Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Ta Papetova dva boda će presuditi na kraju, bez njih ne bi imali nikakve šanse 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
e yebiga sad, nemoj samo na kraju da bude, Pape nas je odveo i na EPVirtu4l je napisao/la:Ta Papetova dva boda će presuditi na kraju, bez njih ne bi imali nikakve šanse

Virtu4l je napisao/la:Ta Papetova dva boda će presuditi na kraju, bez njih ne bi imali nikakve šanse

E ovo je prekucavanje vec.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Virtu4l je napisao/la:Ta Papetova dva boda će presuditi na kraju, bez njih ne bi imali nikakve šanse

FORZA MARŠAL !!!
-
- Kontakt:
dobar dobarVirtu4l je napisao/la:Ta Papetova dva boda će presuditi na kraju, bez njih ne bi imali nikakve šanse

- velez_mostar
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Pa kad su mogli pisati da nije imao nikakvu zaslugu sto smo igrali SP ,moze i ovo prociVirtu4l je napisao/la:Ta Papetova dva boda će presuditi na kraju, bez njih ne bi imali nikakve šanse

Sto jes jes ta 2 boda koja je Susic donio su presudna. A da nije donio nijedan jos bi imali sanse ako pobijedimo Belgiju i ostalih 5 ili se varam. To znaci da nam onakav tupav nije ni trebao ako Mesa dobije sve do kraja. Iz ovih odigranih utakmica smo 6 bodova morali osvojiti i bez selektora. Ali nismo mogli protiv protivnika i protiv naseg selektora. Jer on je slagao igrace kao da je trener protivnika a ne nas. Cuj ova 2 boda presudna. Top lista Nadrealista zivi vjecno.
Varas se, sanse bi nam bile puno manje jer bi tada Veles i Belgija imale po dva boda vise nego sada, te ako ih pobjedimo kao sto ti kazes onda je to ukupno 20 i siguran plasman, a ne 18 u situaciji u kojoj je i baraz upitan. Dakle kako god da ga okrenes Papetov uspjeh i dva boda su presudna i otvaraju nam sanse, narocito onaj u gostima protov Balea, Remzija i ostatka ekipa sa ostrva, kolijevke fudbaladubrovnik je napisao/la:Sto jes jes ta 2 boda koja je Susic donio su presudna. A da nije donio nijedan jos bi imali sanse ako pobijedimo Belgiju i ostalih 5 ili se varam. To znaci da nam onakav tupav nije ni trebao ako Mesa dobije sve do kraja. Iz ovih odigranih utakmica smo 6 bodova morali osvojiti i bez selektora. Ali nismo mogli protiv protivnika i protiv naseg selektora. Jer on je slagao igrace kao da je trener protivnika a ne nas. Cuj ova 2 boda presudna. Top lista Nadrealista zivi vjecno.

http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA
Ma super sada si i matematicki dokazao da je Susic zasluzan za moguci plasman na EP. Da nije smijesno bilo bi zalosno.Ibrahim je napisao/la:Varas se, sanse bi nam bile puno manje jer bi tada Veles i Belgija imale po dva boda vise nego sada, te ako ih pobjedimo kao sto ti kazes onda je to ukupno 20 i siguran plasman, a ne 18 u situaciji u kojoj je i baraz upitan. Dakle kako god da ga okrenes Papetov uspjeh i dva boda su presudna i otvaraju nam sanse, narocito onaj u gostima protov Balea, Remzija i ostatka ekipa sa ostrva, kolijevke fudbaladubrovnik je napisao/la:Sto jes jes ta 2 boda koja je Susic donio su presudna. A da nije donio nijedan jos bi imali sanse ako pobijedimo Belgiju i ostalih 5 ili se varam. To znaci da nam onakav tupav nije ni trebao ako Mesa dobije sve do kraja. Iz ovih odigranih utakmica smo 6 bodova morali osvojiti i bez selektora. Ali nismo mogli protiv protivnika i protiv naseg selektora. Jer on je slagao igrace kao da je trener protivnika a ne nas. Cuj ova 2 boda presudna. Top lista Nadrealista zivi vjecno.![]()
![]()
Neka te zivio ali nema se tu sta puno dodavati. Kad neko rece nesto u tom stilu i ova 2 boda uzme ko kljucna mislim da je sve rekao i najbolje mu je samo reci care u pravu si. Dalje nema.
......................................begovic.golman.golman..............................
martic...mujdza.....spahic.arslanagic..bicakcic.sunjic...kolasinac...zukanovic
................................besic..salatic...salihovic...medunjanin...............
.....hajrovic....e.hadzic..........misimovic..vrancic...pjanic..susic.prcic...............lulic....visca..
..................................dzeko...ibisevic....djuric..tankovic............................
28 igraca , ova baza igraca se nazire + 2 iz domace lige djecaka ....otpadaju vranjes , avdijica i a.hadzic
................................besic..salatic...salihovic...medunjanin...............
.....hajrovic....e.hadzic..........misimovic..vrancic...pjanic..susic.prcic...............lulic....visca..
..................................dzeko...ibisevic....djuric..tankovic............................
28 igraca , ova baza igraca se nazire + 2 iz domace lige djecaka ....otpadaju vranjes , avdijica i a.hadzic
To je to, od golmana su tu jos Sehic i Buric. Spisak ti je odlican!arius je napisao/la:......................................begovic.golman.golman..............................
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- OnlyUnited
- Kontakt:
Tu je i Jasmin Scuk... 

- Ed Woodward for Prime Minister !
Jos Scuk i Stilic da se vrte u 30ak igraca. Osigurat Modica u kakvoj prijateljskoj i to je to. Napisao si sve najbolje sto BIH ima i mislim da se 95 % nas slaze sa ovim. Jos par igraca fali do ciljanog broja Mehmeda Bazdarevica da bude 35 igraca u i oko repke. Nasao bi se i jos pokoji do toga broja. I mi govorimo da nemamo igraca za povecat konkurenciju. Ima i te kako. Cak Martic, Vrancic i Tankovic bi bili na rubu prvih 11. Uglavnom to je to.arius je napisao/la:......................................begovic.golman.golman..............................
dubrovnik je napisao/la:Jos Scuk i Stilic da se vrte u 30ak igraca. Osigurat Modica u kakvoj prijateljskoj i to je to. Napisao si sve najbolje sto BIH ima i mislim da se 95 % nas slaze sa ovim. Jos par igraca fali do ciljanog broja Mehmeda Bazdarevica da bude 35 igraca u i oko repke. Nasao bi se i jos pokoji do toga broja. I mi govorimo da nemamo igraca za povecat konkurenciju. Ima i te kako. Cak Martic, Vrancic i Tankovic bi bili na rubu prvih 11. Uglavnom to je to.arius je napisao/la:......................................begovic.golman.golman..............................
svi su ovdje na rubu prvih 11...20 igraca je iz liga petice (ukljucujuci misketa i susica) jedan koji je iz real saragose i petero iz liga koje su odmah do liga petice ....rusija, turska, holandija, belgija i svica po jedno
scuka i stilica nema jer je guzva u sredini za tri pozicije ima devet igraca koji su bolji i mladji , ali eto teoretski i njih dvojica to je jako siroka baza od 30 igraca
vidjecemo sta ce mesa zvati ...drago mi je da se spominju martic , tankovic, salatic , hadzic , arslanagic,djuric ...vrancic je svakako bio nadomak repke
Zadnja izmjena: arius, dana/u 07 jan 2015, 10:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
Novi sistem takmicenj , sa 23 igraca u protokolu je olaksao, ali i otezao situaciju sa reprezentativnim kadrom. Prije, kada je bilo 18 igraca u protokolu, mogao si hladno pozvati 25 igraca , pa 7 poslati na tribine, i da se niko ne ljuti, sada je to nezgodnije, 2-3 koja ces poslati na tribine, koji se ne mogu ugurati u 22, oznaceni su kao visak,malo i kao skart... sto nije prijatno. To je selektorima donekle i problem.
Svejedno, mislim da se vecina slaze da su, trenutno, prioritet Martic i Tankovic, na pozicijama na kojima skripi i Arslanagic, kao ponajveci potencijal. Dodao bih i Mahmutovica kao realnu opciju za krilnog napadaca , gdje smo pravo tanki. Def. vezni skripi , ali mislim da Salatic, naravno nije na odmet, ali nije neka posebno dobra opcija, ja bih probao sa Horicem ili Scukom. Zuku ne treba spominjati, jer se podrazumijeva da ima mjesta , mozda i u prvih 11.
Sto se ostalih tice, ne vidim da bi nesto kvalitativno popravili sliku, vise bi prosirili kadar na 3 igraca po poziciji, a i svi su na raspolaganju, treba samo poslati poziv kada su potrebni.
Svejedno, mislim da se vecina slaze da su, trenutno, prioritet Martic i Tankovic, na pozicijama na kojima skripi i Arslanagic, kao ponajveci potencijal. Dodao bih i Mahmutovica kao realnu opciju za krilnog napadaca , gdje smo pravo tanki. Def. vezni skripi , ali mislim da Salatic, naravno nije na odmet, ali nije neka posebno dobra opcija, ja bih probao sa Horicem ili Scukom. Zuku ne treba spominjati, jer se podrazumijeva da ima mjesta , mozda i u prvih 11.
Sto se ostalih tice, ne vidim da bi nesto kvalitativno popravili sliku, vise bi prosirili kadar na 3 igraca po poziciji, a i svi su na raspolaganju, treba samo poslati poziv kada su potrebni.
Zar nije prica o Tankovicu zakljucena? Momak izabrao SWE i ne vidim potrebu da se tome vracamo. To sto teoretski postoji sansa, ne znaci da ce se ponoviti sve kao s Izetom a i taj lik bi bar negdje najavio takvu opciju. Za Martica vrijedi otici u Italiju, i za Arslanagica, a uz Vrancica, to bi bilo to.SjeverniVjetar je napisao/la:Novi sistem takmicenj , sa 23 igraca u protokolu je olaksao, ali i otezao situaciju sa reprezentativnim kadrom. Prije, kada je bilo 18 igraca u protokolu, mogao si hladno pozvati 25 igraca , pa 7 poslati na tribine, i da se niko ne ljuti, sada je to nezgodnije, 2-3 koja ces poslati na tribine, koji se ne mogu ugurati u 22, oznaceni su kao visak,malo i kao skart... sto nije prijatno. To je selektorima donekle i problem.
-
Prica o Tankovicu nije zakljucena dok ne nastupi u takmicarskoj utakmici, za Svedsku. Ne bi bio ni prvi, ni posljednji primjer koji je rekao, pa porekao. Tim prije sto nije u kombinacijama ni za A, a , sto je interesantno, ni za U21 Svedske. Moguce da postoje neke nesuglasice , sto bi trebalo iskoristiti, a i neki ljudi bliski Tankovicima, tvrde da su jos zaintresovani za BiH... Treba probati, porazgovarati ozbiljno, u njegovom, kao i u Seferovicevom slucaju, velika odgoviornost je na nasoj strani,ali da se sada ne vracamo na stare price.Biki je napisao/la: Zar nije prica o Tankovicu zakljucena? Momak izabrao SWE i ne vidim potrebu da se tome vracamo. To sto teoretski postoji sansa, ne znaci da ce se ponoviti sve kao s Izetom a i taj lik bi bar negdje najavio takvu opciju. Za Martica vrijedi otici u Italiju, i za Arslanagica, a uz Vrancica, to bi bilo to.
Ja nisam gledao taj interview ali cini mi se da je Ajax ili neko drugi od forumasa unazad 2 mjeseca rekao da je Tankovic vise puta u njemu odbio decidno reci za koga ce igrati u buducnosti. Taj interview nije bio za neku od nasih novina ili televizija. Treba mu prici sto brze to bolje i slazem se da bi on uz Martica, DM i drugog golmana morao biti prioritet prioriteta. Naravno vodeci se mislju da je Zukanovic vec unutra.SjeverniVjetar je napisao/la:Prica o Tankovicu nije zakljucena dok ne nastupi u takmicarskoj utakmici, za Svedsku. Ne bi bio ni prvi, ni posljednji primjer koji je rekao, pa porekao. Tim prije sto nije u kombinacijama ni za A, a , sto je interesantno, ni za U21 Svedske. Moguce da postoje neke nesuglasice , sto bi trebalo iskoristiti, a i neki ljudi bliski Tankovicima, tvrde da su jos zaintresovani za BiH... Treba probati, porazgovarati ozbiljno, u njegovom, kao i u Seferovicevom slucaju, velika odgoviornost je na nasoj strani,ali da se sada ne vracamo na stare price.Biki je napisao/la: Zar nije prica o Tankovicu zakljucena? Momak izabrao SWE i ne vidim potrebu da se tome vracamo. To sto teoretski postoji sansa, ne znaci da ce se ponoviti sve kao s Izetom a i taj lik bi bar negdje najavio takvu opciju. Za Martica vrijedi otici u Italiju, i za Arslanagica, a uz Vrancica, to bi bilo to.
[youtube][/youtube] to je taj intervjudubrovnik je napisao/la:Ja nisam gledao taj interview ali cini mi se da je Ajax ili neko drugi od forumasa unazad 2 mjeseca rekao da je Tankovic vise puta u njemu odbio decidno reci za koga ce igrati u buducnosti. Taj interview nije bio za neku od nasih novina ili televizija. Treba mu prici sto brze to bolje i slazem se da bi on uz Martica, DM i drugog golmana morao biti prioritet prioriteta. Naravno vodeci se mislju da je Zukanovic vec unutra.SjeverniVjetar je napisao/la:Prica o Tankovicu nije zakljucena dok ne nastupi u takmicarskoj utakmici, za Svedsku. Ne bi bio ni prvi, ni posljednji primjer koji je rekao, pa porekao. Tim prije sto nije u kombinacijama ni za A, a , sto je interesantno, ni za U21 Svedske. Moguce da postoje neke nesuglasice , sto bi trebalo iskoristiti, a i neki ljudi bliski Tankovicima, tvrde da su jos zaintresovani za BiH... Treba probati, porazgovarati ozbiljno, u njegovom, kao i u Seferovicevom slucaju, velika odgoviornost je na nasoj strani,ali da se sada ne vracamo na stare price.Biki je napisao/la: Zar nije prica o Tankovicu zakljucena? Momak izabrao SWE i ne vidim potrebu da se tome vracamo. To sto teoretski postoji sansa, ne znaci da ce se ponoviti sve kao s Izetom a i taj lik bi bar negdje najavio takvu opciju. Za Martica vrijedi otici u Italiju, i za Arslanagica, a uz Vrancica, to bi bilo to.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 15 gostiju.