FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Semir_Sa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Semir_Sa » 26 jun 2009, 16:43

Ne bi mogao podnijeti da budemo filijala Dinamu. Srce me boli na tu pomisao

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 26 jun 2009, 17:06

Ovo ovako nece moci,nesto ce se vec uraditi u vezi ovoga budite sigurni!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 26 jun 2009, 17:55

A sto vam ga suknise :D
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

R_Quaresma
Kontakt:

Post Postao/la R_Quaresma » 26 jun 2009, 19:21

Kako imamo svi klubovi u bosni glupe uprave bože sačuvaj..taj dinamo što je platio 300hiljada eur za 3-4 godine proda če ga za 7mio eur....zašto naši klubovi ne prodaju igrače od 1mio pa do 10mio kao dinamo zvezda partizan,...zato što gledaju svoj džep a za klub jih boli k...svi su nam takvi klubovi od sarajeva do želje do borca...itd..trebali bi se navijači sarajeva skupiti pa iči pred upravu pa malo polupati automobile pa možda koju glavu da razbiju pa da se smiri naša uprava...kako delije mogu tuči svoje igrače,upravu,trenera...itd...tako možemo i mi... :!: :!: :!: :!:
Neka nam zavide neka nas ne vole
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 26 jun 2009, 19:25

zemunac smiri dozivljaj

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 26 jun 2009, 19:32

Posljednje informacije koje dolaze iz Zagreba govore da će Papadopoulos u Dinamu godišnje zarađivati 650.000 eura.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 jun 2009, 19:35

benajon je napisao/la:Posljednje informacije koje dolaze iz Zagreba govore da će Papadopoulos u Dinamu godišnje zarađivati 650.000 eura.
A tema je ...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

R_Quaresma
Kontakt:

Post Postao/la R_Quaresma » 26 jun 2009, 19:37

MA KOGA BRIGA KOLIKO ZARAĐIVA GRK... :x :x :x
Neka nam zavide neka nas ne vole
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 26 jun 2009, 19:37

koiko je dinamo bogatiji al bilo je ovih prica i sa dinamom iz kijeva

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 jun 2009, 22:17

ne znam dokle misle na ovakav način prodavati igrače :evil: :evil:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jun 2009, 23:03

Vraceni su dugovi svim igracima i uposlenicima plus su legle dvije plate ;) pare od Pandzinog transera nisu otisle u prazno ;)

Ponavaljam najbitnije je da smo zadrzali ekipu sto evo niko nije uspio,gotovo svi premjerilgasi su rasputili pola ekipe,kod nas su samo 2 igraca otisla,i najbitnije da su sadasnji svi igraci zadovoljni i da niko ne zeli da napusti klub
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

n4n3
Kontakt:

Post Postao/la n4n3 » 26 jun 2009, 23:08

Bas smo jadni jbt...ne samo mi svi klubovi u nasoj ligi, a ima i gorih slucajeva od sarajeva.....prava socijala, jbg jednim dijelom smo i mi krivi..al nije bitno sada......bar su nesh uradili, sto kazete ostao je igracki kadar kakav je bio..sto je super...da nam je dovesti bar jedno kvalitetno pojacanje
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jun 2009, 23:12

n4n3 je napisao/la:Bas smo jadni jbt...ne samo mi svi klubovi u nasoj ligi, a ima i gorih slucajeva od sarajeva.....prava socijala, jbg jednim dijelom smo i mi krivi..al nije bitno sada......bar su nesh uradili, sto kazete ostao je igracki kadar kakav je bio..sto je super...da nam je dovesti bar jedno kvalitetno pojacanje
Pa tu su Hosic i Avdic dva igraca pojacanja odlicna,Avdic i Skoru u napadu(kad se Skoro oporavi) u odbrani Hosic,doveden je i jedan vezni o tom se naglaba koji li je ,al eto brzo cemo i to saznati dakle tri igraca su dosla,dva otisla i eto...otisao je Hiros koji je realno bezveze igrao,otisao je Pandza koji nije igrao u prvih 11,dosla su 3 od kojih ce Avdic i Hosic igrati sigurno u prvih 11,sto je najbitnije atmosfera je dobra ne zale se igraci...ja zadovoljan 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

n4n3
Kontakt:

Post Postao/la n4n3 » 26 jun 2009, 23:18

miky_hz je napisao/la:
n4n3 je napisao/la:Bas smo jadni jbt...ne samo mi svi klubovi u nasoj ligi, a ima i gorih slucajeva od sarajeva.....prava socijala, jbg jednim dijelom smo i mi krivi..al nije bitno sada......bar su nesh uradili, sto kazete ostao je igracki kadar kakav je bio..sto je super...da nam je dovesti bar jedno kvalitetno pojacanje
Pa tu su Hosic i Avdic dva igraca pojacanja odlicna,Avdic i Skoru u napadu(kad se Skoro oporavi) u odbrani Hosic,doveden je i jedan vezni o tom se naglaba koji li je ,al eto brzo cemo i to saznati dakle tri igraca su dosla,dva otisla i eto...otisao je Hiros koji je realno bezveze igrao,otisao je Pandza koji nije igrao u prvih 11,dosla su 3 od kojih ce Avdic i Hosic igrati sigurno u prvih 11,sto je najbitnije atmosfera je dobra ne zale se igraci...ja zadovoljan 8-)
aha...pa dobro i ja sam zadovoljan.,...super je nije toliko ni lose :):)

pozz drug...
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 26 jun 2009, 23:47

Ne znam zasto se dize ovolika prasina zbog ove i ovakve saradnje raja.Pa do juce su nam talenti odlazili djaba u druge klubove pa sta je bilo.Nista.U ovom trenutku uzeli smo maximalno za pandju jer on bi otisao svakako i to za manje pare,a ovo sto nam nudi dinamo koji htjeli to priznati ili ne vrti veliku lovu u nasem regionu sto se tice i transfera i uopste politike kupovine i prodaje igraca.Pa pogledajte samo igrace koji su prodati iz dinama za koju sumu love su otisli,slobodno se moze reci evropski transferi.Ja sam za saradnju u svakom slucaju sa klubom koji ima i glavi i sredinu i rep.A to je sto se tice ovih prostora upravo zagrebacki dinamo.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 jun 2009, 01:06

Ama ljudi su nerealni i zive u nekim vlastitim fantazijama pa si svasta zamisljaju, a ni ne vide gdje su i sta su.
Dinamo ce svoje samo jedno pojacanje platiti 650 000 eura po sezoni, jake sramote kad ti takav klub danas uzme talenta pred nosom. Nastranu sto neki valjda zamisljaju da Sarajevo ima budzet od 20 milijuna eura godisnje i igra ligu prvaka ili europsku ligu po skupinama pa kao da nekome sredjenijem mogu konkurirati.
...Život za Široki...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jun 2009, 02:14

Ovaj Pandzin transfer je najveci od kad se igra premier liga, vrijednost čitavog transfera procjenjuje se na 650.000. eura od čega bi F.K. Sarajevo trebalo inkasirati 300.000. eura

dzane_sa
Kontakt:

Post Postao/la dzane_sa » 27 jun 2009, 04:19

Najgore je sto ova nasa uprava ako se tako moze nazvati prodaje mladoga igraca koji nije odigrao dovoljan broj utakmica pred domacom
publikom da bi se ljudi uvjerili i on sam pokazao talentom kakav i jeste za nekih bijednih 300 milja bilo eura ili km.
Mada za nase podrucje to je ipak cifra kada bi se ulozila u prave stvari a ne u vikendice. I upravo zbog toga zelim malom Pandzi svu srecu i da zaradi i 300 miliona pa kome igrati i
lomiti svoje noge na sljaci za nekih 6 glava i to svake pola godine pa
da za svog starog igram otisao bih stipu se ljubavi.... I taj isti klub treba pruziti tebi nesto a realno ova uprava pruza igracima k....c et neko moje skromno misljenje................ bez obzira ljubav je jedna FKS
Jedan grad jedan tim F.K.SARAJEVO

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 27 jun 2009, 14:04

cuj Sarajevo filijala Dinamu.............cccccc...ovo je najveci samar nasem fudbalu..........i kraj svih nadanja o mogucem napredku....a ove horde zla ni da se oglase....sramota
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 27 jun 2009, 14:07

eto hrgovica u srajevo ko hljeb...........
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, keli, NazorUso i 60 gostiju.