Salcin pocinjao kod Vinka svaki mec,Pidro do povrede uvijek u prvih 11,Sabanovic isto dosta meceva igrao,Djokanovic takodje,Kovacevic u prvih 11o cemu ti to pricas? Izbaci Boju i bilo koji od mojih nabrojanih ima vise minuta nego svi ti vasi zajedno
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bojo jedini od nabrojanih..... Dovodite ove mlade sa strane pored svog pogona....
Stvarno je zeljkan dno dna. Pogledas im ekipu izuzev Stilica odron teski
Jah, dno dna

I onda takav "odron teski" dođe i uvali vijetnamcima 8 komada

@Stroj, šta fali dovesti sa strane mladog igraca (Bojo). Svi to rade u ligu, pa i vi

Dobro priznajem mi smo odron za vasu ekipu. Imate Boju od mladjih i to je to
Pa svi znamo da je komsija u svakom segmentu bolji od nas, al nikako da titulu uzmu na osnovu ovoga.
U svakom segmentu,zavidim im na igrackom kadru mladi,poletni ima da dobro unovce tu ekipu. Nego gdje je onaj admir sto je rekao da cemo propast,da nemamo pojma sta se desava haha
8 godina za mjesec
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Zašto ovaj portal i novinari ne postave pitanje nogometnom mafijaškom savezu Bejha, gdje su milioni dobijeni za pomoć fudbalu zbog situacije s virusom ??
Begiću i ostala bagro mafijaška, ĐE SU PARE ??
Pa napravili su grbavicu od tih para.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pisao sam ja, bilo je detaljno objašnjenje na portalu isto tako.Convicts1988 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 16:12Zašto ovaj portal i novinari ne postave pitanje nogometnom mafijaškom savezu Bejha, gdje su milioni dobijeni za pomoć fudbalu zbog situacije s virusom ??
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Isto se moze pitanje postaviti i svakoj upravi Celika ikadConvicts1988 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 16:12Zašto ovaj portal i novinari ne postave pitanje nogometnom mafijaškom savezu Bejha, gdje su milioni dobijeni za pomoć fudbalu zbog situacije s virusom ??
Medjutim i ti ljudi hoce zadrzat svoj posao...
Niko ne proziva lopove, nisu ni iz naseg kluba dok ih nisu navijaci otjerali, toliko ih je bilo a nijedan nije htio dati novac u klub da upravlja kao Nam i Tan danas...
Gledajte da otjerate svoje lopove, prije nego krenete u boj sa nepravdom na cijelom svijetu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aktivnosti Saveza i klubova poduzete u proteklom periodu u cilju osiguranja uslova za mogući nastavak takmičenja:
9 od 12 klubova se izjasnilo da su za nastavak takmičenja
8 od 12 klubova se izjasnilo da su za nastavak takmičenja isključivo bez promjene važećih propozicija (preostalih 11 kola i 4 utakmice Kup-a)
9 klubova se izjasnilo da su za nastavak najkasnije od 07.06.2020
3 od 4 kluba se izjasnilo da su za odigravanje utakmica Kup-a (Široki Brijeg, Željezničar i GOŠK)
Samo 1 klub (FK Željezničar) dostavio alternativni prijedlog, a koji su u cijelosti podržali NK Široki Brijeg i FK Tuzla City (FK Velež djelimično podržao, a svi ostali klubovi bili protiv)
Samo 1 klub (NK Široki Brijeg) dostavio odobrenje lokalnog kriznog štaba za plan odigravanja utakmica
6 klubova dostavilo planove za organizaciju utakmica sa aspekta epidemiološko-zdravstvene zaštite učesnika
Svi stadioni zadovoljavaju sanitarno-epidemiološke uslove za organizaciju utakmica sa prostornog aspekta, ali nijedan stadion nije u cijelosti sadržajno osigurao uslove (sanitarna sredstva, dezinfekcioni materijal, itd)
Samo 5 klubova prije početka trenažnog procesa izvršilo testiranje igrača na COVID-19 i dostavilo nalaze testova u Savez (FK Sarajevo, HŠK Zrinjski, FK Tuzla City, NK Čelik, FK Sloboda).
9 od 12 klubova se izjasnilo da su za nastavak takmičenja
8 od 12 klubova se izjasnilo da su za nastavak takmičenja isključivo bez promjene važećih propozicija (preostalih 11 kola i 4 utakmice Kup-a)
9 klubova se izjasnilo da su za nastavak najkasnije od 07.06.2020
3 od 4 kluba se izjasnilo da su za odigravanje utakmica Kup-a (Široki Brijeg, Željezničar i GOŠK)
Samo 1 klub (FK Željezničar) dostavio alternativni prijedlog, a koji su u cijelosti podržali NK Široki Brijeg i FK Tuzla City (FK Velež djelimično podržao, a svi ostali klubovi bili protiv)
Samo 1 klub (NK Široki Brijeg) dostavio odobrenje lokalnog kriznog štaba za plan odigravanja utakmica
6 klubova dostavilo planove za organizaciju utakmica sa aspekta epidemiološko-zdravstvene zaštite učesnika
Svi stadioni zadovoljavaju sanitarno-epidemiološke uslove za organizaciju utakmica sa prostornog aspekta, ali nijedan stadion nije u cijelosti sadržajno osigurao uslove (sanitarna sredstva, dezinfekcioni materijal, itd)
Samo 5 klubova prije početka trenažnog procesa izvršilo testiranje igrača na COVID-19 i dostavilo nalaze testova u Savez (FK Sarajevo, HŠK Zrinjski, FK Tuzla City, NK Čelik, FK Sloboda).
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ja koliko se sjećam ovi sa portala su ga podržavali prije nego što će dobiti drugi mandat.Convicts1988 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 16:12Zašto ovaj portal i novinari ne postave pitanje nogometnom mafijaškom savezu Bejha, gdje su milioni dobijeni za pomoć fudbalu zbog situacije s virusom ??
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sta ima ljudi kako ste.
Begicu Pilavu Dzemidzicu **** vam Arkan Banjalucki sve redom. Sagnite se bosnjacki kmetovi popusite mu qrac da vas ne dira sa funkcije.
Begicu Pilavu Dzemidzicu **** vam Arkan Banjalucki sve redom. Sagnite se bosnjacki kmetovi popusite mu qrac da vas ne dira sa funkcije.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
I Široki je PLANIRAO da se testira. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Ja ne znam kojim cudom bi CElik opet dobio licencu i da su ga ostavili
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sarajevo je bilo protiv nastavka, Mi u talu sa vicom fuj!
Sarajevo je protiv svega
Sarajevo je protiv svega

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.