Najveće svjetske misterije

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: Najveće svjetske misterije

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 11 mar 2014, 14:09

ma sve mi je ovo smijesno oko nestanka aviona

ljudi zivimo u 21. stoljecu, 2014. godina, tehnologija napreduje ne svakim danom, vec svakim satom, znaci pored gpsa, radara i sta sve ne oni ne mogu pronaci taj avion :roll:

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 mar 2014, 14:09

Amar Dzeko je napisao/la:Kako može biti moguće da su im mobiteli i dalje aktivni :?

možda su još negdje živi????

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 mar 2014, 14:18

@lenbias ili kako već

OK i kakve to ima veze s mojim odgovorom? Izuči sta god, hamam da si nagazio na nešto... :?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 mar 2014, 14:22

pa kako ja mogu znati kakve veze tebi ima, ti si mene citirao i napao fakticki, da li ti znas, jesi li svjestan bla bla itd, saberi se malo covjece, nisam ja tebe citirao kao ni obratio ti se prvi, znam da onako normalno nema nikakve veze i da si kasnije napisao fakticki sto sam ja napisao ali eto pokusao si ispasti pametan i sta da se radi, samo si dobio fail, na greskama se uci tj valjda naucis ono
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 mar 2014, 14:41

LenBias je napisao/la:pa kako ja mogu znati kakve veze tebi ima, ti si mene citirao i napao fakticki, da li ti znas, jesi li svjestan bla bla itd, saberi se malo covjece, nisam ja tebe citirao kao ni obratio ti se prvi, znam da onako normalno nema nikakve veze i da si kasnije napisao fakticki sto sam ja napisao ali eto pokusao si ispasti pametan i sta da se radi, samo si dobio fail, na greskama se uci tj valjda naucis ono
Čekaj malo prijatelju, ja sam napisao samo činjenice za avion, to sto se ti ti ponasas kao uvrijedjena nevjesta, to nije moj problem. Ti kao individua moraš da radiš na sebi. Ako pijes "pametno" to ne znači da si i sam takav. Ja nikog ne napadam, nisam ja sad neka babaroga, Bože me sačuvaj. Ja ne mogu ispadati, pogotovo ne pametan, ja inače vucem epitet forumasa s minimalističkim pristupom, dok vidim da ti i par kolega konstantno pristupate temama s "načitan dečko" stavom. Ne pada mi na pamet da se pravim nekom pametan, raja to ne voli, a i ja ne volim da se nekom dokazujem za šaku žita. Crpi me to pametovanje, ja sam minimalist

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 mar 2014, 14:49

Vidi ih k'o dvije tetkice :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 11 mar 2014, 14:56

Ja mislim da je avion otet iz nekog razloga jer mobiteli zvone. Da je pao do sada bi ga našli da je najmanji avion ikad.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 mar 2014, 15:11

Amar Dzeko je napisao/la:Vidi ih k'o dvije tetkice :lol:
:? Hu iz ju

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 mar 2014, 15:13

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Vidi ih k'o dvije tetkice :lol:
:? Hu iz ju
Just sayin'.
Nitro je napisao/la:Ja mislim da je avion otet iz nekog razloga jer mobiteli zvone. Da je pao do sada bi ga našli da je najmanji avion ikad.
Da, ali nemoguće je da ga nema na radaru :?
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 mar 2014, 15:22

Ok

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 mar 2014, 16:13

Nitro je napisao/la:Ja mislim da je avion otet iz nekog razloga jer mobiteli zvone. Da je pao do sada bi ga našli da je najmanji avion ikad.
Ovo i ja mislim. Ona dvojica s laznim putovnicama pa jos mobiteli koji zvone, sve mi vuce na to. I buduci da se ovdje spominja sva ta tehnologija 21. vijeka onda vjerojatno postoji i nesto sto blokira sve te uredjaje i avion se vise ne moze pratit.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 mar 2014, 16:27

Neka zajebancija Putina i Obame.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 11 mar 2014, 16:39

[youtube][/youtube]

pogledaj samo sta taj crnac iz Liberije moze uraditi :D
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 11 mar 2014, 16:56

Obozavam "magiju". Kada sam bio klinac bio sam odusevljen sa ovim stvarima tako da sam amateski poceo da se bavim istom. Kako znam vecinu ovih efekata tako da me sada Blaine,Coperfild ili Dainamo uopste ne odusevljavaju. Pogotovo posto vecina tih stvari kada znas kako idu i kako su zapravo jednostavne ti djeluju prilocno glupavo ali moc iluzije tako dobro zna da se poigra sa mozgom sto odusevljava... :D Zato je za mene dobar iluzionist umjetnik u punom smislu te rijeci. ;)

Sto se tice aviona i da su ga oteli vanzemaljci ili da je odletio u dugu dimenziju (tada ne bi ni imali signal da mozes zvati, pojeo bi ih roming :mrgreen: ) nasli bi neki oni razumljiviji razlog da ga objasne...

Recimo licno mislim da je ovo igra ponovo velikih. Znaju oni tako cesto za neke spijunske aktivnosti da iskoriste putnicke avione. Slicno onoj pre kraja SSSSRa kada je onaj juznokorejski avion na putu za Aljasku "zalutao" u njihovu vojnu zabranjenu oblast na Kamcatki gdje je posle srusen pa nastao skandal zbog ubistva nekoliko stotina putnika i ako su nasli samo 11 ugljensianih leseva u olupini. Meni ova prica djeluje jako slicno stim da je ova prica jako medijski ispracena po cijelom svijetu tako da se moraju smisljati dodatni razlozi da se prikrije. Vjerovatno je avion skrenuo da snima malo po Kini ili cak i po Rusiji zbog ove situacije danas u svijetu... Do sada je mozda i oboren posto je zadatak ispunjen? Dok su putnici vjerovatno na nekoj sigurnoj lokaciji ko i oni od pre 20ak godina. :? :?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 mar 2014, 17:05

ima li kakvih novih vijesti o avionu?

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 11 mar 2014, 17:11

filip13 je napisao/la:ima li kakvih novih vijesti o avionu?
Nema ih nigdje na radaru zarsili su kao oni iz serije "Lost" :lol:

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 11 mar 2014, 17:23

ma znam to blaine ni mene nezanima samo me ovaj crnac zanima kako toliko vode moze progutati pa opet izvadti iz stomaka ko da je iz cesme izislo haha. :lol:
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 11 mar 2014, 17:26

ima li kakva dzungla u blizini ? to bi mi bilo logično objašnjenje. Možda su nažalost putnici izgunuli a avion sletio u prašumu, pohlupao se i eto. A mobiteli mogu lahko ostat čitavi, to nije ništa čudno
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 mar 2014, 20:15

Prosao kroz vremensku rupu i zabio se u WTC.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 11 mar 2014, 20:33

Nemoguće je da još nisu pronašli ni najmanji trag. Razlog zbog kojeg se avion ne nalazi na radaru jeste sigurno neka blokada od strane ''otimača''. Po meni je to jedina normalna analiza nestanka aviona koji nije mogao propasti u zemlju :roll: Da je kojim slučajem avion pao na kopno sigurno bi mještani iz okolnih mjesta javili lokalnoj policiji da su čuli eksploziju ili nešto slično.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ASD, eldo i 33 gosta.