FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljocity
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljocity » 15 okt 2012, 14:46

DevilS je napisao/la:Nije ni do nase normlane raje evo licno ja npr. ;)
A to za stelu bgm haj samo reci za onu pobjedu u Zenici da ne ide ovo u off samo mi reci jel posteno zasluzena ali zeli fin i posten odgovor?
Sudijske greske se desavaju nazalost po Celik ovaj put su oni osteceni drugi put cemo biti mi treci put neko treci itd.. Pricati o stelama vec na samom pocetku lige + u tekmi koja je prenosena na tv-eu je pomalo smijesno. Pa ako vec imamo tako jake stele radije cemo nastelit da sudija pokrade Sarajevo, Borac, itd.. u nekim drugim tekmama nego bas u tekmi protiv nas i u tekmama koje se prenose na tv:eu.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 15 okt 2012, 14:47

Normala tu je kraj ove polemike. :D ;)
Hvala sto ste mi odgovorili na pitanje komsije moje drage. :mrgreen:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 okt 2012, 14:51

DevilS je napisao/la:Cuj Siroki pa ti hoces da kazes da mi nismo kokurenti za osvajanje titule PL? :lol:
Haj uredu necu vise nista pitati vi furajte svoj fazon mi svoj vidjecemo se na kraju i sad ce derbi aBd ubrzom , a taj travnik je slavio 90 godina i nije me cudio poraz uopste nasi su igraci igali ko picke na terenu i sami smo krivi za to, Zrinjski se moze stici zabicemo 2 i idemo dalje i svi sretni. ;)
Sve to stoji da Široki ulaze to ne poricem samo ove sezone su ****!
Stani, pa gdje ides? Zasto si skrenuo sa glavne teme? Pitao si za mec Celik vs. Zeljo?

Da ti odgovorim ovo za titulu, pa jeste konkurenti, ja sam se pogresno izrazio, ali samo do kraja prvog dijela sezone. ;)

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 15 okt 2012, 14:54

Tu sam pa zar mi nisi odgovorio haj reci.. :D
A to do kraja sezone cemo da vidimo voljeli bi isto kao i svako necemo se tek tako predati nadam se. ;)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 okt 2012, 14:58

DevilS je napisao/la:Tu sam pa zar mi nisi odgovorio haj reci.. :D
A to do kraja sezone cemo da vidimo voljeli bi isto kao i svako necemo se tek tako predati nadam se. ;)
Ma necete vi navijaci, u to ne sumljam, nego se bojim da ce vam se igracki kadar rasuti. Iskreno, ne bi valjalo za grad, potreban nam je svima jedan jak derbi. Ali otom potom, nego zanima me jesi li svatio sto sam ti pisao za Zenici i Celiku? I ovaj PL-BIH je fino objasnio zapravo kako stoje stvari. ;)

EDIT: Sta mislis hoce li ovaj mali Samir Radovac igrati protiv Borca? Hvala

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 15 okt 2012, 15:01

Jesam nego me zi pitas za Zenicu ali je onaj momak @zeljocity mi sve objasnio pa reko da se nemucis ti. ;)
Za derbi necu nista pricam dok nedodje i taj trenutak zelim da prozivim najbolje sto umijem i naravno da bude sve fer i korektno i naravno da mi slavimo na kraju 3-1 :D :P

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 okt 2012, 15:41

DevilS je napisao/la:Jesam nego me zi pitas za Zenicu ali je onaj momak @zeljocity mi sve objasnio pa reko da se nemucis ti. ;)
Za derbi necu nista pricam dok nedodje i taj trenutak zelim da prozivim najbolje sto umijem i naravno da bude sve fer i korektno i naravno da mi slavimo na kraju 3-1 :D :P
uredu se nadati prijatelju, samo nemojte molim vas ako rezultat ne bude po vas povoljan opet prica Zelji se sve steli. Stvarno ta prica ne vodi vise nigdje, ili o glupostima je li lopta presla gol ili nije, je li igrac cenat bio u ofsajdu ili nije, kako takve greske prave i na Ep i Sp. Sve je to sastavni dio igre, a ako izgubite derbi ili kojim slucajom rezultat po vas ne bude povaljan, prihvatite to muski, nemojte samo ovih mahalski, prica za mlade. ;) Posteno..

I evo vidis kako se moze imati normalna diskusija kada se ima normalan pristup. :D Sve se moze kada se hoce, ako ne moze lijepo, moze se naci kompromis. :)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 okt 2012, 15:44

Ne kontam što se raspravljate sa momkom koji je za mjesec dana napisao 670 postova :shock: Od toga nema 2 konstruktivna posta, nego sve nekakve gluposti.
DRUG NEBI TI PUNCA

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 okt 2012, 16:33

bagrcavi je napisao/la:Ne kontam što se raspravljate sa momkom koji je za mjesec dana napisao 670 postova :shock: Od toga nema 2 konstruktivna posta, nego sve nekakve gluposti.
Imamo neku bolesnu potrebu da se svima pravdamo, pogotovo malenima..
BUDI ŽELJO !!!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 15 okt 2012, 16:53

@DevilS
Moze mo se ja i ti kladiti ;)
ako uzmete vi titulu ja nosim avatar pitara iducu sezonu, a ako ne ti Manijaka :mrgreen:
Ps. ovo je zbog toh konkurenata
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

santafe
Kontakt:

Post Postao/la santafe » 15 okt 2012, 18:01

DzoleZeljo je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Jesam nego me zi pitas za Zenicu ali je onaj momak @zeljocity mi sve objasnio pa reko da se nemucis ti. ;)
uredu se nadati prijatelju, samo nemojte molim vas ako rezultat ne bude po vas povoljan opet prica Zelji se sve steli. Stvarno ta prica ne vodi vise nigdje, ili o glupostima je li lopta presla gol ili nije, je li igrac cenat bio u ofsajdu ili nije, kako takve greske prave i na Ep i Sp. Sve je to sastavni dio igre, a ako izgubite derbi ili kojim slucajom rezultat po vas ne bude povaljan, prihvatite to muski, nemojte samo ovih mahalski, prica za mlade. ;) Posteno..

I evo vidis kako se moze imati normalna diskusija kada se ima normalan pristup. :D Sve se moze kada se hoce, ako ne moze lijepo, moze se naci kompromis. :)
ali nije on sam problem te teorije zavjere i kupovanja sudija ,utakmica icega sve ne to je misljenje 90 posto pitara.
to bi se moglo jednostavno nazvati KOMPLEKS.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 okt 2012, 18:30

Je li se igra opet u sredu mec izmedju Zeljeznicara i Famosa ? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 okt 2012, 18:55

Devil je napisao/la:Je li se igra opet u sredu mec izmedju Zeljeznicara i Famosa ? :?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/plava-ek ... nici/89793
BUDI ŽELJO !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 okt 2012, 18:56

kralj_je_mrtav je napisao/la:
Devil je napisao/la:Je li se igra opet u sredu mec izmedju Zeljeznicara i Famosa ? :?
Igra, dogovoreno je, ako bude nekih izmjena javim ti na pp.
Ne treba necu ici gledati svakako,u Makedoniji sam u sredu,tacnije vracam se iz iste.Okaci samo dobar izvestaj ako budes gledao utakmicu,posto nisam siguran da li ce neko od mojih poznanika iz Sarajeva ici gledati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 okt 2012, 23:25

utorak revans KUP-a BiH Zeljo-Slavija,Pocetak 18.00
Za zivot cijeli!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 15 okt 2012, 23:27

....
Zadnja izmjena: AboveTheLaw, dana/u 16 okt 2012, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 okt 2012, 10:17

slika
slika
slika
Jos neki projekti koji podsjecaju na nase mastarije o Grbavici..
BUDI ŽELJO !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 okt 2012, 10:27

Čini mi se da će rekontrukcija stadiona u Osijeku koštati oko 10 miliona €.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 16 okt 2012, 10:59, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 okt 2012, 10:55

Ovaj gradski vrt u Osijeku isti model kao Stozice u Ljubljani. Kako god, ja sam se zaljubio u ovaj gradski vrt u Osijeku. :D

Koliko vidim, stadion bi trebao biti ukupan, a ako je ovaj cijena od 10.000.000 € onda je ovo mila majka. :D Ja ne znam samo kolike mi moramo biti fukare, mislim pretezno na prve projekte stadiona Grbavica (Mercedes Arena, pa slovenci) pa iznosili cifre od 100.000.000 KM. Ovo je jos jedan primjer, da se sve moze kada se hoce, samo je potreban jak interes. Kod nas nisu u stanju prvobitne dogovorene stolice za rezerve isporuciti (Zenica), jer su oprali nesto love na tome, a kamoli da radimo nesto ovako. Ovo je opet pokazatelj koliko smo mi zapravo daleko udaljeni od prvih zapadnih komsija. ;)

@champions1921 - Bravo majstore. Vrijeme je da Koldzo odrzi svoje obecanje. Obecao si, sada uradio to. ;)
Nego koliko sam ja uspio viditi, taj stadion u Turskoj je kostao kao sto si naveo ali to je samo za unutrasnji dio, sto se polja tice, bolje da ne gledate slike. ALi opet, bolje ista nego nista. :D Mozda sam ja naletio na stara slike, ako ima neko nove, bi bih veoma zahvalan da postavi. Hvala

Prije par dada jedan je forumas napisao da se sve potvrde mogu iznaditi za 10 dana, u sta i ja vjerujem. Ipak, jesi li ili nisi organ vlasti majku mu ******? To je samo bila prica sa kojom mogu odugovlaciti.

EDIT: Samo da pitam da li neko zna, je li se rijesio spor oko plavog zamka?
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 16 okt 2012, 11:07, ukupno mijenjano 3 puta.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 okt 2012, 10:58

bagrcavi je napisao/la:Čini mi se da će rekontrukcija Ljudskog vrta u Osijeku koštati oko 10 miliona €.
Ovaj je kostao 7,5mil eura prema dostupnim podacima sto je fakat povoljno s tim da mi vec imamo izgradjen sjever.. Bio je postavljen prije par dana ali je predobar pa cu ga opet zakaciti.. Evo prosli su izbori i mislim da je vrijeme da se pocne vrsiti pritisak na novu-staru vlast u vezi obecanja koja su davali prije izbora.. Ili ce sada zatisje do sledecih izbora kao sto je bio slucaj predhodnih godina..??
slika
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 16 okt 2012, 11:11, ukupno mijenjano 2 puta.
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, bojamora, kogmagie46, Pablo11 i 24 gosta.