Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

Greivis
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Greivis » 21 jun 2015, 00:55

Rekao sam ja da ne zelim da Cech dodje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 jun 2015, 01:01

AllGunsBlazing je napisao/la:Kakve veze ima Coquelin od prije 2-3 godine? Nikakve. Ja pricam o tome kakvi su kao trenutni igraci. Mene ne interesuju sezone, polusezone vec kako jedan igrac moze doprinijeti Arsenalu. A u pogledu defanzive Coq vise doprinosi. Dokazano.
:lol: :lol: cuj sezone polusezone pa tvoj ljubimac igra jednu polusezonu solidno, uzdizete ga u visine jer je jedini pravi destruktivac unazad ne znam ni ja koliko godina u Arsenalu pa sad svi na to drkate, a stvarnost je slijedeca, taj vas Coqelin voajeru nikad nije bio dobar i prvi izbor ispred njega su bili panjevi Arteta i Flamini i taj bi sad vjerovatno trazio novi klub da se isti nisu oba ozlijedili pa je povucen iz mocnog Charltona gdje je nastupao. Cuj u pogledo defanzive Coqelin vise doprinosi rece covjek koji ej gledao Kondogbiu mozda 3-4 puta cim tako pricas, covjek koji klasu igraca sudi po nekakvim web sajtovima koji prave komparaciju statistika. Vjerovatno je tvoj ljbuimac i duelima sa Monacom bio u nekakvim statistikama bolji od Kondogbie ali teren i ocjene igraca na terenu govore upravo ko je klasa i ko je izdominirao. Tebe ne interesuju sezone jer je igrac kojeg branis ima tek jedu polusezonu na visokom nivou igranja, dok Kondogbia koji je mladji ima tri takve sezone a ako se gleda trenutno kakav je ko igrac mozemo onda reci da je Morata bolji od RVP i Falcaoa a je li stvarno bolji? Ma jes ku??c mada Coqelin niti je bio bolji od Kondogbie niti ej trenutno bolji i to ce ti reci svako osim dijela navijaca Arsenala, dakle svaki neutralan navijac ce reci da je Kondogbia bolji...

Cuj golman niej prioritetna pozicija i to u Arsenalu :mrgreen: Kako neko moze da misli da ces titulu da osvojis sa Ospinom i Scesznim na golu a da je pri tome ozbiljan?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 jun 2015, 01:11

BigBigBang je napisao/la: Cuj golman niej prioritetna pozicija i to u Arsenalu :mrgreen: Kako neko moze da misli da ces titulu da osvojis sa Ospinom i Scesznim na golu a da je pri tome ozbiljan?
Cech ce biti ko Iker sto je sada. Ona kaciga na glavi ga jos vise usporava. Treba dovesti Lena ili Navasa.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 jun 2015, 01:14

Sa takvim dojavama iz buducnosti ja bi otisao na neku Englesku kladionicu i kad predje Cech stavio velike pare na veliki broj primljenih golova dakle iskoristi to i zaradi lako novac.. Kad stavis sve bisere i kikseve Kasiljasa iz samo zadnjih godinu dana, toga neces naci za citavu karijeru velikog Petra Cecha...

Ti jazavci Leno i NAvas a tek Ospina da zive jos 9 zivota nece napraviti nikad karijeru ko Cech

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 21 jun 2015, 01:23

Smijesno zvuci ali Paja je u pravu ovde. Ne mogu da se porede Iker i Petar nikako... Casillas je zavrsio na klupi kada je igracki prilicno pao pa je igrao polovnjak u vidu onog Lopeza. Cech je presjedio na klupi jel je Mourinho odlucio da forsira mladjeg golmana. Ono sto je Petar branio bilo je i vise nego sigurno...
Ma ako dodje Cech to ce biti najkvalitetniji golman sto je branio u Arsenalu ikada.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 jun 2015, 01:36

Kasiljas je propalitet vec godinama unazad, sprdnja od nekad vrhunskog golmana pa nije djaba njega Mourinho sutirao na klupu a stavljao nekakvog debila Adana a kasnije Lopeza ispred njega a Cech je na klupi zavrsio iz samo jednog razloga a to je buducnost. Curtoisu su godine prolazile na posudbama sigurno jos jedna godina i Atletico ili neko drugi bi ga uzeo jer ugovor je isticao a sigurno su bile i neke klauzule tako da su ga morali zadrzati, a veliki bi promsaj takvog talenta i jedinog legitimnog nasljednika Cecha propustiti. MOurinho ga doveo i ostavio Cecha jos godinu da Curtois jos nesto nauci (sto je i sam priznao), i hebiga Cech ne mozeo biti na klupi i sada ga moraju pustiti, Cech nije na klupi zato sto je Curtois bolji vec zato sto je Curtois golman koji moze brainti minimalno iducih 12 godina a Cech ne moze...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 21 jun 2015, 01:43

Greivis je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la: Cuj golman niej prioritetna pozicija i to u Arsenalu :mrgreen: Kako neko moze da misli da ces titulu da osvojis sa Ospinom i Scesznim na golu a da je pri tome ozbiljan?
Cech ce biti ko Iker sto je sada. Ona kaciga na glavi ga jos vise usporava. Treba dovesti Lena ili Navasa.
reci da se salis, cech je i dalje u formi, ne znam odakle si to zakljucio.

ja bih sad prije prodao **** i ostavio cecha

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 jun 2015, 02:05

Samo je Greivisu Curry lažni mvp, i Čeh propalitet. Nekad je znao napisat nešto normalno :thumbdown:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jun 2015, 02:10

Pa dovoljno je znati da dugo niste kupili igraca koji je odigrao svaki moguci tip utakmice da donese potrebno iskustvo, a uz to je i godinama u vrhu sto se tice svoje pozicije. Jednostavno jedna klasa koja je Arsenalu potrebna..

On je za jednog Ospinu i Poljaka jedna prevaga..

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 jun 2015, 13:15

Izgleda za Kondogbiu nista nije gotovo, kaze mnogo je zainteresovanih klubova (sto li boze za tako nedokazanog igraca) i cijena raste, ali djaba se je nadati treba kesirati voajer je vjerovatno odustao kod 20 miliona :lol: i vec je u potrazi za nekim polovnim rijesenjem koj je na snizenju...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 21 jun 2015, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.

Utopija
Kontakt:

Post Postao/la Utopija » 21 jun 2015, 13:21

BigBigBang je napisao/la:Izgleda za Kondogbiu nista nije gotovo, kaze mnogo je zainteresovanih klubova (sto li boze za tako nedokazanog igraca) i cijena raste, ali djaba se je nadati treba kesirati voajer je vjerovatno odustao kod 20 miliona :lol: i vec je u potrazi za nekim polovnim rijesenjem
Gotovo je sinoc... Inter platio 35mil eura + 5mil bonusa.... Mislim u 2 rate... Izasla je slika sa generalnim direktorom Intera kad potpisuju ugovor.. A i Inter je objavio da im je to 3. najveca odsteta u historiji...
slika
Zadnja izmjena: Utopija, dana/u 21 jun 2015, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 jun 2015, 13:23

hahaha krasno, mrtvaci iz Intera hladno kesiraju 40 miliona a voajer se vjerovatno jso cijenka i vaga da li da Cecha plati ogromnih 11 miliona..

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 21 jun 2015, 13:38

BigBigBang je napisao/la:hahaha krasno, mrtvaci iz Intera hladno kesiraju 40 miliona a voajer se vjerovatno jso cijenka i vaga da li da Cecha plati ogromnih 11 miliona..
Arsenal ga ne može dovesti, i sam znaš da su u Engleskoj zabranjeni transferi fudbalera koji nisu "u vlasništvu" kluba nego i trećih lica. Ja mislim da bi se Wenger više angažovao da je Kondogbia samo Monacov igrač.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 21 jun 2015, 13:39

Za 40 mil se moze dovesti 3x bolji igrac od njega.Fact,Wenger nije nista propustio.

Kondogbia nije ni sjena igraca koji je igrao odlicno u Sevilli i to treba napomenuti.

Utopija
Kontakt:

Post Postao/la Utopija » 21 jun 2015, 13:55

Cega bolan sjena... Ubjedljivo najbolji igrac Monaca ove sezone...Izdominirao u ligi, a izdominirao i protiv Juventusa, a o partijama protiv Arsenala ne treba trositi rijeci...

I mislim da je teska ubleha ovo za procente u ugovoru... Ribolovljev je iskesirao sve Sevilli kad ga je dovodio, kao uostalom i za Falcaoa i ostale kad ih je dovodio... i kojim je cudom onda Falcao igrao u Engleskoj, a ako se zna da je on imao najvise problema sa ovim agencijama... Sve mirise na ublehu Wengera kako ga ne bi platio koliko MOnaco trazi...

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 21 jun 2015, 14:02

Sta je izdominirao?

Dao jedan slucajan gol na nesrecu Arsenala i to je njegov saldo u citavoj sezoni uz jednu asistenciju.

Ovdje pricamo o igracu koji kosta 40 miliona i ceka platu od 5+ mil eura.

Fudbal je u qrcu ako je ovaj momak hit prelaznog roka.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 jun 2015, 14:04

Pa onda po toj logici nijedan igrac iz Portugalske i velika vecina njih i spanske lige ne bi ni zaigrali u Engleskoj da su zabranjeni transferi igraca u vlasnistvu trecih lica. Ono sto je zabranjeno u Engleskoj jeste takva vrsta vlasnistva dakle trece lice ne moze biti vlasnik npr. nekog igraca Arsenala vec samo Arsenal a i kao sto utopija kaze sumnjam ja da je ruski tajkun kupio samo 40% a ne citav ugovor igraca. Volio bi da cujem ko su ti igraci sto su tri puta bolji od Kondogbie? Kakve nebuloze pises najkonstantniji i najbolji igrac MOnaca ove sezone, sa posebnim naglaskom na velike utakmice gdje je svaku bio najbolji ili medju najboljim igracima, knock out fazu LP zakucao nastupima o cemu pricas?

Ej frajer broji Kondogbiji golove i nesto zakljucuje :lol: :lol: pa nije Kondogbia spic da ga po golovima mjeris a uostalom vidim onaj Busquets citavu sezonu zabio jedan gol u Barceloni kakva **** od igraca sta cekaju sto ne dovode novog defanzivnog veznog? :lol: :lol: :lol:

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 21 jun 2015, 14:06

Utopija je napisao/la:Cega bolan sjena... Ubjedljivo najbolji igrac Monaca ove sezone...Izdominirao u ligi, a izdominirao i protiv Juventusa, a o partijama protiv Arsenala ne treba trositi rijeci...
Pogotovo druga partija protiv Arsenala mu je bila do jaja, Santi i Özil kontrolisali utakmicu bez problema, Subašić spasio da se ne izblamiraju do kraja i ispadnu nakon 3:1 u gostima.

U ligi su tek izdominirali, sa jednim superjakim rivalom uspjeli su biti treći.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 jun 2015, 14:08

Santi Cazorla kontrolisao i izdominirao :rol: :rol: :rol: Raznosio ga Kondogbia ko malo dijete a kad ej iznosio loptu pored njega ovaj i ostali vezni ko cunjevi stoje dok Kondogbia grabi korakom naprijed :mrgreen: Dobro su oni to kontrolisali ali eto nije bilo srece da prodjemo kao i uvijek mi uvijek ispadnemo zbog srece a ne zbog toga sto je protivnik zasluzio vise da prodje, dokad ce vise ova nesreca svake godine nas pratiti :lol:

Utopija
Kontakt:

Post Postao/la Utopija » 21 jun 2015, 14:11

Da se odmah ogradim ne kazem da vrijedi 40mil, cak ni u danasnjim uslovima, ali da je igracina to je bez daljnjeg... A jos plus su mu tek 22 god... Legitimni nasljednik Viere...

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.