Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

guber90
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la guber90 » 22 dec 2010, 20:50

Leti, leti Mclaren :mrgreen:.

Nego Diego bi malo kroz ljude da prolazi, ali mu se nesto ne da.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 dec 2010, 20:52

Ali najbolji su navijaci Wolfsburga koji sebi nece da priznaju, da Misimovic fali. Nego mastaju o nekim novim pojacanjima, pri kojima ce onda Diego "doci do izrazaja". :lol: :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 dec 2010, 20:54

Mc Klown puko' ko fosna.Uvodi cova Friedricha a gube 1-3 :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 dec 2010, 20:55

Da uvodio je Friedricha za skok igru, ali nije bilo nicega na sta je mogao skociti... :D
Grozno i sramotno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 dec 2010, 21:05

Principatus je napisao/la:Da uvodio je Friedricha za skok igru, ali nije bilo nicega na sta je mogao skociti... :D
Grozno i sramotno.
Friedro je stoper,uz to operisan na kicmi.Sto znaci samo prizdravio.Kicma kad se jednom operise.moze jedino ceker na pijacu ponijeti i to laksi.Ali onaj stari ,nikad vise.Da ne govorimo o nekakvoj skok igri.
To bi u normalnom klubu se nakon ovoga rasformiralo.Dale cestitke treneru,menadjeru.Utopilo igraca i diglo neke pare.I sve jovo,na novo.Ali izgleda od odlaska Magatha ovaj klub je sve,samo nije normalan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 dec 2010, 21:23

B0SANAC je napisao/la:Wolfsburg - Cottbus 1:3

Kraj za McLarena, mogao je povesti odmah i Hoeneßa sa sobom, a i Dzeko sto dalje samo od ove ekipe.
U ovoj sezoni za njih jedino Džeko pozitivna stvar :roll:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 22 dec 2010, 21:34

Bjezi Edine ne okreci se :D
svoj ti pos'o !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 dec 2010, 22:40

Zaniljivo da su po forumima navijaci Wolfsburga da McLaren ostane trener, a da treba promjeniti ekipu iz korijena, jer misle da su neki igraci nakon titule postali preplaceni i tako se zasitili. Vecina bi vise volila da ode "glupan" koji obavlja duznost sportskog direktora i da uprava kluba koja se nalazi iznad "glupana" dovede pojacanja koja McLaren trazi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 dec 2010, 23:35

amerosm je napisao/la:Zaniljivo da su po forumima navijaci Wolfsburga da McLaren ostane trener, a da treba promjeniti ekipu iz korijena, jer misle da su neki igraci nakon titule postali preplaceni i tako se zasitili. Vecina bi vise volila da ode "glupan" koji obavlja duznost sportskog direktora i da uprava kluba koja se nalazi iznad "glupana" dovede pojacanja koja McLaren trazi.
Nisu mi jasni :? Pa Wolfsburg je najviše potrošio tokom ljetnog prelaznog roka (u Njemačkoj), realno gledajući ovdje je McLaren kriv i to dobro.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 dec 2010, 23:46

Njima se trening odvija od ponedeljka do petka.Osam sati u sklapanju djelova Golfova i Pasata.
McClown je poslovodja a Hoennes racunovodja.
Sa ovim uoste ne mislim na zaebanciju.Imati relativno ovakav tim reprezentativaca a ovako ih srozati.Nista drugo nego ovo sto rekoh. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 dec 2010, 23:51

Carlo je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Zaniljivo da su po forumima navijaci Wolfsburga da McLaren ostane trener, a da treba promjeniti ekipu iz korijena, jer misle da su neki igraci nakon titule postali preplaceni i tako se zasitili. Vecina bi vise volila da ode "glupan" koji obavlja duznost sportskog direktora i da uprava kluba koja se nalazi iznad "glupana" dovede pojacanja koja McLaren trazi.
Nisu mi jasni :? Pa Wolfsburg je najviše potrošio tokom ljetnog prelaznog roka (u Njemačkoj), realno gledajući ovdje je McLaren kriv i to dobro.
Po nekim izvorima do kojih dolaze navijaci McLarena je zadesila sudbina Pellegrinija, navodno nije se ni za sta pitao i zato navijaci "glupana" smatraju glavnim krivcem za ovu situaciju i traze njegovu glavu, i govore da ne zele biti drugi Stuttgart koji ce stalno mjenjati trenere a "glupan" dovoditi igrace po svojim ukusima. Naveli su primjer da je McLaren htio Douglasa kao stopera a "glupan" doveo Friedricha. Jednostavno kazu zele da se problem rjesi u svom korjenu a taj korijen za njih predstavlja "glupan".
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 23 dec 2010, 00:38

Džeko ovo isto uradi i Henesu:
[youtube][/youtube]
i da se napokon riješiš ovih gov.nara.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Btw.Šta se čuje kad Henes padne u vodu?
- "GLUP" 8-)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 23 dec 2010, 08:25

Bjezi Dzeko noge da te nose...Idi igraj dzaba ako treba...

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 23 dec 2010, 11:19

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 23 dec 2010, 13:08

Što rade takve stvari ovom momku? Mislim da ničim, ali baš ničim nije zaslužio ovakav tretman u ovom smeću od kluba. A i ti ljudi koji ga vode, ovaj idiot Hoeneß i ta ekipica, nisu normalni.

Ipak, očekujem vidjeti Edina u Realu. Uskoro. 8-)
Hayley <3

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 23 dec 2010, 13:37

Trebao ga je Edo opaliti po guzici za psovanje.Pun mi j k u r c isfrustriranih tipova koji nisu guzom makli da im bude bolje nego glume šanere po čaršiji i velike patriote.Napuše se i napiju onda traže sa kim će se pomarisati u ime Bosne ,repke i šta ja znam.Čuješ mu samo akcent i govor pa vidiš da je neki klošar.TOLIKO.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 dec 2010, 15:40

http://www.bild.de/BILD/regional/hannov ... sburg.html

Nevjerovatno: McClaren ostaje trener u Wolfsburgu iako je Wolfsburg izbacen od 2. ligasa iz kupa, konzekvencija ce biti za igrace, nije jos poznato koje.

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 23 dec 2010, 15:50

Izgleda da ce Hoeness dobiti otkaz prije McClarena :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 dec 2010, 17:22

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 23 dec 2010, 18:15

Saga o eventualnom transferu bh. reprezentativca i napadača Wolfsburga, Edina Džeke, nikako ne prestaje.

Približavanjem zimskog prelaznog roka priče o eventualnom transferu Dijamanta u inostranim medijima zauzimaju naslovne strane.

Milan, Juventus, Manchester City, Real Madrid, Chelsea, imena su velikih klubova, koji bar prema pisanju inostranih medija, žele Džeku vidjeti u svojim redovima, no Dijamant je još uvijek misli samo na Wolfsburg.

Čelnici njemačkog kluba i dalje tvrde da nemaju namjeru prodavati našeg napadača, a Daily Mail navodi da su iz grada automobila odbili posljednju ponudu Građana i to vrtoglavom cijenom od 45 miliona eura, pa će se navodno City okrenuti nekim drugim rješenjima.

sve je uredu al po cemu su city i chelsea veliki klubovi
Thomas Müller - Fußballgott

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.