AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
daj ba tolu **** sa teme jesi normalan pratiš li ti seriju a uopće pa da se tako provaljuješ? pa protiv fiorentine u 1.meču poništen seedorfu čist gol i tekma završila 0-0 tako da se prvo umij pa onda nešto pričaj.
što se tekme tiče slabo je to. sporo se igra, vezni red nula. fiorentina je u par navrata bila opasna. milan je imao 3-4 odlične šanse prije svega muntari i stativa lopeza. mora se dati taj drugi gol da se smiri igra i privede kraju u protivnom bit će belaja.
što se tekme tiče slabo je to. sporo se igra, vezni red nula. fiorentina je u par navrata bila opasna. milan je imao 3-4 odlične šanse prije svega muntari i stativa lopeza. mora se dati taj drugi gol da se smiri igra i privede kraju u protivnom bit će belaja.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- SoloJuve26
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Utakmica sa Barcelonom je ostavila traga na igračima Milana. Jednostavno, nema tečnosti u igri, igrači su vidno umorni, a u prvih 45 minuta nisu imali 2-3 akcije.
Penala nije bilo, al' ko te to sad pita.
Šteta što nije ušla ona lopta koju je Maxi uputio, no možda bi to bilo previše s obzirom na prikazanu igru.
Nadam se boljoj tekmi u drugom poluvremenu.
Penala nije bilo, al' ko te to sad pita.
Šteta što nije ušla ona lopta koju je Maxi uputio, no možda bi to bilo previše s obzirom na prikazanu igru.
Nadam se boljoj tekmi u drugom poluvremenu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
U onom duelu, više je Maxi vukao Nastasica za ruku, nego ovaj njega. Extra odrađeno Maxi, u stilu Inzaghi-aIlPrincipe je napisao/la:Čuj greška, čuj nije penal. Penal je čist ko suza, lijevom rukom je Maxi povučen i oboren pri tome moglo se dovesti u pitanje postizanje gola jer je Maxi bio blizu lopte.
Forza Milan, Forza Ibra
Toliko od mene o penalu...nije da mi smeta što ga je Ibra zabio, baš naprotiv, imam na kladionici 1...
Nemoj ni pokusavati pravdati nešto što se ne može opravdati, samo ćeš ispasti smiješan, Milan loš zahvaljujući penalu su poveli, u drugom ovo mora mnogo bolje, jer inače neće ovo na dobro, ipak je Amauri na klupiIlPrincipe je napisao/la:Čuj greška, čuj nije penal. Penal je čist ko suza, lijevom rukom je Maxi povučen i oboren pri tome moglo se dovesti u pitanje postizanje gola jer je Maxi bio blizu lopte.
Forza Milan, Forza Ibra
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
pogriješio si temu: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=30100" onclick="window.open(this.href);return false;SoloJuve26 je napisao/la:MAFFIA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evo gledam sad snimak. kontakta je bilo maxi je bio povučen ali i on je povlačio svog čuvara. nisam baš siguran je li sve čisto, čekam bolji snimak.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Nzm ja cu reci da ono nije bio penal jer je bilo obostrano guranje a Maxi ispo pametniji pa pao prije
.
- SoloJuve26
- Kontakt:
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ni Milanu nije priznat ovaj čist gol protiv Fiorentina, toliko
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nije, al' dobiće.SoloJuve26 je napisao/la:I jel dobio ban onaj sto vrijedja druge i naziva glupom??
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
misliš onaj što piše ovdje mafia?SoloJuve26 je napisao/la:I jel dobio ban onaj sto vrijedja druge i naziva glupom??
1-1
ofsajda mislim da nema, kralj abate ponovo ukopava milan.
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 07 apr 2012, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Pu, prvi napad u prvom poluvremenu i Viole izjednačuju. Strijelac je bio Jovetić. Jbg, sada se, više nego ikad, mora krenuti na pobjedu.
A jbmti , stvarno lose igramo ... moramo nekako dati gol pa makar iz penala
.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- SoloJuve26
- Kontakt:
baresi#6 je napisao/la:misliš onaj što piše ovdje mafia?SoloJuve26 je napisao/la:I jel dobio ban onaj sto vrijedja druge i naziva glupom??
1-1
Nek slobodno banuju me i tako banuju nas na sve strane boli me q al vi ste i dalje MAFFIA .. nesikiraj se dobit ce te vi jos jedan penal ili go iz ofside..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- delpiero20
- Kontakt:
Imatel makar 1% ljudskosti i muskosti pa da priznate?
Al neko rece sve se vraca sve se placa od vas, evo vraca se i placa
Polako, nije utakmica još završila, ima 40 minuta do kraja.
Nego, što se tiče igre, slabo, slabo. Doduše, razumljiva je nešto lošija igra jer je sraz s Barcelonom itekako ostavio traga na vremešne igrače Milana, ali i ostale. Do kraj je sve moguće, to treba prihvatiti, a ja se, kao i svi Milanisti, nadam pobjedi Rossonera. 
ovaj emanuelsson je hadalj na kvadrat.
jao kako sad odbrana ispade, 3vs2 sreća.
jao kako sad odbrana ispade, 3vs2 sreća.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Sta da priznam idi tamo na vasu Jubentusovu temu ,mafijo jednadelpiero20 je napisao/la:Imatel makar 1% ljudskosti i muskosti pa da priznate?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- delpiero20
- Kontakt:
samo nastavite sa vrijedjanemmeho-medo je napisao/la:Sta da priznam idi tamo na vasu Jubentusovu temu ,mafijo jednadelpiero20 je napisao/la:Imatel makar 1% ljudskosti i muskosti pa da priznate?
koji ste licemjeri, zale se na barcelonu...a ovdje se dice nosonjinim penalom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.