Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Unofficialpage » 18 jul 2014, 01:05

Otelo je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:SAD šuti jer ima koristi od Izraela, kad im stanu na "rep" bit' će im isto kao i Putinu. Obama nazva Putina i zaprijeti mu sankcijama i čovjek se ušuti. :D

Za sve je kriv novac, da on nije izmišljen sve bi ovo bilo drugačije ;)
Vjeruj mi da se Putin ne boji Obame ;)

A novac nema nikakve veze sa ovim, moc je ono za sta se bore.
Da li ga se boji ili ne, to ne znam, ili je popustio ili ne smije ali se nakon onog razgovora ušutio.

Novac je moć. :mrgreen: Nisam baš mislio u ovom konkretnom primjeru, mislim općenito. A što se tiće USA, Rusije, Izraela svakako da njima više novac nije bitan, kao što kažeš.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Tribalian
Kontakt:

Re: $: Chat

Post Postao/la Tribalian » 18 jul 2014, 01:07

brazzo je napisao/la:Zato sam te i pitao ;) ni ja ne to podnosim ali kako su samo kod nas ljudi izaprani tom pricom o masonima to je za sjest i plakat a smij'o bi se najradije. Bilo kako bilo ovo o cemu mi mozemo naglabat su djelice onoga sto oni 'isposluju' izmedju sebe ali puknut ce brato jednom i to debelo ce naebat prvo ovi savezi sklopljeni na 'hinjaka'

Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !
Jedino od toga sto moze da prodje je " Bilderbergh grupa" , znaci to nisu nikakvi ljudi iz senke, vec skoro svi nama poznati , snimljeni su kao se sastaju i ostalo , svi su to mogli da vide, sta se tamo prica ne bih znao. Ali masoni :mrgreen: pa brate koliko ih u Srbiji ima mi bi trebali da budemo svetska velesila a ne balkannska banana drzava. Sve neka tajna drustva a svi znaju za njih. :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 18 jul 2014, 01:11

Treća sreća.Nek Njemci konačno dobiju WW i zavladaju Evropom.Svima bi nam bilo bolje :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 jul 2014, 01:13

Kawhi je napisao/la:Treća sreća.Nek Njemci konačno dobiju WW i zavladaju Evropom.Svima bi nam bilo bolje :kafa:
da im objavimo rat,pa da se predamo narednog dana. :mrgreen:
ali nemamo konsenzus za tu odluku. :urnebes:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 18 jul 2014, 01:16

tuzlak1987 je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la: tuzlak, mani propagande, neće sravniti sa zemljom jarane, ganjaju Hamas i Fatah. To je njima trn u oku, a one momke što ih kamenjaju na protestima, to se smiri lako..
Pusti tu fb kampanju i te gluposti, to obično finansira neko ko želi da predstavi rat upravo onakvim o kakvom smo sad gore pričali, to izmedju muslimana i zapada i sl.
Kako ti sada uopste mozes znati da Izrael ovo sve nije iscenirao? Jednostavno ono sto procitamo to je, tako kako ti prezentuju, sad jel to tacno ili ne ko zna..

Ali slika ce ti reci vise od 1000 rijeci, a od 1946. kada je citava Palestina bila Palestina, do danas mozes vidjeti promjene. Iz godine u godinu ce ti se ovi napadi pojavljivat i praviti naselja na mjestima gdje ulate i gdje ih presjeku sve dok Palestinski narod konacno ne nestane ..
Druže, na tim stranicama obavezno stave slike stradale djece što je po meni zločin naravno. Ubiti nevinog je zločin, a što ne stave one likove sa zelenim povezima, kalašnjikovim i crnim maskama? e to neće :) zato sam ti gore dao link, pročačkaj vojni forum, vidiš obje strane priče. Ne brani se ni jedna, samo se stavljaju dokazi.
Nije to iscenirano, samo se ide na to da se očisti Hamas i vjerovatno onaj predsjednik Abas.
Ja ti opet kažem, da je vjerski rat, IDF bi raspustio i priklao prvo svoju jedinicu IDF Sword battalion, jer je sačinjena jedinica od muslimana, arapskog govornog područja, nije hebrejskog. Pokušavam samo gledati objektivno na stvar. I ne bi izraelski medicinari liječili asadove vojnike i ranjene civile na granici sa Sirijom.

Naravno opet ponavljam strašno je što civili stradaju, al' nije cijeli svijet kriv što šačica extremista drži civile k'o živi štit i u kućama im kriju naoružanje. Ovo većina odbija da sagleda na ovom prostoru, jer je nama najlakše provući nacionalno-religijske priče. A ovi se ponašaju isto kao talibani u afganistanu. Malo rokaju, dođu marinci s apačima, a ove talibanske funjare raspale trk u selo...i onda stradaju civili. A rat nije nikom brat, neće ti ni jedna vojna sila odustat od akcije, ako se neprijatelj koji je opasan i moze dejstvovat momentalno, krije među civilima. (hoće al' na filmu, da se pokaže herojstvo, un i te gluposti). Kako ono kažu, kolateralna šteta. I opet kažem, nije niko svetac ni prav u toj dole igri :) osim normalnog poštenog naroda. Takvih mi je žao. Al' ja ništa tu ne mogu uraditi. Nit' ih mogu izvući iz tog kruga smrti, nit mogu odabrati najspremnije momke pa da čistimo kuću po kuću, cestu po cestu, grad po grad od zločestih tipova, da uspostavljamo red. Oni koji su razmisljali glavom, mjesecima su već u azilnim kampovima po Evropi..
samo_lijevo je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Treća sreća.Nek Njemci konačno dobiju WW i zavladaju Evropom.Svima bi nam bilo bolje :kafa:
ja se s ovim slažem :mrgreen: i da vrate vojni rok :D
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 jul 2014, 01:16

Brate nije ovo 1941. , kakvi Nemci i ratovi, oni vise ni u svojoj zemlji ne bi smeli nista da zapocnu , sta bi radili sa onoliko Turaka, Srba, Poljaka, Bosanaca, Grka ... ?

samo_lijevo je napisao/la: da im objavimo rat,pa da se predamo narednog dana. :mrgreen:
:urnebes:

setih se onog klipa iz haga, kad dezurna budaletina preslisava svedoka ... " junacka belgijska vojska" :urnebes:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 jul 2014, 01:18

Najbolja ideja ikada.

Fino natjeramo ljude da nas aneksiraju i sutra odmah plate 1000€, autoputevi, stadioni i miran zivot :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 jul 2014, 01:18

Zafrkana rasprava, valja mi sad opet Matrix pogledat nema druge :mrgreen:

Inace Zaha pricamo o istoj stvari ali opet o razlicitoj, ja idem iz ugla da se ne mozes samo pojaviti na nekoj teritoriji i reci ja tu pripadam. To je se desilo..Da ljudi sa slavenskim i njemackim prezimenima nasele dio na bliskom istoku i pocnu zavoditi to sto zavode..

Prije 50 godina ih tu nije ni bilo, a sada su apsolutna vecina na 90% prostora. Biti ce uskoro i na 100%. Palestinskog naroda uskoro nece ni biti..tako ce sve da se zavrsi. Sve su ovo mali filteri koje prave, a naselja se svakodnevno grade na teritorijama gdje ne bi trebala, a ljudi strpavaju u geta.

Mislim ja ne gledam te vijesti po fb i slike djece i tako dalje. Samo kazem, torture se provode i kada nema ovih sukoba. Pocnu graditi naselje na palestinskoj teritoriji i njih izmjeste tj zipuju ih i sve tako dok ih jednog dana i ne bude ili dok ne budu zivjeli u getima
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 18 jul 2014, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 18 jul 2014, 01:23

Nećemo se predavat.Bolje da nam sruše šta jer bi nas nakon toga lakše doveli na standard Njemačke :D
Tribalian je napisao/la:
Brate nije ovo 1941. , kakvi Nemci i ratovi, oni vise ni u svojoj zemlji ne bi smeli nista da zapocnu , sta bi radili sa onoliko Turaka, Srba, Poljaka, Bosanaca, Grka ... ?
Ne treba njima puno.Hitler za 6 godina na vlasti stvorio vojsku spremnu da prebije Ruse,Francuze i Engleze.Nek ovaj put uzmu 8 da imaju i za Amere :mrgreen:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 jul 2014, 01:24

@zaha,malo bolje provjeri te informacije.nemoj odgovarati da ne sirimo pricu.
setih se onog klipa iz haga, kad dezurna budaletina preslisava svedoka ... " junacka belgijska vojska" :urnebes:
"je li se radilo u satima ili minutama?" :urnebes: junacke tradicije belgijske vojske

nama dosta barem dan,ako smo mogli izdrazi ovolike godine ,vala mozemo i taj dan pa onda rahatluk. :mrgreen: :urnebes:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 18 jul 2014, 01:24

Dođem kući i vidim ovu ofanzivu na Gazu. Ne mogu da vjerujem
..
Zadnja izmjena: AsharaK, dana/u 18 jul 2014, 01:27, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 18 jul 2014, 01:25

Joj Adolfe što ih nisi sve iskorjenio :cry: :cry: Ako ima išta gore, nego kad bespomoćno samo posmatraš ove grozote. Fuj, ovo je prevršilo svaku mjeru. Gađati raketama 4 dječaka koja su se igrala lopte na plaži :puke: :puke:

http://www.nbcnews.com/storyline/middle ... en-n157301" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 jul 2014, 01:25

AsharaK je napisao/la:Dođem kući i vidim ovu ofanzivu na Pakistan. Ne mogu da vjerujem
..
Oni nemaju problema ipak. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: Chat

Post Postao/la AsharaK » 18 jul 2014, 01:27

Rooney88 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Dođem kući i vidim ovu ofanzivu na Pakistan. Ne mogu da vjerujem
..
Izvinjavam se, moja greška, ne znam ni šta pišem. Nadam se da će se riješiti ovo prije. Support for Gaza..
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 18 jul 2014, 01:28

Rooney88 je napisao/la:
..
:lol: :lol: e ovaj najbolji večeras :clap:

Što se mi prije okrenemo našoj :bih: i malo više Njemačkoj bolje će nam biti
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 jul 2014, 01:28

Kawhi je napisao/la: Ne treba njima puno.Hitler za 6 godina na vlasti stvorio vojsku spremnu da prebije Ruse,Francuze i Engleze.Nek ovaj put uzmu 8 da imaju i za Amere :mrgreen:
Hitler je bio jedna neuka budaletina, mediokritet , pocasni nosilac sifilisa koji je popusio i od Engleza i od Rusa i od Francuza pa cak i od nas. :mrgreen: Bio je i unuk Solomona Rotsilda Majera ;) Dokazana ovnina , klasican austrijski buzdovan . A kad pomenes Nemce i Nemacku seti se da tamo USA ima previse baza. ;)

Uglavnom prijatelju @ Kawhi, ako hocete da ratujete, vracate vojsku i ostalo , samo ti meni javi to na vreme na PP da se ja lepo pokupim odavde, ovaj put moracete bez mene. ;) Toliko od mene za veceras, hvala na paznji.

@ Samo lijevo , borili se protiv svaba 2 minuta. :urnebes:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 jul 2014, 01:31

IlPrincipe je napisao/la:Joj Adolfe što ih nisi sve iskorjenio :cry: :cry: Ako ima išta gore, nego kad bespomoćno samo posmatraš ove grozote. Fuj, ovo je prevršilo svaku mjeru. Gađati raketama 4 dječaka koja su se igrala lopte na plaži :puke: :puke:
E to mi jedino nije jasno. Pa rekao bih, OK - zele suzbiti i sasjeci djelovanje Hamasa (ultra debilne organizacije koja je vise nastatila Palestincima nego sto im je pomogla) pa zasuse Gazu raketama ali pored svih dostupnih nacina koje ima drzava koja izdvaja ogroman novac na naoruzanje njemu se desavaju stvari tipa pucanje po plazi i sl. Nije mi drago vidjeti kucu u Palestini raketiranu ali ima i logike jer Hamas civilne objekte koristi i u vojne svrhe ali pucati po plazi i gadjati okupljenu djecu u pijesku mi nikako nece u glavu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 18 jul 2014, 01:33

ubise **** narod,gori gaza,u mraku se vidi dim na vise mjesta,sijevaju rakete,odsjaji detonacija u daljini,ovaj zvuk aviona die na ****,tacno me zmarci neki hebu :evil:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 jul 2014, 01:33

Da nema neko slucajno pravila Monopola ( one igre na ploci ) trebaju mi :D

(ja imam sve osim onog papira sa pravilama, ybg izgubilo se davno )
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 18 jul 2014, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 18 jul 2014, 01:33

ZahaKING je napisao/la:
Što se mi prije okrenemo našoj :bih: i malo više Njemačkoj bolje će nam biti
Trebamo osnovat neku progermansku stranku :salut: Dijaspora će nas finansirat :rol:
Tribalian je napisao/la:
Hitler je bio jedna neuka budaletina, mediokritet , pocasni nosilac sifilisa koji je popusio i od Engleza i od Rusa i od Francuza pa cak i od nas. :mrgreen: Bio je i unuk Solomona Rotsilda Majera ;) Dokazana ovnina , klasican austrijski buzdovan . A kad pomenes Nemce i Nemacku seti se da tamo USA ima previse baza. ;)

Uglavnom prijatelju @ Kawhi, ako hocete da ratujete, vracate vojsku i ostalo , samo ti meni javi to na vreme na PP da se ja lepo pokupim odavde, ovaj put moracete bez mene. ;) Toliko od mene za veceras, hvala na paznji.
Nemoj mi na Adolfa :urnebes: Kad ga već pokušavaš optužit za nešto loše reci da je bio pedofil i antisemit.To što si ti rekao su neistine,da je živ sad bi te tužio za klevetu :mrgreen:

Ne brini se nije nama cilj rat sa Srbijom,nama je cilj ujedinjenje s Njemačkom pa sad diplomatski il vojno...Samo nam ne šaljite Principa opet kad se to završi :rol:

Nešto si mi preozbiljno završio post,a ja se zayebavam.Ne valja ti to :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni, TefalTava i 11 gostiju.