FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 feb 2017, 07:23

ja ne znam da li nas je covjek slusao ili mu je neko govorio , ali znam kad sam pricao sa njim da je rekao da ne voli ovo sto pisemo po forumima i td to sam cuo iz njegovih usta..sad da li je on citao ili mu neko drugi je prenopsio zaista ne znam ... ali smo pisali naravno svi trazili da ostane Kostic da je on vec bio blizu odlaska ...Benko se spominjao neki su ga zeljeli sigurno cim se ta prica povukla..samo kontam zamisli da je on to platio pihhh u kakvim bi tek sad mi bili **** ... jednostavno ako ne platis igraca nece ti ni doci tek tako ..mi nismo imali drugu kartu nego platiti da igrac dodje kao drugi koji su objektivno imali vece sanse da uzmu titulu od nas.

Pa i Zeba je sigurno imao samo od plata 60 hiljada godisnje gdje je ono sto je primio u ruke..tako ti je to hoces rezultate morat ces platiti..hoces borbu za opstanak 800 do 1000km plata mozda cak i veca.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 06 feb 2017, 07:51

Nama niko ne valja i neugodi,kraj price. Na zalost to je istina
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 06 feb 2017, 08:37

SaltCityAttack je napisao/la:Zna li neko od vas koliko je Ahmet dobio od Sarajeva uz to sto je dobio i stan? Pa Benko vam je imao 20 hiljada eura cini mi se mjesecno..ja kako znam vi ste po forumu prizivali Benku da Azmir zagrize I dovde ga. ..kontam a nas je posluso kao sto nas je slusao da Kostica vratimo a ne da ga pusti zelji...mtrebo je Azmir i tad ga pustiti u Zelju a znam da bi bili nezadovoljni
U hotelu Tuzla se sastali Azmir i Ahmet i dogovorili za dvije minute Plata 5000 Ahmet kupuje stan u NOVOM HOTELU i kad se zakačio sa Husrefom odma je pregovarao sa Sarajevom U Sarajevu je dobio ISTU PLATU koja mu je nakon nekoliko mjeseci umanjena

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 feb 2017, 10:57

strujasamo je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Zna li neko od vas koliko je Ahmet dobio od Sarajeva uz to sto je dobio i stan? Pa Benko vam je imao 20 hiljada eura cini mi se mjesecno..ja kako znam vi ste po forumu prizivali Benku da Azmir zagrize I dovde ga. ..kontam a nas je posluso kao sto nas je slusao da Kostica vratimo a ne da ga pusti zelji...mtrebo je Azmir i tad ga pustiti u Zelju a znam da bi bili nezadovoljni
U hotelu Tuzla se sastali Azmir i Ahmet i dogovorili za dvije minute Plata 5000 Ahmet kupuje stan u NOVOM HOTELU i kad se zakačio sa Husrefom odma je pregovarao sa Sarajevom U Sarajevu je dobio ISTU PLATU koja mu je nakon nekoliko mjeseci umanjena
Ne vjerujem da je dobio iste pare sigurno vise ... Ali dobro Ahmet 5000 plata. 60.000 godina , koliko jos na ruke i eto stan ko bi mu kupio taj stan Azmir ili on od svoje te plate ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 06 feb 2017, 12:56

**** plate ba vise,mojne crnjaka,tek sam kupio novi ruter i mobitel.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 feb 2017, 14:03

Škahić je u Slobodu stigao na ljeto 2015. godine, od tada je odigrao 21. ligašku utakmicu za Slobodu, a interesantno, Tuzlaci nisu poraženi niti u jednoj utakmici kada je na terenu bio ovaj stameni stoper.

:kafa:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 06 feb 2017, 15:06

O Slogi na temi Sloge, vrijeme je da uvedemo red... :)

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 06 feb 2017, 15:13

NKMramor je napisao/la:O Slogi na temi Sloge, vrijeme je da uvedemo red... :)
:clap: :clap:

Zasto potpis obrisa :D :D
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 06 feb 2017, 15:13

Lajkam. Izvinjavam se i neznam da imaju svoju temu, al nebitno

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 feb 2017, 15:51

NKMramor je napisao/la:O Slogi na temi Sloge, vrijeme je da uvedemo red... :)
Sta se desava, jel se to Azmir vraca?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 06 feb 2017, 16:18

Vidi na temi Sloge,
A sta je ovo sa web site cluba, zadnja informacija je od 24.01, a svasta se izdesavalo

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 feb 2017, 17:17

xeksor je napisao/la:Vidi na temi Sloge,
A sta je ovo sa web site cluba, zadnja informacija je od 24.01, a svasta se izdesavalo
Jest se izdesavalo al negativno...Oni samo pozitivne stvari objavljuju :urnebes: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 06 feb 2017, 17:46

Pa valjda je pozitivno pajdo potpisivanje ugovora sa 4 igrača

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 06 feb 2017, 18:34

Zasto zeljo ne moze registrovat Kostica :tralala: :lol:
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 feb 2017, 18:47

Srbijanski defanzivac Ivan Kostić, priključio se pripremama Željezničara u Antaliji te bi trebao riješiti “muke” Slavka Petrovića na stoperskoj poziciji.

Iako Kostić u Antaliji trenira sa “plavima”, ovaj stoper nije riješio svoj status u tuzlanskoj Slobodi. Kostić nije ni podnio zahtjev Arbitražnoj komisiji za raskid ugovora, već je poslao samo dopis Slobodi “da neće više dolaziti u klub”.

Zanimljivo da Željezničar na svojoj službenoj stranici nije ni objavio da je Kostić potpisao ugovor sa “plavima”. Do početka prvenstva preostalo je svega dvije sedmice, a Kostić još uvijek nije riješio svoj status u Slobodi, premda je izjavio da je raskinuo ugovor sa tuzlanskim klubom. Željezničar neće moći registrovati srbijanskog defanzivca, pa samim time neće moći nastupati u prvenstvu za klub s Grbavice.

Kostić bi u tom slučaju tek na ljeto stekao pravo nastupa za Željezničar, kada mu ističe ugovor sa Slobodom.
Nad tobom sunce najljepše sja

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 06 feb 2017, 18:53

pinoglavi je napisao/la:
Srbijanski defanzivac Ivan Kostić, priključio se pripremama Željezničara u Antaliji te bi trebao riješiti “muke” Slavka Petrovića na stoperskoj poziciji.

Iako Kostić u Antaliji trenira sa “plavima”, ovaj stoper nije riješio svoj status u tuzlanskoj Slobodi. Kostić nije ni podnio zahtjev Arbitražnoj komisiji za raskid ugovora, već je poslao samo dopis Slobodi “da neće više dolaziti u klub”.

Zanimljivo da Željezničar na svojoj službenoj stranici nije ni objavio da je Kostić potpisao ugovor sa “plavima”. Do početka prvenstva preostalo je svega dvije sedmice, a Kostić još uvijek nije riješio svoj status u Slobodi, premda je izjavio da je raskinuo ugovor sa tuzlanskim klubom. Željezničar neće moći registrovati srbijanskog defanzivca, pa samim time neće moći nastupati u prvenstvu za klub s Grbavice.

Kostić bi u tom slučaju tek na ljeto stekao pravo nastupa za Željezničar, kada mu ističe ugovor sa Slobodom.
:urnebes: :urnebes:
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 feb 2017, 18:54

Ivan Kostic jedan je od nas :urnebes:

Zgotivio grad i klub :urnebes:

Sve najbolje u karijeri :urnebes:

I trebaju nas ovako zajebavati kad se naguzimo i jos stanemo na stranu igraca kada se nesto ovako desi :thumbup:
Nad tobom sunce najljepše sja

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 feb 2017, 18:55

pinoglavi je napisao/la:

Znaci potjernica urodila plodom. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 feb 2017, 18:56

Udri ga gredom Senade
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 06 feb 2017, 19:00

Šta to ipak ne mogu registrovat Kostića?

Jest mi nešto žao... :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 5 gostiju.