Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ne.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
kako misliš nije ?ZahaKING je napisao/la:p3dera je bilo i u "onaj vakat", prije hiljadu i više godina, samo se o tome nikad nije pričalo
Mogu vam do sutra pričati o homoseksualcima kroz povijest i pojmovima koju su vezani za **** a da su integrisani u naš svakodnevni govor
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
slazem se.Marsal je napisao/la:Ma bmk, da mi je posla i para kakvih da mogu pit, pušit i hodat po svijetu a oni nek rade šta hoćesamo_lijevo je napisao/la:U Bosni ce vrlo tesko da se vode za rukicu,mozda po mraku kada ih niko ne vidi.
prvi ja to radim,u brzini nemas vremena razmisljati koliko je 2+2.posebno kada radis ispit po 3 sata.nedim93 je napisao/la:
mi sa matematikama znamo
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nisam student ali i 2+2 provjeravamnedim93 je napisao/la:
mi sa matematikama znamo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I ono kad gledas gleda l' te ko na ispitu dok takve gluposti provjeravas. lolno
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
pa sumnjam baš da je neko nekog optuživ'o za p3deraj u staroj grčkoj, egiptu, arabiji, persiji, rimskom carstvunedim93 je napisao/la:kako misliš nije ?ZahaKING je napisao/la:p3dera je bilo i u "onaj vakat", prije hiljadu i više godina, samo se o tome nikad nije pričalo
Mogu vam do sutra pričati o homoseksualcima kroz povijest i pojmovima koju su vezani za **** a da su integrisani u naš svakodnevni govor
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Zna li netko priznaju li fakulteti ovi nasi ljekarsko uvjerenje iz poliklinika, konkretno FIT Mostar??
da je dijete ne bi umelaaa
Re: $: Chat
ZahaKING je napisao/la: pa sumnjam baš da je neko nekog optuživ'o za p3deraj u staroj grčkoj, egiptu, arabiji, persiji, rimskom carstvu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Chat
Zna li iko, hitno jeenobarca je napisao/la:Zna li netko priznaju li fakulteti ovi nasi ljekarsko uvjerenje iz poliklinika, konkretno FIT Mostar??
kakve veze ima ? Priznaju valjda (i za vozacku i poso vecina ide u polilinike) osim ako nije ilegalna poliklinikaenobarca je napisao/la:Zna li iko, hitno jeenobarca je napisao/la:Zna li netko priznaju li fakulteti ovi nasi ljekarsko uvjerenje iz poliklinika, konkretno FIT Mostar??
Ma rece mi sad drug njemu nisu priznali u Tuzli, morao ganjati u bolnici opet..valjda mi priznaju, definitivno mi ne treba dodatni trosakbrazzo je napisao/la:kakve veze ima ? Priznaju valjda (i za vozacku i poso vecina ide u polilinike) osim ako nije ilegalna poliklinikaenobarca je napisao/la:Zna li iko, hitno jeenobarca je napisao/la:Zna li netko priznaju li fakulteti ovi nasi ljekarsko uvjerenje iz poliklinika, konkretno FIT Mostar??![]()
Ja znam eto u mene na faxu traže tačno znači iz tog Studentskog kliničkog centra ljekarsko. Ja brale nisam htio isto tako zvao da ovdje preletim to brzinski već gore će biti gužve. Kad' jok moram eto gore ići u četvrtak. Srećom ima jedna hanuma pa će me ona to provesti finoenobarca je napisao/la:Zna li iko, hitno jeenobarca je napisao/la:Zna li netko priznaju li fakulteti ovi nasi ljekarsko uvjerenje iz poliklinika, konkretno FIT Mostar??
Tako blizu, a tako daleko.
e jbg ne znam vala po kojem osnovu osim opet kazem ako je nelegalna, bez pecata (radnici Nisa nemaju pecatenobarca je napisao/la: Ma rece mi sad drug njemu nisu priznali u Tuzli, morao ganjati u bolnici opet..valjda mi priznaju, definitivno mi ne treba dodatni trosak
O kako nedostaješ...
- samo_lijevo
- Kontakt:
sta je ovo sada?Neutral je napisao/la:O kako nedostaješ...
fali mu titova_juga, vječiti rival 
- samo_lijevo
- Kontakt:
mozda se razocarao veceras...
Koliko je komunizam bio savršen i ostao takav, najbolje nam pokazuje Sjeverna Koreja na svom primjeru. Ljudi napumpali Ameriku, Japan, Kinu, Portugal, koga već...i osvojili svjetsko prvenstvo! 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.