2010, 13:02

jeli vick imao savrsen rating 158.3?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 nov 2010, 14:11

Sta im Vick uradi :)..meni je licno drago zbog njega...svi su mu okrenuli ledja i niko mu nije davao sansu da ponovo moze biti priblizno onakav sto je bio u Atlanti... niko ga nije zelio uzeti, ali Phila ga je zato uzela i sada imaju odlicnog QB

Ebeno je to upravo jer igraju protiv Bearsa :)... vjerovatno ce utkamica izmejdu ove dvije ekipe i odlucivati za wild card ili mozd ipak ne, jerPhila mozda moze i prestici Giantse :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 16 nov 2010, 14:21

MICHAEL VICK BABY!!!!!

Nakon dvije godine u zatvoru jedini su me Eaglesi dali sansu i sad im to vraca sa kamatama. Ocekujem Eaglese u Super Bowlu. Ne vidim nikoga u NFC koji moze zaustavit.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 nov 2010, 14:35

Nisam gledo, al kako vidim covjek napravio 6 TD :o :shock: :lol:
Nevjerovatno, Eaglesi definitivno igraju SuperBowl.
Prosli put sam mnogo psovo nasoj odbrani, sad im se izvinjavam, ipak smo izgubili samo 26:24, cak bi i dobili da je odbrana bila sekudnu bolja..

Eh, ove sedmice dva derbija... Coltsi - Patriotsi i Eaglesi - Giantsi nadam se da nece biti u istom terminu, pa da se oba pogledaju :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 16 nov 2010, 14:40

Nisu u istom terminu.Giantsi igraju u nedjelju u 2.30
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 nov 2010, 15:14

Brane je napisao/la:MICHAEL VICK BABY!!!!!

Nakon dvije godine u zatvoru jedini su me Eaglesi dali sansu i sad im to vraca sa kamatama. Ocekujem Eaglese u Super Bowlu. Ne vidim nikoga u NFC koji moze zaustavit.

ja nesto nevjerujem bas za Super Bowll, ali eto ebiga sve je moguce
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 nov 2010, 15:16

arapinho1 je napisao/la:Nisu u istom terminu.Giantsi igraju u nedjelju u 2.30
To se ipak nece moci pogledat :D

Nego, kakve su vam sanse protiv Eaglesa...

Evo malo ViĆa:

http://www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss ... e=HP_video

:lol: :mrgreen:

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 16 nov 2010, 15:55

Zaista što god da se kaže za sinoćnju Vickovu predstavu premalo je.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 16 nov 2010, 18:16

Otkad je praksa dati quarterbacku koji ima vise interceptiona nego touchdowna ugovor na 78 miliona $?
Donovan McNabb sa 34 godine dobija 5-godisnji ugovor.
Od Haynesworthove afere u Washingtonu me nista vise ne moze iznenaditi.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 17 nov 2010, 01:09

jao kako ste ljubomorni, pa samo najaci mogu dije povbjede u gostima dobiti u dva produzetka, hehe,
jao obozavam naseg treneraaaaaaaaaaaaaaaaaa zakon jeeeeeeeeeeeeeeeee, jao ludilaaaaaaaaaaaa

nemoze nam niko nistaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaci smo i od sudbineeeeeeeee, opaaJ E T S jets jets jets

a svi vi mozete do superbowla ali tamo vas sve cekaju jetsi, tu vam je zadnja stanica

slika

slika
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 nov 2010, 03:04

de ba cuj ljubomornI :)... pa ti si jedini navijac koji poslije poraza ne dodje po 2 sedmice na forum da prokomentarise poraz :)..halo vi ste vec dvije skoro pa izgubili od loseg detroita i hajde recimo Brownsa koji su u usponu... obadvije utkamice ste trebali izgubiti i ako ti to uljeva samopouzdanje onda ****... i mi smo dobili Packerse, pa opet kazem da smo godinu dalje iza njih i ove pobjed ekoje smo ostvarili meni ne uljeva neko samopouzdanje, bez obzira sto je rekord dosta dobar za nas.....samo si ti ovdje najpametni i zato te ponovo nece biti kada ispadnete u Playoffu jer nemate vi QB koji ce vas odvesti tamo gdje ti si Jetse zacrtao :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 17 nov 2010, 04:12

prvo i prvo ja nisambio ovdje zato sto nisam mogo nije radi poraza kao sto vidis navijam za marseille kojije odero u ligiu prvaka zilinu 7 0 i nisam opet bio na forumu jer nisam imo vremena definitiovno nisam taj tip koji ne dolazi poslije poraza,

tako ste vi svi bili pmaetni i prosle godine pa smo dosli u polufinale dok ste se vi svi oprostili mnogo ranijeod nas, zato ne znam kako vas nije stid see javljati dok ne dokazete drugacioje na terenu,
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 nov 2010, 08:35

marseille_unique je napisao/la:prvo i prvo ja nisambio ovdje zato sto nisam mogo nije radi poraza kao sto vidis navijam za marseille kojije odero u ligiu prvaka zilinu 7 0 i nisam opet bio na forumu jer nisam imo vremena definitiovno nisam taj tip koji ne dolazi poslije poraza,

tako ste vi svi bili pmaetni i prosle godine pa smo dosli u polufinale dok ste se vi svi oprostili mnogo ranijeod nas, zato ne znam kako vas nije stid see javljati dok ne dokazete drugacioje na terenu,
Ajde ne blamiraj se ovdje, priznaj da nisi htio dolaziti i točka
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

the_packer
Kontakt:

Post Postao/la the_packer » 17 nov 2010, 11:30

marseille_unique je napisao/la:prvo i prvo ja nisambio ovdje zato sto nisam mogo nije radi poraza kao sto vidis navijam za marseille kojije odero u ligiu prvaka zilinu 7 0 i nisam opet bio na forumu jer nisam imo vremena definitiovno nisam taj tip koji ne dolazi poslije poraza,

a sta bi sa onih 9-0 na new meadowlands-u? :lol:

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 17 nov 2010, 15:50

Puka slučajnost da se kolega @marseille javi baš nakon pobjede Jetsa :mrgreen:... Bez obzira na sve, i dalje ne vjerujem da će Jetsi dogurati do SB. Lično mi je gori problem što Minesota izgleda neće ni u doigravanje ući, kako sad stvari stoje. Sidney Rice-faktor se pokazao kao više nego odlučujući... koliko se samo lopti izgubilo bez veze, receiveri krenu trčati prije nego što su osigurali kontrolu nad loptom... užas!

Michael Vick: nevjerovatno... Dobar primjer kako se čovjek može vratiti poslije problema i dobiti drugu šansu. Možda bi se to desilo i Plaxicu da je koju godinu mlađi ali ovako mislim da je prekasno. Mada je u NFL-u sve moguće. :D
Definitions belong to the definers, not the defined

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 17 nov 2010, 16:08

edina je napisao/la:Puka slučajnost da se kolega @marseille javi baš nakon pobjede Jetsa :mrgreen:... Bez obzira na sve, i dalje ne vjerujem da će Jetsi dogurati do SB. Lično mi je gori problem što Minesota izgleda neće ni u doigravanje ući, kako sad stvari stoje. Sidney Rice-faktor se pokazao kao više nego odlučujući... koliko se samo lopti izgubilo bez veze, receiveri krenu trčati prije nego što su osigurali kontrolu nad loptom... užas!

Michael Vick: nevjerovatno... Dobar primjer kako se čovjek može vratiti poslije problema i dobiti drugu šansu. Možda bi se to desilo i Plaxicu da je koju godinu mlađi ali ovako mislim da je prekasno. Mada je u NFL-u sve moguće. :D
Vikinzi su očajni u gostima i bojim se da je PO već izugubljen. :( Ali vratiće se Brett dogodine. :mrgreen:

Vick se nečim puca, ono je za ne povjerovati. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 nov 2010, 21:48

Ako Jetsi odu do SuperBowl-a uradit cu sta god kazes @marseille, pa to nije u granicama moguceg, ne znam kako se to moze desit, nema nacina, pa gledo sam ih protiv Clevelanda ne mogu se sastavit sa loptom, jedva dobiju onu karinu od Detroita, sto ne moze Billse dobit, hhahahahahahahah cuj Jetsi i SuperBowl :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to ne smije u istu recenicu, ma ni deset redova ispod.. Ako udju u PO bit ce Bozije davanje! Ne smijem ni mislit sta ce im Houston uradit usred New Yorka :lol: :lol:

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 17 nov 2010, 22:13

Marseille_unique, neka si nam se vratio forum. Falio si nam zadnjih par hefti. Ako se vratiš nekoliko stranica unazad vidjećeš da se skoro svako od nas ovdje bar jedanput zapitao gdje si.
Ti nam ovdje dodaješ jednu svojstvenu dimenziju ;)
Ja se s tobom slažem do jedne određene granice. U mojim prognozama prije početka sezone sam rekao da će Jetsi ove sezone igrati značajnu ulogu i doći do doigravanja. Ali ne bih ih uvrstio među najveće kandidate za SB. Premda ne mogu tu mogućnost ni skroz izbrisati jer u doigravanju je sve moguće.
U NFL-u ima jedna izreka koja kaže: Ekipa koja ima dobru odbranu i dobar running game ima odličnu pologu za uspjeh.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 18 nov 2010, 19:29

Taktičar je napisao/la:Ja još jednom pohvaljujem i podržavam ideju, ali i dalje mislim da za konkretiziranje treba sačekati ljeto kada su ljudi obično vremenski slobodniji.
Ne mora biti 20-ak ljudi, može i manje uz pojednostavljena pravila.
Ja bih trebao biti QB pošto mogu baciti loptu 50-ak jardi ;)
Vick moze 88 :lol: :lol: :lol:

Evo da bacim prognozu, moram sve pogodit, mozda jedna fula :D

Miami - Chicago 1 Dajem prednost Dolphinsima, jer igraju kuci, ovo su dvije jednake ekipe, jest da je povrijeden 1. QB Dolphinsa, ali stavljam keca i zbog toga sto ce se Miami boriti za Wild Card u AFC East sa onom poluekipom od Jetsa.
Carolina - Baltimore 2 Cista pobjeda Ravensa, ne vjerujem da Pantersi mogu dobit tekmu do kraja...
Cinncinati - Buffalo 1 Mislim da su Billsi bolja ekipa, a veoma tesko pobjeduju, sto govori njihov omjer, i u tekmi protiv Lionsa su do zadnjih sekundi strahovali za prvu pobjedu (tacnije Lionsi poslije TD nisu iskoristili exstra point od 2 za izjednacenje), i ovde bi mogla biti izjednacena tekma, gdje bi Billsi izgubili...
Dallas - Detroit 1 Iako nema Roma Cowboysi igraju kuci i ovo bi trebali dobiti, ako budu igrali upola kao protiv Giantsa slabasni Lionsi im nece zadati probleme..
Jacksonville - Cleveland 1 Dvije ekipe koje su u usponu, ali prednost dajem Jaguarsima jer igraju kuci i imaju vece sanse za PO od Brownsa..
Kansas City - Arizona 1 Mnogo jaci Chiefsi, odradit ce Cardinalse
Minnesota - Green Bay 1 Ovo je taj par koji sam vec promasio, al ne mogu protiv Favreea :)
New York Jets - Houston 2 Texansi odraduju polulevatsku ekipu Jetsa usred New Yorka, ovo im je zadnja sansa da uhvate PO i Schaub mora tako razmisljat !
Pittsburgh - Oakland 1 Poslije Patriotsa i katastrofe Steelersi se moraju vadit protiv Raidersa na svom terenu...
Tennessee - Washington 1 Redskinsi polahko padaju, McNabb sve losiji i losiji, Titansi imaju domaci teren i odlicne recievere, jos uvijek sanse za PO tako da sam moro stavit 1!
New Orleans - Seattle 1 Rutinska pobjeda Saintsa, koji ganjaju Falconse..
San Francisko - Tampa Bay 2 Jos rutinskija pobjeda Buccaneersa, koji takodje ganjaju Falconse..
St. Louis - Atlanta 2 Najrutinskija pobjeda Falconsa, koji bjeze Saintsima i Buccaneersima.. Ovo je neki rat izmedju NFC Southa i Westa :mrgreen:
New England - Indianapolis 2 Ne mogu protiv svojih, iako su Patriotsi blagi favoriti, no imamo sanse ako odbrana sve ne usere...
Philadelphia - New York Giants 1 Vick - Jakson, borba za 1. mjesto u NFC East, dajem prednost Eaglesima!
San Diego - Denver 1 Rivers polahko izvlaci iz govana moj 2. najdrazi tim u NFL-u, iako su jos u negativnom omjeru, blizu su PO-a, zahvaljujuci snazi divizije u kojoj se nalaze, sad igraju sa komsijama koji su ispod njih, pobjedom bi se priblizili PO-u, moraju pobjediti + igraju kuci..

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 18 nov 2010, 20:03

EdinTM87 je napisao/la:
Taktičar je napisao/la:Ja još jednom pohvaljujem i podržavam ideju, ali i dalje mislim da za konkretiziranje treba sačekati ljeto kada su ljudi obično vremenski slobodniji.
Ne mora biti 20-ak ljudi, može i manje uz pojednostavljena pravila.
Ja bih trebao biti QB pošto mogu baciti loptu 50-ak jardi ;)
Vick moze 88 :lol: :lol: :lol:

Evo da bacim prognozu, moram sve pogodit, mozda jedna fula :D

Miami - Chicago 1 Dajem prednost Dolphinsima, jer igraju kuci, ovo su dvije jednake ekipe, jest da je povrijeden 1. QB Dolphinsa, ali stavljam keca i zbog toga sto ce se Miami boriti za Wild Card u AFC East sa onom poluekipom od Jetsa.
Carolina - Baltimore 2 Cista pobjeda Ravensa, ne vjerujem da Pantersi mogu dobit tekmu do kraja...
Cinncinati - Buffalo 1 Mislim da su Billsi bolja ekipa, a veoma tesko pobjeduju, sto govori njihov omjer, i u tekmi protiv Lionsa su do zadnjih sekundi strahovali za prvu pobjedu (tacnije Lionsi poslije TD nisu iskoristili exstra point od 2 za izjednacenje), i ovde bi mogla biti izjednacena tekma, gdje bi Billsi izgubili...
Dallas - Detroit 1 Iako nema Roma Cowboysi igraju kuci i ovo bi trebali dobiti, ako budu igrali upola kao protiv Giantsa slabasni Lionsi im nece zadati probleme..
Jacksonville - Cleveland 1 Dvije ekipe koje su u usponu, ali prednost dajem Jaguarsima jer igraju kuci i imaju vece sanse za PO od Brownsa..
Kansas City - Arizona 1 Mnogo jaci Chiefsi, odradit ce Cardinalse
Minnesota - Green Bay 1 Ovo je taj par koji sam vec promasio, al ne mogu protiv Favreea :)
New York Jets - Houston 2 Texansi odraduju polulevatsku ekipu Jetsa usred New Yorka, ovo im je zadnja sansa da uhvate PO i Schaub mora tako razmisljat !
Pittsburgh - Oakland 1 Poslije Patriotsa i katastrofe Steelersi se moraju vadit protiv Raidersa na svom terenu...
Tennessee - Washington 1 Redskinsi polahko padaju, McNabb sve losiji i losiji, Titansi imaju domaci teren i odlicne recievere, jos uvijek sanse za PO tako da sam moro stavit 1!
New Orleans - Seattle 1 Rutinska pobjeda Saintsa, koji ganjaju Falconse..
San Francisko - Tampa Bay 2 Jos rutinskija pobjeda Buccaneersa, koji takodje ganjaju Falconse..
St. Louis - Atlanta 2 Najrutinskija pobjeda Falconsa, koji bjeze Saintsima i Buccaneersima.. Ovo je neki rat izmedju NFC Southa i Westa :mrgreen:
New England - Indianapolis 2 Ne mogu protiv svojih, iako su Patriotsi blagi favoriti, no imamo sanse ako odbrana sve ne usere...
Philadelphia - New York Giants 1 Vick - Jakson, borba za 1. mjesto u NFC East, dajem prednost Eaglesima!
San Diego - Denver 1 Rivers polahko izvlaci iz govana moj 2. najdrazi tim u NFL-u, iako su jos u negativnom omjeru, blizu su PO-a, zahvaljujuci snazi divizije u kojoj se nalaze, sad igraju sa komsijama koji su ispod njih, pobjedom bi se priblizili PO-u, moraju pobjediti + igraju kuci..

12-4.

Miami ne vjerujem da moze uzeti Chicago. Povrijedjeni su Henne i Pennington, a uzeti u obzir kako krvolocnu prednju liniju ima Chicagu, fina je kvota da mi mogli prodrmati i Thighpena.

Ako Favreu neko objasni da treba bacati loptu igracima koji nose iste dresove kao i on, mozda i pobijede. Ali, steta je sto mu to jos niko nije rekao.

Niko sretniji od mene ako Houston pobijedi Zelene levate, ali Houstonova odbrana ne moze zaustaviti osnovnu skolu.

New England - Indianapolis je otvorena utakmica, steta sto necu biti tu, idem na turnir u Srbiju za vikend, tako da izvjestaj utakmice prepustam Patriotama (Ted Mosby, Slatinash...itd)

Ako budemo igrali kao protiv Steelersa, sigurno pobjedjujemo, Peytona kao i Roetlishbergera drmati od pocetka pa da vidimo koliko ce biti komforan u pocketu.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []