Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Pa samo je počelo 3:0 Janković 
Bianconeri1988 je napisao/la:Ovu raspravu je započeo @adointer, pa nastavio @Grande, ja koliko znam oni se na ovom forumu predstavljaju kao navijači provincijskog kluba intera.
Najgori su mi ovi padobranci.
Haloo bolan sta pricate lopovi jedni??Konstanto pominjete provincijiski klub,pa sinter itd itd,znaci imate komplekse velike brate mili...Ja ti na fin nacin neke stvari govorim ti se ponasas kao pacijent neke klinike za dusevne bolesti....A onaj sto govori da pljujem nasu drzavu nek se odma ubije,momak ja sam rodjeni BOSANAC a sto sam zivio u Italiji 6god to nema veze,citav rat sam provedo pod granatama,ali to nema veze sa smecarskim klubom iz Torina...
Drugo,INTER JE U ZADNJIH 10 god NAJVECI ITALINASKI KLUB,,,ubite se ako hocete ali to je tako.
Trece,INTER je nas klub i mi ga volimo (svi navijaci Intera) a vi ako ga mrzite ohanite malo i pozabavite se svojim i pustite raju da normalno komunicira a ne samo smarate...I ko god napadne na Inter dobit ce odgovor a najvise ovi iz lopovskog kluba koji umiru od ljubomore...
Zadnja izmjena: Grande, dana/u 05 feb 2012, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
INTER SIAMO NOI ! ! !
Jankela is back, samo da ga povrede zaobidju
Lazio i ne moze nista drugo ocekivati kad im odbranu drze Stankevicius i Garribo
Lazio i ne moze nista drugo ocekivati kad im odbranu drze Stankevicius i Garribo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Evo ga opetpaolomontero je napisao/la:
zasto ste od svojih 15, 5 osvojili kada sta juventus izbacili,VI,KRIMINALCI,5 prije drugog svjetskog rata...DNA, mi kazem,ovdje na prostoru Balkana, DNK,DNA ne postoji u nasem jeziku (ili ti je ACID nasa rijec)vi shinteristi
Jel to djubrentus igrao u Serie B dok smo i tih 15 osvojili...
DNA-DNK bitno je da si skontao o cemu je rijec...
Ajd sad bok djecaci, ode huska sebi kiselu kupit da mahmuram kako treba, a ne uz vase gluposti...
- paolomontero
- Kontakt:
lazio ostaje na 39,uz remi milana,i nasu pobjedu,idemo na tri bode ispred milana uz utakmicu manje,a pobjedom u srijedu protiv parme idemo na +6 ,sto je lijepa prednost 16 kola prije kraja. FORZA JUVE,ocekujem dobru utakmicu danas izmedju milana i napolija,da vidim kakav grandiozan zlatanov potez
http://www.lshunter.tv/
ovdje imate linkove za gledanje
ARENA 1- FIORENTINA
ARENA 2-GLAVNA JUVE,OSTALO MULTI
ARENA 3-ROMA-INTER
ARENA 4-MILAN
http://www.lshunter.tv/
ovdje imate linkove za gledanje
ARENA 1- FIORENTINA
ARENA 2-GLAVNA JUVE,OSTALO MULTI
ARENA 3-ROMA-INTER
ARENA 4-MILAN
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- paolomontero
- Kontakt:
Huska je napisao/la:Evo ga opetpaolomontero je napisao/la:
zasto ste od svojih 15, 5 osvojili kada sta juventus izbacili,VI,KRIMINALCI,5 prije drugog svjetskog rata...DNA, mi kazem,ovdje na prostoru Balkana, DNK,DNA ne postoji u nasem jeziku (ili ti je ACID nasa rijec)vi shinteristizajebo je lik sve ostale
![]()
Jel to djubrentus igrao u Serie B dok smo i tih 15 osvojili...
DNA-DNK bitno je da si skontao o cemu je rijec...
Ajd sad bok djecaci, ode huska sebi kiselu kupit da mahmuram kako treba, a ne uz vase gluposti...
TI SI GENIJE
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- spielführer_21
- Kontakt:
Bravo Genoa, oči moje lijepe!
[youtube][/youtube]
A ludila u 3 sata: Milan-Napoli, Roma-Inter, Lecce-Bologna- sve derbi do derbija..
[youtube][/youtube]
A ludila u 3 sata: Milan-Napoli, Roma-Inter, Lecce-Bologna- sve derbi do derbija..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- senad_flamin
- Kontakt:
Penal nad Lulicem 
EDIT:Ledesma gol ..
Uvijek dobre utakmice u Genovi
EDIT:Ledesma gol ..
Uvijek dobre utakmice u Genovi
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 05 feb 2012, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-
Primila ga Genoa, tek sad je show, sad ce jos 3 primiti, jer tako tradicija nalaze 
Call the coroner!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vidi se da si padobranac. Ne provaljuj se bezveze.Huska je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=13660
Ljudi komentarisu sliku i ulece vas novi vodja trolovskog klana i ti pricas da su neki drugi osim vas zapoceli ovo...
Jedino sto znate je prebacivat krivnju na druge i druge optuzivat za nesto sto ste vi uradili, to vam je u krvi, znas ono DNA, kao sto je Interu Serie A u DNA
Zašto je izbrisan post kojeg je postavio @adointer koji je izazvao našu reakciju!?
Tu se baš najbolje vidi kakvi ste vi, vodite se politikom, drugi su krivi mi ne, iako radimo isto što i oni.
@Grande
Razlika između Juventusa i provincijskog kluba je ta što je Juventus najveći italijanski klub svih vremena, a inter najuspješniji posljednjih 5, pa sad kontaj ko je uspješniji na tom nivuo!?
U svom prethodnom postu si pokazao svoje pravo lice, zato budi ljubazan (ako znaš šta to znači) i zaobiđi me. Hvala!
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 05 feb 2012, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Još kad igraju u ovom terminu 12:30, zabava je zagarantovanaPuma je napisao/la:Primila ga Genoa, tek sad je show, sad ce jos 3 primiti, jer tako tradicija nalaze
Bianco popusti,ne vrijedi,njegov izbor riječi ti dovoljno govori,hajde na temu Juventusa,sada će utakmica. 
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
ispali ste zato sto ste krali i zato sto ste lopovi(namjestali ste i niko nije drugi kriv sem vas),i Inter je osvojio te trofeje na terenu,i znam da vas to boli,isto kao sto je svakom navijacu Intera bilo bolno pratit 90-e,al svako svoj klub voli i njemu je najbolji,al i prema drugom klubu treba imat postovanje za ono sto je napravio...
a ti vasi nazivi provincijski,samo pokazuju vasu ljubomoru,i sto morate nekako nadoknadit zadnjih 6-7 godina provedenih u "podrumima" kad ste imali samo zaljenje i dokazivanje kako niste toliki lopovi,al da jeste lopovi to i sami morate priznat i ta etiketa ce uvijek stojat uz vas klub nazalost...
pozzz svima,nisam dugo pisao ovdje,al evo me opet da danas proslavimo 3 boda iz Rima
a ti vasi nazivi provincijski,samo pokazuju vasu ljubomoru,i sto morate nekako nadoknadit zadnjih 6-7 godina provedenih u "podrumima" kad ste imali samo zaljenje i dokazivanje kako niste toliki lopovi,al da jeste lopovi to i sami morate priznat i ta etiketa ce uvijek stojat uz vas klub nazalost...
pozzz svima,nisam dugo pisao ovdje,al evo me opet da danas proslavimo 3 boda iz Rima
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
znaci 3-1 jos uvijek? 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
ne moze Lazio meda, nema Hernanesa, a nema ni ko da igra u napadu sa Kloseom, steta sto su im propali transferi Honde i Nilmara
kako je glup Diakite
kako je glup Diakite
Call the coroner!
- sarajlija89
- Kontakt:
Jbg, kad vi necete bolje, necu se ni ja trudit...
Zalite se Adminu, nemam ja ni vremena ni volje da se peglam sa ovim glupostima
Sad kad sam ovdje, nema nastavka... a ovo prije necu brisat, a ko nastavi..vidjecemo..
Genoa prva tri suta, tri gola... Lazio bez pravog napadaca pored Klosea i bez Hernanesa... uz onako primljene golove, nije ni mogao vise. Genoa bezveze, bez neke igre, ali zasluzeno...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
3:2 Gonzales Sad ludnica 
kakav je ovo ritual romanista 
Call the coroner!
- paolomontero
- Kontakt:
JUAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNN, gubi inter. lijep gol di natalea. Armero dobar bas
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- JuveSissoko
- Kontakt:
inter gubi
cim nema sudija, hladno prime dvojku
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.