FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Yuto
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Yuto » 27 feb 2012, 21:54

Moratti snosi dobar dio krivice, al ako ima treba da ima povjerenje i strpljenje navijaca onda je to on. Pa covjek je potrosio para i para i sad na prve (druge) probleme na koje smo naisli treba ga lincovat ? Neka hvala, malo koji predsjednik voli klub ko on Inter. Al nije on kriv sto nema para ko prije, zato se i spominju strani ulagaci u klub.

Najvaznije je sad dobro odradit ljetni prelazni rok. Dovest trenera sa vizijom i idejom i dovest mu igrace koje on bude trazio i onda krenut iznova. Ovoj ekipi ne treba 10 igraca, tu treba 3 top (ili potencijalna top igraca tipa Lucasa) i jos 2 dobra uz prodavanje onih koji imaju velike plate, a iste vise ne zasluzuju. Ne moraju to sve biti ultra mladi igraci, treba mislit i na sadasnjost i dovest par igraca koji posjeduju odredjeno iskustvo za igranje u tako velikom klubu.

Chivu,Forlan,Stanković,Maicon,Cordoba,Lucio bi meni prvi bili na listi za odstrijel. Tu se moze uzet i neka para : Chivu djaba, Forlan 2,3 miliona ili ga ubacit u neki deal, Deki moze i besplatno, Maicon 15 miliona, Cordoba djaba i Lucio 7 miliona. I eto ti Lucasa od prodaje ovih, a gdje su plate istih od kojih se moze dovest jos jedan kvalitetan igrac.

Od ostalih igraca volio bih vidjet malog Ramireza ili Lavezzia za krilo, jednog dobrog napadaca (Dzeko mi je zelja al nema tu sanse) i zamjenu za Maicona (po mogucnosti Santon ili Isla).

Evo npr. 3 top igraca : Lucas (25),Lavezzi (20 + Pandev) i Džeko (ili neki drugi igrac 25) i 2 dobra poput M'Villa(15) i Isle (15). Ukupno je 100 miliona - nekih 30-ak od prodaje igraca sto bi znacilo da za naredni prelazni treba min 70 miliona. Svi ovi igraci izuzev Lavezzia i Džeke (nekog drugog napadaca) ne bi imali prevelike plate i to se takodje uklapa u ovu novu transfer politiku.

Te pare mislim da ce Moratti tesko imat na ljeto i zato se nadam tim famoznim stranim ulagacima.

Ali zamislite :

___________JC
Isla_Samuel_Ranocchia_Yuto
______Guarin_M'Villa
__Lavezzi_Sneijder_Lucas
__________Milito

Umjesto Milita ide taj top napadac,a moze se prodat i Sneijder a dovest Ramirez i isforsirat Coutinho. I uz sve to imali bi metar mladjih igraca koji bi uz par iskusnijih bili idealna kombinacija.

Eto malo sam i ja sanjo. Da se pola od ovog ostvari rodio bih se :oops:

@Mister No

Izgubit cemo i EL ako nas i Catania dobije. A MM ga opet nece otpustit. A to za pricanje mislim da je suplja...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 feb 2012, 21:57

Yuto je napisao/la:Nego najbolje je da sacekamo sezonu pa vidimo ko je upravu.Treba zapamtit stranu na kojoj smo ovo raspravljali da te mogu zezat u toku sezone :mrgreen: 8-)
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=7760" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 27 feb 2012, 22:01

MaGiCa je napisao/la:
Yuto je napisao/la:Nego najbolje je da sacekamo sezonu pa vidimo ko je upravu.Treba zapamtit stranu na kojoj smo ovo raspravljali da te mogu zezat u toku sezone :mrgreen: 8-)
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=7760" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Tad je bio Eto'o :lol: :lol: :lol:

Kako se ovog sjeti baksuze :mrgreen:

P.S. Zalosno je kolko sam fulo...Al jbg dosta sam piso u kondicionalu ako dodju jos 2 igraca i slicno,a ni Eto'o nije trebo ici pa mi se to treba uzet kao olaksavajuca okolnost :mrgreen:

Lucio idiote umri !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 27 feb 2012, 22:09

Morattija pratim od trenutka kada je preuzeo Inter i njemu nije nikad bio problem otjerati trenera bez obzira bio u pravu ili ne ( Hodgson, Lippi, Cuper, Mancini , Benitez ) ali ne kontam šta sa ovim majmunom razmišlja jer će nam i EL doći u pitanje..
Mago,
to si ti lijepo napisao no bojim se da je budućnost neizvjesna, ova sezona je propala ( izborom Gaspa se to dalo naslutiti ) i imenovanje novog trenera će nam jasno pokazati put kojim ide Inter.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 feb 2012, 22:11

Yuto je napisao/la:
___________JC
Isla_Samuel_Ranocchia_Yuto
______Guarin_M'Villa
__Lavezzi_Sneijder_Lucas
__________Milito
Ovo je najbolja moguca ekipica, samo je problem sto su ova tvoja fiktivna pojacanja izuzetno skupa, mislim da ova cetvorica vrijede 100 mil. a to mozemo postici jedino uz te arapske uletace

Tako da ako nam dodju samo Lavezzi i Isla mozemo biti prezadovoljni

Treba ocistiti ovu starudiju i vratiti Coutinha, Destra, Bardija i co.

Sad cu malo razmisliti pa cu predstaviti svoju idealnu FM ekipu, kako bi ja i sta bi ja :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 27 feb 2012, 22:14

Ma od trenera sve zavisi. Ako se dovede ponovo neki talijanski strucnjak tipa Mazzarria ili nekog slicnog onda ne treba nista ocekivat. Kad trener bude neko vrhunsko ime onda se nece moci zezat sa pojacanjima a bgm nece biti lako ni otpustit trenera koji ima platu vecu od 5 miliona...Mislim da MM ne smije da otpusti majmuna jer ne zna koga da dovede ko zamjenu.

Najidealniji treneri za ovaj Inter po meni bi bili Guardiola ili Wenger al sanse da bilo koji od njih dodje su ravne 0 nazalost. Kakogod od ovog ljeta zavisi narednih 3-5 godina...

@Strucnjak

Stoju sam ih i uracuno. Arapi cekamo vas :lol:

Lucio idiote umri !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 feb 2012, 22:17

A realno treba vam dobar napadač isto kao Juventusu. Pazzini i Millito su baš loši. Možda bi bolje bilo dovesti nekog napadača nego M'Villu.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 feb 2012, 22:23

Yuto je napisao/la:Tad je bio Eto'o :lol: :lol: :lol:

Kako se ovog sjeti baksuze :mrgreen:

P.S. Zalosno je kolko sam fulo...
@Sarajlija i ja bili u pravu, a vi nas ocrniste. :lol:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 feb 2012, 22:43

Znaci ovako,

uruciti ispisnicu za Castellazzi, Chivu, Cordoba, Lucio, Maicon, Stankovic, Zarate, Pandev, Forlan, uz to nesto novaca koje bi dobili za njih, plus olaksanje od enormnih plata koje isti primaju, te uz vec ranije odredjeni transfer-budzet, ekipu bi trebalo popuniti kvalitetnim igracima u svakoj liniji terena (odbrana, veza, napad)

sta bih ja volio, i sta su moje zelje to je desni bek- Van der Wiel (ima ugovor do 2013. a kad je Roma mogla uzeti Steka, mozemo i mi VdW-a, za max. 15 mil), te Isla, prednost je sto igra u Italiji i sto se lakse nagoditi sa klubovima, uz nesto novca pokusati dati kojeg igraca :mrgreen: ali mislim da ce Isla bas kao i Sanchez i Zapata van Italije

dobar vezista, trkac i ratnik, moja zelja Lass Diarra, jednostavno kvalitetan je igrac, a vala odavno nismo uzeli nista od Reala, vrijeme je :roll: :mrgreen:

u napad Lavezzija, ne trebam pisati zbog cega :D

znaci to su ta tri igraca, a ako bude love, da se krene po Lucasa, a koji su to debili mogli su u januaru sredit Lucasa i da nam momak dodje na ljeto, ako ne Lucas, onda Coutinho show

vjerovatno ce opet na posudbu neki igraci (Juan, Castaignos)

naravno, promjena na klupi se podrazumijeva

to je nekako narealnije u ovom trenutku, a jos ako ulete ti arapi, onda bi moglo biti svasta
Call the coroner!

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 27 feb 2012, 23:05

Puma je napisao/la:Znaci ovako,

uruciti ispisnicu za Castellazzi, Chivu, Cordoba, Lucio, Maicon, Stankovic, Zarate, Pandev, Forlan, uz to nesto novaca koje bi dobili za njih, plus olaksanje od enormnih plata koje isti primaju, te uz vec ranije odredjeni transfer-budzet, ekipu bi trebalo popuniti kvalitetnim igracima u svakoj liniji terena (odbrana, veza, napad)

sta bih ja volio, i sta su moje zelje to je desni bek- Van der Wiel (ima ugovor do 2013. a kad je Roma mogla uzeti Steka, mozemo i mi VdW-a, za max. 15 mil), te Isla, prednost je sto igra u Italiji i sto se lakse nagoditi sa klubovima, uz nesto novca pokusati dati kojeg igraca :mrgreen: ali mislim da ce Isla bas kao i Sanchez i Zapata van Italije

dobar vezista, trkac i ratnik, moja zelja Lass Diarra, jednostavno kvalitetan je igrac, a vala odavno nismo uzeli nista od Reala, vrijeme je :roll: :mrgreen:

u napad Lavezzija, ne trebam pisati zbog cega :D

znaci to su ta tri igraca, a ako bude love, da se krene po Lucasa, a koji su to debili mogli su u januaru sredit Lucasa i da nam momak dodje na ljeto, ako ne Lucas, onda Coutinho show

vjerovatno ce opet na posudbu neki igraci (Juan, Castaignos)

naravno, promjena na klupi se podrazumijeva

to je nekako narealnije u ovom trenutku, a jos ako ulete ti arapi, onda bi moglo biti svasta
To za Lassa bi moglo biti lako izvodivo,Real je vec zagrizao za onog malca iz Bilbao,znaci nekom je seTnja,eto zelim vam puno srece ,i da konacno dobijete ono sto zelite :P

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 28 feb 2012, 02:16

treba tu dobro znati da mercato nije samo za nas,bice tu jos klubova koji ce se boriti za sve te igrace,,ja sam 90% siguran da od zvucnih imena nece doci niko,ono 10% ostavljam samo et jer ni Moratti nije normalan,od njega svasta covjek da ocekuje,,govorim ovo jer sam vidio u januaru kad smo jedva cekali 1.da pocne mercato,ovi konji nista ne dovedose,,hajd to i prodase jedno sto je valjalo na centru(Motta,sa njim 12 utakmica 11 pobjeda,koji je imao bar 85% uspjesnih dodavanja na utakmici),,u stvari dosli Guarin,Juan,Palombo(usput jel ih ko vidio slucajno napolju?),,to je taj odbrambeni igrac o kojem sanjamo od jula,kojeg su milion puta spomenuli i kojem je uvijek zelja bila da dodje u Inter,,mogu zamislit kako taj Dybala dere u napadu,pa onaj Ganso,pa Romulo,Paulinho,Ralf,,jbte toliko su ti igraci sila da mrdnuli nisu iz Brazila,,pa hoce ljudi Teveza pa nista,pa onog pa ovog a nikad nista,,rezultat:nece nikog,seru!svaki mercato hoce Moratti Messija,dao bi covjek 100 miliona za njega,,pa daj eto 50 za Neymara,,nemas!znaci seres opet! :oops:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 28 feb 2012, 09:46

Fakat se jezim od pljuvanja po Morattiju... Imajte mjere.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 28 feb 2012, 11:41

nije pljuvanje,sto se mene tice moze on ostat dok ne umre ja cu opet za Inter navijat,nego mrzim laz,,sto javno ne izjavi navijacima,ljudi ja sam spi*ko sve sto sam imao,nemojte se nadat nicemu i zdravo,,niko se tu ne bi ni nervirao ni nista,gledali bi svako tolko koju utakmicu i cekali kad ce mandrknut,da bi se pojacali,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 feb 2012, 17:08

'So you're saying there's a chance?'

slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 feb 2012, 22:16

Kakve ono Julio golove prima :roll:

nisam vidio je li nekoga lopta zakacila, pa promijenila smjer, al svejedno ono bi stari Julio uhom odbranio

al Lucas bukvalno polomi kicmu jadnom Sasi :o :lol:

paklen igrac definitivno
Call the coroner!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 29 feb 2012, 16:15

Navodno je Moratti Ranieriu reko da malo proba mlade igraca da se vidi mozel se na njih racunat iducih sezone. Nadam se da je ovo istina.

Inace nasi su opasno zagrizli za Cuadrada iz Leccea (na posudbi iz Udinesea) koji igra fenomenalnu sezonu. Mlad,dobar igrac koji bi sigurno koristio ovako staroj i sporoj ekipi.

Sto se tice trenera za iducu sezonu san je Pep,a Boas je navodno poslije njega odmah na listi...

Nego :

[youtube][/youtube]

00:58 8-) 8-) 8-)

Igrac koji je vec sada bolji od kompletne navale Intera a nasi biseri ga posudbe. Na ljeto ocekujem i da ga prodaju kakvi su idioti !

Lucio idiote umri !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 29 feb 2012, 17:41

Talijani su se raspisali da MM traži trenera za narednu sezonu, nekoliko je kandidata, pored ovih starih spominje se i jedno novo ime Guidolin, odličan trener i volio bih ga vidjeti na Interovoj klupi.Kamo sreće da je MM ovoga čovjeka doveo prošle godine..
Btw, Lucas je sinoć kupio cijeli lokal gdje se gledala repka i svi su bili zavidni jer preko mene znaju da Inter ganja maloga, njega ne smijemo ispustiti iz ruku nikako i odavno me nije neko kupio na prvu kao Lucas..

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 29 feb 2012, 18:57

Italijan trener ? Sto se mene tice ni pod razno... Stranac i samo stranac. Kod nas iz nekog razloga ne prolaze talijani i to je to.

Boas,Blanc ili neko treci. Kontam kako bi bilo dobro dovest Lowa iz Njemacke repke. Ono je trenercina i po !

Nadam se da cemo nekako uspjet dovest Lucasa. Imati njega i Coutinha u ekipi slika

P.S. I ja sam sinoc smaro sve oko sebe za Lucasa, reko od ljeta aBd njegov dres u Interu nosim :mrgreen:

Lucio idiote umri !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 29 feb 2012, 19:01

previse meni ovaj Coutinho sili sa ovim driblanjem,,pogledaj samo kolko mu puta ne uspije,,to su u Italiji sve kontranapadi,,a sto se tice trenera,ne ide nama nijedan u poslednje vrijeme,a nisu ni stranci bolji(Cuper,Benitez,Leonardo) jbg Mourinho je zavrsio zapoceto(Mancini,italijan),, :?

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 29 feb 2012, 19:07

Najbolji treneri Intera ikad El Mago Herrera i Mou su bili stranci i treba nastavit tako. :mrgreen: Ja sam ponovo za stranca, jer trenutno u Italiji ne vidim ni jednog trenera koji je dorastao Interu. Guidolin je dobar trener, al njega bih doveo samo u slucaju da se ne uspiju dovesti Blanc,Pep ili Boas.

Lucio idiote umri !

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.