hahaha ne znaš ko piše no homoZahaKING je napisao/la:ko je to?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hahaha ne znaš ko piše no homoZahaKING je napisao/la:ko je to?
Kad spomenu te vojske koje ciste ulicu po ulicu meni je BOPE vrhZahaKING je napisao/la:Pješadija i tenkovske pukovnije su u Gazi, trenutno čiste ulicu po ulicu od Hamasovih terorista. Obzirom da je mrak i da u Gazi sad nema struje, koriste ovo kao osvjetljenje, jer regularna vojska i nije toliko "specijalna" da svi imaju NVG (night vision googles) pa da vide "kroz mrak"Samo osvjetljavanje, vidiš da pada selektivno, gdje treba, planski.
btw. ono što mene iskreno buni otkako je ovo počelo u Gazi, jeste slijedeće, a istina je.. (tuzlak me pit'o za propagandu, evo jarane..)
ne zalazi izgleda momciluk na NBA pdfClutch je napisao/la:hahaha ne znaš ko piše no homoZahaKING je napisao/la:ko je to??
Ne zalazi on više nigdje.miki_92 je napisao/la:ne zalazi izgleda momciluk na NBA pdfClutch je napisao/la:hahaha ne znaš ko piše no homoZahaKING je napisao/la:ko je to??
![]()
LenBias je ako se ne varam to non-stop pisao
BOPE su antiteroristička jedinica u Brazilu, osiguravali su važne face na svjetskom. Oni "čiste" favele, al' ne smiju često, jer su favele najgore za vođenje tih ratova i borbi...iz svakog ćošeta si meta.Otelo je napisao/la: Kad spomenu te vojske koje ciste ulicu po ulicu meni je BOPE vrh![]()
![]()
Eh, sto se tice ovih slika to ti je sve do reklame. Upoznat si sa onim o slijepcu i marketinskom strucnjaku.
Sirija se "prodaje" kao borba za demokratiju dok je ovo u Izraelu nesto potpuno drugo, prema medijima.
Hvala na objasnjenju.
I fakat ko je taj no homo ?
znam da je popusio banClutch je napisao/la: Ne zalazi on više nigdje.
U jbt totalno sam zaboravio na njegamiki_92 je napisao/la:znam da je popusio banClutch je napisao/la: Ne zalazi on više nigdje.![]()
btw. gdje je Greivis, nije valjda i on otisao na vjecna lovista![]()
NBA pdf nekako dosadan bez njih 2-ice
O ovome bi se čak moglo i diskutovati, ali sa stajališta katoličanstva naravnoNeutral je napisao/la:Svi ste djelomično u pravu što se tiče Izraela (oružje, banke, pomoć drugih itd). Za tu temu je potrebno na stotine rečenica da se opiše sve u detalje, no nisu svi isti, u to budite sigurni.
Uglavnom, najkraća rečenica koja sve to opisuje glasi: "Mi smo izabrani narod, mi želi naše stare granice nazad".
Sve ima svoju historiju, ko ima vremena neka čita u detalje o Izraelu, jako zanimljiva tema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.