Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Odlicno vrijedilo je cekati 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
ne smije se ova prilika propustit ,u prvom mecu opet treba krenuti onako furiozno..valjd se vrati can pa cinio vezu sa Milnerom i Ox-m
Neka momci, ozbiljno uci u ovo sve. Mi i Roma smo u istoj situaciji, nafurani i jedni i srugi. Nece sekunde biti lako.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nije dobro nikoga potcijeniti.
Roma je ove sezone pokazala da je na domacem terenu strasna, ali nije protiv nas jos igrala.
Zao mi Dzeke, volio bih njega u finalu gledati. Ipak trenutno mi je Salah malo drazi.

Roma je ove sezone pokazala da je na domacem terenu strasna, ali nije protiv nas jos igrala.
Zao mi Dzeke, volio bih njega u finalu gledati. Ipak trenutno mi je Salah malo drazi.

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Polahko ljudi, pa Roma bila prva u grupi pored Chelsea i Atletica, onda izbacise Shakhtara, pa preokrenuli protiv Barce. Cinjenica je da tu pored Bayerna i Reala izgledaju kao najpovoljnija varijanta, ali ko da to Liverpoolu igra neku ulogu.
Sad nakon ovog preokreta protiv Barce, siguran sam da ce ih Klopp i ekipa maksimalno ozbiljno shvatiti i igrati 200% u oba meca.
Sad nakon ovog preokreta protiv Barce, siguran sam da ce ih Klopp i ekipa maksimalno ozbiljno shvatiti i igrati 200% u oba meca.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Mogla bi mi se želja ostvariti.Amsterdam1312 je napisao/la:Najbolji scenario bi bio izvući Romu, a tamo pustiti da se Bayern i Real potuku pa da u finalu gledamo Bayern-Liverpool. Kakav bi to spektakl bio i da Jurgen sa stilom kako je najslađe dobije Bayern u finalu.

Samo navlačiti..

Moglo bi se i otici do Rima za 1. maj 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ja ti prije dva mjeseca pisao na forumu finale Madrid - Liverpool, uz pjesmu Boney M-a. Mada ni Madrid - Roma nije loše.mirgerr je napisao/la:Polahko ljudi, pa Roma bila prva u grupi pored Chelsea i Atletica, onda izbacise Shakhtara, pa preokrenuli protiv Barce. Cinjenica je da tu pored Bayerna i Reala izgledaju kao najpovoljnija varijanta, ali ko da to Liverpoolu igra neku ulogu.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Hocemo li u Rim za 1. maj?Jeftha je napisao/la:Ja ti prije dva mjeseca pisao na forumu finale Madrid - Liverpool, uz pjesmu Boney M-a. Mada ni Madrid - Roma nije loše.mirgerr je napisao/la:Polahko ljudi, pa Roma bila prva u grupi pored Chelsea i Atletica, onda izbacise Shakhtara, pa preokrenuli protiv Barce. Cinjenica je da tu pored Bayerna i Reala izgledaju kao najpovoljnija varijanta, ali ko da to Liverpoolu igra neku ulogu.

Spamm
Spamm
Ma otkud mi pare za takav poduhvat, jedino cijelu stipendiju da podignem.mirgerr je napisao/la:Hocemo li u Rim za 1. maj?Jeftha je napisao/la:Ja ti prije dva mjeseca pisao na forumu finale Madrid - Liverpool, uz pjesmu Boney M-a. Mada ni Madrid - Roma nije loše.mirgerr je napisao/la:Polahko ljudi, pa Roma bila prva u grupi pored Chelsea i Atletica, onda izbacise Shakhtara, pa preokrenuli protiv Barce. Cinjenica je da tu pored Bayerna i Reala izgledaju kao najpovoljnija varijanta, ali ko da to Liverpoolu igra neku ulogu.

Remember, remember the 5th of November.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Definitivnomirgerr je napisao/la:Moglo bi se i otici do Rima za 1. maj

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Navija za Rejal a nema kinte u džepu, irony at it's finestJeftha je napisao/la: Ma otkud mi pare za takav poduhvat, jedino cijelu stipendiju da podignem.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kad je Roma prosla Barsu moze i Liverpul osvojiti Ligu prvaka. Barsa se totalno opustila drugi mec a Klopp im nece dati da disu.
YNWA
YNWA
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Idemo uzeti 6 titulu

Liverpool sigurno nece podcjeniti Romu kao sto je to uradila Barsa, mi i ovakvi smo daleko jaci od njih, i nema sanse da ovu priliku propustimo, nek se svi objese ako ne iskoriste ovaj poklon, pa protiv Rome igras za finale LP. Bitno je samo zaustaviti Dzeku, a on je tip napadaca koji bi potpuno trebao odgovarati nasim stoperima, treba vratiti Skrtela na dvije utakmice

A onda u finalu je sve moguce, a ne moze Klopp opet izgubiti finale, vrijeme je da mu se vrati za one poraze, i da osvoji onaj najveci trofe

Kad sam ja optimista, onda ne brinite, uzimamo LP

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Jel moguce, jel ovaj post realan, ko mu je ovo hakovao acc 
Hendo, nešto gledam ukoliko prođemo u finale, igra se nekad u sred ramazana, kako ćeš na teraviju bolan ako to bude

Hendo, nešto gledam ukoliko prođemo u finale, igra se nekad u sred ramazana, kako ćeš na teraviju bolan ako to bude

Ja smatram da je Dzeko tip napadaca koji nikako ne odgovara nasim defanzivcima. Pa njih je KLukaku u zraku ubio, Dzeki ce im djecu praviti. Ovdje je problem sto cemo mi imati vecinski posjed lopte a oni ce po zraku igrati.
Uzeo sam ramazan za godišnji.Osim13 je napisao/la:Jel moguce, jel ovaj post realan, ko mu je ovo hakovao acc
Brine me što nema Fere.
Kocka je bačena
Il godisnji za ramazan...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Da ne znam da je hodza, pomislio bi da je koristio nedozvoljene supstance...
Cuj uzeo Ramazan za godisnji...
Neka te Rizo.
Cuj uzeo Ramazan za godisnji...
Neka te Rizo.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Ma dobro to, valjdaHendo je napisao/la:Uzeo sam ramazan za godišnji.Osim13 je napisao/la:Jel moguce, jel ovaj post realan, ko mu je ovo hakovao acc
Brine me što nema Fere.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.