Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Burundi
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Burundi » 25 avg 2015, 00:46

https://facebook.com/story.php?story_fb ... _tn__=%2As
Kakav video :plac: :plac: nije im ovo trebalo sad pred spavanje. Jao nostalgije u pm eh Vedo sta se desilo s tebe?
DD

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 25 avg 2015, 09:15

Kakav je ovo golgeter bio :cry: ... kako da niko iz bundeslige ga ne uzme? Ja mislim da je veliki problem odsteta koju Stuttgart trazi. Inace bi on davno naso klub da je slobodan igrac. Vedo izdrzi
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 25 avg 2015, 15:19

Čujem ovdje u Tuzli od čovjeka koji je navodno blizak sa Vedadovom porodicom da je najveći problem odšteta koju traži Štutgart, a Vedo kao ne želi raskid ugovora jer nude premalo novca. (Sad koliko je to tačno ne znam, mada ako ne može potpisati neki dobar ugovor u sljedećem klubu, onda i razumijem da želi pare)
Ima 1 ponudu iz "Cvajte" ali radi se o klubu koji se bori za opstanak tako da to mu ne odgovara.
Niko nije spreman u Bundesligi dati toliko novca za Vedada, tako da trenutno on pokušava da smanji cijenu da ostvari transfer ili eventualno odradi prekid ugovora.
Ovo je navodno ta situacija oko njega koju sam čuo iz prve ruke. Ako me je slagao, onda sam i ja vas. Mada većina stvari je ovdje već poznata.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 25 avg 2015, 15:38

HariTz je napisao/la:Čujem ovdje u Tuzli od čovjeka koji je navodno blizak sa Vedadovom porodicom da je najveći problem odšteta koju traži Štutgart, a Vedo kao ne želi raskid ugovora jer nude premalo novca. (Sad koliko je to tačno ne znam, mada ako ne može potpisati neki dobar ugovor u sljedećem klubu, onda i razumijem da želi pare)
Ima 1 ponudu iz "Cvajte" ali radi se o klubu koji se bori za opstanak tako da to mu ne odgovara.
Niko nije spreman u Bundesligi dati toliko novca za Vedada, tako da trenutno on pokušava da smanji cijenu da ostvari transfer ili eventualno odradi prekid ugovora.
Ovo je navodno ta situacija oko njega koju sam čuo iz prve ruke. Ako me je slagao, onda sam i ja vas. Mada većina stvari je ovdje već poznata.
Ma to nije nikakva tajna. Njemačka štampa je nedavno pisala o tome. Da situacija nije teška, jeste, ali neki rizik će, po svemu sudeći, morati preuzeti. Da li odreći se novca ili odreći se igranja, na njemu je da odluči.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 25 avg 2015, 15:41

DragonGirl je napisao/la:Ma to nije nikakva tajna. Njemačka štampa je nedavno pisala o tome. Da situacija nije teška, jeste, ali neki rizik će, po svemu sudeći, morati preuzeti. Da li odreći se novca ili odreći se igranja, na njemu je da odluči.
Još je rano da se odrekne igranja.. Mislim jeste njemu 31, ali on može još 2-3 sezone na visokom nivou igrati bez problema. :)

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 avg 2015, 15:42

moze samo trcati po terenu i smetati, eto sta moze, naravno ukoliko uopste dobije priliku za to

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 25 avg 2015, 15:44

Steta za Vedu, mislim da bi mogao odraditi jos barem dvije sezone u nekom slabijem Bundesligasu. Sve sto je njemu potrebno jeste da postigne par golova da vrati samopouzdanje i onda nebi bilo problema. Nadam se da ce sto prije napustiti Stutgart i naci neki angazman. U reprezentaciji jos uvijek moze biti jocker u nekim bitnim utakmicama, ali i igrati ove slabije.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 25 avg 2015, 15:48

HariTz je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Ma to nije nikakva tajna. Njemačka štampa je nedavno pisala o tome. Da situacija nije teška, jeste, ali neki rizik će, po svemu sudeći, morati preuzeti. Da li odreći se novca ili odreći se igranja, na njemu je da odluči.
Još je rano da se odrekne igranja.. Mislim jeste njemu 31, ali on može još 2-3 sezone na visokom nivou igrati bez problema. :)
Mislila sam na to što će još jednu sezonu presjediti na klupi ako se odluči na ostanak u Stuttgartu jer bi to značilo dvije sezone bez ozbiljne igre i dovelo bi ga u veoma težak položaj nakon toga, a ako se odluči na odlazak, raskidom ugovora ili prodajom, igrao bi ali morao bi se odreći pozamašne plate koju ima i pomiriti se s tim da zarađuje manje. Dakle, ili sjedi i zarađuj godinu dana, a nakon toga ko zna, ili idi igraj odmah ali za manji novac.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 25 avg 2015, 16:04

sto bi iko kupovao vedu?
covjeku je 31 godina i nikome se ne mili davati obestecenje.
meni bi logicnije bilo da ako nema mjesta u stuttgartu da ga posude nekom prvoligasu iz lige petice. to nije nikakva nauka.
prvo ce se oni rijesiti igraca koji im ne treba
drugo nece mu isplacivati platu
trece ekipa u koju ode igrace
cetvrto nema obestecenja i troskova
peto dogovori se s tom ekipom oko plate koja moze biti i manja
seto igra

italijanska liga ko stvorena za njega tipa bolonje, atalante, empolija, verone i torina.
usidri se, par sprinteva, 2-3 prilike za gol...nek me j...ako ne bi cenera presvuko u italiji.

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 25 avg 2015, 17:35

On je pogrijesio sto prosle godine nije napravio transfer,dok je imao ponude od par ozbiljnijih klubova.
A ko zna sta bi bilo da uprava Vfb-a (koja ga je ubijedila da ostane) nije dobila nogu.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 avg 2015, 17:43

Vedo je trebao iz Hoffenheima u Englesku otici ali neda Zerina :nene: :nene: :nedam: daleko joj :guz:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 25 avg 2015, 17:45

Ponos Torina je napisao/la:Vedo je trebao iz Hoffenheima u Englesku otici ali neda Zerina :nene: :nene: :nedam: daleko joj :guz:
pa se ti zeni :mrgreen:

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 26 avg 2015, 01:14

hz1987 je napisao/la:italijanska liga ko stvorena za njega tipa bolonje, atalante, empolija, verone i torina.
usidri se, par sprinteva, 2-3 prilike za gol...nek me j...ako ne bi cenera presvuko u italiji.
Bologna; Destro+Acquafresca
Verona; Toni+Pazzini
Torino; Amauri+Quagliarella+MaxiLopez

Empoli i Atalanta niti imaju love niti mu mogu ponuditi platu. Dalje, napadacu je se daleko teze prilagoditi i snaci u Serie A, nego u BL.
Ukoliko ostane u Stuttgartu, gotova mu je karijera, vec sada.

Nek ode kod Papeta u Evian - ako vec ne moze nigdje drugo :shifty:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 26 avg 2015, 01:31

kobac je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Vedo je trebao iz Hoffenheima u Englesku otici ali neda Zerina :nene: :nene: :nedam: daleko joj :guz:
pa se ti zeni :mrgreen:
Hahahha a joj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zerina nesretna, sve si ovo ti kriva!! :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 26 avg 2015, 07:54

Zenga je napisao/la:
hz1987 je napisao/la:italijanska liga ko stvorena za njega tipa bolonje, atalante, empolija, verone i torina.
Nek ode kod Papeta u Evian - ako vec ne moze nigdje drugo :shifty:

to mozda i nije toliko losa ideja ... posto klub zeli da udje u prvu ligu francuske
al Xmen koci :D 4 utakmice 4 x-a , al tek je pocelo prvenstvo i mogu bit bar drugi na kraju ...
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 avg 2015, 09:05

Spominje se AEK Athena.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 26 avg 2015, 10:22

AEK je ekstra prilika kad znamo u kakvoj se situaciji nalazi. Daj vedo trgni se trebas nam u starom sjaju.
Stadion Koševo

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 26 avg 2015, 10:36

ma hanuma se tu pita.
njoj se ne ide iz njemacke.
jedino joj je primamljiva italija kao lokacija i to je to.
ako je istina za bolonju, onda je zbog hanume i italije to naizglednija opcija :)

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 26 avg 2015, 10:37

hz1987 je napisao/la:ma hanuma se tu pita.
ako je istina za bolonju, onda je zbog hanume i italije to naizglednija opcija :)
Jel se vi to zezate il je vedo stvarno toliki papucar :mrgreen:
Stadion Koševo

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 26 avg 2015, 10:40

bhfanatic14 je napisao/la:
hz1987 je napisao/la:ma hanuma se tu pita.
Jel se vi to zezate il je vedo stvarno toliki papucar :mrgreen:
pa nadji mi muska koji nije papucar :D :D :D :D
tu se ne racunaju muski koji ne vole svoje hanume ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”