ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: ATP Tour

Post Postao/la Effenberg » 05 nov 2016, 23:47

DANTES je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:
DANTES je napisao/la: Rafu isključi a mogao bi i Noleta ako nastavi sektašenje
Ma kraj je godine Dantes brate, Rafa je propustio svjesno ostatak i radi punom parom, a ne moze igrati gore nego ovaj sad period, dok je na sljaci ove godine sasvim dobro igrao, a Novak ce se dozvati u ovoj pauzi, mora, tako da njega mozes ocekivati na 3 puta vecem levelu u Australiji, on je tamo ko domaci, strasno mu lezi Melbourne. Bit ce zanimljivo vidjeti i Federera nakon ove pauze, kao i Zvereva, Andy ce na ledjima imati pritisak broja 1, ma bit ce to dobra sezona, barem zanimljivost ne bi trebala izostati, jer nemas igraca koji ce mesti sve kao Djokovic 2015. i polovicu ove.
Ja od zvereva očekujem puno. On je level nole ali još talentovaniji
@DANTES-e strasno postujem tvoje poznavanje tenisa i njegove scene, ali de jos jednom promisli u vezi ovoga da nisi izgovorio pod utjecajem nekih substanci ili sl.?? :D

Svaka cast Murray-u pridruzujem se cestitkama, apsolutno zasluzeno u najjacoj eri docekati da bude 1. Respect! Drago mi je i da ovi sto uzalud pokusavaju diskreditovati Noletove GS-e protiv Murraya osvojene da vide da covjek nije luzer i da to nisu nikakvi "pokloni".
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Virtu4l
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la Virtu4l » 06 nov 2016, 01:26

bodi123 je napisao/la:Da su kone pobjedile, vjerujem da bi Virto veceras kakvu festu organizovao.
Hahaha, preksinoć BaDi govorim, u subotu Murray no1, Željo i Chelsea, valjalo bi kompletirati hettrik i zamalo :facepalm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 06 nov 2016, 01:47

Virtu4l je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Da su kone pobjedile, vjerujem da bi Virto veceras kakvu festu organizovao.
Hahaha, preksinoć BaDi govorim, u subotu Murray no1, Željo i Chelsea, valjalo bi kompletirati hettrik i zamalo :facepalm:
Neda se usranom do potoka, djaba je. :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Jeftha
Kontakt:

Re: RE: Re: ATP Tour

Post Postao/la Jeftha » 06 nov 2016, 02:23

Effenberg je napisao/la: @DANTES-e strasno postujem tvoje poznavanje tenisa i njegove scene, ali de jos jednom promisli u vezi ovoga da nisi izgovorio pod utjecajem nekih substanci ili sl.?? :D

Svaka cast Murray-u pridruzujem se cestitkama, apsolutno zasluzeno u najjacoj eri docekati da bude 1. Respect! Drago mi je i da ovi sto uzalud pokusavaju diskreditovati Noletove GS-e protiv Murraya osvojene da vide da covjek nije luzer i da to nisu nikakvi "pokloni".
Yebiga, Zverev sa 19 godina u najjacoj eri radi isto ono sto je Djokovic 2006. radio u najslabijoj eri tenisa. Mozda je Dantes upravu.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 06 nov 2016, 04:02

DANTES je napisao/la:
RafaGarros9 je napisao/la:
DANTES je napisao/la: Ja od zvereva očekujem puno. On je level nole ali još talentovaniji

Nemoj vise svega ti... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nije novak sa 19 bio ništa bolji.
Eto sad svi znaju kakav je ko bio od danasnjih vrhunskih igraca sa 19 ili manje godina...govoris da je level nole pa daj nole je jedan od najboljih u historiji vec sad a ima jos da igra ihii..zverev jest mozda osvojio nekoliko turnira msm to jest zahvaljujuci njegovoj dobroj igri sto jest jest ali prije svega odlicnom i jakom servisu koji gotovo svaki ide preko 200..sto novak niti bilo koji danas od vrhunski igraca govorim od velike cetvorke nije imao u tom dobu..prije svega kod zvereva se vec sad vidi da nikad nece biti dobar u glavi..on jest mlad al je kod njega osjetno da ne moze biti velik-bas veliki igrac..njega vec sad dobijaju i muce igraci losiji od njega i vidi se u mecevima sa malo atraktivnijim igracima da ima uzasne probleme i da nema rijesenja--kazem jest mlad ali to ga ne opravdava..i ne mozes reci da je neko talentovaniji zato sto u periodu sa 19 godina recimo ima vise trofeja nego nole u to vrijeme..evo moje misljenje da zverev nije ni blizu talentovan kao nole a o rafi i fedexu da ne govorimo i po meni je tipa wawrinka koji zna da igra ali "nece" i uzimace tek tako ponekad veci trofej. :salut:
ili ipak tipa dimitrov ili berdych :D

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 06 nov 2016, 09:44

Taj Zverev sto ga toliko pusu, bice novi Gasquet! :D

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 nov 2016, 10:56

Prvo nije tačno da je loš u glavu. Tu je za razliku od mladih kolega prilično jak.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 06 nov 2016, 11:10

RafaGarros9 je napisao/la:evo moje misljenje da zverev nije ni blizu talentovan kao nole a o rafi i fedexu da ne govorimo i po meni je tipa wawrinka koji zna da igra ali "nece" i uzimace tek tako ponekad veci trofej. :salut:
ili ipak tipa dimitrov ili berdych :D
Effenberg je napisao/la:Taj Zverev sto ga toliko pusu, bice novi Gasquet! :D
Od vaših prijedloga mislim da je Wawrinka najizgledniji kandidat za usporedbu, ali samo što se krajnjeg rezultata tiče, a karijere su im već sad potpuno drukčije, u korist Zvereva. Dimitrov je uvijek bio prenapuhan, on ne zaslužuje u istu rečenicu ni sa Berdihom. Berdih je bio sasvim OK igrač, ništa specijalno, ali uvijek u vrhu. a Gasquet je bio velik potencijal jer je od malena tehnički savršen bio, ali nije se nadogradio nimalo, fizički je očajan i vodi(o je) previše lagodan život. Kad gledam njegov meč sa Rafom iz 1999. kad su imali 13 godina rekao bih da nije nimalo napredovao :mrgreen:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 nov 2016, 11:20

Zverev je multislam igrač, od mlađih najbolji. Teško je porediti prija i sad dolazak mladih igrača. Prija fizička sprema nije neku veliku ulogu igrala, dok sad igra, igrač sa 19, 20 ne može biti u ekstremnoj fizičkoj spremi. Za 2-3 godine će Zverev biti u TOP 5.

Gasquet je više volio žene nego tenis, više je vodao žene nego trenirao. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 06 nov 2016, 11:44

Ovaj nit ce bit multislam igrac, a nit ce bar biti toliki bacJe ko Gasquet jer je sav nekakav kljakav. Da mu nije visine i ono malo servisa, moglo bi se diskutovati da je na nivou Tomika. :mrgreen:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 nov 2016, 11:58

Zverev se za svoju visinu kreće odlično. Ima sve udarce koji su potrebni za sami vrh.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 06 nov 2016, 12:11

Effenberg je napisao/la:Ovaj nit ce bit multislam igrac, a nit ce bar biti toliki bacJe ko Gasquet jer je sav nekakav kljakav. Da mu nije visine i ono malo servisa, moglo bi se diskutovati da je na nivou Tomika. :mrgreen:
Zverev 198 cm, Tomik 196 cm
Nije neka razlika
A sad jedno ozbiljno pitanje.
Federer pred penzijom, Nadal odavno nije bitan faktor za najboljeg, a Nole i Andy su pred 30 i neće vječno igrat. A GS se nastavljaju i bez njih, 4 svake godine. Ko će onda osvajate te GS kad Zverev neće, evo baš me zanima tvoje mišljenje? Samo nemoj reći neki igrač koji je još dijete jer dok on stasa neko će morati osvajati u međuvremenu.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 06 nov 2016, 12:14

Galion je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:Ovaj nit ce bit multislam igrac, a nit ce bar biti toliki bacJe ko Gasquet jer je sav nekakav kljakav. Da mu nije visine i ono malo servisa, moglo bi se diskutovati da je na nivou Tomika. :mrgreen:
Zverev 198 cm, Tomik 196 cm
Nije neka razlika
A sad jedno ozbiljno pitanje.
Federer pred penzijom, Nadal odavno nije bitan faktor za najboljeg, a Nole i Andy su pred 30 i neće vječno igrat. A GS se nastavljaju i bez njih, 4 svake godine. Ko će onda osvajate te GS kad Zverev neće, evo baš me zanima tvoje mišljenje? Samo nemoj reći neki igrač koji je još dijete jer dok on stasa neko će morati osvajati u međuvremenu.
Mjenjace se. Uglavnom ce neki levati uzimati. Bice tu cak i mrskog mi Kyrgiosa, pa onda mozda i cica Grisha :mrgreen: i Thiem bice svasta. Tenis ce postati negledljiv i da te bog sacuva. Mozda cak i Berdych sta god da cvakne. Ocekujem da Kei riza postane neprikosnoven za ovu buraniju sto ce ostati. Njega se bar moze gledati. Do tad ce skupiti iskustva da redovno mlati buraniju i bice manje chokiranja.

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 06 nov 2016, 12:25

@Effenberg, više manje se slažem. Ali jedino među njima će morati i Sascha koji uzeti. Znači po meni su kandidati Raonic, Nishikori, Thiem, Kyrgios, Zverev, Dimitrov. Berdih nema šanse, on je već u padu, ako nije osvojio do sada, a trebao je koji da nije choker, neće vala ni od sad ;)

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 06 nov 2016, 12:35

Sto je najzaljivije i hoce uzeti koji. Raonic ce biti pretplacen na Wimbledon. Bice ko Rafa na RG, postace ikona. Plakacemo mi svi i za Rafom i za cica Fedjom tajbregdzijom, pa cak i za Murray-em. Ovi novi nemaju ni tu igru ni taj karakter, osim nekolicine. Misle da su nesto, a samo nosine digli i lupaju napamet vecinom.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 nov 2016, 12:45

Zverev će biti tata. Vidjećete. Pa on je dobio već Federera na travi kud ćeš više.

Berdih je stariji od novaka i mareja.
Naredne godine vava bi mogao uzeti koji gs uz mareja. Pod uslovom da novak nastavi širiti ljubav.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 06 nov 2016, 13:53

Zverev Sasha, upamtite ovo ime, za 5 godina ce imati bar 3 GS. :kafa:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 nov 2016, 14:10

bodi123 je napisao/la:Zverev Sasha, upamtite ovo ime, za 5 godina ce imati bar 3 GS. :kafa:
:thumbup: :thumbup:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 06 nov 2016, 15:08

E moj Sale, okitise te trofejima, bez da si 2-3 put mahno reketom! :D

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 nov 2016, 15:30

Effenberg je napisao/la:E moj Sale, okitise te trofejima, bez da si 2-3 put mahno reketom! :D
Samo ti prati malog
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.