Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nerminovic
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Nerminovic » 22 sep 2014, 11:49

BaDa12 je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la: Nema vise aparata, nema vise ni lijeka, evo nam naseg kapitena :bih: .
Ali kafa se uvijek može popiti. :kafa: :mrgreen:
nema vise ahme. :nene:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 22 sep 2014, 11:51

Ja pijem, a vi kako hoćete.
Da mi je Makedonac blizu da zabilježi svojim aparatom... :lol:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 22 sep 2014, 11:52

Nerminovic je napisao/la: Jednostavno, pratim reprezentaciju otkad sam bio dijete i on je uvijek bio tu. :bih:
Fakat jarane... prije sa onom ludom ofarbanom kosom.

Hajmo se prisjetit scena po kojima pamtimo spahu.

1) Samaranje Marina odnosno bacanje Marina po zraku, koji nekoliko sedmica prije te tekme izjasnio manje vise kao pravi Cetnik. Tu sam bio na stadionu, osjecaj divlji, svrsavam ko da ja udaram Marina.

2) Gol u Portugalu. Ona divlja borba, tekma brza - luda, nemamo realno sanse - Lula prima crveni za nista jer se gura CR7 na evropsko, Spaha daje gol nakon asistencije Maletica (!) s igracom manje... skacem po stanu opalim glavom u plafon.

3) Tekma protiv Grcke, Spaha se baca, bori, tamo-vamo da se ne bih tekma prelomila. Hoce da ga vade, Spaha se naljuti pravo i gura onog Karabega vani.

4) Gubimo u Slovackoj, suza suzu goni, nismo im golu prismrdili preko 150 minuta. Korner za nas, do duse imali smo ih do tog trenutka oko 20. Spaha skace - za stopera nije ni visok - al skace visoko i jos vise od toga, skace ko Air Jordan u najbolja vremena... i produzi ti ga Spaha do Bicakcica odnoso pogadja ga u kopacku. Spahin gol manje vise.

slika

Skacem, neznam sta cu od sebe.

5) Opet Slovacka, treba nam pobjeda - nerjieseno ravno porazu a stanje je 1:1. A i slovaci bi pobjiedili pa eto kao napadaju... Ide onaj Nemec (cini mi se) prolazi jednog, drugog, treceg pa pas u sredinu - hoce da se okrene ispred sesnesterca ali ku*ac jarane tu je Spaha. Oduzima loptu i u stilu velikog igraca otvara kontra napad preko Visce, taj do Hajrovica - dupli pas za Vedom i ostatak znamo.

Svi se sjecamo Hajrovica, ali ko je osvojio loptu - to se niko ne sjeca. Ko je kod prvog i drugog gola u najvaznijoj utakmici repke ikad bio itekako vazan.

KRALJ!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 sep 2014, 11:54

Joj da hoce neko napraviti 'best of' brata Virtuala, te nepozeljan, te bolje sto ide sada sam nego da ga selektor tjera iz repezentacije, te Spaha otisao podvucenog repa :rol: .

Evo selektor koji ga je navodno tjerao i otjerao moli javno da se veliki kapiten ponovo odazove :urnebes: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 22 sep 2014, 11:56

Pape koliko je glup vjerovatni nije ni pricao sa njim prije poziva...

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 22 sep 2014, 12:02

Valjace nam Spaha protiv Wels da zaustavi Bale tu su oni iste brzine :urnebes: :mrgreen:
Ja mislim da sa ovim potezom moze samo da ukalja ono sto je uradio i po ovim naslovima ispade da je njemu stalo do repke i BIH a Misimovicu nije :rol: :rol:
Anti Nakarada

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 22 sep 2014, 12:04

Ovo je prava Dilema, zelimo svi da BiH pobjedi i znamo da smo sa Spahom bar 50% jaci a sa ddruge strane zelim vidti Papketa da ide...a da ispusimo obe sigurno nebi mu ni dali otkaz.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 22 sep 2014, 12:06

Eagles_OldSchool je napisao/la:Valjace nam Spaha protiv Wels da zaustavi Bale tu su oni iste brzine :urnebes: :mrgreen:
Ja mislim da sa ovim potezom moze samo da ukalja ono sto je uradio i po ovim naslovima ispade da je njemu stalo do repke i BIH a Misimovicu nije :rol: :rol:
Nekad nije do igre nego do citanje igre i gdje se postavljas, kad su to Vidic,Nesta bili toliko brzi?...Ne Kazem da je Spaha na njihov nivo ali je hiljadu puta bolji i cita igru bolje od svi nasi stopera.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 sep 2014, 12:06

Amarinho je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la: Jednostavno, pratim reprezentaciju otkad sam bio dijete i on je uvijek bio tu. :bih:
Fakat jarane... prije sa onom ludom ofarbanom kosom.

Hajmo se prisjetit scena po kojima pamtimo spahu.

1) Samaranje Marina odnosno bacanje Marina po zraku, koji nekoliko sedmica prije te tekme izjasnio manje vise kao pravi Cetnik. Tu sam bio na stadionu, osjecaj divlji, svrsavam ko da ja udaram Marina.

2) Gol u Portugalu. Ona divlja borba, tekma brza - luda, nemamo realno sanse - Lula prima crveni za nista jer se gura CR7 na evropsko, Spaha daje gol nakon asistencije Maletica (!) s igracom manje... skacem po stanu opalim glavom u plafon.

3) Tekma protiv Grcke, Spaha se baca, bori, tamo-vamo da se ne bih tekma prelomila. Hoce da ga vade, Spaha se naljuti pravo i gura onog Karabega vani.

4) Gubimo u Slovackoj, suza suzu goni, nismo im golu prismrdili preko 150 minuta. Korner za nas, do duse imali smo ih do tog trenutka oko 20. Spaha skace - za stopera nije ni visok - al skace visoko i jos vise od toga, skace ko Air Jordan u najbolja vremena... i produzi ti ga Spaha do Bicakcica odnoso pogadja ga u kopacku. Spahin gol manje vise.

slika

Skacem, neznam sta cu od sebe.

5) Opet Slovacka, treba nam pobjeda - nerjieseno ravno porazu a stanje je 1:1. A i slovaci bi pobjiedili pa eto kao napadaju... Ide onaj Nemec (cini mi se) prolazi jednog, drugog, treceg pa pas u sredinu - hoce da se okrene ispred sesnesterca ali ku*ac jarane tu je Spaha. Oduzima loptu i u stilu velikog igraca otvara kontra napad preko Visce, taj do Hajrovica - dupli pas za Vedom i ostatak znamo.

Svi se sjecamo Hajrovica, ali ko je osvojio loptu - to se niko ne sjeca. Ko je kod prvog i drugog gola u najvaznijoj utakmici repke ikad bio itekako vazan.

KRALJ!
Svaka čast za ovo!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BackSpace United

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 sep 2014, 12:06

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to Veličanstveni, vratio se majstor, dusmani nahebali ste :D

vise ne bojkotujem Dzumu, od sljedeceg petka opet onda, ponovo sklapam primirje s bogom ( nadam se da ce prihvatiti, ne spaha, vec ovaj drugi ) :salut:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 22 sep 2014, 12:07

hebo španske safunjare :)
dakle, fino su igraci izgubili od Cipra da bi pokazali kakko ne mogu bez Spahe (Koji nije u dobrim odnsoima sa Safetom), ovaj ga zove nazad.... on se vraca kao veliki junak i spasilac i zaboravlja se Nigerija ....

Nikad od nas ozbiljne reprezentacije dok su tu Safet, Spahic i sl. :)
Neka nam je Bog na pomoci :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 sep 2014, 12:09

Smijesno, kakva seljacka, dijasporaska reprezentacija. Nevjerovatno..

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 22 sep 2014, 12:11

tuzlak1987 je napisao/la:Smijesno, kakva seljacka, dijasporaska reprezentacija. Nevjerovatno..
sto dijasporska repka? kakve veze to ima?

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 sep 2014, 12:13

tuzlak1987 je napisao/la:Smijesno, kakva seljacka, dijasporaska reprezentacija. Nevjerovatno..
:facepalm:

BackSpace United

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 22 sep 2014, 12:14

Dobrodošao nazad legendo, očekivao se ovaj potez!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 sep 2014, 12:17

slika

:shock: :shock:

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 22 sep 2014, 12:18

Spaha ga zvao prije utakmice s Kiprom i pozelio mu sreću, a nakon tekme Sajo zvao Spahu i molio ga da se vrati.

Eh Virtual, kakve pljuske :bow:
DD

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 sep 2014, 12:22

slika

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
JEDAN JE SPAHA

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 22 sep 2014, 12:23

trazis ti guzcu cepa majmune, da nije za Dijaspore de mi reci gdje bi mi nasli voliko talenta i sto imamo?..Kapa dole Dzeki i slicnima koji su uspjeli iz BiH ali drugi qrcom nemradju a i drzava ne ulaze da nemoramo stanlo se nadati da nas nece neko odbiti radi Svedske,Svice i **** Lichensteina.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 sep 2014, 12:23

Virtu4l je napisao/la:Spahić se vratio u reprezentaciju.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 23 gosta.