Zamisli kakav je to proces kad naš selektor ima znanja ko LVG-ov nokatAlanSmith14 je napisao/la:
Sjetih se otkud mi je PROCES poznat.
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Isto ko i Safet. Nije mi jasno nesto-zasto i kad je sve izgubljeno oni se toliko trude da ostanu i da ih navijaci zamrze jos vise. Zastooo? Budi covjek i povuci se na vrijeme.Hitman22 je napisao/la:Ozbiljan sam čovjek i znate kako i koliko radim i koliko vremena sam potrošio, spreman sam da nastavim ovaj projekat. Fudbal je moj život, a ako budem tu još, nadam se da će stvari biti puno bolje", poručio je Baždarević.
Kakav džon obraz Mehmede pa sta je ovo !? Ti bi jos da nam j.ebes dvije godine života sa svojim managerima
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
soccerfan je napisao/la:Sjecas se ti Papetovog odlaska? Da smo strepili hoce li se Salem Prolic najesti na vrijeme da bi se rijesili selektora?DevilsAdvocate je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakvo smo dno dotakli da jos uvijek STRAHUJEMO da ce Mesa ostati, pa majko draga ovog je trebalo napucat poslije nule u Zenici protiv Grcke, a mi jos uvijek STRAHUJEMO nakon najgorih kvala jos od Muzurovica, iz saveza se niko ne oglasava, pa dokle vise ovo majku mu...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
FUJ !!! Kako te nije sramota da se i dalje nudis i nadas da ces biti selektor !!! Bazdarevicu odlazi nicija nije do zore gorila pa nece ni tvoja 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Kako sad otici a taman si razigrao par igraca za managerske agencije. Pare se velike spremaju a bez repke nema dobre trgovine. Čist primjer je Hajrovic nakon veceras ili Duljevic nakon Belgije Porasla cijena svakako a zamisli neke anonimuse kad ubaci da se razigravaju.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Al se Curan ukopitio,led te j e b o....Ću,proces... ahahahaahahahahhhahahahaha....i tu je riječ naucio za ove dvije godine
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Posto obraz curane?
Curan stvarno ne želi da podnese ostavku
još mrtav hladan izjavljuje da želi da nastavi ovaj projekat. Pa koji projekat klošaru ?
Pređi na košarku i idi treniraj Philadelphiju, projektant!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Znajući nas mentalitet, bojim se da ovo nece ici bez baklji u teren, bojkota,rata sa savezom ili batina
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
A frajera mati mila...
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Mada je svasta za očekivati. Imas u savezu vise clanova koji žele brzo propadanje Repke pa ce vjerovatno dati podršku Mehmedu vizionaru. Ne moze biti sigurniji igrač za brzu propast.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Soldi prijatelju. Mamu bi svoju prodao. Ne mogu se sjetit jel on izjavio da ako ne ode na SP necete me morat tjerat, sam cu otic?soccerfan je napisao/la:Isto ko i Safet. Nije mi jasno nesto-zasto i kad je sve izgubljeno oni se toliko trude da ostanu i da ih navijaci zamrze jos vise. Zastooo? Budi covjek i povuci se na vrijeme.Hitman22 je napisao/la:Ozbiljan sam čovjek i znate kako i koliko radim i koliko vremena sam potrošio, spreman sam da nastavim ovaj projekat. Fudbal je moj život, a ako budem tu još, nadam se da će stvari biti puno bolje", poručio je Baždarević.
Kakav džon obraz Mehmede pa sta je ovo !? Ti bi jos da nam j.ebes dvije godine života sa svojim managerima
Max Allegri
On vise nije selektor niti se on pita. Njemu je ugovor nakon ove utakmice istekao. Sve je do goFneta Begica i ološa iz IO.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ista stoka kao i Susic. Moras ga otjerati.
Kako vas nije sramota hinje jedne
Upropastio SP. Vozdra
Kako vas nije sramota hinje jedne
Upropastio SP. Vozdra
Zadnja izmjena: soko, dana/u 11 okt 2017, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ovako nas debili natjeraju da govorimo daj bilo koga samo njega da vise ne gledamo.
Kopirani Safet, samo losiji trener i sa jos manje osobnog dostojanstva. Samo sto ne zavapi i moli za jos jedan mandat.
Sada ce nas savez drzati par mjeseci na ledu a onda koga got dovedu mi cemo biti zadovoljni da se ovog hajvana rijesimo.
Spasi nas tukac i odlazi sam!!! Sve ti je oprosteno.
Kopirani Safet, samo losiji trener i sa jos manje osobnog dostojanstva. Samo sto ne zavapi i moli za jos jedan mandat.
Sada ce nas savez drzati par mjeseci na ledu a onda koga got dovedu mi cemo biti zadovoljni da se ovog hajvana rijesimo.
Spasi nas tukac i odlazi sam!!! Sve ti je oprosteno.
Ćurko, jesi li svjestan da smo na današnji dan prije 6 godina igrali s Francuskom u gostima, tj. igrali se s njom, u po Pariza? A danas nam, iako ti je ekipa gotovo ista, dere guzove nekakav Kipar, i to bez otpora?
Jel te stid?!
Jel te stid?!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- theboss_RD07
- Kontakt:
I onda se mi cudimo kako ovi nasi politicari koji se uhljebe nece da odu,a gledaj ovog tokmaka sta radi od sebe,a nekad je bio ugledni igrac i zaradio je valjda dovoljno za pristojan zivot...
Re: RE: Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Nema njega sta biti stid, lik je isti kao nasi politicari, bore se za stolicu kao za goli zivot.wobly92 je napisao/la:Ćurko, jesi li svjestan da smo na današnji dan prije 6 godina igrali s Francuskom u gostima, tj. igrali se s njom, u po Pariza? A danas nam, iako ti je ekipa gotovo ista, dere guzove nekakav Kipar, i to bez otpora?
Jel te stid?!
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, zikerrz21 i 38 gostiju.