Ovaj gradski vrt u Osijeku isti model kao Stozice u Ljubljani. Kako god, ja sam se zaljubio u ovaj gradski vrt u Osijeku.
Koliko vidim, stadion bi trebao biti ukupan, a ako je ovaj cijena od 10.000.000 € onda je ovo mila majka.

Ja ne znam samo kolike mi moramo biti fukare, mislim pretezno na prve projekte stadiona Grbavica (Mercedes Arena, pa slovenci) pa iznosili cifre od 100.000.000 KM. Ovo je jos jedan primjer, da se sve moze kada se hoce, samo je potreban jak interes. Kod nas nisu u stanju prvobitne dogovorene stolice za rezerve isporuciti (Zenica), jer su oprali nesto love na tome, a kamoli da radimo nesto ovako. Ovo je opet pokazatelj koliko smo mi zapravo daleko udaljeni od prvih zapadnih komsija.
@champions1921 - Bravo majstore. Vrijeme je da Koldzo odrzi svoje obecanje. Obecao si, sada uradio to.
Nego koliko sam ja uspio viditi, taj stadion u Turskoj je kostao kao sto si naveo ali to je samo za unutrasnji dio, sto se polja tice, bolje da ne gledate slike. ALi opet, bolje ista nego nista.

Mozda sam ja naletio na stara slike, ako ima neko nove, bi bih veoma zahvalan da postavi. Hvala
Prije par dada jedan je forumas napisao da se sve potvrde mogu iznaditi za 10 dana, u sta i ja vjerujem. Ipak, jesi li ili nisi organ vlasti majku mu ******? To je samo bila prica sa kojom mogu odugovlaciti.
EDIT: Samo da pitam da li neko zna, je li se rijesio spor oko plavog zamka?