Znaci tako los,hajd valjda ce bit bolje.Imali ste najtezi raspored..Tkanton je napisao/la:Igro je druze ko curica neka po terenu eto kako je igroSempreJuve je napisao/la:Koliko je igrao Vehabovic,i kakav je bio ako neko zna????
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
hahahaha s jedne strane kamenice sa druge pendreci nije im bilo lako, al primitivci ne razmišalju o posjedicama, sad su ili u bolnici ili u staniciEzio7 je napisao/la:Uhh kako nas ljudi razmontirase, jedina pozitivna stvar danas su bili navijaci znaci pune tribine i kvalitetno navijanje.![]()
Al' kako sprinta ona grupica huligana![]()
![]()
bacise 2-3 kamenice i puni sprint, kakav Bolt i ostali bakraci.

a zemljace od koga smo mi to bjezali???Ezio7 je napisao/la:Uhh kako nas ljudi razmontirase, jedina pozitivna stvar danas su bili navijaci znaci pune tribine i kvalitetno navijanje.![]()
![]()

Bogami,Slavija sljedeći Zvijezdin protivnik vodi u B.Luci.Ne samo sto vodi,već je i bolja prvo poluvrijeme.Onakvi kakvi smo daj boze da sto manje golova primimo.Žalosno je ljudi gdje smo.Nadam se da će se nesto konkretno desit jer ako se ne desi odosmo mi u PL.federacije.Glupo je se izvlačiti na los raspored,mi nemamo igru ljudi, 

Zadnja izmjena: vatreni, dana/u 18 avg 2012, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ezio7 moj komentar prije ovog se odnosi na Manijake.legijard je napisao/la:a zemljace od koga smo mi to bjezali???Ezio7 je napisao/la:Uhh kako nas ljudi razmontirase, jedina pozitivna stvar danas su bili navijaci znaci pune tribine i kvalitetno navijanje.![]()
![]()
![]()
ha? da nismo od vas slucajno
![]()
![]()
I posle tekme porciju primili u Svircu,ha haKapetan je napisao/la:hahahaha s jedne strane kamenice sa druge pendreci nije im bilo lako, al primitivci ne razmišalju o posjedicama, sad su ili u bolnici ili u staniciEzio7 je napisao/la:Uhh kako nas ljudi razmontirase, jedina pozitivna stvar danas su bili navijaci znaci pune tribine i kvalitetno navijanje.![]()
![]()

hahahaha Šta je bilo u Svircu???Dzin je napisao/la:I posle tekme porciju primili u Svircu,ha haKapetan je napisao/la:hahahaha s jedne strane kamenice sa druge pendreci nije im bilo lako, al primitivci ne razmišalju o posjedicama, sad su ili u bolnici ili u staniciEzio7 je napisao/la:Uhh kako nas ljudi razmontirase, jedina pozitivna stvar danas su bili navijaci znaci pune tribine i kvalitetno navijanje.![]()
![]()
Mislim da sam jedno brojao stolice i cifra je bila oko 560 ili 580, volio bih da si upravu, mozda i griješim, ako ima sliku tribine postavi da prebrojimomoranjak je napisao/la:momak mala tribinia prima 1200 barem tolko stolica ima kavez ima (200 stolica) ali njij je biloKapetan je napisao/la:ako je njih bilo 400 ko što kažu u onom kavezu ( a svi znamo da je mala tribina čitava 500) onda je nas bilo 700![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mozda 250-300 ukupno znaci

1200 mala prima ...[/quote]
Kavez ima 200 stolica brojo ja danas.
" onclick="window.open(this.href);return false;
EVO VAM BROJKA RD 07 SA OKUPLJANJA
Bilo nas je jos vise , puno je doslo direktno na stadion , nisu isli na poligonlegijard je napisao/la:
Rekao sam grupica huligana, znaci ti si bio tu?legijard je napisao/la:a zemljace od koga smo mi to bjezali???Ezio7 je napisao/la:Uhh kako nas ljudi razmontirase, jedina pozitivna stvar danas su bili navijaci znaci pune tribine i kvalitetno navijanje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
-
- Kontakt:
cuj p**kice poceo se javljat. hajd da ja tebe nesto pitam o kakavoj ti grupici pricas halo liku svi su krenuli znaci il nisi bio tu il si doso ovdje glumit frajera i cuj prec ogradu pa majmune jedan jesi ti vido kolka je ogradaEzio7 je napisao/la:Rekao sam grupica huligana, znaci ti si bio tu?legijard je napisao/la:a zemljace od koga smo mi to bjezali???Ezio7 je napisao/la:Uhh kako nas ljudi razmontirase, jedina pozitivna stvar danas su bili navijaci znaci pune tribine i kvalitetno navijanje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
frajer si nema sta, svaka cast huligan.
![]()
Ako nisi bjezao od nas, zasto nisi presao tamo preko ograde?
a pazi vi frajeri, kamenujete nas sa 20 metara iza ogradeEzio7 je napisao/la:Rekao sam grupica huligana, znaci ti si bio tu?legijard je napisao/la:a zemljace od koga smo mi to bjezali???Ezio7 je napisao/la:Uhh kako nas ljudi razmontirase, jedina pozitivna stvar danas su bili navijaci znaci pune tribine i kvalitetno navijanje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
frajer si nema sta, svaka cast huligan.
![]()
Ako nisi bjezao od nas, zasto nisi presao tamo preko ograde?

-
- Kontakt:
jesi pametan,cuj pitat za sebe.Ne moras odgovorit ako ti smeta..Dzin je napisao/la:Jel on folklor trenirao,i prestani vise pitati za sebe,nula si bodova.Tkanton je napisao/la:Igro je druze ko curica neka po terenu eto kako je igroSempreJuve je napisao/la:Koliko je igrao Vehabovic,i kakav je bio ako neko zna????
-
- Kontakt:
zanimame za koga ti navijas Ezio7 i na koju grupicu mislis manijaka ili RD
posto po ovom mslm da osuđujes manijake a mi smo te sad skontali da osudđujes RD

posto po ovom mslm da osuđujes manijake a mi smo te sad skontali da osudđujes RD

Hahahha niste me skontali, ja sam znaci bio sa RD.slucajnost je napisao/la:zanimame za koga ti navijas Ezio7 i na koju grupicu mislis manijaka ili RD
I nekoliko likova sa parkinga nesto dobacivalo i onda uzeli kamenje, bacali vamo na nas dio tribine.
David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
-
- Kontakt:
e tako jbt. sta odg. legiji jbt svasta vidim ja nije nesto ureduEzio7 je napisao/la:Hahahha niste me skontali, ja sam znaci bio sa RD.slucajnost je napisao/la:zanimame za koga ti navijas Ezio7 i na koju grupicu mislis manijaka ili RD
I nekoliko likova sa parkinga nesto dobacivalo i onda uzeli kamenje, bacali vamo na nas dio tribine.
tušanj vam ssmiješi iduće godine ,opet će te imati svoj derbi

-
- Kontakt:
tacno urapvu si vratit ce se Sloboda. da nebude zabune znam na sta si ciljonidi je napisao/la:tušanj vam ssmiješi iduće godine ,opet će te imati svoj derbi![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.