Proslo u 17. minutubluearmy je napisao/la:Španija U21 - Makedonija U21 pp 2+ 2,36
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
Karlovic-Muller
wwin
1.set 7-6 @3.84
1.set 6-7 @3.56
Kada se "sastave" ova 2 tipa dobije se kvota 1.85 za over 12.5. Dosta vise nego je ponudjeno na svim kladionicama na O12.50 (uglavnom je to oko 1.50-1.60).
wwin
1.set 7-6 @3.84
1.set 6-7 @3.56
Kada se "sastave" ova 2 tipa dobije se kvota 1.85 za over 12.5. Dosta vise nego je ponudjeno na svim kladionicama na O12.50 (uglavnom je to oko 1.50-1.60).
Steta nisi 100%bvb je napisao/la:Karlovic-Muller
wwin
1.set 7-6 @3.84
1.set 6-7 @3.56

Bravo za tip

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
gonzales je napisao/la:Steta nisi 100%bvb je napisao/la:Karlovic-Muller
wwin
1.set 7-6 @3.84
1.set 6-7 @3.56
Kada se "sastave" ova 2 tipa dobije se kvota 1.85 za over 12.5. Dosta vise nego je ponudjeno na svim kladionicama na O12.50 (uglavnom je to oko 1.50-1.60).ali mi se ipak svidja tvoj stil razmisljanja
![]()
Bravo za tip
Kako mislis nisam 100%, mislis na arbitrazu?

50% a profitabilniji od 100%. Vidite li momci...
Ma da, malo se za je ba jem
Ma da, malo se za je ba jem

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Rayanu harrisonu primarna podloga zemlja ??????????????
AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA koji bot !

sto akze pjesma, prije ih pustali vikend a sad ih puste pred kamere

sto akze pjesma, prije ih pustali vikend a sad ih puste pred kamere
Jesi ti ovo samo kartone pao?stulic89 je napisao/la:
Hahahaha, pa nije valjda to rekao.josipmusa je napisao/la:Rayanu harrisonu primarna podloga zemlja ??????????????

bvb je napisao/la:Hahahaha, pa nije valjda to rekao.josipmusa je napisao/la:Rayanu harrisonu primarna podloga zemlja ??????????????
![]()
Da ga nema trebalo bi ga izmislit.

Ja sam ovako pa kom opanci kom obojci, prepisujte velika je sansa da ce te skinuti nesto, jer cu bezbeli opet na samo jednom pasti:

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Nadam se da je prepiso neko nesto, Kyrgios je kvota 1 osim ako vam nije kladionica ko ova moja gdje te obaraju ako se 1.set odigra i Gonzalez je pao, mada to me ne cudi nikada se u gonzalese ne moze pouzdati jel tako @gonzalesEffenberg je napisao/la:Ja sam ovako pa kom opanci kom obojci, prepisujte velika je sansa da ce te skinuti nesto, jer cu bezbeli opet na samo jednom pasti:

Ostalo je doslo relativno bez nekog veceg znoja!
Evo za danas razgrabite sta, jedan onako uz kafu spontan, vidicemo koliko ce proci koliko pasti:

Od bas onako sigurnog bi preporucio Caroline Garciu @1.6, WTA Mallorca, cura brani tamo titulu i sigurno ce biti motivisana hem sto njen stil i serva pasu perfektno za travu, a i Jankovic ide samo po pare tamo, tesko da bas tu proigra. Dalje Gillesa Mullera @1.25, cak mozda i 2:0 TR, lik je u formi ogromnoj, ne vjerujem da ga smijesni Basil moze pomesti tu ista, i Chardyja @1.6 zato sto se malo trznuo, a i ovaj pajdo Herbert Francuz mu jede mnogo vnago u zadnje vrijeme, a moze biti i da je povrijedjen!
Coronados de gloria vivamos,
da samo kartoni. prceni skomina...Listic je napisao/la:Jesi ti ovo samo kartone pao?stulic89 je napisao/la:
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

1.par over 10.5 1.set
2.par 2:0 za Mullera
3.par pobjeda Muguruze
4.par x2 na Spanjolce u21 Europsko nogomet
Još ovo za danas.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.