PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Ovako.
Spajanje lige nece biti, jer to je jednostavno previse. El_Ninjo je izbacen iz lige, jer sam vidio da nije vec 2 sedmice online, dok Bavarac_33 ocekujem da ce doci, tako da ostaje jos u ligi. (nije 3 dana online)
Sad cu napraviti novi raspored, i dalje se broje sve ove utakmice sto su odigrane, i sutra po planu krece 2. kolo. Dobro upratite koje utakmice jos nisu odigrane, bice sve postavljeno na oficijelnoj temi za odprilike pola sata.
Spajanje lige nece biti, jer to je jednostavno previse. El_Ninjo je izbacen iz lige, jer sam vidio da nije vec 2 sedmice online, dok Bavarac_33 ocekujem da ce doci, tako da ostaje jos u ligi. (nije 3 dana online)
Sad cu napraviti novi raspored, i dalje se broje sve ove utakmice sto su odigrane, i sutra po planu krece 2. kolo. Dobro upratite koje utakmice jos nisu odigrane, bice sve postavljeno na oficijelnoj temi za odprilike pola sata.
Obavijest!
Vidim da nisu još odigrane sve utakmice prvog i drugog kola?
1. kolo
Galatasaray-Everton
Aston Villa-PSG
2. kolo
Everton-Stoke
Porto-Galatasaray
Valencia-Newcastle
PSG-Benfica
Lazio-Aston Villa ( sad će biti odigrana)
Vidm Everton (S-Y-L-A-R), Galatasay (DesimaL), PSG (apocalyps), Aston Villa (NK/RK Krivaja) su igrači koji nemaju odigrane dvije utakmice, pa šta je u pitanju neka jave ako nije belaj
!
S tim da se Aston Villa javio i rekao da će poslije utakmice u 19 biti tu da odigramo ovu našu utakmicu!
1. kolo
Galatasaray-Everton
Aston Villa-PSG
2. kolo
Everton-Stoke
Porto-Galatasaray
Valencia-Newcastle
PSG-Benfica
Vidm Everton (S-Y-L-A-R), Galatasay (DesimaL), PSG (apocalyps), Aston Villa (NK/RK Krivaja) su igrači koji nemaju odigrane dvije utakmice, pa šta je u pitanju neka jave ako nije belaj
S tim da se Aston Villa javio i rekao da će poslije utakmice u 19 biti tu da odigramo ovu našu utakmicu!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo ga. Sljedece utakmice se mogu odigrati do cetvrtka, 24. Novembra:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p1287469
1. kolo: (produzeno !!)

2. kolo:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p1287469
1. kolo: (produzeno !!)

2. kolo:

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 20 nov 2011, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mocex, hajde barem da odigram 2. kolo kad nema ovog bavarca 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Posto je u 2 ligi samo 12 igraca zanima me koliko ce se kola igrati,najrealnije bi bilo trokruzno natjecanje jer bi dvokruzno bilo prekratko
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- bavarac_33
- Kontakt:
evo bavarac je dosao,nisam bio online,buraz mi sjehbo net,,:)...sad sam tu,moze i prvo kolo i drugo kolo ako hocete odmah sto se mene tice
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
S-Y-L-A-R nismo se nikako mogoli dogovoriti,a muhovica nema mjesecima.juventus 0244 je napisao/la:Obavijest!
1. kolo
Galatasaray-Everton
Aston Villa-PSG
2. kolo
Everton-Stoke
Porto-Galatasaray
Valencia-Newcastle
PSG-Benfica
Vidm Everton (S-Y-L-A-R), Galatasay (DesimaL), PSG (apocalyps), Aston Villa (NK/RK Krivaja) su igrači koji nemaju odigrane dvije utakmice, pa šta je u pitanju neka jave ako nije belaj!
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
molim te bavarac da izadjes sa svih foruma, fejsbuka, antivirusa, skajpova i slicno, ako pocne stopat ja izlazim bez ijedne rijeci, da se dogovorimo tako
izvoli pa se zali na moj net

- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Ovu igramo ti i ja sad, a sa apocalypsom ću se ja čuti preko PP pa ćemo vidjetijuventus 0244 je napisao/la:Obavijest!
1. kolo
Galatasaray-Everton
Aston Villa-PSG
2. kolo
Everton-Stoke
Porto-Galatasaray
Valencia-Newcastle
PSG-Benfica
Vidm Everton (S-Y-L-A-R), Galatasay (DesimaL), PSG (apocalyps), Aston Villa (NK/RK Krivaja) su igrači koji nemaju odigrane dvije utakmice, pa šta je u pitanju neka jave ako nije belaj!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mocex javi se za 2. kolo 
Brate rekao si juce u 18:00 ja te cekao pola sata ti se nisi pojavio a prije toga nisam znao ni s kim treba da igram jer je Rino banovan i Bog zna sta sve ostalo,nije do mene.DesimaL je napisao/la:S-Y-L-A-R nismo se nikako mogoli dogovoriti,a muhovica nema mjesecima.juventus 0244 je napisao/la:Obavijest!
1. kolo
Galatasaray-Everton
Aston Villa-PSG
2. kolo
Everton-Stoke
Porto-Galatasaray
Valencia-Newcastle
PSG-Benfica
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kako muhovica nema mjesecima, kad je momak odigrao utakmicu prvog kolaDesimaL je napisao/la:S-Y-L-A-R nismo se nikako mogoli dogovoriti,a muhovica nema mjesecima.
-------------------------------
A možda se i drugo kolo produži do četvrtka, ali vidjet ćemo to još, a prvo kolo traje večeras do 00:00 tako da odigrate ili napisete razlog zasto nije odigrano na oficijalnoj temi, ako ne bude nista napisano, znate kako ide pišemo 0:0, a poslije ne uvažavamo žalbe!
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Meni jednostavno nije odgovorio na pp.juventus 0244 je napisao/la:Kako muhovica nema mjesecima, kad je momak odigrao utakmicu prvog kolaDesimaL je napisao/la:S-Y-L-A-R nismo se nikako mogoli dogovoriti,a muhovica nema mjesecima., ali vidim da nije ulazio poslije toga na forum, ali vjerovatno će se javiti, bio je do sad redovan!
-------------------------------
Zadnj put se prijavio 14 nov.kada je i odigrao zadnji put utakmicu.
S-Y-L-A-R ako si tu hajde da odigramo.
-
jasko_juve
- Kontakt:
ljudi ja sam banovan bez razloga na pes6j.net..sta sad?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pravi novi acc,i tamo i zamoli da te nebanuju na taj nick.jasko_juve je napisao/la:ljudi ja sam banovan bez razloga na pes6j.net..sta sad?
- bavarac_33
- Kontakt:
imal ko raspolozen za tekmu?
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
hocel neko eu2 pass: liga
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Desimal imal te da sad odigramo ?
41.21.1.
OBAVIJEST!
Ovako odlučili sam drugo kolo produžiti do četvrtka, jer nisu odigrane sve utakmice ( a vidim da neki imaju probleme sa banovima, neki se još nisu privikli, pa ćemo malo popustiti jer je početak), da ne bude zabune, treće kolo je isto od 00:00 u toku i traje do srijede/četvrtak 00:00!
A prvo kolo završava za 25 minuta, još jedna utakmica nije odigrana, znači ako se niko ne javi od S-Y-L-A-R ili DesimaL ( na oficijalnoj) utakmica će biti registrovana 0:0, a bodovi nikom! Znači oko 00:10 očekujte tabelu i LS nakon prvog kola!
Prvo kolo odradjeno, ukoliko primjetite greške samo javite!
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p1287464" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovako odlučili sam drugo kolo produžiti do četvrtka, jer nisu odigrane sve utakmice ( a vidim da neki imaju probleme sa banovima, neki se još nisu privikli, pa ćemo malo popustiti jer je početak), da ne bude zabune, treće kolo je isto od 00:00 u toku i traje do srijede/četvrtak 00:00!
A prvo kolo završava za 25 minuta, još jedna utakmica nije odigrana, znači ako se niko ne javi od S-Y-L-A-R ili DesimaL ( na oficijalnoj) utakmica će biti registrovana 0:0, a bodovi nikom! Znači oko 00:10 očekujte tabelu i LS nakon prvog kola!
Prvo kolo odradjeno, ukoliko primjetite greške samo javite!
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p1287464" onclick="window.open(this.href);return false;
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mogao sam spavat' nego sto sam cekao tabelu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.