FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mustafa10
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mustafa10 » 06 feb 2017, 21:23

Aerials je napisao/la:
Mustafa10 je napisao/la:
Aerials je napisao/la:e jbg, napisi odvojeno slovo po slovo :mrgreen:
s p o r t s k e. b a

Ev ovako :D Na ovoj stranici ima sve vezano za oba slučaja( Kostic,Piric)
:thumbup: :thumbup:
nije meni zbog mene, lako ću ja naći, ali ne zna svako, a hoće da sazna šta se dešava :D
:thumbup: Nadam se da se sad mogu svi snac na stranici :)

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 06 feb 2017, 21:31

Rimes87 je napisao/la:Ovo (ako nije puko novinarsko spinovanje) za Pirica i Kostica je veoma zanimljiva situacija.

Sent from my D6603 using Tapatalk
Kako god trebali su prebacit iz zelje odma 50k za Kostica i dobili bi ga bez natezanja po arbitrazama kojekakvim :D , a Piricev slucaj je isto lafo doprinosi nisu uplacivani. To je jasno da se radi samo o izgovoru, samo mi nije jasno posto klub ima blokiran racun vec dugo kakvi su se tu ugovori potpisivali (moguce jedino amaterski potpisat ili na ruke da su igracima davali u kešu sto znaci da nije nista oporezovano, koliko sam ja upucen) Vidjeli smo vec objavljene primjere nekakvog "sporazuma" Kostica a i prije toga Mahira Karica i jos nekog ne mogu se sjetit. Sto znaci da niko nije imao profesionalni ugovor na nacini kako se to svugdje u svijetu radi. :kafa: :think:

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 06 feb 2017, 22:07

Mustafa10 je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:Ovo (ako nije puko novinarsko spinovanje) za Pirica i Kostica je veoma zanimljiva situacija.

Kako god trebali su prebacit iz zelje odma 50k za Kostica i dobili bi ga bez natezanja po arbitrazama kojekakvim :D , a Piricev slucaj je isto lafo doprinosi nisu uplacivani. To je jasno da se radi samo o izgovoru, samo mi nije jasno posto klub ima blokiran racun vec dugo kakvi su se tu ugovori potpisivali (moguce jedino amaterski potpisat ili na ruke da su igracima davali u kešu sto znaci da nije nista oporezovano, koliko sam ja upucen) Vidjeli smo vec objavljene primjere nekakvog "sporazuma" Kostica a i prije toga Mahira Karica i jos nekog ne mogu se sjetit. Sto znaci da niko nije imao profesionalni ugovor na nacini kako se to svugdje u svijetu radi. :kafa: :think:
Pa kako onda dobiju na arbitrazi? Zar je toliko NSTK protiv Slobode?

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 06 feb 2017, 22:14

Mustafa10 je napisao/la:

Sporazum je interna stvar. Kostic ima amaterski ugovor. Njemu se ne placaju doprinosi. Pirija je imao profi i njemu su po zakonu to bili duzni placati
Niko, niko, samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 feb 2017, 22:17

I ovdje je Kostic ba ispusio zestoko od odlaska Azmira, nema covjek uporiste nigdje. Samo gleda kako da ode od te nocne more :D
Trebali su napraviti neki kompromis da dobije neke pare i potpise za jedno 2500 hiljade mjesecno i svi sretni svi zadovoljni, a ne da on ovo radi, a da uprava nece da mu izadje u susret jer je izvisio nakon Azmira.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 06 feb 2017, 22:23

Niko, niko, samo Sloboda

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 06 feb 2017, 22:47

NIKO, NIKO, SAMO SLOBODA
& $ ?

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 feb 2017, 22:50

Eto ode još jedno dijete...

Haris Kotarević iz Slobode u Lommel
Kotarević je potpisao dvogodišnji ugovor sa Lommelom, a u belgijski klub stiže iz tuzlanske Slobode.
Kotarević iza sebe ima odličnu polusezonu u kadetima Slobode, gdje je postigao deset pogodaka uz šest asistencija. Ovaj mladi Tuzlak dobijao je i pozive u kadetsku reprezentaciju BiH, a kako kaže, vjeruje da će se naći na Malkočevićevom spisku za Elitni krug kvalifikacija.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 feb 2017, 22:50

Steta, nije Husaricev cim ode u inostranstvo
Nad tobom sunce najljepše sja

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 06 feb 2017, 22:57

pinoglavi je napisao/la:Steta, nije Husaricev cim ode u inostranstvo
:clap: :clap: :urnebes:

Kako sad ide to za naknadu za treniranje? Koliko su nam duzni platiti ako nije transfer?
Jedan grad, jedna ljubav!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 06 feb 2017, 22:58

pinoglavi je napisao/la:Steta, nije Husaricev cim ode u inostranstvo
:lol: :lol: :lol: steta sto ne ostade jos koju godinu veca bi bila naknada za treniranje
& $ ?

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 06 feb 2017, 23:12

katarakta je napisao/la:
Mustafa10 je napisao/la:

Sporazum je interna stvar. Kostic ima amaterski ugovor. Njemu se ne placaju doprinosi. Pirija je imao profi i njemu su po zakonu to bili duzni placati
Ocigledno onda da ovi sto su imali vece dogovore ili amaterske ugovore su isplacivani u kesu. Koliko se sjecam novi predsjednik je izjavio da nece biti isplaceni igraci onu jednu platu poslije Azmirove ostavke i da svi ugovori idu na reviziju tj. da se smanjuju svima plate u prevodu i prave novi ugovori i onda su se neki vjerovatno zbog tog pobunili jer nisu htjeli halalit obecane i dogovorene pare (Karic,Dzidic, Kostic, Fatic) i zato imamo ove silne probleme i razvlacenja po medijima oko tih slucajeva. :kafa: :think:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 06 feb 2017, 23:17

Pravilnik kaze da se amaterski ugovor moze sklopiti s 11 igraca :D
Niko, niko, samo Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 feb 2017, 07:43

fukaratz je napisao/la:Costacurta jelde dobro je tako ulozit pare. Pa jednom Karicu koji igra za 1000 u celiku dat 40000 samo na ruke, ili kosticu koji igra za 2500 u Borcu dati 50000 na ruke! Zato i jesmo postali retardirani kao sto pinoglavi kaze! I kasnije sve bude pozajmica klubu :opaopa: deri Azmire boli te qurac

Ovako Kostic nije imao te pare dok kod nas nije postao jedan od boljih igraca..kad smo kukali da ne ode platit se,oralo..trazili smo Karica platili smo karica to sto on igra za svoj klubza 1000 isto sto i neki nasi to je druga stvar...svaki klub placa igraca koji ima kvalitet..ovi su imali ili smo mi mislili da imaju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 feb 2017, 09:17

Hoce li biti kakav stream danasnje tekme....U 13 pocinje...Ovo je pravi ispit.... Sedmi su u prvenstvu Ceske
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 feb 2017, 10:40

aleksandar_veliki je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Hoce li biti kakav stream danasnje tekme....U 13 pocinje...Ovo je pravi ispit.... Sedmi su u prvenstvu Ceske
Kao i juce sto sam odgovorio na temi Sarajeva. Nismo profesionalci po pitanju streama, no ukoliko tehnicke mogucnosti dozvole trebao bi biti.
Super, Hvala
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 feb 2017, 12:06

Imal strima

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 feb 2017, 12:11

Imal strima
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 07 feb 2017, 12:20

Imal strima
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 07 feb 2017, 12:29

aleksandar_veliki je napisao/la:Tuzne vijesti. Streama nece biti iz samo jednog razloga. Igra se na terenu koji nema tribina, a ni struje. Radit cemo tekstualni i fotke. Htjeli smo snimati pa pustiti snimak, no nema "uzvisenja" na koje bi se kamera stavila da moze pojriti teren. Evo iz Antalije momci javljaju. Jbg, bice tekstualni, slike i izjave nakon tekme.
Šteta, hajd valjda bude na narednoj tekmi :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.