Trebam poslije upisa na fax uzeti svjedočanstvo na revers i predati ovjerenu kopiju u studentski dom.Dex je napisao/la:Šta ti to treba za faxaa aaa ?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unknown Genius
- Kontakt:
Re: Chat
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
jesi upao u redovne?Unknown Genius je napisao/la:Trebam poslije upisa na fax uzeti svjedočanstvo na revers i predati ovjerenu kopiju u studentski dom.Dex je napisao/la:Šta ti to treba za faxaa aaa ?
Ja ne moram, imam kopiju, kad zapadneš sa mnom u sobuUnknown Genius je napisao/la:Trebam poslije upisa na fax uzeti svjedočanstvo na revers i predati ovjerenu kopiju u studentski dom.Dex je napisao/la:Šta ti to treba za faxaa aaa ?
@Narin, ma kakvi, ljudi na mom smjeru bože ima
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
ma šta kažešNeutral je napisao/la:Sarajevo je od Baščaršije do Čengić Vile, ne možeš se tu izgubiti
DRUG NEBI TI PUNCA
- Unknown Genius
- Kontakt:
Falio mi bod da upadnem u redovne. Bio 30. na spisku.Narin je napisao/la:jesi upao u redovne?Unknown Genius je napisao/la:Trebam poslije upisa na fax uzeti svjedočanstvo na revers i predati ovjerenu kopiju u studentski dom.Dex je napisao/la:Šta ti to treba za faxaa aaa ?
Da sam bilo koji drugi smjer uzeo, bio bih glat u prvih 5-10, ali na računarstvu i informatici ubjedljivo najveća konkurencija.
Nisam ni kontao u dom, zato nisam ni kopirao ranije.Dex je napisao/la:Ja ne moram, imam kopiju, kad zapadneš sa mnom u sobuUnknown Genius je napisao/la:Trebam poslije upisa na fax uzeti svjedočanstvo na revers i predati ovjerenu kopiju u studentski dom.Dex je napisao/la:Šta ti to treba za faxaa aaa ?![]()
@Narin, ma kakvi, ljudi na mom smjeru bože ima
Trebali smo potpisati zahtjev da zajedno budemo u sobi.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
To što piše 
Leglo korupcije, nepotizma, pranja novca.
Leglo korupcije, nepotizma, pranja novca.
Mlad si još junače, vremenom ćeš shvatiti. Na svakom mjestu imaš takve opasne igrače, samo što je u Sarajevu najveći keš, tako da su najveće ribe gore.
Ma kompleksi, zavist, ljubomora, šta ćeš
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ne možeš vjerovat. Dwight Howard na twitteru objavio #FreePalestine i poslije pola sata-sat izbrisao taj post. Pa napisao "taj post je bio pogreška, ja nikad nisam komentarisao politiku,niti ću" .. eto ti sloboda govora u Americi 
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
ne palamudiNeutral je napisao/la:Mlad si još junače, vremenom ćeš shvatiti. Na svakom mjestu imaš takve opasne igrače, samo što je u Sarajevu najveći keš, tako da su najveće ribe gore.
DRUG NEBI TI PUNCA
Tour de Tuzla
prva etapa (Krizani-Mosnik-Krizani) zavrsena. Uprkos ogromnom vremenskom zaostatku pitanje pobjednika ni u jednom momentu nije dolazilo u pitanje.. iz prostog razloga (1 vozac)
PS: u golu vodu sam se pretvorio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gdje bas tu da vozis?brazzo je napisao/la:Tour de Tuzlaprva etapa (Krizani-Mosnik-Krizani) zavrsena. Uprkos ogromnom vremenskom zaostatku pitanje pobjednika ni u jednom momentu nije dolazilo u pitanje.. iz prostog razloga (1 vozac)
![]()
Ja vozim: Solina-Tetima-Gornja Tuzla-Brcanska-Solina
- Evolution87
- Kontakt:
moze ova?
[youtube][/youtube]
i na Koševo je išla, da gledamo Saraj'vo
[youtube][/youtube]
i na Koševo je išla, da gledamo Saraj'vo
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
prvi put na SFF i odmah sef 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Može Zabranjeno Pušenje
Pogotovo ova: " onclick="window.open(this.href);return false;

Pogotovo ova: " onclick="window.open(this.href);return false;
Ja te volim, volim Željo..
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Nije loše, mi smo skoro iz Kalesije skupilo se nas 10ak i opičili za Srbiju... Lokacija - Radaljsko jezero, al' je brdo do tog jezera uuuuuuuuubrazzo je napisao/la:Tour de Tuzlaprva etapa (Krizani-Mosnik-Krizani) zavrsena. Uprkos ogromnom vremenskom zaostatku pitanje pobjednika ni u jednom momentu nije dolazilo u pitanje.. iz prostog razloga (1 vozac)
![]()
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Eeh to je vec
al tacno kad bi mogo priustit uzeo bi prof biciklo i onda bi se mozda i zaputio pa i na more
ovako udri po carsiji ionako je premalena
It was turned around so that right looked wrong
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.