Elmar je napisao/la:Who is Lakic ili Lakonja?suntu jeu je napisao/la:Bogami i ti si zaglavio u zoni sumraka.![]()
![]()
![]()
Who is Dzeko?
The best player in balkan. Ha ya.
The best player at Balkan. Nije sine, to je bez sumnje Modrić.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Elmar je napisao/la:Who is Lakic ili Lakonja?suntu jeu je napisao/la:Bogami i ti si zaglavio u zoni sumraka.![]()
![]()
![]()
Who is Dzeko?
The best player in balkan. Ha ya.
A Vučinić, Berbatov.. i oni su sa Balkana..Virtu4l je napisao/la:Kad smo već kod najboljeg sa Balkana, žestoka bitka bi se vodila između Krasića i Džeke.
Sto je najgore, Lakic mu omiljeni igrac.Ponos Torina je napisao/la:Suntu dosadan si i naporan!
Da, da, na njih sam zaboravio. Džeko je najmlađi od nabrojanih, vjerujem da ih može prestići...spielführer_21 je napisao/la:A Vučinić, Berbatov.. i oni su sa Balkana..Virtu4l je napisao/la:Kad smo već kod najboljeg sa Balkana, žestoka bitka bi se vodila između Krasića i Džeke.
spielführer_21 je napisao/la:A Vučinić, Berbatov.. i oni su sa Balkana..Virtu4l je napisao/la:Kad smo već kod najboljeg sa Balkana, žestoka bitka bi se vodila između Krasića i Džeke.
Ma nebitno sto mu je Lakic omiljeni igrac,svako ima pravo da se opredjeli,ali sto je dosadan tip i svakom loncu poklopac na svakoj temi...Elmar je napisao/la:Sto je najgore, Lakic mu omiljeni igrac.Ponos Torina je napisao/la:Suntu dosadan si i naporan!
Uh mogu zamisliti, ja ga jedino pratim na ovoj temi.Ponos Torina je napisao/la:Ma nebitno sto mu je Lakic omiljeni igrac,svako ima pravo da se opredjeli,ali sto je dosadan tip i svakom loncu poklopac na svakoj temi...Elmar je napisao/la:Sto je najgore, Lakic mu omiljeni igrac.Ponos Torina je napisao/la:Suntu dosadan si i naporan!
ti se nasao ispravljati a ni ti ne znas ''prepositions'' ahahahasuntu jeu je napisao/la:
e2_ze je napisao/la:ti se nasao ispravljati a ni ti ne znas ''prepositions'' ahahahasuntu jeu je napisao/la:
Ispitaj se ti burazeru...pravilno je in the Balkansuntu jeu je napisao/la:e2_ze je napisao/la:ti se nasao ispravljati a ni ti ne znas ''prepositions'' ahahahasuntu jeu je napisao/la:
Ispitaj se ponovo.U ovome slučaju ide 'at'. In ( u ) nema nikakvog smisla.
Kao što se kaže ''at the mountain '' ( na planini ).
ne ja nisam rekao da je in... in nema smisla, ali at nije...suntu jeu je napisao/la:e2_ze je napisao/la:ti se nasao ispravljati a ni ti ne znas ''prepositions'' ahahahasuntu jeu je napisao/la:
Ispitaj se ponovo.U ovome slučaju ide 'at'. In ( u ) nema nikakvog smisla.
Kao što se kaže ''at the mountain '' ( na planini ).
In the Balkansuntu jeu je napisao/la:Pa šta je onda ?
ammarc je napisao/la:In the Balkansuntu jeu je napisao/la:Pa šta je onda ?
vidis sad nisam siguran, nakon sto sam konsultovao svoju knjigu, gramatiku, nema nigdje odredjena kao niti na netu, obicno se moze koristiti vise opcija, nego ja mislim da je ''on'' to mi je nekako najlogicnije, ne mora biti tacno, sve zavisi.. vidis kao sto meni profesori kazu ima vise opcija uvijek je jedna prikladnija od druge, a meni je ova najprikladnija.. nego da ovdje ne raspravljamo o gramatici...suntu jeu je napisao/la:Pa šta je onda ?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, antibot i 27 gostiju.