Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Rekao sam ja da ne zelim da Cech dodje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
BigBigBang
- Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la:Kakve veze ima Coquelin od prije 2-3 godine? Nikakve. Ja pricam o tome kakvi su kao trenutni igraci. Mene ne interesuju sezone, polusezone vec kako jedan igrac moze doprinijeti Arsenalu. A u pogledu defanzive Coq vise doprinosi. Dokazano.
Cuj golman niej prioritetna pozicija i to u Arsenalu
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Cech ce biti ko Iker sto je sada. Ona kaciga na glavi ga jos vise usporava. Treba dovesti Lena ili Navasa.BigBigBang je napisao/la: Cuj golman niej prioritetna pozicija i to u ArsenaluKako neko moze da misli da ces titulu da osvojis sa Ospinom i Scesznim na golu a da je pri tome ozbiljan?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sa takvim dojavama iz buducnosti ja bi otisao na neku Englesku kladionicu i kad predje Cech stavio velike pare na veliki broj primljenih golova dakle iskoristi to i zaradi lako novac.. Kad stavis sve bisere i kikseve Kasiljasa iz samo zadnjih godinu dana, toga neces naci za citavu karijeru velikog Petra Cecha...
Ti jazavci Leno i NAvas a tek Ospina da zive jos 9 zivota nece napraviti nikad karijeru ko Cech
Ti jazavci Leno i NAvas a tek Ospina da zive jos 9 zivota nece napraviti nikad karijeru ko Cech
Smijesno zvuci ali Paja je u pravu ovde. Ne mogu da se porede Iker i Petar nikako... Casillas je zavrsio na klupi kada je igracki prilicno pao pa je igrao polovnjak u vidu onog Lopeza. Cech je presjedio na klupi jel je Mourinho odlucio da forsira mladjeg golmana. Ono sto je Petar branio bilo je i vise nego sigurno...
Ma ako dodje Cech to ce biti najkvalitetniji golman sto je branio u Arsenalu ikada.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma ako dodje Cech to ce biti najkvalitetniji golman sto je branio u Arsenalu ikada.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kasiljas je propalitet vec godinama unazad, sprdnja od nekad vrhunskog golmana pa nije djaba njega Mourinho sutirao na klupu a stavljao nekakvog debila Adana a kasnije Lopeza ispred njega a Cech je na klupi zavrsio iz samo jednog razloga a to je buducnost. Curtoisu su godine prolazile na posudbama sigurno jos jedna godina i Atletico ili neko drugi bi ga uzeo jer ugovor je isticao a sigurno su bile i neke klauzule tako da su ga morali zadrzati, a veliki bi promsaj takvog talenta i jedinog legitimnog nasljednika Cecha propustiti. MOurinho ga doveo i ostavio Cecha jos godinu da Curtois jos nesto nauci (sto je i sam priznao), i hebiga Cech ne mozeo biti na klupi i sada ga moraju pustiti, Cech nije na klupi zato sto je Curtois bolji vec zato sto je Curtois golman koji moze brainti minimalno iducih 12 godina a Cech ne moze...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: RE: Re: Arsenal - Transferi
reci da se salis, cech je i dalje u formi, ne znam odakle si to zakljucio.Greivis je napisao/la:Cech ce biti ko Iker sto je sada. Ona kaciga na glavi ga jos vise usporava. Treba dovesti Lena ili Navasa.BigBigBang je napisao/la: Cuj golman niej prioritetna pozicija i to u ArsenaluKako neko moze da misli da ces titulu da osvojis sa Ospinom i Scesznim na golu a da je pri tome ozbiljan?
ja bih sad prije prodao **** i ostavio cecha
Samo je Greivisu Curry lažni mvp, i Čeh propalitet. Nekad je znao napisat nešto normalno 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa dovoljno je znati da dugo niste kupili igraca koji je odigrao svaki moguci tip utakmice da donese potrebno iskustvo, a uz to je i godinama u vrhu sto se tice svoje pozicije. Jednostavno jedna klasa koja je Arsenalu potrebna..
On je za jednog Ospinu i Poljaka jedna prevaga..
On je za jednog Ospinu i Poljaka jedna prevaga..
-
BigBigBang
- Kontakt:
Izgleda za Kondogbiu nista nije gotovo, kaze mnogo je zainteresovanih klubova (sto li boze za tako nedokazanog igraca) i cijena raste, ali djaba se je nadati treba kesirati voajer je vjerovatno odustao kod 20 miliona
i vec je u potrazi za nekim polovnim rijesenjem koj je na snizenju...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 21 jun 2015, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
Gotovo je sinoc... Inter platio 35mil eura + 5mil bonusa.... Mislim u 2 rate... Izasla je slika sa generalnim direktorom Intera kad potpisuju ugovor.. A i Inter je objavio da im je to 3. najveca odsteta u historiji...BigBigBang je napisao/la:Izgleda za Kondogbiu nista nije gotovo, kaze mnogo je zainteresovanih klubova (sto li boze za tako nedokazanog igraca) i cijena raste, ali djaba se je nadati treba kesirati voajer je vjerovatno odustao kod 20 milionai vec je u potrazi za nekim polovnim rijesenjem

Zadnja izmjena: Utopija, dana/u 21 jun 2015, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
BigBigBang
- Kontakt:
hahaha krasno, mrtvaci iz Intera hladno kesiraju 40 miliona a voajer se vjerovatno jso cijenka i vaga da li da Cecha plati ogromnih 11 miliona..
- Marsal
- Kontakt:
Arsenal ga ne može dovesti, i sam znaš da su u Engleskoj zabranjeni transferi fudbalera koji nisu "u vlasništvu" kluba nego i trećih lica. Ja mislim da bi se Wenger više angažovao da je Kondogbia samo Monacov igrač.BigBigBang je napisao/la:hahaha krasno, mrtvaci iz Intera hladno kesiraju 40 miliona a voajer se vjerovatno jso cijenka i vaga da li da Cecha plati ogromnih 11 miliona..
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Za 40 mil se moze dovesti 3x bolji igrac od njega.Fact,Wenger nije nista propustio.
Kondogbia nije ni sjena igraca koji je igrao odlicno u Sevilli i to treba napomenuti.
Kondogbia nije ni sjena igraca koji je igrao odlicno u Sevilli i to treba napomenuti.
Cega bolan sjena... Ubjedljivo najbolji igrac Monaca ove sezone...Izdominirao u ligi, a izdominirao i protiv Juventusa, a o partijama protiv Arsenala ne treba trositi rijeci...
I mislim da je teska ubleha ovo za procente u ugovoru... Ribolovljev je iskesirao sve Sevilli kad ga je dovodio, kao uostalom i za Falcaoa i ostale kad ih je dovodio... i kojim je cudom onda Falcao igrao u Engleskoj, a ako se zna da je on imao najvise problema sa ovim agencijama... Sve mirise na ublehu Wengera kako ga ne bi platio koliko MOnaco trazi...
I mislim da je teska ubleha ovo za procente u ugovoru... Ribolovljev je iskesirao sve Sevilli kad ga je dovodio, kao uostalom i za Falcaoa i ostale kad ih je dovodio... i kojim je cudom onda Falcao igrao u Engleskoj, a ako se zna da je on imao najvise problema sa ovim agencijama... Sve mirise na ublehu Wengera kako ga ne bi platio koliko MOnaco trazi...
Sta je izdominirao?
Dao jedan slucajan gol na nesrecu Arsenala i to je njegov saldo u citavoj sezoni uz jednu asistenciju.
Ovdje pricamo o igracu koji kosta 40 miliona i ceka platu od 5+ mil eura.
Fudbal je u qrcu ako je ovaj momak hit prelaznog roka.
Dao jedan slucajan gol na nesrecu Arsenala i to je njegov saldo u citavoj sezoni uz jednu asistenciju.
Ovdje pricamo o igracu koji kosta 40 miliona i ceka platu od 5+ mil eura.
Fudbal je u qrcu ako je ovaj momak hit prelaznog roka.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa onda po toj logici nijedan igrac iz Portugalske i velika vecina njih i spanske lige ne bi ni zaigrali u Engleskoj da su zabranjeni transferi igraca u vlasnistvu trecih lica. Ono sto je zabranjeno u Engleskoj jeste takva vrsta vlasnistva dakle trece lice ne moze biti vlasnik npr. nekog igraca Arsenala vec samo Arsenal a i kao sto utopija kaze sumnjam ja da je ruski tajkun kupio samo 40% a ne citav ugovor igraca. Volio bi da cujem ko su ti igraci sto su tri puta bolji od Kondogbie? Kakve nebuloze pises najkonstantniji i najbolji igrac MOnaca ove sezone, sa posebnim naglaskom na velike utakmice gdje je svaku bio najbolji ili medju najboljim igracima, knock out fazu LP zakucao nastupima o cemu pricas?
Ej frajer broji Kondogbiji golove i nesto zakljucuje
pa nije Kondogbia spic da ga po golovima mjeris a uostalom vidim onaj Busquets citavu sezonu zabio jedan gol u Barceloni kakva **** od igraca sta cekaju sto ne dovode novog defanzivnog veznog?

Ej frajer broji Kondogbiji golove i nesto zakljucuje
Pogotovo druga partija protiv Arsenala mu je bila do jaja, Santi i Özil kontrolisali utakmicu bez problema, Subašić spasio da se ne izblamiraju do kraja i ispadnu nakon 3:1 u gostima.Utopija je napisao/la:Cega bolan sjena... Ubjedljivo najbolji igrac Monaca ove sezone...Izdominirao u ligi, a izdominirao i protiv Juventusa, a o partijama protiv Arsenala ne treba trositi rijeci...
U ligi su tek izdominirali, sa jednim superjakim rivalom uspjeli su biti treći.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Santi Cazorla kontrolisao i izdominirao
Raznosio ga Kondogbia ko malo dijete a kad ej iznosio loptu pored njega ovaj i ostali vezni ko cunjevi stoje dok Kondogbia grabi korakom naprijed
Dobro su oni to kontrolisali ali eto nije bilo srece da prodjemo kao i uvijek mi uvijek ispadnemo zbog srece a ne zbog toga sto je protivnik zasluzio vise da prodje, dokad ce vise ova nesreca svake godine nas pratiti 
Da se odmah ogradim ne kazem da vrijedi 40mil, cak ni u danasnjim uslovima, ali da je igracina to je bez daljnjeg... A jos plus su mu tek 22 god... Legitimni nasljednik Viere...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.