RK Čelik

no rules
Kontakt:

Re: RK Čelik

Post Postao/la no rules » 16 jul 2013, 23:34

gdje je igrao Antovic ?

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 jul 2013, 23:37

no rules je napisao/la:gdje je igrao Antovic ?
Kakanj,Bosna V.,sto ja znam.

EDIT:mislim da je igrao i u Italiji dok je bio na studiju.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 17 jul 2013, 15:51

no rules je napisao/la:gdje je igrao Antovic ?
Antović Goran jest 'vako jak ono na benchu diže 110 kg , nije loš oko odbrane , ali Bega za njega je institucija , znam i jednog i drugog , Fino se zna otvoriti Goran , samo on je još koristan , zna da igra sve jednu poziciju , ne toliko loše .. I kada sam čuo da traže pivota , znao sam odmah da će njega Zdenko ubaciti :D
Tako blizu, a tako daleko.

sigurica
Kontakt:

Post Postao/la sigurica » 18 jul 2013, 09:40

Ljudi jeli ovaj Antovic(pivot) sto dolazi sin od trenera Antovica???

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 jul 2013, 12:20

sigurica je napisao/la:Ljudi jeli ovaj Antovic(pivot) sto dolazi sin od trenera Antovica???
Normalno da jeste. :D
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

NLO
Kontakt:

Post Postao/la NLO » 18 jul 2013, 17:47

Koje su ambicije celika iduce sezone ?

pep3
Kontakt:

Post Postao/la pep3 » 19 jul 2013, 11:40

NLO je napisao/la:Koje su ambicije celika iduce sezone ?
Pane opet najavljuje titulu kao i svake godine kao i da izbore Seha ligu. E sad je problem sto se ne zna ko od igraca ostaje, jer sve zavisi da li ce skupit pare da im isplate dugovanja. Tako da sve cemo vidjet kad bude prozivka.
RZ88!

BAMBI
Kontakt:

Post Postao/la BAMBI » 27 okt 2013, 08:44

Cuo sam da je Pane doveo neku dvojicu sa ruznim frizurama,zna li neko ko su ti ratnici ,Bravo HEROJI Zenice,KUP KUP KUP JE NAS :lol: :lol:

BAMBI
Kontakt:

Post Postao/la BAMBI » 27 okt 2013, 19:16

Igraci celika izjavili da ce igrati bez plata, kazu pare kvare ljude........ pozdrav za te solidne momke......

Isosport
Kontakt:

Post Postao/la Isosport » 27 okt 2013, 20:58

Starcevic je opet bio hobotnica, iako nema ni jedan trening u oktobru...svaka cast zenicaninu iz doboja!!!

pepsi
Kontakt:

Post Postao/la pepsi » 29 okt 2013, 08:11

Dok je na klupi bio Miki kao trener imali smo igru brzu,tecnu,lijpu za oko. U odbrani se znalo ko sta treba da radi,igralo se cvrsto. A sada niko ne zna ko sta da radi ko gdje da igra. Treba Mikija vratiti pod hitno. Zato vrati se Miki sam sve ti je oprosteno.

BAMBI
Kontakt:

Post Postao/la BAMBI » 29 okt 2013, 08:27

Treba vratiti mikija i kobilicu al u paketu, jer ovo sto ste momci do sad dobili je na individualizam, u ligi za prvaka ce vam trebat i malo kolektiva, kojeg miki svakako zna sprovesti u djelo....... nego znatel vi onu staru : more bit bidne....

pepsi
Kontakt:

Post Postao/la pepsi » 29 okt 2013, 09:43

Vrati se "tesanjaski dijamantu" i Pane ce imati bolje dane...

Isosport
Kontakt:

Post Postao/la Isosport » 29 okt 2013, 11:05

Slazem se sa pesijem da se vrati Miki, ali moze i Starcevic preuzeti kormilo, jer ipak i on ima dosta iskustva, radio je sa Radjom, a ima i godina, trebao bi prepustiti nekome mladjem da brani.. npr. pustili su Beganovica u Tesanj, a on momak ima svaku utakmicu po 20-25 odbrana..

BAMBI
Kontakt:

Post Postao/la BAMBI » 29 okt 2013, 11:16

To je tacno starcevic ima prijeko potrebno iskustvo steceno sa mikijev rodjakom radjom, momak je radio, i beganovic je plod njevovog rada na treninzima, kako bi celik dobro izgledao kada bi na kormilo zasjeo starcevic, bega, kadija, ivancev i miljus bi se preporodili.......robovi su uz tebe dragane starcevicu.........

panechampion2
Kontakt:

Post Postao/la panechampion2 » 30 okt 2013, 12:33

Mislim da je Pane najzasluzniji za uspjehe Celika on u ovom teskom vremenu nosi klub na svojim plecima,mogu ga kritikovati ovi mali predsjednicici ali je pane za njih gromada,pogledajte kako nabija ove po zavidovicima Nikice pikice i ostalu drlu,kakav je samo imao njuh kad je doveo Kadica u momentu kad su se svi otimali da ga dovedu Pane je tu bio u pravom momentu sad Cvrcko zabija svima 15 komada od sale,sto se tice trenera ne treba zaboraviti ni Begu on mi nekako ima izgled za trenera,jednostavno momak je pojava,ima on tu facu za sefa struke,tu bi jos mogao i EDO on je isto zavrsio Radjinu skolu sa rodjakom Biljakom i to su prva liga momci,Edo je prava legenda travnickog rukometa,slazem se i za Starcevica ali je sad potrebniji na golu,covjek je NAJBOLJI GOLMAN LIGE DALEKO,njega je Pane snimio jos dok je branio mali fudbal po turnirima;to je dokaz kakav njuh ima PANE.
SRETNO CELIK,PANE SAMO DERI LEVATE NEK PRICAJU STA HOCE

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 30 okt 2013, 12:41

panechampion2 je napisao/la:Mislim da je Pane najzasluzniji za uspjehe Celika on u ovom teskom vremenu nosi klub na svojim plecima,mogu ga kritikovati ovi mali predsjednicici ali je pane za njih gromada,pogledajte kako nabija ove po zavidovicima Nikice pikice i ostalu drlu,kakav je samo imao njuh kad je doveo Kadica u momentu kad su se svi otimali da ga dovedu Pane je tu bio u pravom momentu sad Cvrcko zabija svima 15 komada od sale,sto se tice trenera ne treba zaboraviti ni Begu on mi nekako ima izgled za trenera,jednostavno momak je pojava,ima on tu facu za sefa struke,tu bi jos mogao i EDO on je isto zavrsio Radjinu skolu sa rodjakom Biljakom i to su prva liga momci,Edo je prava legenda travnickog rukometa,slazem se i za Starcevica ali je sad potrebniji na golu,covjek je NAJBOLJI GOLMAN LIGE DALEKO,njega je Pane snimio jos dok je branio mali fudbal po turnirima;to je dokaz kakav njuh ima PANE.

Pane jes' to ti ?
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 30 okt 2013, 13:32

panechampion2 je napisao/la:Mislim da je Pane najzasluzniji za uspjehe Celika on u ovom teskom vremenu nosi klub na svojim plecima,mogu ga kritikovati ovi mali predsjednicici ali je pane za njih gromada,pogledajte kako nabija ove po zavidovicima Nikice pikice i ostalu drlu,kakav je samo imao njuh kad je doveo Kadica u momentu kad su se svi otimali da ga dovedu Pane je tu bio u pravom momentu sad Cvrcko zabija svima 15 komada od sale,sto se tice trenera ne treba zaboraviti ni Begu on mi nekako ima izgled za trenera,jednostavno momak je pojava,ima on tu facu za sefa struke,tu bi jos mogao i EDO on je isto zavrsio Radjinu skolu sa rodjakom Biljakom i to su prva liga momci,Edo je prava legenda travnickog rukometa,slazem se i za Starcevica ali je sad potrebniji na golu,covjek je NAJBOLJI GOLMAN LIGE DALEKO,njega je Pane snimio jos dok je branio mali fudbal po turnirima;to je dokaz kakav njuh ima PANE.
Pan(j)e smiri dozivljaj.

pepsi
Kontakt:

Post Postao/la pepsi » 30 okt 2013, 14:09

Ovo moze samo Miki biti. Poznaje sve igrace sto je naveo. I dobro je upoznat sa situacijom. Dosao bi on u Celik samo da mu ponude masinu za sudje posto on trenira ekipe za masine a ne za pare. To je pravi patriota a neki proslavenjeni rukometni asovi. Ipak je on iz rukometne porodice i voli ovaj sport. Sve za ljubav,pusti novac

panechampion2
Kontakt:

Post Postao/la panechampion2 » 30 okt 2013, 14:30

SAMO DERI PANE VIDI STO SU LJUTI.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.