ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

Effenberg
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la Effenberg » 05 nov 2016, 13:28

[emoji38] [emoji38] [emoji38]
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 05 nov 2016, 15:35

E Cila sta da kazem, yebo te dan kad pobijedis Noleta a ispadnes od ovog drveta! :facepalm:

Da je Raonic pa reko bi hajde i razumio, ali kako da mu Isner uzima 3 serve to nikako shvatiti ne mogu. Odjednom se pretvorio i u serve- i u returnbota :D
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 05 nov 2016, 15:48

Sidje Noklica sa prve, bravo sine škotski :beba:

Meni se više čini da je rahmetlija Đoković a ne Roger

:salut:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 nov 2016, 15:58

Cestitke novom broju 1.
slika
:salut:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 nov 2016, 16:01

Šta sam rek'o za Marina jučer? Potpuno očekivano.

Čestitke Andyju na broju 1.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 05 nov 2016, 16:10

Murray godinama vreba taj No1 - i stalno je u vrhu pa se uspio dokopati :D sportske cestitke ali mislim da on ne moze tu da se odrzi jer nema mentalitet velikog broja 1:)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 05 nov 2016, 16:21

Sto bi rekli citaoci kurira "sve ovo je klasicna namestaljka" :urnebes: ja se samo bojim da koga nije srce strefilo kad je Losmi predao mec.

@Delko-i ja isto mislim da se Andy nece dugo zadrzati na poziciji br1,prije ili kasnije Nole ce se vratiti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 05 nov 2016, 17:44

Ako Andy osvoji London, postat će koliko ja znam prvi tenisač u povijesti sa osvojenim Mastersom, GS, DC, OI, Tour Finals i brojem 1 na ATP listi :thumbup:
GOAT :mrgreen: :tralala:
Edit: Ipak ima Agassi, kako njega zaboravi :facepalm:

Jakobsen91
Kontakt:

Post Postao/la Jakobsen91 » 05 nov 2016, 17:53

Svaka cast Murrayu, ako je iko zasluzio onda je to on. Sad mu je bitno samo da London pregura kako treba, a sljedece sezone bi vrlo lahko mogao vladati bar do Wimbledona, jer ce u zalihi imati mnogo bodova upravo iz ovog perioda, nakon RG 2016.

hm59
Kontakt:

Post Postao/la hm59 » 05 nov 2016, 18:00

Galion je napisao/la:Ako Andy osvoji London, postat će koliko ja znam prvi tenisač u povijesti sa osvojenim Mastersom, GS, DC, OI, Tour Finals i brojem 1 na ATP listi :thumbup:
E, da je Murray jedini, ja bih iz protesta prestao pratiti tenis!

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 05 nov 2016, 18:12

Ma briga ga za Agassija, nek to nije uspjelo Federeru, Nadalu i Đokoviću ;)

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 05 nov 2016, 18:15

hm59 je napisao/la:
Galion je napisao/la:Ako Andy osvoji London, postat će koliko ja znam prvi tenisač u povijesti sa osvojenim Mastersom, GS, DC, OI, Tour Finals i brojem 1 na ATP listi :thumbup:
Možda ne bi bilo loše sa to stvarno i uradiš

Na ovome forumu je nevjerovatna količina idolopoklonika i hejtera, to je nevjerovatno. Čovjek je postao broj jedan nakon što je odigrao senzacionalnu drugu polusezonu, nakon izvrsne prve polusezone, igra na najvišem nivou i daje sve od sebe, na kraju je začepio usta svima koji ga osporavaju. Ali nažalost na ovome forumu se uvijek nađe neko kome nečija gov.na mirišu dok sva ostala smrde

Uživajte u vrhunskom tenisu i prestanite srati kontra vrhunskih igrača, ili pitajte njih šta stvarno misle o ostalima tj o svojim protivnicima....ili pitajte ih koliko treniraju dnevno, koliko stvarno traje jedan meč itd itd

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 nov 2016, 18:31

jestamaji je napisao/la:
hm59 je napisao/la:
Možda ne bi bilo loše sa to stvarno i uradiš

Na ovome forumu je nevjerovatna količina idolopoklonika i hejtera, to je nevjerovatno. Čovjek je postao broj jedan nakon što je odigrao senzacionalnu drugu polusezonu, nakon izvrsne prve polusezone, igra na najvišem nivou i daje sve od sebe, na kraju je začepio usta svima koji ga osporavaju. Ali nažalost na ovome forumu se uvijek nađe neko kome nečija gov.na mirišu dok sva ostala smrde

Uživajte u vrhunskom tenisu i prestanite srati kontra vrhunskih igrača, ili pitajte njih šta stvarno misle o ostalima tj o svojim protivnicima....ili pitajte ih koliko treniraju dnevno, koliko stvarno traje jedan meč itd itd
Marej je zaslužio broj jedan iako ima manje trofeja od Novaka. Nole je postao odvratno zen. Te miriše cvijeće te širi ljubav te traži smisao bitisanja te skuplja energiju iz zemlje (može skupiti samo upalu pluća )... Marej je koko lud trenirao i skupljao bodove
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 05 nov 2016, 18:33

:mrgreen:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 nov 2016, 18:37

U svakom slucaju Australian Open naredne sezone bi mogao biti strasno zanimljiv, kao i uopste cijela sezona, mnogo ce biti pitanja i odgovara, Roger, Rafa, Novak, ovi novi mladici... mnogo toga cemo saznati. :salut:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 nov 2016, 18:44

bodi123 je napisao/la:U svakom slucaju Australian Open naredne sezone bi mogao biti strasno zanimljiv, kao i uopste cijela sezona, mnogo ce biti pitanja i odgovara, Roger, Rafa, Novak, ovi novi mladici... mnogo toga cemo saznati. :salut:
Rafu isključi a mogao bi i Noleta ako nastavi sektašenje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 nov 2016, 18:45

bodi123 je napisao/la:U svakom slucaju Australian Open naredne sezone bi mogao biti strasno zanimljiv, kao i uopste cijela sezona, mnogo ce biti pitanja i odgovara, Roger, Rafa, Novak, ovi novi mladici... mnogo toga cemo saznati. :salut:
Već u 1/8 finala Roger vs neko od top igrača. Bit' će strašan turnir.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 05 nov 2016, 18:54

Nego reče komentator interesantnu informaciju, Bercy prima više gledalaca nego Chatrier, čak sada nakon zadnjih radova i više nego Indian Wells i Wimbledon. Trenutno na Touru samo O2 u Londonu i naravno onaj monstrum u Njujorku mogu primiti više gledalaca

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 05 nov 2016, 18:57

Bojim se da bi odgovor mogao biti 3x penzija

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 nov 2016, 18:58

DANTES je napisao/la:
Rafu isključi a mogao bi i Noleta ako nastavi sektašenje
Ma kraj je godine Dantes brate, Rafa je propustio svjesno ostatak i radi punom parom, a ne moze igrati gore nego ovaj sad period, dok je na sljaci ove godine sasvim dobro igrao, a Novak ce se dozvati u ovoj pauzi, mora, tako da njega mozes ocekivati na 3 puta vecem levelu u Australiji, on je tamo ko domaci, strasno mu lezi Melbourne. Bit ce zanimljivo vidjeti i Federera nakon ove pauze, kao i Zvereva, Andy ce na ledjima imati pritisak broja 1, ma bit ce to dobra sezona, barem zanimljivost ne bi trebala izostati, jer nemas igraca koji ce mesti sve kao Djokovic 2015. i polovicu ove.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.