A jesi li ti uopste svjestan, da je Slovacka u nasu grupu dosla iz 2 sesira? Jesi li ti svjestan da vrijednost njihove ekipe isti kao nas? Jesi li ti svjestan da nisi igrao protiv Lihtenstajna utakmicu, nego mnogo jace ekipe, koja ce Grke u po Grcke da digne (ovo zapamti sta sam ti rekao). Jesi li ti svjestan da je ta Slovacka digla svijetsku silu Italiju na prvenstvu?gringobih je napisao/la:Cuj to nije mi drago sto smo na korak do BrazilaElegant je napisao/la:Gringo zar tebi nije drago sto smo mi na korak do Brazila, ili ti đavo ne da mira pa moras da radis po svome tj. da kritkujes bez potrebe.Ma daj...
Bez potrebe kritikujem?![]()
Pa jesili ti uopste svjestan da smo protiv Slovaka 200 minuta igrali kao mediteranska reprezentacija???
Jesili svjetan da smo dali 2 gola na zor?
Jesili svijestan da nas kvazi trener ponavlja iste greske vec 4 godine i ne uci nista????
Ista ona igra se igrala u Rumuniji, Albaniji...
Dok vidis zajedno Misketa, Pjanu i Medunjanina u timu pretpalcen si na igru kao protiv Slovaka...Tromo sporo, prekomplikovano...
Nemoj zaboraviti da je "potcjenjeni" Izet (ne Safet) na svoj individulani kvalitet nasoj krovnoj kuci donio 10 miliona u kesu, plus 2-3puta toliko od sponzora i ostalih qraca...
A o klupi sastavljanoj od amatera i dedica nema potrebe trositi rijeci....
I nemoj kritikovati...ma daj...
Da, ako znas sta su "developeri" tako me slobodno smatraj...
Izeta bi ti vidio u reprezentaciji al u qrcu da je dobio poziv Hitzfelda za utakmicu sa Kiprom. Nemoj ti zaboraviti, da Dzeko nije uvalio Grcima 2 komada, da ni ovaj Izetov gol nista nebi vrijedio, a o 10 miliona jos i da ne pricam. Uz sve to svirao bi qrcu da ga Susic nije uveo u igru.Na klupi koju si nazvao amaterima je upravo sjedio i Izet ,kao i Stevanovic i oni su amateri?
Zaboravljas i to da nam je u prvoj utakmici falila gotovo citava zadnja linija Mujdza,Zukanovic,Vranjes. Je li mislis da je jednostavno nadomjestiti igrace koji su gotovo pa iznijeli kvalifikacije?
Dosta toga ti nisi svjestan Gringo.