Za Messia i Godina jedan od sljedecih?DukeOfWellington je napisao/la:Panini
Pedro (ESP)
Kolumbija logo
Angoua (CIV)
Godin (URU)
Valencia (ECU)
Messi (ARG) x2
Johnson (USA)
Taider (ALG)
Pletikosa, , Valencia, Ruiz,, Samaras i Witsel
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Za Messia i Godina jedan od sljedecih?DukeOfWellington je napisao/la:Panini
Pedro (ESP)
Kolumbija logo
Angoua (CIV)
Godin (URU)
Valencia (ECU)
Messi (ARG) x2
Johnson (USA)
Taider (ALG)
godinDukeOfWellington je napisao/la:Može Australija logo, koju hoćeš od mojih?bianconer je napisao/la:australija logoDukeOfWellington je napisao/la:Panini
Pedro (ESP)
Kolumbija logo
Angoua (CIV)
Godin (URU)
Valencia (ECU)
Messi (ARG) x2
Johnson (USA)
Taider (ALG)
joao rojas - ekvador
noel valadares honduras
victor bernadez - honduras
son heuing min - koreja
Suarez,Hulk,Medunjanin,Torosidis,Casillassagitarius je napisao/la:De svoje duple napisiFecox je napisao/la:Treba meni Goetzesagitarius je napisao/la:Kome treba GOTZE i KLOSE?
Napravio.bianconer je napisao/la: godin
Belmin6 je napisao/la:odgovaral tebi šta od mojih gore s slikealan_kardec je napisao/la:
odgovara li kome šta?
Imam te timove, ganjam fan.Belmin6 je napisao/la:@duke vlaar, neil, honda, spahic, pepe ? Trebal i jedan ?
Mozeli Casillas,Hulk,Medunjanin ili TorosidisBelmin6 je napisao/la:alan nisam, hajd daj neki id i pass pa da podjelimo to..
fecox imam vec suareza, daj nekog drugog..
joao rojas - ekvadorDukeOfWellington je napisao/la:Imam te timove, ganjam fan.Belmin6 je napisao/la:@duke vlaar, neil, honda, spahic, pepe ? Trebal i jedan ?
hajde daj neki id i pass da udjem pa da zamjenimo, eto medunjanin..Fecox je napisao/la:Mozeli Casillas,Hulk,Medunjanin ili TorosidisBelmin6 je napisao/la:alan nisam, hajd daj neki id i pass pa da podjelimo to..
ID:32582Belmin6 je napisao/la:hajde daj neki id i pass da udjem pa da zamjenimo, eto medunjanin..Fecox je napisao/la:Mozeli Casillas,Hulk,Medunjanin ili TorosidisBelmin6 je napisao/la:alan nisam, hajd daj neki id i pass pa da podjelimo to..
Imam.bianconer je napisao/la:joao rojas - ekvadorDukeOfWellington je napisao/la:Imam te timove, ganjam fan.Belmin6 je napisao/la:@duke vlaar, neil, honda, spahic, pepe ? Trebal i jedan ?
noel valadares honduras
victor bernadez - honduras
aj doci cu, samo sacekaj maloFecox je napisao/la: ID:32582
PASS:1234
Ja cu uc u tu grupu
Puna je ta tvoja grupa udji ti u ovu
Debuchy za Lea? JJesil u grupi nekoj gdje ima mjesta?]DukeOfWellington je napisao/la: Jesil napravio AUS logo -> Godin?
@soxx
Brazil, Kamerun, Španija, Australija, Obala Slonovače, Urugvaj, Italija, Ekvador, Francuska, Iran, Gana, SAD.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.