Zanimljivomiky_hz je napisao/la:Naravno,uzeli su ono po sto su dosli,tri gola u gostima jako dobar rezultat za revans imaju.SarajevoJeBordo je napisao/la:Mislim da mogu biti zadovoljni prikazanom igrom i rezultatom.miky_hz je napisao/la:Nista nek se bogu zahvale sto je Velezu prva pripremna a njima generalka.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- kontrasviju
- Kontakt:
Joj pitara i zeničana hahahahahaha kako vas uopšte nije stid se javljati hahahahahahaha
1921
Goosman je napisao/la:Imamo mi svog aduta
- kontrasviju
- Kontakt:
Ali dobro jasno mi je u potpunosti, jedni su izgubili 3 derbija u prošloj sezoni, nemaju stadiona dok se Grbavica gradi, i zadnje dvije sezone završavamo ispred njih, dok su drugi pred gašenjem i čudo ih je spasilo da ne igraju derbi sa Veležom ili Olimpicom sljedeće sezone.Potpuno razumljivo.
1921
Znači dvije namještene titule niste u stanju uzet. Mute mutave. Mutavi 1921kontrasviju je napisao/la:Ali dobro jasno mi je u potpunosti, jedni su izgubili 3 derbija u prošloj sezoni, nemaju stadiona dok se Grbavica gradi, i zadnje dvije sezone završavamo ispred njih, dok su drugi pred gašenjem i čudo ih je spasilo da ne igraju derbi sa Veležom ili Olimpicom sljedeće sezone.Potpuno razumljivo.
- svrakino1921
- Kontakt:
STADION GRBAVICA
GOLEM SI ZELJO
GOLEM SI ZELJO
- svrakino1921
- Kontakt:
Al smo zato uzeli kup koji nam nisu namjestaliStroj1946 je napisao/la:Znači dvije namještene titule niste u stanju uzet. Mute mutave. Mutavi 1921kontrasviju je napisao/la:Ali dobro jasno mi je u potpunosti, jedni su izgubili 3 derbija u prošloj sezoni, nemaju stadiona dok se Grbavica gradi, i zadnje dvije sezone završavamo ispred njih, dok su drugi pred gašenjem i čudo ih je spasilo da ne igraju derbi sa Veležom ili Olimpicom sljedeće sezone.Potpuno razumljivo.
Kup najdraze nam drzave BiH
Pa vi rekoste da vas ne zanima taj kupsvrakino1921 je napisao/la:Al smo zato uzeli kup koji nam nisu namjestaliStroj1946 je napisao/la:Znači dvije namještene titule niste u stanju uzet. Mute mutave. Mutavi 1921kontrasviju je napisao/la:Ali dobro jasno mi je u potpunosti, jedni su izgubili 3 derbija u prošloj sezoni, nemaju stadiona dok se Grbavica gradi, i zadnje dvije sezone završavamo ispred njih, dok su drugi pred gašenjem i čudo ih je spasilo da ne igraju derbi sa Veležom ili Olimpicom sljedeće sezone.Potpuno razumljivo.
Kup najdraze nam drzave BiH
![]()
![]()
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Mi smo rekli da nas zanima dupla kruna
Pa shodno tome morao nas je zanimat i kup
Pa shodno tome morao nas je zanimat i kup
Pa vas 16 sa foruma je i zanimao, samo ste vi i bili na stadionu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
skoroalen je napisao/la:Pa vas 16 sa foruma je i zanimao, samo ste vi i bili na stadionu.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- prisonbreak
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
DenchiNL je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Pa vas 16 sa foruma je i zanimao, samo ste vi i bili na stadionu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako bi za onu antologijsku,kad su se hordice razvukle da dignu transparent, i oni iz obezbjedjenja pomagali.Pa je jedan od forumasa ubjedivao raju da je praznina na tribini u cast momku koji se povrijedio topovskim.
Ako neko zna detaljnije,neka napise.
💩💩
-
suarez000000
- Kontakt:
Horde su za vas pojam. Koliko ste se puta osramotili bilo bi me stid nesto napisat, pa vas u finalu kupa jedva 200 na jugu imas obraza pričat nesto. Boze sacuvaj ne znam sto uopste uleti na ovu temu.Goosman je napisao/la:Kako bi za onu antologijsku,kad su se hordice razvukle da dignu transparent, i oni iz obezbjedjenja pomagali.Pa je jedan od forumasa ubjedivao raju da je praznina na tribini u cast momku koji se povrijedio topovskim.
![]()
![]()
![]()
U poslednjih osam sezona,sedam puta najposjeceniji.suarez000000 je napisao/la:Horde su za vas pojam. Koliko ste se puta osramotili bilo bi me stid nesto napisat, pa vas u finalu kupa jedva 200 na jugu imas obraza pričat nesto. Boze sacuvaj ne znam sto uopste uleti na ovu temu.Goosman je napisao/la:Kako bi za onu antologijsku,kad su se hordice razvukle da dignu transparent, i oni iz obezbjedjenja pomagali.Pa je jedan od forumasa ubjedivao raju da je praznina na tribini u cast momku koji se povrijedio topovskim.
![]()
![]()
![]()
Toliko o pojmu.
💩💩
Mi razvučemo transparent, za razliku od vas il vam padne il ga prodate....Goosman je napisao/la:Kako bi za onu antologijsku,kad su se hordice razvukle da dignu transparent, i oni iz obezbjedjenja pomagali.Pa je jedan od forumasa ubjedivao raju da je praznina na tribini u cast momku koji se povrijedio topovskim.
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.