ako bullsi nastave u stilu mohameda iskljucit ce im pola momcadiNEZALAGANJE je napisao/la:Ovo je PO utakmica kakve su se nekad gledale!
NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To je njihov odabrani stil igre koji ce ili upaliti ili ne!Lillard je napisao/la:ako bullsi nastave u stilu mohameda iskljucit ce im pola momcadiNEZALAGANJE je napisao/la:Ovo je PO utakmica kakve su se nekad gledale!
Svaka cast za Nazra. Momacki ga stocira nakon onog guranja ka podu laktom.
James se buni što nije defanzivni igrač godine, čovjek ne može da zaustavi Butlera. Prvo fol Robinsona, pa sad Butlera.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Zanimljiva košarka.Kad bi Bullsi dobili 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
stvarno ne razumijem suce. sta im treba ovo? pa miami bi vjerovatno dobio i bez ovih komicnih odluka, ali suci sebe stavljaju u prvi plan. grozno.
promasi li ovaj curry ikad
odlicna atmosfera!!
odlicna atmosfera!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
RefereeAmi.Lillard je napisao/la:stvarno ne razumijem suce. sta im treba ovo? pa miami bi vjerovatno dobio i bez ovih komicnih odluka, ali suci sebe stavljaju u prvi plan. grozno.
Ovo je postalo smiješno
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nema veze bolji su ba od nas nema govora, a posebno u ovim uvjetima kakvi smo mi sad... ali brate polahko karat cemo ih u guzicu do godine samo polako.. 2014 kad istknu ugovori kad nam potpisu ovi za manje, kad Mirotic se uklopi, kad uzmemo lotery pick od cATSA, KAD DOVEDEMO JOS JEDNU ZVIJEDU, onda ce se ujedat za guzove i oni i navijaci im 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- adriano_leite
- Kontakt:
Do te godine nece Heat biti jedina prepreka u ligi, bit ce tu mnogo timova koji ce se klati, prvenstveno mislim na to da ne bude ovakva situacija sa povredama. Ove sezone fakat su svi imali povrede kljucnih igraca osim Heata, doduse par tekmi je propustio Wade zbog povreda.SaltCityAttack je napisao/la:ma nema veze bolji su ba od nas nema govora, a posebno u ovim uvjetima kakvi smo mi sad... ali brate polahko karat cemo ih u guzicu do godine samo polako.. 2014 kad istknu ugovori kad nam potpisu ovi za manje, kad Mirotic se uklopi, kad uzmemo lotery pick od cATSA, KAD DOVEDEMO JOS JEDNU ZVIJEDU, onda ce se ujedat za guzove i oni i navijaci im
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Skandalozne scene sinoć u Chicagu. Jedno je da se igra jaka fizička košarka, ali je potpuno druga stvar fizički se obračunavati nakon zvižduka i to kada to tvoj protivnik ne očekuje. Prvo onaj Noah udara Andersena kada ovaj leži na podu, a zatim i onaj fizički napad na Jamesa. James treba tužiti igrača Chicaga zbog fizičkog napada jer ono nije imalo veze sa košarkom. Ono je bio pokušaj nanošenja tjelesnih povreda i treba biti sudski procesuirano. Sramotno je da se jedna ekipa oslanja na takve metode u cilju onesposobljavanja najboljeg igrača na svijetu i trenutnog MVP-a lige. Ponavljam, jedno su jaki faulovi, međutim ono je bilo u cilju da se povrijedi protivnik nakon prekida igre. Košarka je, nije boks.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- Kobe Bryant
- Kontakt:
work je napisao/la:Skandalozne scene sinoć u Chicagu. Jedno je da se igra jaka fizička košarka, ali je potpuno druga stvar fizički se obračunavati nakon zvižduka i to kada to tvoj protivnik ne očekuje. Prvo onaj Noah udara Andersena kada ovaj leži na podu, a zatim i onaj fizički napad na Jamesa. James treba tužiti igrača Chicaga zbog fizičkog napada jer ono nije imalo veze sa košarkom. Ono je bio pokušaj nanošenja tjelesnih povreda i treba biti sudski procesuirano. Sramotno je da se jedna ekipa oslanja na takve metode u cilju onesposobljavanja najboljeg igrača na svijetu i trenutnog MVP-a lige. Ponavljam, jedno su jaki faulovi, međutim ono je bilo u cilju da se povrijedi protivnik nakon prekida igre. Košarka je, nije boks.
Ne mogu da dodjem sebi od smjeha , momak jesi li ti gledao ikad PO kosarku
N. Mohamed treba u zatvor zato sto je odgurnuo James-a jer je ovaj njega laktom prvi
Ono nije bilo odgurivanje, nego udarac u grudni koš. Kada u ove jednadžbe ubaciš činjenice da se radi o ljudima od preko dva metra i oko 120 kilograma, odlično fizički pripremljenih, takav udarac nije bezazlen i može da dovede do ozbiljnih povreda. Uz to, James se nije nadao da će ga ovaj udariti, okrenuo se ka sudiji da protestvuje zbog tehničke i podmuklo je udaren. Nema veze što se radi o sportskom terenu i na njemu važe zakoni pravne države, tako da ne treba isključiti mogućnost da će igrač Chicaga odgovarati pred sudom.
Ovako dok pišem, na um mi pade nedavni slučaj u Americi kada je jedan fudbaler udario sudiju, koji je nažalost završio sa ozbiljnim ozljedama i mislim i preminuo. Fizički napad, odraslih snažnih muškaraca nije bezazlena, dječija stvar i problemu se mora ozbiljno pristupiti.
Ovako dok pišem, na um mi pade nedavni slučaj u Americi kada je jedan fudbaler udario sudiju, koji je nažalost završio sa ozbiljnim ozljedama i mislim i preminuo. Fizički napad, odraslih snažnih muškaraca nije bezazlena, dječija stvar i problemu se mora ozbiljno pristupiti.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- Titova-Juga
- Kontakt:
work je napisao/la:James treba tužiti igrača Chicaga zbog fizičkog napada jer ono nije imalo veze sa košarkom. Ono je bio pokušaj nanošenja tjelesnih povreda i treba biti sudski procesuirano.
Neka neko prebaci u odgovarajuću temu, ja ne mogu od smijeha
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
uhhh ludog dana i kosarke
prvo E.L pa ovi prljavi bullsi
Navijao sam za njih protiv Netsa,jer su igrali finu kosarku,ali to je proslo
Noaha treba negdje u ludnicu ,ako vec nije kasno.Jedno je biti zvijezda i biti napaljen,ali kada vidim ovakve poput njega ,pa taj provocira 48 min
....ehhh sada mi treba snimak druge utakmice,i malo mirniji narod 
da je Nazr kojim slucajem ovo Kobeu uradio,ruku u vatru smijem staviti da bi ga ovaj drugi cekao ispred dvorane poslije meca.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jašta, treba tužiti Nazr-a. Jeste li se vi ikada bavili nekim sportom ? Očigledno da vas nije niko pukao ono hinjski da niste to isto uzvratili. Čak nije uzvratio, nego je samo odgrnuo James-a koji je pao kada da ga je atomska pukla.
Šta bi tek bilo da igraju 2 igrača iz prve petorke, možda bi i Kirk igrao u startnoj postavi sa Rose-om. Prvi put nam je falilo iskustvo i neko kao Rip, sada nam povrijeđeni igrači. O kako će sweet revange biti, to zapamtite.
Šta bi tek bilo da igraju 2 igrača iz prve petorke, možda bi i Kirk igrao u startnoj postavi sa Rose-om. Prvi put nam je falilo iskustvo i neko kao Rip, sada nam povrijeđeni igrači. O kako će sweet revange biti, to zapamtite.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa igrali su prije dvije god kada ste bili kompletni i opet izgubiliNeutral je napisao/la: Šta bi tek bilo da igraju 2 igrača iz prve petorke, možda bi i Kirk igrao u startnoj postavi sa Rose-om. Prvi put nam je falilo iskustvo i neko kao Rip, sada nam povrijeđeni igrači. O kako će sweet revange biti, to zapamtite.
I ovo je velik uspjeh sa ovakvim timom, ne treba biti nezadovoljan
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Titova-Juga
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa igrali su prije dvije god kada ste bili kompletni i opet izgubiliNeutral je napisao/la: Šta bi tek bilo da igraju 2 igrača iz prve petorke, možda bi i Kirk igrao u startnoj postavi sa Rose-om. Prvi put nam je falilo iskustvo i neko kao Rip, sada nam povrijeđeni igrači. O kako će sweet revange biti, to zapamtite.
I ovo je velik uspjeh sa ovakvim timom, ne treba biti nezadovoljan
Da, samo što bi sada imali nekoga da nešto sa izvana pogodi, (Nate, Mare pa i Jimmy koji je strašno poboljšao šut)...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- tyler durden
- Kontakt:
work je napisao/la:Skandalozne scene sinoć u Chicagu. Jedno je da se igra jaka fizička košarka, ali je potpuno druga stvar fizički se obračunavati nakon zvižduka i to kada to tvoj protivnik ne očekuje. Prvo onaj Noah udara Andersena kada ovaj leži na podu, a zatim i onaj fizički napad na Jamesa. James treba tužiti igrača Chicaga zbog fizičkog napada jer ono nije imalo veze sa košarkom. Ono je bio pokušaj nanošenja tjelesnih povreda i treba biti sudski procesuirano. Sramotno je da se jedna ekipa oslanja na takve metode u cilju onesposobljavanja najboljeg igrača na svijetu i trenutnog MVP-a lige. Ponavljam, jedno su jaki faulovi, međutim ono je bilo u cilju da se povrijedi protivnik nakon prekida igre. Košarka je, nije boks.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.