Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

ciza
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la ciza » 20 sep 2013, 15:27

da ih treba probat treba,ali da je presudna referenca to sto se njihov klub takmici u grupi nekog takmicenja i nije presudno.Evo mi imamo samo dva reprezentativca u LP u EL imamo jos dva -tri koji igraju i u jakim klubovima i hjakim ligama.ALi treba vidijeti ove potencijalne sta oni znace u svojim ekipama koje lige igraju i na kojem nivou.Evo onda i iz rijeke igrac treba igrat samo zato sto rijeka igra EL ne kazem da ne treba ili da ne smije ali treba imat i neku mjeru ,gledat poziciju koju igra,koga imamo na toj poziciji i slicno. Djaba tebi npr.Husjenovic ciji klub igra evo EL kada ili ne igra ili ga nema nigdje u bitnoj utakmici barem do sad,nije bitna u uloga u svom klubu.Hem na njegovoj poziciji imamo vise igraca.
Daj da tog beka i nadjemo i u odbrani jos nekog.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 sep 2013, 15:44

Goalgetter je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Brane je napisao/la:Dobar ovaj Cocalic :roll:
Sreca pa imamo tonu igraca koji igraju euroligu ili ligu prvaka :roll: :roll:
Da igra Ligu Prvaka ne bi bio problem, ali igra u Euroligi. EuroLiga nemoze prismrditi LP, pogotovo ove sezone, kad sagledas klube koji su u njoj poput Esjberga, Elfsborga, Rijeka, Sherif, Chernomorets, Liberec, Thun, Tromso, Panduri, Dnipro itd itd..

Ipak sigurno da nije negativno da igra u EuroLigi, skupljati iskustvo protiv drugih klubova sigurno nije lose, ali ne treba stavljati kao veliki kriterij.
Pa da, lakse je igrati po ukrajini, cvajti, hajducicu, drugoj turskoj ligi, to je vec ipak neki kriterij u odnosu na pisljivu europa ligu, gdje moras biti u 5 najboljih u drzavi ili osvojiti kup, pa proci jos koje pretkolo.
Stvarno cirkus.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 20 sep 2013, 15:50

po ovom sistemu iz pojedinih liga klubovi lakse ulaze u grupu EL nego sto osvajaju domace prvenstvno.Pimjer je Dinamo pa ako i neki drugi klubovi na isti nacin ulaze u EL dosta je obezvrijedjen taj ulazak realno.Dakle udjes u grupu da nisi dobio i ole ozbiljnu ekipu,ali to je omoguceno ovim sistemom takmicenja.Dakle kada prvk drzave sa solidnim koeficijenom sve do 3 ili 4 prekotla LP dobija nizerazredne ekipe i samim tim ili direktno udje u EL ili bude nosioc u 4 pretkolu u slucaju isapdanja iz LP pa opet dobije neku hajmo rec prosjecnu ekipu.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 sep 2013, 15:57

Goalgetter je napisao/la:
Consigliere je napisao/la: Ne treba ga ocjeniti na osnovu jedne greske. Ljudi koji su gledali utakmicu pisu da je bio odlican sve do tog gola. Pa, kad gledas golove Uniteda rekao bi da je Spaha odron, a svi znamo kakva je masina.
.
Poredis odigranu utakmicu protiv Manchester Uniteda, (RvP i Rooneya) i protiv Alkmaara? Rooney i RvP bi izlevatili svaku odbranu na svijetu, samo kad potrefe svoj dan.

Sto se tice Cocalica gledao sam zadnjih 30 minuta utakmice, nista specijalno. Pogrijesio amaterski kod gola (desava se svakom), ali ne vidim da bi nam mogao biti od pomoci u reprezentaciji. Na poziciji stopera svakako nema mjesta, jedino na poziciji zadnjeg veznog, mada po mom misljenju nema kvaliteta jos za repke, tako da se slazem sa nepozivanjem Cocalica u reprezentaicju.

Bice mladjih rjesenja, poput Zolotica, Besica, Grahovca za tu poziciju.
Ponovo se precjenjujemo bez potrebe.
Cuj slaze se sa nepozivanjem Cocalica :roll: Kao da je frajer izrazio podrsku Ratku Mladicu preko fb pa ga eto ko ga yebe, ili kao da smo Spanija pa imamo i previse kvaliteta. Momak je standardan igrac kluba koji je u vrhu izraelskog prvenstva i skoro redovno igra Evropu. 25 mu je godina, znaci da je vjerovatno na vrhuncu karijere.
I sta je falilo uputiti mu potez, ubaciti ga da zaigra zadnjih pola sata protiv SAD-a, pa mi mozda na kraju i pobjedili. Ako je nasa zadnja linija u drugom poluvremenu, prezivjela Safetovo nepozivanje, onda bi ga prezivio i Cocalic sa jednom nogom, vjerovatno.
I ko je ta strasna konkurencija na poziciji stopera? Prosjecni igraci, koji radi Spahicevih briljantnih igara, cak izgledaju kao pravi defanzivci.
Savjet Cocalicu, ako hoces poziv, zatrazi transfer i ponudi se Hajduku... poziv zagarantovan.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 sep 2013, 16:30

cocalic je mogao uskociti samo umjesto sunjica, ali nema potrebe plakati za cocalicem. imamo mi na toj poziciji spahica, bicakcica, vranjesa, zukanovica + seo, ne vidim potrebu za pozivanjem cocalica.

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 20 sep 2013, 22:51

Branimir Hrgota zar lik nije iz Kaknja tacnije Kraljeve Sutjeske, a ne iz Zenice.
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 21 sep 2013, 16:32

Djuric dao gol protiv Modene

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 21 sep 2013, 16:43

Proradio Đura

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 sep 2013, 16:58

u 4 tekme zabio 3 gola. Nije lose, mislim da mu je ovo zadnja godina da se dokaze barem za neki klub u Serii A. Nadam se da ce nastaviti ovako
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 sep 2013, 19:32

Fino,fino za Milana.Nadam se da ce nastaviti tresti mreze i da ce Susic "baciti" oko na njega :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 sep 2013, 20:52

bhsport je napisao/la:Pa da, lakse je igrati po ukrajini, cvajti, hajducicu, drugoj turskoj ligi, to je vec ipak neki kriterij u odnosu na pisljivu europa ligu, gdje moras biti u 5 najboljih u drzavi ili osvojiti kup, pa proci jos koje pretkolo.
Stvarno cirkus.
Na ravno da je lakse doci iz kukuruz liga jer u slucaju prodaje i nekog solidnog transfera zna se ko ce dobiti dio kolaca...Oko kukuruz igraca nema puno menadjerske konkurencije, pa je kes gotovo zagarantovan ;)

Sta ce Cocalic kakva EL, smece, :roll: Zamisli na njegovoj poziciji igra Sunjic, Pandza(no club), pa na DM mu je konkurencija Deda boljsevik i mister (Varde iz Kaknja) inace drugoligaska zvijezda mnogih zemalja "obolijevonogi" Zahirovic...
Pa recimo sta ce jedan Leovac(LB) igra samo ligu prvaka grupnu fazu kao i njegov kolega iz kluba Dilaver(DB)...Sta ce nam oni imamo mi Salihovica na LB-u i Vrsajevica na DB-u :roll:

Neka nek se kotrlja ovako sa ovim diletantom, sva sreca pa imamo mi Teletovica i u fudbalskoj repci...Dat ce ga Hajro(ili ti Izmet :roll: ) sa parkinga kad zatreba...
Na taj nas je level doveo expert i taoc starijeg brata iz Zavidovica...;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 sep 2013, 21:57

MIlan Djuric nije ovaj put dao gol glavom sto me obradovalo,inace sam misljenja ako su igraci tu negde bara bara prije bih dao njemu sansu nego Mahmutovicu ili Fajicu jer je puno mladji od njih skoro 4-5g i seria B svakako nije za poniziti..

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 sep 2013, 22:02

Pa to sto je Djuric pruzio u nekoliko utakmica za nasu U21 je bilo strahovito, jednostvno se covjek nemoze nacuditi kako nije vise napredovao u Italiji. Ali ko zna, mozda ga sad krene, treba ga posmatrati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 sep 2013, 22:04

bhsport je napisao/la:
Brane je napisao/la:Dobar ovaj Cocalic :roll:
Sreca pa imamo tonu igraca koji igraju euroligu ili ligu prvaka :roll: :roll:
Cuj ovoga @crnagorasporta,djes tona :lol:
Ti to vazes igrace na kile,pa par tona dobijes. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 sep 2013, 22:15

Eno pola Rijeke je iz Bosne i igraju Europa ligu. Cak su izbacili Ibisevicev klub, znaci logicno je, dakle, da dobiju sansu prije Vedada. Logika kukuruznog gringa. :mrgreen:

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 21 sep 2013, 22:23

SK Sturm Graz - 1:2 - FK Austria Wien

Dilaver i Hadzic odigrali 90 minuta

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 sep 2013, 22:31

calcio je napisao/la:Eno pola Rijeke je iz Bosne i igraju Europa ligu. Cak su izbacili Ibisevicev klub, znaci logicno je, dakle, da dobiju sansu prije Vedada. Logika kukuruznog gringa. :mrgreen:
Za ovo boldano ima jedan fin termin a on glasi 'imputiranje" obicno se koristi kad se neko hvata za slamku... ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 sep 2013, 23:16

gringobih je napisao/la:
calcio je napisao/la:Eno pola Rijeke je iz Bosne i igraju Europa ligu. Cak su izbacili Ibisevicev klub, znaci logicno je, dakle, da dobiju sansu prije Vedada. Logika kukuruznog gringa. :mrgreen:
Za ovo boldano ima jedan fin termin a on glasi 'imputiranje" obicno se koristi kad se neko hvata za slamku... ;)
Vjerujem ti, jer ako iko zna o imputiranju to si ti. ;) Od potpisa pa do vecine postova koje napises, imputiranje, imputiranje, imputiranje...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 sep 2013, 23:26

Gringo zar tebi nije drago sto smo mi na korak do Brazila, ili ti đavo ne da mira pa moras da radis po svome tj. da kritkujes bez potrebe.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 sep 2013, 23:52

Elegant je napisao/la:Gringo zar tebi nije drago sto smo mi na korak do Brazila, ili ti đavo ne da mira pa moras da radis po svome tj. da kritkujes bez potrebe.
Cuj to nije mi drago sto smo na korak do Brazila :shock: Ma daj...
Bez potrebe kritikujem? :shock:
Pa jesili ti uopste svjestan da smo protiv Slovaka 200 minuta igrali kao mediteranska reprezentacija???
Jesili svjetan da smo dali 2 gola na zor?
Jesili svijestan da nas kvazi trener ponavlja iste greske vec 4 godine i ne uci nista????
Ista ona igra se igrala u Rumuniji, Albaniji...
Dok vidis zajedno Misketa, Pjanu i Medunjanina u timu pretpalcen si na igru kao protiv Slovaka...Tromo sporo, prekomplikovano...
Nemoj zaboraviti da je "potcjenjeni" Izet (ne Safet) na svoj individulani kvalitet nasoj krovnoj kuci donio 10 miliona u kesu, plus 2-3puta toliko od sponzora i ostalih qraca...
A o klupi sastavljanoj od amatera i dedica nema potrebe trositi rijeci....

I nemoj kritikovati...ma daj...

Da, ako znas sta su "developeri" tako me slobodno smatraj... ;)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BiH26, CAGarfia, ELDIABLO20, MiranGlasnic i 47 gostiju.