Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Abu Dhabi Sports, Canal+ Decale, Digi Sport 2, Eurosport 2 (Švedska), Een, Kanal 7/24 (Turska), MultiFutbol 4, OTE Sport 7, RTBF La Une, Sky Calcio 2, Sky Sport Plus (Italija), Slovenia TV2, Sport 1 Voetbal, Sport 2 (Češka, Slovačka), Sport 2 (Izrael), Sport TV3 (Portugal), SuperSport 4 (Albanija), Fox Sports 2 (SAD), SportsNet World (Kanada).
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
liveonsat.com ...sve ima 

Samo u kost. PapcinaHead je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori,banujte ove idiote koji baksuziraju.
Samo hrabro Zmajevi,za nasu jedinu domovinu.
Odgovorno,disciplinovano,cvrsto,paziti da im se ne daje prilika za kontru,to im je najace oruzje i izvode je sablonski,Hazard i De Bruyne stoje na bokovima a Lukaku na centru,po osvojenoj lopti na nepostavljenu odbranu sjure se munjevito prema golu izmjenjuci dva-tri pasa i mat.Meša je to isto sigurno primjetio.Na postavljenu odbranu igrati odgovorno,blizu igracu s loptom,ne dati im ni vrijeme ni prostor.
Oni imaju puno vise za izgubit nego mi i sasvim sam siguran da bi bili zadovoljni bodom i da nece srljati po svaku cijenu i nama ostavit prostor da ih kaznimo.Ako su oni zadovoljni bodom moramo biti i mi ako vec ne bude moguce da ih pobijedimo.
NAPRIJED BOSNO LJUBAVI MOJA
Samo hrabro Zmajevi,za nasu jedinu domovinu.
Odgovorno,disciplinovano,cvrsto,paziti da im se ne daje prilika za kontru,to im je najace oruzje i izvode je sablonski,Hazard i De Bruyne stoje na bokovima a Lukaku na centru,po osvojenoj lopti na nepostavljenu odbranu sjure se munjevito prema golu izmjenjuci dva-tri pasa i mat.Meša je to isto sigurno primjetio.Na postavljenu odbranu igrati odgovorno,blizu igracu s loptom,ne dati im ni vrijeme ni prostor.
Oni imaju puno vise za izgubit nego mi i sasvim sam siguran da bi bili zadovoljni bodom i da nece srljati po svaku cijenu i nama ostavit prostor da ih kaznimo.Ako su oni zadovoljni bodom moramo biti i mi ako vec ne bude moguce da ih pobijedimo.
NAPRIJED BOSNO LJUBAVI MOJA

Šunjića na stopera.Vranješa na klupu da može zamijenit Mujdžu na beku kasnije.
- provokatorII
- Kontakt:
Moze li kakav link?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koji debilizamHead je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()

Samo za ove što predviđaju nas debakl.. Sjećate li se utakmice sa Argentinom na svjetskom prvenstvu? Tad su pojedinci očekivali poraz od 4-5 golova razlike, ali Argentina uopće nije bila bolja ekipa na terenu. Sličnost između Belgije i Argentine je što imaju ekipu koja ima fantastične pojedince, ali koja ima loš kolektiv, kao recimo Srbija.
Bit će teško, u trenucima će nas dobro napasti, pogotovo ako budemo imali povoljan rezultat u zadnjih 15-ak minuta.
Moja prognoza, 1:1 (Hazard/Višća).
Bit će teško, u trenucima će nas dobro napasti, pogotovo ako budemo imali povoljan rezultat u zadnjih 15-ak minuta.
Moja prognoza, 1:1 (Hazard/Višća).
Odlazi Safete.
Papci i debili. Podrška za Ogija! Podrška za sve momke!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Fakat ovo sa Vranjesom je proslost, ne vidim svrhu da se dalje o tome nesto kuha. Evo neki dan sam vidio on i Vedo sjede zajedno.
http://www.sports-x.net nasi streamovi
http://www.rojadirecta.me strani streamoviprovokatorII je napisao/la:Moze li kakav link?
http://www.sports-x.net nasi streamovi
Kako me nerviraju ovi debili i njihov "inat" kojeg furaju. Lik se ispričao završio s tim i vrlo vjerovatno igra u prvoj postavi na jako nezgodnom mjestu a oni opet jebu konju mater.Head je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Samo tako BHF.
Jako i u kost. Nema labavo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jako i u kost. Nema labavo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
'vaki su skandirali Papetu kad smo bili u kanalu.JonSnow je napisao/la:Kako me nerviraju ovi debili i njihov "inat" kojeg furaju. Lik se ispričao završio s tim i vrlo vjerovatno igra u prvoj postavi na jako nezgodnom mjestu a oni opet jebu konju mater.Head je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Danas igramo 100 sluzbenu utakmicu reprezentacije. 

Head je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Seljačine.

U koliko sati tačno počinje tekma?
Zvanicna postava, bez puno iznenadjenja.
..................Begović......................
Mujdža.....Vranješ....Spahić.....Kolašinac
....................Bešić
..........Medunjanin.....Pjanić..............
Višća......................................Lulić
....................Džeko......................
..................Begović......................
Mujdža.....Vranješ....Spahić.....Kolašinac
....................Bešić
..........Medunjanin.....Pjanić..............
Višća......................................Lulić
....................Džeko......................
čuj Ogi se izvinio i sad je kao sve ok
uklonio je tetovažu, al' nije i svoj stav
elem, ko mu ebe mater

uklonio je tetovažu, al' nije i svoj stav

elem, ko mu ebe mater
Samo da nas Vranjes ne kosta..
This time next year we'll be millionaires.
Đe je Šunja ?
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.