gdje je izjavatzmalisa je napisao/la:Ne svidja mi se Vladin nacin zadovoljavanja rezultatom 1-0
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kada ces "nafatat"macka ili nema nista od toga.aleksandar_veliki je napisao/la:Dobar rezultat, a i solidna igra kako stizu informacije iz Turske. Steta sto nije bilo mogucnosti za live, no valjda ce se 10. igrati na stadionu koji pruza tehnicke uslove za rad. Igrali ste sa solidnom ceskom ekipom kojoj je ovo recimo generalka i bili ravnopravni. Dakle, nije ovo lose. Meni vi imate solidnu ekipu i ako se probijete u Ligu 6 mogli biste se potuci za Evropu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
aleksandar_veliki je napisao/la:Ima. Pokusat cemo nakon priprema to odraditi. Rekao sam da cemo pokusati, ne vidim zbog cega ne bih, a inicijativa je za svaku pohvalu.solinas je napisao/la:Kada ces "nafatat"macka ili nema nista od toga.aleksandar_veliki je napisao/la:Dobar rezultat, a i solidna igra kako stizu informacije iz Turske. Steta sto nije bilo mogucnosti za live, no valjda ce se 10. igrati na stadionu koji pruza tehnicke uslove za rad. Igrali ste sa solidnom ceskom ekipom kojoj je ovo recimo generalka i bili ravnopravni. Dakle, nije ovo lose. Meni vi imate solidnu ekipu i ako se probijete u Ligu 6 mogli biste se potuci za Evropu.

Rekli su mi ovi sa lobotomije da te pozdravim, pa evo da im ispunim tu zelju. Znam da oni ovo citaju.aleksandar_veliki je napisao/la:Dobar rezultat, a i solidna igra kako stizu informacije iz Turske. Steta sto nije bilo mogucnosti za live, no valjda ce se 10. igrati na stadionu koji pruza tehnicke uslove za rad. Igrali ste sa solidnom ceskom ekipom kojoj je ovo recimo generalka i bili ravnopravni. Dakle, nije ovo lose. Meni vi imate solidnu ekipu i ako se probijete u Ligu 6 mogli biste se potuci za Evropu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ademin Hodzic pojacao Bratstvo
Hadžić...SARS je napisao/la:Ademin Hodzic pojacao Bratstvo

Joj macak dovodis nam igrace koji ne upise ni nastupa i onda predje u Bratstvo, kakav kvalitet

Nad tobom sunce najljepše sja
pinoglavi je napisao/la:Joj macak dovodis nam igrace koji ne upise ni nastupa i onda predje u Bratstvo, kakav kvalitet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Dresovi jednostavno a prelijepi. Kad ne bi lijepili još onolike spoznore bilo bi top.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
I radi jednog slova to toliko smijesno?NKMramor je napisao/la:Hadžić...SARS je napisao/la:Ademin Hodzic pojacao Bratstvo![]()
Ovo su komentari koji bi se pisali da je ovog parmaka macak doveo. Posto je Azmir doveo onda necemo.solinas je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Joj macak dovodis nam igrace koji ne upise ni nastupa i onda predje u Bratstvo, kakav kvalitet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
Evo raspisuje se konkurs za direktora kluba
Smiješno je što mu svi griješe prezime, nekako bi bilo OK da je ime u pitanju...
Strucnjaci, jedinstvena vam jeprilika da zgazite Karica na konkursu za direktora FK Sloboda
Ili cete dozvoliti da izaberemo p.ick.u kao jufke 

To su ti dvije razlicite pozicije, Karic ostaje sportski direktor a ovo ti je za direktora, barem po nekoj mojoj logiciBrdo1919 je napisao/la:Strucnjaci, jedinstvena vam jeprilika da zgazite Karica na konkursu za direktora FK SlobodaIli cete dozvoliti da izaberemo p.ick.u kao jufke
Huref je insistirao da se dovede...pinoglavi je napisao/la:Ovo su komentari koji bi se pisali da je ovog parmaka macak doveo. Posto je Azmir doveo onda necemo.solinas je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Joj macak dovodis nam igrace koji ne upise ni nastupa i onda predje u Bratstvo, kakav kvalitet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aco, druze, ako nes postavit ova konkrETNA pitanja sto nas sviju interesiraju, a ne mogu bit konkretnija, sto jebrat solinas postavio, nemoj ba dzaba ni pravit intervju, ozbiljno , puni smo mi forme bez sadrzaja...aleksandar_veliki je napisao/la:Ima. Pokusat cemo nakon priprema to odraditi. Rekao sam da cemo pokusati, ne vidim zbog cega ne bih, a inicijativa je za svaku pohvalu.solinas je napisao/la:Kada ces "nafatat"macka ili nema nista od toga.aleksandar_veliki je napisao/la:Dobar rezultat, a i solidna igra kako stizu informacije iz Turske. Steta sto nije bilo mogucnosti za live, no valjda ce se 10. igrati na stadionu koji pruza tehnicke uslove za rad. Igrali ste sa solidnom ceskom ekipom kojoj je ovo recimo generalka i bili ravnopravni. Dakle, nije ovo lose. Meni vi imate solidnu ekipu i ako se probijete u Ligu 6 mogli biste se potuci za Evropu.
Nije ovo neg.kritika unaprijed,nego fakat. a fakat je cinjenica...jelte...
zivio

http://t uzlanski.ba/sport/nogomet/fk-sloboda-trazi-direktora-uskoro-objava-konkursa/
Novi direktor ce se izabrat umjesto Denisa Karica koji obnasa tu funkciju privremeno kao V.D. vjerovatno.
Novi direktor ce se izabrat umjesto Denisa Karica koji obnasa tu funkciju privremeno kao V.D. vjerovatno.
Danas je održana još jedna u nizu sjednica UO FK Sloboda na kojoj je između ostalog usvojena odluka da se raspiše konkurs za mjesto direktora u klubu. Više informacija bit će poznato u narednim danima kada se očekuje i zvanična objava konkursa za ovu poziciju u klubu iz Rudarske br.2. Podsjećanja radi, Denis Karić koji je trenutno sa ekipom na pripremama u Turskoj obnaša funkciju sportskog direktora, a Upravni odbor FK Sloboda na čelu sa predsjednikom Senadom Mujkanovićem na današnjoj sjednici donio odluku da se raspiše i konkurs za direktora FK Sloboda.Mustafa10 je napisao/la:http://t uzlanski.ba/sport/nogomet/fk-sloboda-trazi-direktora-uskoro-objava-konkursa/
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Mislim da su bas naveli da je umjesto njega u tekstu, ali nema veze, ko ce znati. Prijavljujte seSARS je napisao/la:To su ti dvije razlicite pozicije, Karic ostaje sportski direktor a ovo ti je za direktora, barem po nekoj mojoj logiciBrdo1919 je napisao/la:Strucnjaci, jedinstvena vam jeprilika da zgazite Karica na konkursu za direktora FK SlobodaIli cete dozvoliti da izaberemo p.ick.u kao jufke

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.