FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RollingPaper
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RollingPaper » 07 feb 2017, 15:42

tzmalisa je napisao/la:Ne svidja mi se Vladin nacin zadovoljavanja rezultatom 1-0
gdje je izjava

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 feb 2017, 18:00

aleksandar_veliki je napisao/la:Dobar rezultat, a i solidna igra kako stizu informacije iz Turske. Steta sto nije bilo mogucnosti za live, no valjda ce se 10. igrati na stadionu koji pruza tehnicke uslove za rad. Igrali ste sa solidnom ceskom ekipom kojoj je ovo recimo generalka i bili ravnopravni. Dakle, nije ovo lose. Meni vi imate solidnu ekipu i ako se probijete u Ligu 6 mogli biste se potuci za Evropu.
Kada ces "nafatat"macka ili nema nista od toga.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 feb 2017, 19:44

aleksandar_veliki je napisao/la:
solinas je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Dobar rezultat, a i solidna igra kako stizu informacije iz Turske. Steta sto nije bilo mogucnosti za live, no valjda ce se 10. igrati na stadionu koji pruza tehnicke uslove za rad. Igrali ste sa solidnom ceskom ekipom kojoj je ovo recimo generalka i bili ravnopravni. Dakle, nije ovo lose. Meni vi imate solidnu ekipu i ako se probijete u Ligu 6 mogli biste se potuci za Evropu.
Ima. Pokusat cemo nakon priprema to odraditi. Rekao sam da cemo pokusati, ne vidim zbog cega ne bih, a inicijativa je za svaku pohvalu.
:) Hvala brate

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 feb 2017, 20:06

Rekli su mi ovi sa lobotomije da te pozdravim, pa evo da im ispunim tu zelju. Znam da oni ovo citaju.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 07 feb 2017, 20:12

Ademin Hodzic pojacao Bratstvo

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 07 feb 2017, 20:18

SARS je napisao/la:Ademin Hodzic pojacao Bratstvo
Hadžić... :urnebes: :lol:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 feb 2017, 20:20

Joj macak dovodis nam igrace koji ne upise ni nastupa i onda predje u Bratstvo, kakav kvalitet :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol:
Oh wait...
Nad tobom sunce najljepše sja

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 feb 2017, 20:28

pinoglavi je napisao/la:Joj macak dovodis nam igrace koji ne upise ni nastupa i onda predje u Bratstvo, kakav kvalitet :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol:
Oh wait...
:lolno: :roll:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 feb 2017, 20:36

Dresovi jednostavno a prelijepi. Kad ne bi lijepili još onolike spoznore bilo bi top.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 07 feb 2017, 20:37

NKMramor je napisao/la:
SARS je napisao/la:Ademin Hodzic pojacao Bratstvo
Hadžić... :urnebes: :lol:
I radi jednog slova to toliko smijesno?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 feb 2017, 20:38

solinas je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Joj macak dovodis nam igrace koji ne upise ni nastupa i onda predje u Bratstvo, kakav kvalitet :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol:
Oh wait...
Ovo su komentari koji bi se pisali da je ovog parmaka macak doveo. Posto je Azmir doveo onda necemo.
Nad tobom sunce najljepše sja

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 07 feb 2017, 20:39

Evo raspisuje se konkurs za direktora kluba

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 07 feb 2017, 20:41

Smiješno je što mu svi griješe prezime, nekako bi bilo OK da je ime u pitanju...

Brdo1919
Kontakt:

Post Postao/la Brdo1919 » 07 feb 2017, 20:41

Strucnjaci, jedinstvena vam jeprilika da zgazite Karica na konkursu za direktora FK Sloboda :) Ili cete dozvoliti da izaberemo p.ick.u kao jufke :)

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 07 feb 2017, 20:47

Brdo1919 je napisao/la:Strucnjaci, jedinstvena vam jeprilika da zgazite Karica na konkursu za direktora FK Sloboda :) Ili cete dozvoliti da izaberemo p.ick.u kao jufke :)
To su ti dvije razlicite pozicije, Karic ostaje sportski direktor a ovo ti je za direktora, barem po nekoj mojoj logici

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 feb 2017, 20:47

pinoglavi je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Oh wait...
Ovo su komentari koji bi se pisali da je ovog parmaka macak doveo. Posto je Azmir doveo onda necemo.
Huref je insistirao da se dovede...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 07 feb 2017, 20:51

aleksandar_veliki je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Ima. Pokusat cemo nakon priprema to odraditi. Rekao sam da cemo pokusati, ne vidim zbog cega ne bih, a inicijativa je za svaku pohvalu.
Aco, druze, ako nes postavit ova konkrETNA pitanja sto nas sviju interesiraju, a ne mogu bit konkretnija, sto jebrat solinas postavio, nemoj ba dzaba ni pravit intervju, ozbiljno , puni smo mi forme bez sadrzaja...
Nije ovo neg.kritika unaprijed,nego fakat. a fakat je cinjenica...jelte...
zivio :thumbup: HAJ Ž

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 07 feb 2017, 20:52

http://t uzlanski.ba/sport/nogomet/fk-sloboda-trazi-direktora-uskoro-objava-konkursa/
Novi direktor ce se izabrat umjesto Denisa Karica koji obnasa tu funkciju privremeno kao V.D. vjerovatno.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 07 feb 2017, 20:56

Mustafa10 je napisao/la:http://t uzlanski.ba/sport/nogomet/fk-sloboda-trazi-direktora-uskoro-objava-konkursa/
Novi direktor ce se izabrat umjesto Denisa Karica koji obnasa tu funkciju privremeno kao V.D. vjerovatno.
Danas je održana još jedna u nizu sjednica UO FK Sloboda na kojoj je između ostalog usvojena odluka da se raspiše konkurs za mjesto direktora u klubu. Više informacija bit će poznato u narednim danima kada se očekuje i zvanična objava konkursa za ovu poziciju u klubu iz Rudarske br.2. Podsjećanja radi, Denis Karić koji je trenutno sa ekipom na pripremama u Turskoj obnaša funkciju sportskog direktora, a Upravni odbor FK Sloboda na čelu sa predsjednikom Senadom Mujkanovićem na današnjoj sjednici donio odluku da se raspiše i konkurs za direktora FK Sloboda.

Brdo1919
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Brdo1919 » 07 feb 2017, 20:57

SARS je napisao/la:
Brdo1919 je napisao/la:Strucnjaci, jedinstvena vam jeprilika da zgazite Karica na konkursu za direktora FK Sloboda :) Ili cete dozvoliti da izaberemo p.ick.u kao jufke :)
To su ti dvije razlicite pozicije, Karic ostaje sportski direktor a ovo ti je za direktora, barem po nekoj mojoj logici
Mislim da su bas naveli da je umjesto njega u tekstu, ali nema veze, ko ce znati. Prijavljujte se :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.