Ili sto bi Musemic reko"tek cemo da vodimo ko je tu pojacanje a ko prinova"solinas je napisao/la:Ljudi Mladost se pojacala pravo bice guravo do bola.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ili sto bi Musemic reko"tek cemo da vodimo ko je tu pojacanje a ko prinova"solinas je napisao/la:Ljudi Mladost se pojacala pravo bice guravo do bola.
Ma znam ali i pored svega u klubu,iznutra,treba nam ta liga za prvaka jer po svemu sudeci i 4 mjesto bi lako moglo voditi u evropu,pa da se potucemo za njega.....400 000 brate...staragarda je napisao/la:Ili sto bi Musemic reko"tek cemo da vodimo ko je tu pojacanje a ko prinova"solinas je napisao/la:Ljudi Mladost se pojacala pravo bice guravo do bola..... imali smo i mi lafo pojacanja... Govedrica, dzidic, Karic
Ma sigurno smo u LZP. I Vlado je ubjedjen u to. A onda u LZP lozionu napraviti i nadati se da ce igraci odigrati kao u jesenjem dijelu protiv Zelje i ovu domacu protiv Zrinjskog.intercontinental je napisao/la:Ljudii moji atmosfera u ekiipi je nikad bolja, što je i najbitnije pred početak sezone i borbe za Evropu i tih 400.000, mislim da Liga 6 ne bi trebala izmaći
Ismijavali smo mi dosta Vladu i ono njegovo vezano za karakter ali vjeruj mi da ima dosta do toga, kod nas su ti svi igrači u PL tu negdje, slabo ko da baš baš odskače, ekipa je odlična,dugo su na okupu, bukvalno se znaju u glavu, uz Vladino iskustvo i znanje Evropa je naša!!!tuzlak1987 je napisao/la:Ma sigurno smo u LZP. I Vlado je ubjedjen u to. A onda u LZP lozionu napraviti i nadati se da ce igraci odigrati kao u jesenjem dijelu protiv Zelje i ovu domacu protiv Zrinjskog.intercontinental je napisao/la:Ljudii moji atmosfera u ekiipi je nikad bolja, što je i najbitnije pred početak sezone i borbe za Evropu i tih 400.000, mislim da Liga 6 ne bi trebala izmaći
Samo se nadam da uprava neće šta z.as.r.at.i što se tiče plaćanja i toga, jer ako su već dodatno smanjili ugovore igračima nek ih i ispuštuju, jer ako to ne budu činili neće imati ni rezultata i imat ćemo onda sličnih problema kao kod odlaska Azmiradjulba je napisao/la:Konačno malo optimizma
Poslano sa mog 6055K koristeći Tapatalk
U petak, valjdaSkojevska je napisao/la:Kad igramo sutra, hocel bit stream?
Ne treba niko zaginut zbog jednog streama s prijateljske tekme j...., sad će sezona još malo pa će bit tekmi za gledat non stop, al hvala na trudu u svakom slučajualeksandar_veliki je napisao/la:Momci trebao bi biti stream ako budu tehnicki uslovi to omogucili. Dakle, mora biti struje na stadionu jer bez struje se ne moze raditi, a u Antalyji je milion stadiona bez struje. Poredano deset jedan do drugog i neki imaju struju, neki ne. Uslovi su za raditi dosta teski. Evo danas smo radili Mladost i jedva smo dosli do struje, a ova slika vam najbolje govori o uslovima kakvi su. Ono za poginut je bilo. Doista se trudimo da odradimo sto vise, jedini smo dole i dajemo sve od sebe. Dakle, ako bude struje planirano je da se radi pa cemo vidjeti.Skojevska je napisao/la:Kad igramo sutra, hocel bit stream?
Svaka vama cast na ulozenom trudu...A prenos ako bude, dobro i jestaleksandar_veliki je napisao/la:Momci trebao bi biti stream ako budu tehnicki uslovi to omogucili. Dakle, mora biti struje na stadionu jer bez struje se ne moze raditi, a u Antalyji je milion stadiona bez struje. Poredano deset jedan do drugog i neki imaju struju, neki ne. Uslovi su za raditi dosta teski. Evo danas smo radili Mladost i jedva smo dosli do struje, a ova slika vam najbolje govori o uslovima kakvi su. Ono za poginut je bilo. Doista se trudimo da odradimo sto vise, jedini smo dole i dajemo sve od sebe. Dakle, ako bude struje planirano je da se radi pa cemo vidjeti.Skojevska je napisao/la:Kad igramo sutra, hocel bit stream?
Momci trebao bi biti stream ako budu tehnicki uslovi to omogucili. Dakle, mora biti struje na stadionu jer bez struje se ne moze raditi, a u Antalyji je milion stadiona bez struje. Poredano deset jedan do drugog i neki imaju struju, neki ne. Uslovi su za raditi dosta teski. Evo danas smo radili Mladost i jedva smo dosli do struje, a ova slika vam najbolje govori o uslovima kakvi su. Ono za poginut je bilo. Doista se trudimo da odradimo sto vise, jedini smo dole i dajemo sve od sebe. Dakle, ako bude struje planirano jealeksandar_veliki je napisao/la:Skojevska je napisao/la:Kad igramo sutra, hocel bit stream?
Ima jos godinu ugovora, do januara 2018.Tuzlak04 je napisao/la:.. tek sad skonta da Ordaga ima još pola godine ugovora. Znači na kraju ode za 0,00 KM . .
Pusti ga jos malo nek se ispusetuzlak1987 je napisao/la:Ima jos godinu ugovora, do januara 2018.Tuzlak04 je napisao/la:.. tek sad skonta da Ordaga ima još pola godine ugovora. Znači na kraju ode za 0,00 KM . .
.. reče Ordaga da je produžio još pola godine.tuzlak1987 je napisao/la:Ima jos godinu ugovora, do januara 2018.Tuzlak04 je napisao/la:.. tek sad skonta da Ordaga ima još pola godine ugovora. Znači na kraju ode za 0,00 KM . .
Pa kod nas lefrektori rade popravljeni prosle godinetuzlak1987 je napisao/la:To je pola godine na ovo postojece pola godine. Vjerovatno ce otici na ljeto ali ce biti pod ugovorom od pola godine
A sto se tice stadiona, od 2018 sezone cemo morati imati refletkore, znaci sada moraju napraviti imali zelju ili ne
Trebali ste ga pustiti jos malo da prosipa negativnost ovdje jer on od toga zivi, makar dok mu se onaj taksista ne prikljuci raspravituzlak1987 je napisao/la:To je pola godine na ovo postojece pola godine. Vjerovatno ce otici na ljeto ali ce biti pod ugovorom od pola godine
A sto se tice stadiona, od 2018 sezone cemo morati imati refletkore, znaci sada moraju napraviti imali zelju ili ne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.