Dok ovi sto treniraju i blize nista o njima se ne moze procitati ni vidjeti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Već sada smo SILA za ligu, još kada dođe provjeren golman + ovi se uigraju...NATO PAKT NAM NEĆE BITI RAVAN!!!SiouxLukavac je napisao/la:Benko nosi. Očekuju se ovakve reakcije protivničkih igrača
Mešaaaaa
amorovski je napisao/la:Ne znam za vas sta vi mislite, al Rustemovic mi vec djeluje ko pojacanje u pravom smislu te rijeci. Vrijeme ce, doduse, pokazat sve..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
i meni bit ce lom u sredini terena rustem, cimi i radovac za dvije pozicijeamorovski je napisao/la:Ne znam za vas sta vi mislite, al Rustemovic mi vec djeluje ko pojacanje u pravom smislu te rijeci. Vrijeme ce, doduse, pokazat sve..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
hilmo je napisao/la:Joj kad završe upload na Bordo TV pa mi navalimo svi da gledamo, ima službena da doživi krah
Rekao sam ja da ce Mesa biti veliki dobitak. I to sam ga spominjao i prije skoro godinu dana vec. Mada da je tada dosao nebi se Radovac ovoliko razvio kao sto jeste. Dosao je u pravo vrijemeHead je napisao/la:Kakav slobodnjak Mese![]()
Igrač koji je zapaženo igrao u evropskim utakmicama rijetko može biti fula, kod Meše je malo forma pod upitnikom ali ja sam siguran da će on brzo doći na ono svoje. Imat ćemo mi višestruke koristi od njega, jedino ako smo baš neki pehovi pa da on ne dostigne onaj svoj nivo iz Rijeke i Dinama, ili bar 70 % što kaže Kodro.Ajax je napisao/la: Rekao sam ja da ce Mesa biti veliki dobitak. I to sam ga spominjao i prije skoro godinu dana vec. Mada da je tada dosao nebi se Radovac ovoliko razvio kao sto jeste. Dosao je u pravo vrijeme![]()
![]()
Ma nije bitno kakav će rezultat biti, bitno je da se niko ne povrijedi i da momci vrate takmičarsku formu. Partizan je jak protivnika, ali ne smije biti nikakvog respekta... Od početka igrati svoju igru, uigravati neke nove varijante i to je to..Ajax je napisao/la: Treba oprezno odigrati protiv Partizana jer su puno bolji od Crvene zvezde igracki a i imaju iskustvo velikih utakmica i ove sezone; Tottenham, Besiktas itd... ..
Trenutno korisnika/ca: bvsic, misstianopenaldo i 27 gostiju.