Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Sto se u vatikanu nisam rodio,tamo sporta nema. **** ti ovu prokletu naciju.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dobar ovaj Tarabochia 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ocekivan neuspjeh,samo naivac,da ne kazem budala je vjerovala da mi sa Markovicem imamo realne sanse za pobjedu.Njegova ekipa ne zna osnove rukometa,ne zna trcati kontre,ne zna igrati po krilima,njegova ekipa promasuje zicere,njegova ekipa pravi 20+ tehnickih gresaka po utakmici,on u reprezentaciji ima neke amaterske igrace poput Senjamina Burica,on u presudnoj utakmici prodaje nekog Tarabochiu.....I sve to nije od juce,to je vidljivo kontinuirano u svakoj utakmici svjetskog prvenstva,president kupa i utakmicama ovih kvalifikacija.
Jedina sansa nam je bila da smjeni Markovic na vrijeme,a na vrijeme bi bilo poslije dvomeca sa Litvanijom,pogotovo nakon sramotnog poraza od iste.Da je to uradjeno mi bi sad slavili plasman na EP,ovako zaista nismo imali sanse.
Imao bih napisati milion stvari ali ne da mi se a i cemu to,kasno je.A mi smo poznati da se palimo kad je kasno.
Da rezimiram,pobjednici reaguju kad kola malo krenu nizbrdo da bi ih zaustavili i ponovno pogurali naprijed a luzeri reaguju kad kola zavrse u provaliji razlupana.
Mi smo luzeri,nama je bilo vaznije da se neki Markovic ne uvrijedi urucivanjem otkaza nego to sto su sada svi ljudi koji vole ovu zemlju tuzni,povrijedjeni i uvrijedjeni.
Luzeri nista bolje od ovog jada nisu ni zasluzili.
Sretno u provaliji,živio Marka.
Jedina sansa nam je bila da smjeni Markovic na vrijeme,a na vrijeme bi bilo poslije dvomeca sa Litvanijom,pogotovo nakon sramotnog poraza od iste.Da je to uradjeno mi bi sad slavili plasman na EP,ovako zaista nismo imali sanse.
Imao bih napisati milion stvari ali ne da mi se a i cemu to,kasno je.A mi smo poznati da se palimo kad je kasno.
Da rezimiram,pobjednici reaguju kad kola malo krenu nizbrdo da bi ih zaustavili i ponovno pogurali naprijed a luzeri reaguju kad kola zavrse u provaliji razlupana.
Mi smo luzeri,nama je bilo vaznije da se neki Markovic ne uvrijedi urucivanjem otkaza nego to sto su sada svi ljudi koji vole ovu zemlju tuzni,povrijedjeni i uvrijedjeni.
Luzeri nista bolje od ovog jada nisu ni zasluzili.
Sretno u provaliji,živio Marka.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 11 jun 2015, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Tarab(a)ochia.uNbx je napisao/la:Dobar ovaj Tarabochia

E samo ovo moram.Kako mi sa ovim remijem ne bi bili na EP da smo pobijedili Litvaniju u gostima?Nije li se trubilo da nam je ta utakmica nebitna i da i sa pobjedom opet moramo dobiti Bjelorusiju?Je li to odrazava sav jad gubitnickog mentaliteta koji mi posjedujemo od davnina?
Ne bih se složio. Odličan trener će izvući maksimum iz prosječne ekipe. Sve pono što Marković ne radi. Mi nemamo akcije. Lažem. Imali smo samo jednu, a to je da spuštamo lopte na Toromanovića (a ni to nismo radili protiv Litvanije kako treba). Tore jednu loptu dobio u 60 minuta. Krila nam jesu kriza, ali ko je kriv? Ne kažem da imamo bolja, ali slabo smo i probali druga. Pa nama Vražalić igra 60 minuta u oba pravca i onda se čudimo kada ne istrči kontru ili fuli neki zicer.Ajax je napisao/la:Trener nije najveci problem OSIM ako nije on otjerao Toromanovica bez razloga. Onda treba da ide svakako. Limitirana su nasa krila koja ne znaju da istrcavaju kontre odnosne nemaju dovoljno hrabrosti i/ili znanja. Sa tako limitiranim krilima MORAS imati sve druge pozicije snazne ako zelis pobijedit jake selekcije kao sto je jedna Bjelorusija. Znaci opet se vracamo na prvog pivota Toromanovica sa kojim sam siguran da je danas igrao da bi pobjedili Bjeloruse. Za razliku od nogometne selekcije gdje je Pape imao zlatnu generaciju igraca ( pokrivenu na skoro svim pozicijma ) ovdje to nije bas tako i na mnogim pozicijama se mora "slepati" i igra se na nekakvu srcanost i odlicnu domacu publiku koja uvijek ne prolazi.Vedad87 je napisao/la:Markovic je limitiran i t je sad svima jasno. E sad, on je tek nedavno potpisao na 4 godine. Da li ce mu htjeti dati otkaz, pitanje je sad....
Znaci trener nije odlican samo on nije najveci problem. Fali kvalitet i sirina klupe, najvise po krilima.
Nikakve organizacije igre, o kontroma ili polu kontrama da ne govorim. Ne zna se gdje ko trči. A još da dodam, večeras, u zadnjim minutama, imamo manje igrača, jer niko ne primjećuje da kad smo radili hokejašku izmjenu, jedan manje nam ušao u igru. Marković uopšte nema osjećaj za time-out, Nikakve akcije. A da ne govorim kako je popustio u disciplini u svim parametrima (prije, za vrijeme i poslije treninga). Podvlačim, nisam rekao da imamo top ekipu, napisao sam prosječnu

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Isto kad su poceli kalkulacije prije Hrvatske na SP-u.harry_90 je napisao/la:Cuj da dobijemo Dansku,prave se kombinacije hahahahahha..smirite dozivljaj,vidite da ova skupina amatera (cast Malinovic) ne zna napada sastavit,a da dobije Dansku,koju nekad na guzove dobiju svjetske sile Francuske,Hrvatske itd..boze sta sve necu procitat !
Ova grupa amatera predvodjena jos vecim amaterom ce biti razbijena u Danskoj. Kraj price.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Pobjeda protiv Danske i idemo u Poljsku
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Ne bih se složio. Odličan trener će izvući maksimum iz prosječne ekipe. Sve pono što Marković ne radi. Mi nemamo akcije. Lažem. Imali smo samo jednu, a to je da spuštamo lopte na Toromanovića (a ni to nismo radili protiv Litvanije kako treba). Tore jednu loptu dobio u 60 minuta. Krila nam jesu kriza, ali ko je kriv? Ne kažem da imamo bolja, ali slabo smo i probali druga. Pa nama Vražalić igra 60 minuta u oba pravca i onda se čudimo kada ne istrči kontru ili fuli neki zicer.Vedad87 je napisao/la:Ajax je napisao/la:Trener nije najveci problem OSIM ako nije on otjerao Toromanovica bez razloga. Onda treba da ide svakako. Limitirana su nasa krila koja ne znaju da istrcavaju kontre odnosne nemaju dovoljno hrabrosti i/ili znanja. Sa tako limitiranim krilima MORAS imati sve druge pozicije snazne ako zelis pobijedit jake selekcije kao sto je jedna Bjelorusija. Znaci opet se vracamo na prvog pivota Toromanovica sa kojim sam siguran da je danas igrao da bi pobjedili Bjeloruse. Za razliku od nogometne selekcije gdje je Pape imao zlatnu generaciju igraca ( pokrivenu na skoro svim pozicijma ) ovdje to nije bas tako i na mnogim pozicijama se mora "slepati" i igra se na nekakvu srcanost i odlicnu domacu publiku koja uvijek ne prolazi.Vedad87 je napisao/la:Markovic je limitiran i t je sad svima jasno. E sad, on je tek nedavno potpisao na 4 godine. Da li ce mu htjeti dati otkaz, pitanje je sad....
Znaci trener nije odlican samo on nije najveci problem. Fali kvalitet i sirina klupe, najvise po krilima.
Nikakve organizacije igre, o kontroma ili polu kontrama da ne govorim. Ne zna se gdje ko trči. A još da dodam, večeras, u zadnjim minutama, imamo manje igrača, jer niko ne primjećuje da kad smo radili hokejašku izmjenu, jedan manje nam ušao u igru. Marković uopšte nema osjećaj za time-out, Nikakve akcije. A da ne govorim kako je popustio u disciplini u svim parametrima (prije, za vrijeme i poslije treninga). Podvlačim, nisam rekao da imamo top ekipu, napisao sam prosječnu

Edit. Grubo sam ovo rekao noga. Ispravljam se. Otišli smo na svjetsko i na to mu treba zahvaliti, ali prekid saradnje je pod permus

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Sto se tice selektora ako dogovore boljeg neka ide ovaj sto se mene tice. Samo po meni on nije glavni problem. Ako smo mi prosjecni sta je onda jedna Bjelorusija sa Rutenkom igracem Barcelone. Bjelorusija koja se non stop vrti na EP/SP ili je jako blizu. Ova selekcija nema kvalitet fudbalske i to se trudi da nadoknadi sa srcanom igrom. **** akcije kada nemas kvalitet. Mada sada je sve to nebitno. Ove kvalifikacije su gotove a sto se tice sljedecih ko zna sta ce tada biti i ko ce igrati. Dzaba ista vise pisemo na ovoj temi.Vedad87 je napisao/la:podvlačim, nisam rekao da imamo top ekipu, napisao sam prosječnuAli mislim da možemo puno bolje sa boljim stručnjakom. A nemoj još da počnem o Markovićevim ptezima na svjetskom (pa i na onom Kupu u Kataru)... Tako da, Markoviću, NOGA!
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 jun 2015, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Prekid saradnje sad i nije neophodan,sve je unisteno i vraceno tamo gdje je i bilo.Nacekat cemo se kad opet budemo u ovako lakoj grupi i sa ovakvim sansama za plasman.
Sto se mene tice kad ga nisu smjenili na vrijeme,neka ostane Marka i neka mu nabave za svake pripreme po dvoje janjaca,do jedno 15 kila.Uigravanje,ozbiljan rad,ispravljanje nedostataka je nebitno.
Da smo mi normalna zemlja kompletan rukometni savez bi letio van,za zatvora je taj bezobrazluk,da svi vide iste greske u svakoj utakmici od zadnjih deset a nista se ne uradi da se to popravi
Sto se mene tice kad ga nisu smjenili na vrijeme,neka ostane Marka i neka mu nabave za svake pripreme po dvoje janjaca,do jedno 15 kila.Uigravanje,ozbiljan rad,ispravljanje nedostataka je nebitno.
Da smo mi normalna zemlja kompletan rukometni savez bi letio van,za zatvora je taj bezobrazluk,da svi vide iste greske u svakoj utakmici od zadnjih deset a nista se ne uradi da se to popravi
ovaj tekst je trebao biti pisan poslije svjetskog.. kakav nas amater vodi, to je za ne povjerovati!! i jos nema obraza da podnese ostavku nakon litvanije... eeeeeej mi nismo veceras ispusili evropsko vec smo ga popusili protiv litvanije koja zna samo kosarku igrati od ekipnih sportova
[/quote]
Dobro jutro.A taj isti prevarant je govorio da je poraz nebitan i da smo pobijedili morali bi dobiti i Bjelorusiju.I vecina je tako govorila sto je notorna laz,da smo pobijedili Litvaniju vecerasnji remi bi nas odveo na EP.

Dobro jutro.A taj isti prevarant je govorio da je poraz nebitan i da smo pobijedili morali bi dobiti i Bjelorusiju.I vecina je tako govorila sto je notorna laz,da smo pobijedili Litvaniju vecerasnji remi bi nas odveo na EP.
Evo i Karačić i Marković neke sudije spominju,katastrofalno suđenje...Ma ovo je FANSTASTIČNO suđenje kakvo je nama znalo biti,sudija nije kriv što ne znas dodati svom igraču,voditi loptu,povući kontru ili ne napraviti probijanje
Sent from Tapatalk
Sent from Tapatalk
Idemo u Dansku i par sati ih prije utakmnice pozovemo na veceru. Donesemo im cevape sa puno luka i onda nit ce moci time out odrzati nit se dogovoriti sta.
Sami ce se sebi zgaditi da nece ni moci igrati

Sami ce se sebi zgaditi da nece ni moci igrati

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Duel dvije reprezentacije koje nisu zasluzile da se nadju na prvenstvu evrope ne zna se koja je gora veceras bila.. Bjelorusi bi na ovu vecerasnju svoju igru od bilo koje druge ozbiljnije reprezentacije izgubila sa 10 golova razlike a i mi takodjer
sramotno je da se bilo koja od ove dvije ekipe nadju na euru,jednostavno ne zasluzuju ni jedni ni drugi..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- majestic24
- Kontakt:
Sta ce se desiti ako izgubimo sljedeci mec?? Jel idemo u baraz ili???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Objasnio.Interista je napisao/la:Duel dvije reprezentacije koje nisu zasluzile da se nadju na prvenstvu evrope ne zna se koja je gora veceras bila.. Bjelorusi bi na ovu vecerasnju svoju igru od bilo koje druge ozbiljnije reprezentacije izgubila sa 10 golova razlike a i mi takodjer
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kad vidim da neki ljudi vrse kalkulacije pred utakmicu sa Danskom, zapitam se da li mi gledamo istu rukometnu reprezentaciju ?
Istu onu reprezentaciju koja odavno nije posteno nadigrala nekog protivnika, koja na prvenstvu nista posebno nije uradila, muku mucila protiv velesile Irana.. Reprezentaciju koja je izgubila od jos jedne velesile Litvanije.
Molite Boga da nas Danci ne osramote i da Markovic dobije otkaz jer evo vec par utakmica mi postene akcije ne mozemo da izradimo, igra nam nema glave ni repa.
Slicna situacija kao i sa Safetom Susicem poslije Svjetskog prvenstva, pocele su bile lose igre trebalo im se vec tada zahvaliti.
Istu onu reprezentaciju koja odavno nije posteno nadigrala nekog protivnika, koja na prvenstvu nista posebno nije uradila, muku mucila protiv velesile Irana.. Reprezentaciju koja je izgubila od jos jedne velesile Litvanije.
Molite Boga da nas Danci ne osramote i da Markovic dobije otkaz jer evo vec par utakmica mi postene akcije ne mozemo da izradimo, igra nam nema glave ni repa.
Slicna situacija kao i sa Safetom Susicem poslije Svjetskog prvenstva, pocele su bile lose igre trebalo im se vec tada zahvaliti.

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Nisam citao komentare niti me interesuju, ja cu samo reci jedno veliko hvala TERZICU sto nas je ostavio bez Europskog prvenstva, a i ranije bez plasmana u drugi krug na SP u Kataru...oni koji malo bolje prate skontat ce poentu...a ovo ne govorim zbog njegovog suta u zadnjim sekundama utakmice...
Terzicu, ostavi se sedmeraca i forsiranja suteva sa distance, drzi se odbrane i bit ce sve u redu...
Siguran sam da je Vranjes bolji pivot od Burica, ali eto...dugo cemo traziti novog Toromanovica...
Sada tek vidimo sta znaci kiks protiv Litvanije...nadam se da nam se Kipar nece obiti o glavu (fudbal.repka)...
Malinovic - klasa.
Peric - strasan potencijal ima...bit ce akoBogda bosanski Ivano Balic.
Sreca pa se u rukometu igraju prvenstva svake godine, pa ne moramo dugo cekati nove akcije
Terzicu, ostavi se sedmeraca i forsiranja suteva sa distance, drzi se odbrane i bit ce sve u redu...
Siguran sam da je Vranjes bolji pivot od Burica, ali eto...dugo cemo traziti novog Toromanovica...
Sada tek vidimo sta znaci kiks protiv Litvanije...nadam se da nam se Kipar nece obiti o glavu (fudbal.repka)...
Malinovic - klasa.
Peric - strasan potencijal ima...bit ce akoBogda bosanski Ivano Balic.
Sreca pa se u rukometu igraju prvenstva svake godine, pa ne moramo dugo cekati nove akcije

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.