Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

StevieG8
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la StevieG8 » 13 apr 2018, 13:22

Odlicno vrijedilo je cekati :opaopa:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 13 apr 2018, 13:27

ne smije se ova prilika propustit ,u prvom mecu opet treba krenuti onako furiozno..valjd se vrati can pa cinio vezu sa Milnerom i Ox-m

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 apr 2018, 13:28

Neka momci, ozbiljno uci u ovo sve. Mi i Roma smo u istoj situaciji, nafurani i jedni i srugi. Nece sekunde biti lako.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 13 apr 2018, 13:29

Nije dobro nikoga potcijeniti.
Roma je ove sezone pokazala da je na domacem terenu strasna, ali nije protiv nas jos igrala.
Zao mi Dzeke, volio bih njega u finalu gledati. Ipak trenutno mi je Salah malo drazi. :D :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 13 apr 2018, 13:39

Polahko ljudi, pa Roma bila prva u grupi pored Chelsea i Atletica, onda izbacise Shakhtara, pa preokrenuli protiv Barce. Cinjenica je da tu pored Bayerna i Reala izgledaju kao najpovoljnija varijanta, ali ko da to Liverpoolu igra neku ulogu.
Sad nakon ovog preokreta protiv Barce, siguran sam da ce ih Klopp i ekipa maksimalno ozbiljno shvatiti i igrati 200% u oba meca.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 13 apr 2018, 14:04

Amsterdam1312 je napisao/la:Najbolji scenario bi bio izvući Romu, a tamo pustiti da se Bayern i Real potuku pa da u finalu gledamo Bayern-Liverpool. Kakav bi to spektakl bio i da Jurgen sa stilom kako je najslađe dobije Bayern u finalu. :D
Mogla bi mi se želja ostvariti. :kafa:

Samo navlačiti.. :pray: :D

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 13 apr 2018, 14:08

Moglo bi se i otici do Rima za 1. maj :D
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 13 apr 2018, 14:10

mirgerr je napisao/la:Polahko ljudi, pa Roma bila prva u grupi pored Chelsea i Atletica, onda izbacise Shakhtara, pa preokrenuli protiv Barce. Cinjenica je da tu pored Bayerna i Reala izgledaju kao najpovoljnija varijanta, ali ko da to Liverpoolu igra neku ulogu.
Sad nakon ovog preokreta protiv Barce, siguran sam da ce ih Klopp i ekipa maksimalno ozbiljno shvatiti i igrati 200% u oba meca.
Ja ti prije dva mjeseca pisao na forumu finale Madrid - Liverpool, uz pjesmu Boney M-a. Mada ni Madrid - Roma nije loše. :bih:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 13 apr 2018, 14:14

Jeftha je napisao/la:
mirgerr je napisao/la:Polahko ljudi, pa Roma bila prva u grupi pored Chelsea i Atletica, onda izbacise Shakhtara, pa preokrenuli protiv Barce. Cinjenica je da tu pored Bayerna i Reala izgledaju kao najpovoljnija varijanta, ali ko da to Liverpoolu igra neku ulogu.
Ja ti prije dva mjeseca pisao na forumu finale Madrid - Liverpool, uz pjesmu Boney M-a. Mada ni Madrid - Roma nije loše. :bih:
Hocemo li u Rim za 1. maj? :mrgreen:

Spamm

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 13 apr 2018, 14:52

mirgerr je napisao/la:
Jeftha je napisao/la:
Hocemo li u Rim za 1. maj? :mrgreen:
Ma otkud mi pare za takav poduhvat, jedino cijelu stipendiju da podignem. :rol:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 13 apr 2018, 15:03

mirgerr je napisao/la:Moglo bi se i otici do Rima za 1. maj :D
Definitivno :cool: samo treba već sada krenuti u borbu za karte. :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 apr 2018, 15:08

Jeftha je napisao/la: Ma otkud mi pare za takav poduhvat, jedino cijelu stipendiju da podignem. :rol:
Navija za Rejal a nema kinte u džepu, irony at it's finest :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 13 apr 2018, 17:25

Kad je Roma prosla Barsu moze i Liverpul osvojiti Ligu prvaka. Barsa se totalno opustila drugi mec a Klopp im nece dati da disu.

YNWA
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 13 apr 2018, 20:41

Idemo uzeti 6 titulu :cool:

Liverpool sigurno nece podcjeniti Romu kao sto je to uradila Barsa, mi i ovakvi smo daleko jaci od njih, i nema sanse da ovu priliku propustimo, nek se svi objese ako ne iskoriste ovaj poklon, pa protiv Rome igras za finale LP. Bitno je samo zaustaviti Dzeku, a on je tip napadaca koji bi potpuno trebao odgovarati nasim stoperima, treba vratiti Skrtela na dvije utakmice :mrgreen:

A onda u finalu je sve moguce, a ne moze Klopp opet izgubiti finale, vrijeme je da mu se vrati za one poraze, i da osvoji onaj najveci trofe :cool:

Kad sam ja optimista, onda ne brinite, uzimamo LP :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 apr 2018, 21:26

Jel moguce, jel ovaj post realan, ko mu je ovo hakovao acc :mrgreen:

Hendo, nešto gledam ukoliko prođemo u finale, igra se nekad u sred ramazana, kako ćeš na teraviju bolan ako to bude :mrgreen:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 13 apr 2018, 21:36

Ja smatram da je Dzeko tip napadaca koji nikako ne odgovara nasim defanzivcima. Pa njih je KLukaku u zraku ubio, Dzeki ce im djecu praviti. Ovdje je problem sto cemo mi imati vecinski posjed lopte a oni ce po zraku igrati.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 13 apr 2018, 22:16

Osim13 je napisao/la:Jel moguce, jel ovaj post realan, ko mu je ovo hakovao acc :mrgreen:

Hendo, nešto gledam ukoliko prođemo u finale, igra se nekad u sred ramazana, kako ćeš na teraviju bolan ako to bude :mrgreen:
Uzeo sam ramazan za godišnji.

Brine me što nema Fere.
Kocka je bačena

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 13 apr 2018, 22:49

Il godisnji za ramazan...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 13 apr 2018, 23:13

Da ne znam da je hodza, pomislio bi da je koristio nedozvoljene supstance...
Cuj uzeo Ramazan za godisnji...
Neka te Rizo.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 apr 2018, 23:40

Hendo je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Jel moguce, jel ovaj post realan, ko mu je ovo hakovao acc :mrgreen:

Uzeo sam ramazan za godišnji.

Brine me što nema Fere.
Ma dobro to, valjda :mrgreen: , ali tekma ce biti u terminu teravije, bar drugo poluvrijeme...zeznuto :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.